- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
jorden06 #1063 üzenetére
De ezen mit kell ennyit problémázni?Ha jó a procihűtőd a VGA hűtőd akkor elbirja 2 ventivel is. Ha meg szar akkor mindegy milyen házad van. Az a kérédés, hogy elégedd vagy-e a mostani házaddal vagy nem. Ha igen akkor tartsd meg.
Pl egy teszt
Még egy
Egyébként az oldalsó ventilátor ami számít a videókártya szempontjából. A több semmit.
Az első hűti a Winyókat és kész
Holna lekötöm az összes ventit és csinálok egy pár órás terheléses tesztet és megmondom mi mit ér.
Szépen egyessével visszakapcsolom a ventiket és megtudod melyik mit érJa a táp minimális port szív be, tiszta az asztal
-
Gorneck
legenda
válasz
jorden06 #1059 üzenetére
Csak vmilyen szinten törik meg...hisz mind2 oldala a tartó lemezeknek lyukacsos és egyforma...
Gerisz amit ír sztem teljesen korrekt. 4 12es venti...elől, alul, hátul és fent. Oldalra nem raknék ventit...4 AC esetén én pl 600-700rpm környékére lőném be...ezek a ventik mindig mennének. Cpu hűtő meg lenne idle passzív, load meg 12Von. Panelod segítségével ez meg is oldható...
Jön a nyár kell egy kis levegő a házba... -
HUNNIA1920
őstag
válasz
jorden06 #1051 üzenetére
Én nem vagyok a téma szakértője, de szerintem ne cseréld le. Ha van egy megbízható házad, akkor minek cserélnéd le egy másikra.
Sajnos én is a HDD hűtés miatt aggódom, mert a mostani házamban is azzal van a gond
(50C fokos) Bár már ott tartanék, hogy hogyan legyen megoldva a hűtés a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest