Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat
üzenetére

Csak rossz típusú Chieftec nagy toronyhoz hozattam (kisebbikhez, pedig lett volna olyan ami kimondottan az enyémhez készült)...de vágással megoldottam ahogy tudtam...most még lesz 2500ért egy cooltek szettem amivel meg tudom csinálni véglegesre.
Te esetedben az oldallapokra kell tenni elvileg...már az is sokat számít...viszont a hátsó kábelezést ha az van akkor azt el is lehet sztem felejteni...bár nemtom ott a tálca mögött mennyi hely van meg hol szökik a hdd hang.Raptorom Én sem...
-
WiZARD
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
nem 2000-ren, de ha már nemolcsón vettem noctua ventiket, amik 1200 rpm körül is egész halkak, akkor szeretném annyin használni.
vehettem volna harmadennyiért bármilyen gagyi ventit, és 5 voltról persze hogy halkak lennének.egyre inkább gonodlkozok, hogy eladom a házat, és bepróbálok egy antec p182 házat.
vagy csak eladom, és marad a chieftec -
WiZARD
veterán
-
WiZARD
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
egyáltalán nem érzem hogy meggyengült volna
először direkt csak minden második sort szedtem ki, de nem éreztem hogy gyengülne, így aztán gyorsan kiszedtem a maradékot is.hőfokról, javulásról több okból nem tudok beszámolni:
kb kicsomagolás után az első lépés volt hogy kitörjem a műanyagot
azóta se volt időm beköltözni.
fokban mérhető javulást nem igazán várnék ettől, inkább picit nagyobb légáramot, alacsonyabb szélzajt. -
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat
üzenetére
Azokkal a fülekkel lehet Én se hallanám...

Szal 1 hétig Én se...aztán jött a döbbenet...a procitól semmiféle hő nem megy oda...hideg a cpu borda...a tápból hideg levegő jön ki...idle is van hangja...mondjuk 1 biztos...a szigetelt házamból nem hallatszik ki...szal igazából nem zavar, de nála volt sokkal halkabb tápom is...DTK és Noiseblocker. Szal nem vok vmi elégedett a hangjával...de ezt írták már mások is...sajna akkor nagy pofával lepuffogtam őket oszt rá kellett döbbennem arra, hogy ez se az igazi...
-
engusz
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
Sajnos még nincs, pedig már igazán jöhetne.

Amúgy, a tegnapi szerelgetés után jöttem rá, hogy igazából sokkal fontosabb lenne porvédeni a házat. Sajnos a Coole Master saját megoldása neem ér túl sokat, legalábbis nem annyit, mint a külön megoldások. Iszonyat mennyiségű por került a gépbe.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lexus, Toyota topik
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ott van hangszigetelő, de hűtés nincs...szal necces...

szóljak egy moderátornak hogy töröljék a régit??