Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
intelfan
üzenetére
140centis ventiből sajnos még nincs igazán jó a piacon. egy jó 120x25ös leveri a 140x25ösöket hang/légszállítás arányban.
cba001: na, ennek örülök
mondjuk nekem első dolgom az előlap leszerelése volt (vinyókhoz ment egy silent Glacialtech, kék venti meg alulra, igazi falusi robogó sufnituning lett a vége
így éjjel már nem zavart, ellenben baráti körben mindig jókat nevettünk rajta), szóval alapállapotot nem néztem, de addig ügyeskedtem visszarakásnál, amíg nem volt egyszerűen kapcsolható. oldallapnál meg olyasmi volt a megoldás, hogy oldalról közben be kellett nyomni (talán a középső illeszténél volt az idális benyomási pont alul vagy felül), á lá codegen házam (CM690 ideiglenes elődje az volt, szóval ezen nem akadtam fent)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Elfelejtettem a film címét
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
mondjuk nekem első dolgom az előlap leszerelése volt (vinyókhoz ment egy silent Glacialtech, kék venti meg alulra, igazi falusi robogó sufnituning lett a vége
így éjjel már nem zavart, ellenben baráti körben mindig jókat nevettünk rajta), szóval alapállapotot nem néztem, de addig ügyeskedtem visszarakásnál, amíg nem volt egyszerűen kapcsolható. oldallapnál meg olyasmi volt a megoldás, hogy oldalról közben be kellett nyomni (talán a középső illeszténél volt az idális benyomási pont alul vagy felül), á lá codegen házam (CM690 ideiglenes elődje az volt, szóval ezen nem akadtam fent)