- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Savanya #3537 üzenetére
Törjétek le az összeset és használjatok csavart.
csimav: Szellős a ház, az 590 pedig egyáltalán nem lenne jobb.
Nincs ezzel a házzal semmi baj, csak kicsit kevés benne az anyag, de ez látszik az árán is. Ettől függetlenül jó, nekem is volt, és szerettem is, csak sajnos kevés volt a hely. -
Dead_slow
tag
válasz
Savanya #3411 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Corsairt nem akartam, mert a tápos topikban mostanában túl gyakran emlegetik...nem éppen azért, hogy fényezzék milyen jó, állítólag a "alulvezérelt" a venti és emiatt nagyon melegednek, ami jelentősen csökkenti az élettartamukat
, enermaxot (pro82+ 425W) szerettem volna, de annak is csak 45cm
hosszú az említett kötege, így marad a corsair, ebből már belefér a keretbe a moduláris is, így az első kérdés már nem is olyan lényeges.
-
joshua7
veterán
válasz
Savanya #1334 üzenetére
Hosszú háznál is fönnáll ez? Mert azoknál távol esik így a hdd a laptól és jobban megoldható.
Quan-Chi: basszus, ilyeneket írsz... Pozitívum van azért?
Daert: ugyanezt gondolom. Ütnél bottal a fejét az illetőnek, aki kitalálta ezt az elforgatós baromságot. Illetve jó lenne ez, ha ugyanúgy megoldható lenne a felfogatás, mint a nem elforgatottaknál. vagyis nem lenne útban semmiféle lemez. -
joshua7
veterán
válasz
Savanya #1322 üzenetére
Akkor csak beigazolódik az állításom, h nem elég szellős. Mondjuk eddig is evidens volt számomra. Ha a venti részben a fiók lemezeit hűti a hdd-k helyett, az nem lehet olyan hatékony, mint mikor direktbe a lemezeket fújja.
engusz: egy szóval sem mondtam, h rossz ház, de etéren messze nem a legjobb
-
kingabo
őstag
válasz
Savanya #1080 üzenetére
Igaz! Bár, ha egy jobb fajta huzat van a házban az lehet kiviszi a nagy részét, ami meg felszáll az felül a hátsó venti helyén távozik a házból, vagy az ottani venti szívja ki.
A Te variációdnál meg még arra kell figyelni, hogy a gép többi alkatrésze által generált meleget vhogy kijuttasd a házból. De a csövek eléggé útban lennének az egyetlen szabad kifujó venti elött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged