- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cba001
csendes tag
válasz
proci985 #1095 üzenetére
Teszteltem a lábujjas mutatványt, de majdnem feldőlt,e zért leszedtem az előlapot és igazgattam, de nem volt jó, de mivel írtad, hogy valahogy jónak kell lennie ezért leszedtem mindent, amit le lehetett és újra felpakoltam és láss csodát jó lett
Valahol lehetett benne valami feszültség, a lényeg, hogy most már megy lábujjal is
Szóval kössz a segítséget.
-
SeaShark
tag
válasz
proci985 #1090 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy a hűtőt vízszintesen elforgatva tenném be, hogy a vga felől szívja a levegőt, majd a két felső helyre tennék még 2 db 12cm ventit melyek ugyanolyan sebességű mint a procin lévő(noctua 12p-s (1300ford.)
A vga (EVGA 8800 GTS 512mb, gyári hűtővel). Tehát a vga fölé tennék egy noctua ventit melynek sebessége, 1200-600 fordulaton pörög. elöl hátul meg maradnának az eredeti hűtő ventik, ha nem hangosak, ha igen akkor lecserélem őket.nézegettem a venti szabályzókat, de nem tudom, melyiket válasszam.
Tanácstalan vagyok még ebben,. (el akarom kerülni a kábelköteg dzsungelt)
Van valami tanácsod. -
miszterhenci
csendes tag
válasz
proci985 #903 üzenetére
A ház nekem is cm690. Az egyik samsung 400 -as a másik 320-as. Azt vettem észre hogy a régi vinyóknál volt szivacsréteg a nyák alatt ezek alatt pedig semmi. Nem lehet hogy azért hangosabbak? Amúgy gyorsaságra 100x jobbak az előző ata vinyóknál
A rácskitőréstől hány fokot nyertél (WiZARD (#899)? Nekem egyik 32 fok a másik a rendszer vinyó 38. Bőven a megengedett alatt. Megéri kitörni? -
Barett 50cal
senior tag
válasz
proci985 #795 üzenetére
képzeljétek mindkettőt akarok
csak a mostani házam mini ATX
szal zsúfolt
van egy topik ahol van egy jó proci és már érdeklődtem is csak aza baj hogy sokan mondják a tápom se az ighazi meg az alplapom
sztetek meyilk párositást vegyem?
ház+alaplap
ház+proci
ház+táp
alaplap+proci
alaplap+táp
proci+táp
táp+proci
-
engusz
veterán
válasz
proci985 #772 üzenetére
Az ötlet nem új. De van vele egy kis baj. Ilyenkor a tápegységből kijövő kábelek rossz oldalra esnek, nem lehet őket olyan szép elvezetni a hátlap mögött és/vagy a gyári kábelvezetőkkel. Sőt, akinek éppen elér a 4 vagy 8 tűs 12V-os alaplapi csatija, annak így már nem fog.
-
Gerisz
addikt
válasz
proci985 #479 üzenetére
Nekem a GT-t VF1000el már csavarozni kellett!
Nekem nem fogja meggyőzően.
De a gyárival elég volt bőven!
Nekem se fér be a venti a procíhűtő fölé de oda nekem nem is kell.
Érdekes, ez az előlap mert sokan írják, hogy nehezen lehet leszedni.
Nekem könnyű, "alányúlok" meghúzom előre(nem fel-előre) határozottan(nem erővel) és kész. -
H_Adam
csendes tag
válasz
proci985 #468 üzenetére
Értem
A tesztben leírtak miatt aggódom:
"A másik dolog, amire nagyon figyelni kell, az a táp 12 voltos kiegészítő feszültséget nyújtó vezetékének a hossza. A felhasznált Cooler Master Real Power 550-nél ez a köteg 50 centiméteres volt, így át tudtuk vezetni a déli híd mellett, a VGA csatlakozója alatt, a memóriamodulok és a CPU hűtője között, majd felülről elkanyarodhattunk a bal felső sarokba, és éppen odaértünk a konnektorhoz. Rövidebb kábellel már komolyabb bajban lettünk volna. Talán az alaplap alatt átvezetve 45 cm még elég lehet."
Na hát őszintén megmondom, hogy én ezt nem tudom pontosan, hogy micsoda
De nem szeretném ha bármi nem férne be/nem lenne elég hosszú
Egyébként még benne lenne egy Inno3D 8800GT Accelero S1-el szerelve, szóval nem sok hely maradna bent
Hát nem tudom, hogy meg merjem-e venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Könyvajánló
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged