- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
-
engusz
veterán
Nem vészes a 40 fok sem. Persze azért nem árt átnézni a gyártó doksijait, mert valamelyikben le van írva, hogy milyen intervallumban mozoghat a lemez hőmérséklete. Általában van egy maximum (nagyon magas) érték is, ami felett károsodhat a szerkezet. Szerintem ettől messze vagy, ezért nem kell aggódni.
Ha poros a szűrő, akkor az tényleg sokat vissza tud fogni. Ráadásul, ebben a házban, az első cseréje/tisztítása a ház előlapjának a leszedésével jár. Amit biztosan nem tűrnek sokáig a műanyag tartó-elemek. Nálam alig-alig porosodik ez az elülső szűrő, mivel egy nagyon lassan forgó (~600 RPM) ventilátort véd. Inkább a ház külső burkolatán szokott megülni a por.
-
engusz
veterán
Ez érdekes. Nálam is RAID tömb van, két 80 Gb-os, két tányéros Seagate-Maxtor merevlemezzel. Egy 7V-ra kötött, eredetileg ~1000RPM-et forgó ventilátor szellőzteti őket. Igaz, nem infrás hőmérővel, hanem kézrátétellel, de nem mondanám őket forrónak, se melegnek. Inkább csak langyosnak.
-
Gerisz
addikt
Nekem pl. a felső 5.25"-ös be van a dvd. és még az e-SATA kábel is fölötte van szépen összetekerve. Simán elfér. Mondjuk nekem a csavarok közül 1@ kellett menetfúróval átnyomni mert nem volt jó. Nézd meg engusz hogyan csinálta(nekem is így van) ahol látod és lényeg nincs fölös kábel.
-
G4ng3r
tag
Kitördeltem azokat én is pár hónapja,és még mindig egyben van az előlap.
Ha már annyira a légáramlásra megy valaki akkor a venti fém "előlapját" is átalakíthatja,valahogy így.
Én a házba is belevágtam kicsit,hogy legyen hely bőven a készülő vízhűtésnek.Már "csak" a vízhűtés,pár jó venti meg egy belső festés hiányzik... -
proci985
MODERÁTOR
hm, vinyók hűtése mennyit javult a lépéstől? szerintem is merevítési célok miatt volt ott. végén a csonkokat remélem azért lereszelted;>
Samsung 500assal nekem semmi ilyen bajom nem volt a 690esben (sem). viszont a patás 80gs maxtorom a raptoromat megveri seekhangban
szóval a dolog inkább típus, mint gyártófüggő a vinyóval kapcsolatban.
-
Acus
tag
Nem hinném, hogy ebbe a házba bármilyen gondod lenne vele. 5 műanyag winchester tartó van, így túl is teljesítettük kettővel az általad említett létszámot
A gumi teljes mértékben elnyeli a rezgéseket. Igaz nekem csak 2db winyó van benne, de nem hiszem hogy az a harmadik olyan nagy csodát okozna.
Nem érdemes gondolkozni rajta, szvsz jelenleg a legjobb ár/teljesítményű ház. Az első venti is hűti a winyókat, és nagyon jó kis huzatot lehet benne csinálni. Rosszat nem tudok mondani. A gumitalpa nekem külön egy élmény volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest