- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
láttam, hogy eddig kb mindenki az alaplapi tálca mögött vezeti a tápkábeleket. az lenne a kérdésem, hogy az ezen a képen pirossal bekarikázott árnyékolóharisnyás alaplapi-tápkábel hogy fér át nektek a hosszú piros téglalappal megjelölt perem és az oldalfal között? (azt hittem sosem lesz vége ennek a mondatnak)
-
Pepe78
őstag
Egy kis info az új Scythe Slep Stream ventikről:
1900 fordulatúak és szerintem nem hangos.
Csak azért vettem ilyet mert lesz szabályzóm is.
Olyan 1600 körül nagyon jó lehet.Középen fúj a lap irányába, Nagyon elégedett vok vele.
-
Pepe78
őstag
A gépemről soha senki nem ír semmit.
Ennyire fos lenne? -
Peti78
őstag
Köszi, megtettem, el is mentettem. Nekem nem jönnek be ezek a ledes ventikkel szerelt házak. Most is azon vagyok, hogy fénytelenítsek. Egy ledest már kigórtam, a hyper 212 ventijét alulra tettem, a másik ledes hátul van. Hamarosan száműzve lesznek, csak qurva drágák a noctuák (is)
-
Pepe78
őstag
Azért túlzás lenne azt mondani hogy mekkora változás.
Annyi hogy giga lap helyett Asus lett ami majd jól passzol a fekete belsőhöz.
Illetve 2 db Scythe Sleep Stream venti is helyett kepott a gépházban.
A hangkártya nem integrált hanem külön kell berakni és világít ha kell ha nem!!! ()
most ilyen , de az ígért fényezés nagyon hamar meglesz. (mondjuk már 2 hete is ez volt az állás)
-
Pepe78
őstag
Hi!
Asus lapocska beköltözött....
Képek hamarosan. -
mg105
senior tag
Korcsii:
Pepe78: -
Korcsii
őstag
Korcsii most tudta meg, hogy manual alapján milyen könnyű leszedni az első panelt
nem kicsit volt tele porral az elülső szűrő....
-
-
mg105
senior tag
nem tudok aludni, így én is kipróbáltam az alaplapra fújó venti ötletét. elsőre biztatóak az eredmények, de fél órából nem akarok véleményt mondani, hagyom éjszakára, had bontakozzon ki az eredmény
-
vPhis
tag
hát alapbol ilyen a HD4850-en a hűtés. kérdezd meg bármeik tulajt.
jajj csak 8000...
Az én traktorom -
Peti78
őstag
Up ennek a fantasztikus topicnak
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Megtaláltam a végleges hűtési szisztémát asszem.
Első venti 5 v , csak a vinyót legyezgeti.
Vátsó venti 1000 ford / perc
Alsó 5 volt.És...!!!
Az első felé berakott másik 12 cm venti-t hátra toltam az 5,25 bővítő helyen, hogy minél közelebbről fújja az alaplapot.
Láss csodát.
Proci passzívan is mehet (Scythe cooler) és a chipset coolerem éppen csak langyos!
Eddig olyan meleg volt , hogy kis 4 cm ventivel kellett külön hűtenem + a memóriák hidegek!!
A vga-n is szalad a friss szellő....
Felülre semmit nem raktam mert minek.
Mondjuk elég nagy fordulatú 1500 rpm venti kavarja a szelet.
De őrülten jól működik.Próbáljátok ki!
-
törölt tag
Amennyi időt szántok a szalag tekerésére, annyi idő alatt el tudnátok kábelkötegelővel normálisan rendezni a kábeleket.
-
Pepe78
őstag
Tiszteletem a mániákus fórumtársaknak!
Itt egy utolsó kép Gigabyte lappal gyári CM fényezéssel.
Jövő hétvége a fényezés napja!!!!!
vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Remélem megéri majd a Forintot és a melót.....
-
törölt tag
Valaki régebben írta, hogy a Corsair HX620-hoz hosszabbító kell, mert nem ér el a CPU 12V 8pin-es csatlakozó. Simán elér, még feszíteni sem kellett... Először nagyon rövidnek tünt, és csomó helyen kerestem hosszabbítót, de összeszerelésnél kellemes meglepetés ért!
-
Savanya
addikt
válasz
belaazallat #2728 üzenetére
Sehol , már próbáltam jó pár helyen .
-
belaazallat
addikt
Hali!
14 cm-es porszűrőt tud vki? Ha igen hol és mennyiért? Köszi!
Üdv!
belaazallat
-
palbence
tag
Mindkettotoknek koszi, engusznak irtam mailt.
-
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #2718 üzenetére
Valami 1800Ft-s flakonossal. Nem tudom a nevét.
De hát nem szereti a nap 5-6 levételtPeti78: Nekem van 10 és 6mm-es belőle!
Asszem a Xilence zajcsökkentő készletbe volt. -
palbence
tag
válasz
petho0506 #2722 üzenetére
köszi akkor majd én is veszek szigetelő szalagot. a táp alá meg nálam menne a szűrő, de a pcgear - ahol elvileg lehet kapni - nem valaszol a mailemre, es a telefont se veszi fel. azt egyebkent hogy tudod megallapitani, h a felso ventillator kifele fuj es nem befele sziv? most a ventin a matrica felfele mutat, de nem erzek a hazon semmit, hogy barmit is kifele fujna.
-
petho0506
tag
válasz
palbence #2721 üzenetére
Én szigetelő szalagot használtam, a Praktikerben is tutira találsz. A táp kábeleit is ezzel tekertem be, amig nincs pénzem kábelharisnyára ez is megteszi
. Sok színben lehet kapni és olcsó. A táp alá meg ahogy itt a fórumba régebben láttam dupla szúnyogháló lapot ragasztottam.
-
palbence
tag
Na megis ugy dontottem, h megcsinalom magam. Azt a keskenyebb ragasztolszalagot hol vetted?? Praktikerben? Valaki probalta mar: a 12centis aluminium szuro befer a tap ala?? Koszi a helpet elore is
-
palbence
tag
válasz
alibabo #2718 üzenetére
De nekem nem csak hogy rezonál, hanem a tükörsima parkettán centiket billeg
Bár vettem volna moduláris tápot, most nem szenvednék a sok hülye ide-s meg floppy-s tápcsatival
De mind1 ma felhívom a budapesti kockaboltokat, csak vállalja valaki, hogy megcsinálja rendesen, meg azt se tudom, hogy a ventiket milyen irányba rakjam, csak azt látom, hogy rohadt meleg minden, pedig elvileg jó a hűtésem. szóval egyenlőre csak szívás a ház, de ez nem sokáig marad így. -
Peti78
őstag
válasz
alibabo #2718 üzenetére
Peti78 úgy élvezi a házi megoldásokat, hogy ha mindent megcsinált volna amit elgondolt, már az összes oldal, alsó, felső és hátsólapot kivágta volna a fenébe, és valami laza anyagot rakott volna a helyükbe.
Nyáron potkem gépét belezzük ki.
Egyébként az O gyűrűk nagyon beváltak.
Létezik olyan csavar szerintetek mint amiket a ventikhez adnak, csak kb 5 mm-rel hosszabbak?
bye -
palbence
tag
-
petho0506
tag
Talán most jó lesz
[link] -
petho0506
tag
elnéztem
-
petho0506
tag
Raktam föl pár képet
[link] -
palbence
tag
sziasztok en ma vettem meg, csak az a kerdesem, h hogy a rakban jon le a teteje? azokat a kis kampokat eltoltam, de meg se moccan! valaki segitsen, koszi elore is! bence
-
petho0506
tag
Tegnap végre rászántam magam, és megvettem ezt a jó kis házat. Minőségben és szerelhetőségben nem gyenge különbség van ez, és a régi codegen házam között.
Ma már sikerült is beköltöznöm, igaz megszenvedtem a gigabyte táp rövid kábelei miatt. Hamarosan rakok fel képeket is.
-
Gerisz
addikt
válasz
palbence #2702 üzenetére
Hú wazz lustaság!
Olvass vissza vagy használd a keresőt!
Ez a téma milliószor felvetődik!3 venti van benne!
Ha poros helyen laksz akkor mindegy mert ha bejut a gépházba akkor a tápba is bejut.
Öcsémnek az 590-ben kicsit se poros az egyetemen.
Nekem otthon kegyetlenül az.
Én vágtam bele plexit, estére ha sikerül dobok fel képeket! -
palbence
tag
köszi. gyárilag akkor pontosan hány ventilátor is van benne? a táp ventilátora nagyon poros lesz a porszűrő hiánya miatt? az oldallapot valaki ki tudta cserélni (cseréltetni) plexire? hol lehet és mennyiért? én ugyanis otthon képtelen vagyok megcsinálni, rohadt ügyetlen vagyok.
-
alibabo
tag
Persze hogy csak hülyéskedtem. Ahogy linkelte Gerisz is, valami baromi ocsmány.
Őööö...a scythe felirat dögösen nézne ni ki olyan metálosan a fényes alun. De ez szubjektív.
Valami vékony alkoholos fílccel ki kellene próbálnod, azt le is lehet törölni. Így látnád hogy milyen lenne a felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest