- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djtooomi #1487 üzenetére
Ja, értem, mire gondolsz. Igaz, ezért is lenne szimpatikusabb egy felső táp, mert akkor biztosan messzebb kerültek volna a fenti nyílások. Így valóban nem a legjobb. Látom, van plexis, de kevesebb ventivel (illetve lehetőséggel).
Szimpi ez a ház, de azért vannak ilyen kivetni valóim benne. Ejh, ha kapható lenne a Raidmax Iceberg itthon is... -
Snoop27
őstag
válasz
djtooomi #1432 üzenetére
Szerencsere parkett van,de akkor is kevesnek gondolom azt a 2 centit,de ha a szakik igy lattak jonak akkor biztos eleg neki
Meg a por ami zavarna,minden venti ala,es a tap ala is vennek porszurot,de ahogy olvastam amiatt nem lesz eleg hatasos a venti.
A saga-450 -nel azt irja passive PFC,remelem ez nem gond,hogy nem aktivHa igen,akkor vennek masikat.
Bocs,de nagyon nem vagyok jartas ezekben a dolgokban,szeretnek egy minel jobb gepet osszedobni -
Snoop27
őstag
válasz
djtooomi #1430 üzenetére
Koszi.Sajnos ezzel kapcsolatos adatokat nem kaptam,de majdcsak elernek valahogy,ha nem akkor kitoldom oket
Csak az aggaszt kicsit,hogy kap-e elegendo levegot a tap,mivel alig 2 cm-re van a foldtol,es az en szobam amugy sem huvos,szoval lehet elegge fel fog melegedni.Talan felteszem az asztalra,hatha az segitene valamit.
-
kirusz
csendes tag
válasz
djtooomi #1409 üzenetére
szisztok.lenne 1 2 kérdésem a ventikkel kapcsolatban.cm 690 es házat veszek jok e a hozzá a gyári 3 venti v érdemes kicserélni?elég e a 3?és melyik a jobb csatlakozás ha a táprol v az alaplapról adom neki a tápot?érdemes e kicserélni a gyári procihütőt?A gépem:e7200 proci,1vinyo,1 dvd iró,9600gt,gaep35ds3 alaplap,ház cooler master 690 es ház,és az asztalon lenne a gép.előre is köszi a válaszokatalulra meg delülre miért kell venti,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest