- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
ész ventura #1199 üzenetére
Köszi.
Simán, mondjuk hülye voltam, mert csinálhattam volna képet.
Meg is lepődtem, hogy egyáltalán nem feszül, vaj puhán vissza csusszant az oldallap.
Gyorskötegelőt használtam, hátulra felaggattam a kábeleket, amik nem kellettek, és nem még hátul is rendben van
Gerisz: Komoly lett -
Gerisz
addikt
válasz
ész ventura #1199 üzenetére
Nekem felmegy. Szépen meglapogattam. megnyomkodtam, hogy rendeződjenek valami laposabb formába a kábelek a harisnyába és tökéletesen megfelelő.
-
Gerisz
addikt
válasz
ész ventura #1040 üzenetére
Azért írtam ezt, mert megnéztem a Speedfan kompatibilitási
listáját és nem tudja vezérelni a lapod.
Az Atitoolt nem néztem.Nem hiszem, hogy szabályozza az alaplap, mert csak a PWM-es csatlakozó a PWM-es ventiket szokta amik ugye négy vezetékesek.(a 3pinest is szokta, de csak a PWM-es)
Nekem úgy van megoldva ahogy mutattam, csak nem bele van dugva a venti vezetéke, hanem vettem átalakító kábelt. 4->3pin és azt csináltam meg, de lehet venni gyárilag leszabályozottat is!(én vágtam forrasztottam és egy csatiról 2 ventilátor kap szuflát)A másik megoldás a sorolható AC venti. Ezt úgy lehet, hogy szépen a processzor PWM-es csatijára kötve őket (sorba)
Mindet egyszerre szabályozza a procihűtővel. (a hangról és a teljesítményről ne beszéljünk, fogalmam sincs milyen eredményt hoz ez)
De ettől biztosan olcsóbb a panel. Ha nem akarsz beruházni meg mindig álítgatni akkor az elsőt javaslom. Nekem tökéletesen megfelel. -
Gerisz
addikt
válasz
ész ventura #1035 üzenetére
így lehet megoldani
-
Fori23
őstag
válasz
ész ventura #1035 üzenetére
Az oldalsót nem használom, hogy ne zizzenjek meg. Alulra tettem egy 12-est, és az alaplap szabályozza mind a hármat (vinyó+alsó+hátsó)
-
Fori23
őstag
válasz
ész ventura #1033 üzenetére
Ha nem használsz floppy meghajtót, a tartójára egy HDD-t ugyanúgy rögzíthetsz. Mivel kivehető közelebb is teheted az optikaihoz
-
nike_
addikt
válasz
ész ventura #1024 üzenetére
Sziasztok.
Megjött a ház, de az előlapjával nem bírunk. Ha bepattintjuk az tetejét, akkor az alja lejön. Ha az alját pattintjuk be, akkor a teteje jön le..
Mit csináljak szerinted?
jorden06: Ha az előlapot leveszed, tádám ott egy ventihely..
-
Gerisz
addikt
válasz
ész ventura #1024 üzenetére
pl az ide->Sata adapter lehet megoldás?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ész ventura #862 üzenetére
legegyszerűbb megoldás a molex -- 3pin átalakító, amit kaptál a házhoz. alapból a venti a sárga ágra van kötve (a fekete a föld, a sárga a 12V, a piros az 5V), tehát ha rádugod a molexre, és 12Vn jár. na és itt jön a trükk: gondolom észrevetted a háznál, hogy a molex -- 3pin átalakítónál a molex felőli részen kicsit instabilak a lábikók... szóval ha kicseréled a megfelelő oldalon a piros és sárga vezetéket, majd úgy dugod rá a táp molexére (a két feketét értelemszerűleg fölösleges cserélni), akkor 5Vn fog menni a venti. ezekután mondjuk az átalakító kimenő molexére már vinyót/dvdírót ne köss semiképen.
avagy ha adnak a házhoz, minek vennél?;>
-
caleb
aktív tag
válasz
Lehet venni olyan kábelt,a Zalman a hűtőihez is ilyet ad
Tessék egy budapesti bolt ahol be lehet szerezni : [link] -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Igen azt jelenti.En kihugaltam a venti csatijabol a kanocot,es azt dugtam bele a molex megfelelo likaiba.Ezelott.Aztan vettem egy ventiszabalyzot
-
caleb
aktív tag
válasz
ész ventura #858 üzenetére
Venti szabályzó
Berakod egy 5.25-ös helyre,és tekergetheted össze-vissza
Ezek álltalában 7-12 volt között szabályoznak. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
ész ventura #858 üzenetére
A tap szabalyozza magat,avval nem kell erdemben foglalkozni,A maradek ventiket vagy fix 12,vagy 5v-ra betudod kotni,vagy veszel valami olcsobb szabalyzot.
-
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #850 üzenetére
Erre valaki?
Vagy erre Ti is kíváncsiak vagytok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 10
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő