- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Barett 50cal #969 üzenetére
Megeri szerintem,valki szerint nem.
A kerdesre:igen alulra,nem nemkapsz oda szurot.Elol,es alul van,a tap alatt nincs. -
DeadMeat
nagyúr
engusz tudnal nekem ajanlani zajcsokkento szigetelest?Melyik volna eleg ehhez a hazhoz?
Rajottem,hogy a leghangosabb dolog a ket hdd a gepben,pedig 3 db ac venti megy a hazban 12V-rol,es a hdd-k igy is hangosabbak naluk -
DeadMeat
nagyúr
válasz
ész ventura #862 üzenetére
Igen azt jelenti.En kihugaltam a venti csatijabol a kanocot,es azt dugtam bele a molex megfelelo likaiba.Ezelott.Aztan vettem egy ventiszabalyzot
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
ész ventura #858 üzenetére
A tap szabalyozza magat,avval nem kell erdemben foglalkozni,A maradek ventiket vagy fix 12,vagy 5v-ra betudod kotni,vagy veszel valami olcsobb szabalyzot.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Barett 50cal #790 üzenetére
Ilyet sem hallottam meg
Jatekra hazat
Next:Miert a haz mit befolyasol egy jatekban?En ugy tudom hazat kulseje miatt vesz az egyszeri juzer,esetleg szerelhetosege miatt.Dehogy jatek miatt... -
DeadMeat
nagyúr
Nincsmit,en is igy csinalom majd,meg kell 1 venti hozza
Amugy sikerult nekem is elrejteni a tapkabeleket a haz hatuljaba,ugy mint ahogy te csinaltad.Csak nekem merev a corsar vx450-es harisnyaja es megszenvedtem mire folkerult az oldallap,de sikerult mostmar csak a zalmi ventiszabalyzo kabelei vannak szerteszet -
DeadMeat
nagyúr
Alakitsd at azt a nyamvadt lefogatast.Csavarral,ala home made,esetleg tr fele bolt thru kit (vagy mi a neve) vagy a scythe is arul mar ilyen vackot.
Az lolapos dolgot meg mindenki megeszi szvsz aki eloszor lat ilyen hazat eloben.En is anyaztam erte
Amugy kellemes csalodas a haz.Nem biztam benne,hogy ennyire jol szerelheto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged