- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djtooomi #1487 üzenetére
Ja, értem, mire gondolsz. Igaz, ezért is lenne szimpatikusabb egy felső táp, mert akkor biztosan messzebb kerültek volna a fenti nyílások. Így valóban nem a legjobb. Látom, van plexis, de kevesebb ventivel (illetve lehetőséggel).
Szimpi ez a ház, de azért vannak ilyen kivetni valóim benne. Ejh, ha kapható lenne a Raidmax Iceberg itthon is... -
Snoop27
őstag
válasz
djtooomi #1432 üzenetére
Szerencsere parkett van,de akkor is kevesnek gondolom azt a 2 centit,de ha a szakik igy lattak jonak akkor biztos eleg neki
Meg a por ami zavarna,minden venti ala,es a tap ala is vennek porszurot,de ahogy olvastam amiatt nem lesz eleg hatasos a venti.
A saga-450 -nel azt irja passive PFC,remelem ez nem gond,hogy nem aktivHa igen,akkor vennek masikat.
Bocs,de nagyon nem vagyok jartas ezekben a dolgokban,szeretnek egy minel jobb gepet osszedobni -
Snoop27
őstag
válasz
djtooomi #1430 üzenetére
Koszi.Sajnos ezzel kapcsolatos adatokat nem kaptam,de majdcsak elernek valahogy,ha nem akkor kitoldom oket
Csak az aggaszt kicsit,hogy kap-e elegendo levegot a tap,mivel alig 2 cm-re van a foldtol,es az en szobam amugy sem huvos,szoval lehet elegge fel fog melegedni.Talan felteszem az asztalra,hatha az segitene valamit.
-
kirusz
csendes tag
válasz
djtooomi #1409 üzenetére
szisztok.lenne 1 2 kérdésem a ventikkel kapcsolatban.cm 690 es házat veszek jok e a hozzá a gyári 3 venti v érdemes kicserélni?elég e a 3?és melyik a jobb csatlakozás ha a táprol v az alaplapról adom neki a tápot?érdemes e kicserélni a gyári procihütőt?A gépem:e7200 proci,1vinyo,1 dvd iró,9600gt,gaep35ds3 alaplap,ház cooler master 690 es ház,és az asztalon lenne a gép.előre is köszi a válaszokatalulra meg delülre miért kell venti,
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- Házimozi haladó szinten
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest