- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! azt szeretném megkérdezni h felülre ha rakok ventit azt milyen irányba tegyem? a processzor fujja a kinti levegőt vagy a processzortól elfelé. köszi
-
ádika86
aktív tag
viszont lenne egy kérdésem. nekem a hdd led nagyon halványan villog csak. a kék ledtől szinte nem is látni. másoknál is így van?
-
ádika86
aktív tag
Jó hírem van. Az FSP400-PNF tápom 12V-os csatija elért még hátul elvezetve is a helyére
Ezek szerint csak a bluestorm kábelje rövidebb
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Na ma megvettem a CM 690-et. Holnap fogom beszerelni a cuccokat. Gondoltam felnézek ide erre azt látom, hogy mindenkinek hossz problémája van FSP táppal?
Nekem is az van. Konkrétan FSP-400PNF, Gigabyte P35-DS3R lappal... ha nem ér el odáig csúnyán ideges leszek
van valakinek pont ilyen konfigja? Biztos nem ér el?
-
ádika86
aktív tag
thx
éjszaka töltök
épp ezért cserélem le az aerocool házam
a szobatársak kolesz szobában rinyálnak h világít az aeroengine mint a picsa a plexi + ledes ventik miatt
kb 5 négyzetméteres szobában 3-an
nem csoda h pampognak. mondjuk én emeletes ágy tetején alszom szal nem gáz de a két srácnak bevilágítja a fejét.
-
ádika86
aktív tag
Hi! Olvastam a topicban, hogy egyeseknek nem passzol a power LED. Nekem Gigabyte P35-DSR-em van. Van valakinek ilyen, aki be is szerelte? Ossza meg velem pls, hogy műxik-e minden
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest