- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SeaShark
tag
válasz
proci985 #1090 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy a hűtőt vízszintesen elforgatva tenném be, hogy a vga felől szívja a levegőt, majd a két felső helyre tennék még 2 db 12cm ventit melyek ugyanolyan sebességű mint a procin lévő(noctua 12p-s (1300ford.)
A vga (EVGA 8800 GTS 512mb, gyári hűtővel). Tehát a vga fölé tennék egy noctua ventit melynek sebessége, 1200-600 fordulaton pörög. elöl hátul meg maradnának az eredeti hűtő ventik, ha nem hangosak, ha igen akkor lecserélem őket.nézegettem a venti szabályzókat, de nem tudom, melyiket válasszam.
Tanácstalan vagyok még ebben,. (el akarom kerülni a kábelköteg dzsungelt)
Van valami tanácsod. -
SeaShark
tag
Szia!
Engem nagyon érdekel a teszt.
Szerintem ha a felső ventik a prociról meg a ram-ról inkább leszívná a levegő az nem lenne jobb választás? hisz a meleg levegő felfele száll.
Én most vagy a jövő héten rakom össze a gépet, és még nem tudom pontosan hogy hogyan helyezzem le a procihűtőt (th ultra extrem) vízszintesen vagy függőlegesen és a ventilátorokat, és hogy milyen sebbességuek is legyenek. Noctua ventiket néztem, nem akarom, hogy hangos legyen.Úgyhogy várom a tesztet nagyon
UI: neked a táp miképpen van benne gépbe, a fent a házból szivja ki a levegőt vagy a ház alján. Én még nem tudtam eldőnteni, hogy melyik lenne a jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest