- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat #961 üzenetére
Csak rossz típusú Chieftec nagy toronyhoz hozattam (kisebbikhez, pedig lett volna olyan ami kimondottan az enyémhez készült)...de vágással megoldottam ahogy tudtam...most még lesz 2500ért egy cooltek szettem amivel meg tudom csinálni véglegesre.
Te esetedben az oldallapokra kell tenni elvileg...már az is sokat számít...viszont a hátsó kábelezést ha az van akkor azt el is lehet sztem felejteni...bár nemtom ott a tálca mögött mennyi hely van meg hol szökik a hdd hang.Raptorom Én sem...
-
WiZARD
addikt
válasz
DeadMeat #945 üzenetére
nem 2000-ren, de ha már nemolcsón vettem noctua ventiket, amik 1200 rpm körül is egész halkak, akkor szeretném annyin használni.
vehettem volna harmadennyiért bármilyen gagyi ventit, és 5 voltról persze hogy halkak lennének.egyre inkább gonodlkozok, hogy eladom a házat, és bepróbálok egy antec p182 házat.
vagy csak eladom, és marad a chieftec -
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz
DeadMeat #902 üzenetére
egyáltalán nem érzem hogy meggyengült volna
először direkt csak minden második sort szedtem ki, de nem éreztem hogy gyengülne, így aztán gyorsan kiszedtem a maradékot is.hőfokról, javulásról több okból nem tudok beszámolni:
kb kicsomagolás után az első lépés volt hogy kitörjem a műanyagot
azóta se volt időm beköltözni.
fokban mérhető javulást nem igazán várnék ettől, inkább picit nagyobb légáramot, alacsonyabb szélzajt. -
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat #809 üzenetére
Azokkal a fülekkel lehet Én se hallanám...
Szal 1 hétig Én se...aztán jött a döbbenet...a procitól semmiféle hő nem megy oda...hideg a cpu borda...a tápból hideg levegő jön ki...idle is van hangja...mondjuk 1 biztos...a szigetelt házamból nem hallatszik ki...szal igazából nem zavar, de nála volt sokkal halkabb tápom is...DTK és Noiseblocker. Szal nem vok vmi elégedett a hangjával...de ezt írták már mások is...sajna akkor nagy pofával lepuffogtam őket oszt rá kellett döbbennem arra, hogy ez se az igazi...
-
engusz
veterán
válasz
DeadMeat #679 üzenetére
Sajnos még nincs, pedig már igazán jöhetne.
Amúgy, a tegnapi szerelgetés után jöttem rá, hogy igazából sokkal fontosabb lenne porvédeni a házat. Sajnos a Coole Master saját megoldása neem ér túl sokat, legalábbis nem annyit, mint a külön megoldások. Iszonyat mennyiségű por került a gépbe.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest