Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
intelfan #1135 üzenetére
öszintén szolva nekem nem volt kedvem enyit pepecselni vele, a végeredmény igy is nagyon tetszik
ha ezeket a lépéseket betartod, akkor tuti nayon szépen fog sikerülni! anyit tudok csak mondani, hogy hajrá!!
okéj ha rájövök a módjára, mindenképp közlöm!amugy a zöld is nagyon baróóóó álá nvidia edition! na az valami brutál kombo megint!
-
grunge
addikt
válasz
intelfan #1118 üzenetére
softcap-nek hivják ezeket. szorofejek-et akartam irni nem kupakokat
szoval ezeket váltogattam, hogy a szükebb területeken kisebb legyen a szórása. egyes sprayekhez ráadásul automatikusan kapsz ilyeneke. hát próbálhatod lakkal, öszintén megmondom, lövésem sincs h az majd a helyén tartja-e
a polirozo paszta is jo ötletnek tünik, sőt! vacakolos melo, de mindenképp megéri!
-
grunge
addikt
válasz
intelfan #1116 üzenetére
hát festékboltban vettem 3 nagy matt fekete spayt, plusz kupakokoat a különbözö méretekhez. lebontttam a házat amig csak tudtam, megtisztitottam. ha jol amlékszem 3 réteget kapott. az 5.25.ös és a hdd keretnél kellett kcist ovatosan tükközni, de meg lehet oldani. sajnos a festék amit vettem nem volt vmi jo minöségü, mert összeszerelkésnél pár heylen rögtön le is pattogott
ahol az oldallapok is mozognak, onnan is lejött itt-ott a gyakori levétel miatt. nekem egy egész hétvégét igénybe vett a müvelet. hogy neked ne pattogjon le, vegyél sztem valami alapozot is, hátha az segit, csak ugye abbol sem kevés kell majd...én nem bántam meg a dolgot, sztem baróóón néz ki a kis hibák ellenére is! söt! mintha ezek még dobnának is rajta, legalább nem olyan steril
jelenleg semmi képkészitö eszközöm nincs, de amnint tudok, majd teszek fel néhányat!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
intelfan #1099 üzenetére
140centis ventiből sajnos még nincs igazán jó a piacon. egy jó 120x25ös leveri a 140x25ösöket hang/légszállítás arányban.
cba001: na, ennek örülök
mondjuk nekem első dolgom az előlap leszerelése volt (vinyókhoz ment egy silent Glacialtech, kék venti meg alulra, igazi falusi robogó sufnituning lett a vége
így éjjel már nem zavart, ellenben baráti körben mindig jókat nevettünk rajta), szóval alapállapotot nem néztem, de addig ügyeskedtem visszarakásnál, amíg nem volt egyszerűen kapcsolható. oldallapnál meg olyasmi volt a megoldás, hogy oldalról közben be kellett nyomni (talán a középső illeszténél volt az idális benyomási pont alul vagy felül), á lá codegen házam (CM690 ideiglenes elődje az volt, szóval ezen nem akadtam fent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged