Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
gaben88
üzenetére
Persze futtathatok
Melyik konfiggal? 7/24essel (1536-7700) , vagy pedig a maxxal (1565-8000)? Az utobbit csak a bench miatt pöcköltem fel!! De most tesztelem:1540-8000 ma eddig egész nap ezen pörög BF4 & Valley bench 1,212-ön , eddig nem volt fagyás de a Temp az 70-75 re felmegy kb egy jo másfél ora alatt utána stagnál. 
-
TTomax
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vaooo,ezt szépen megoldotta az eVGA,nagy gratula nekik...

-
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
micsoda csavar

Én kedden veszem át "Szinyák" 970 G1-ét. Gondolom ezért mész el

-
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Cseréltetek kártyát, ő hirdeti a te mostanid?

-
TTomax
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én még ilyet sosem láttam...
-
Cs1csó
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
HA SLI-t építenék (tuti hogy nem) akkor csak 2 ugyanolyan kártyával csinálnám, már csak a szimmetria kedvéért is.
-
Dogengar
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
No more SLI test for us...

-
Bjørgersson
félisten
Hallottatok már olyanról, hogy bizonyos EVGA kártyák csak bizonyos EVGA kártyákkal mennek SLI-ben? Agyam eldobom...

-
H@lede
tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Köszi a BIOS tippet találtam is újabb verziót csak az a problémám hogy nincs mivel felrakni a kártyára. A giganyál az @BIOS-t mondja hogy azzal rakjam fel csak az a probléma hogy az @bios 7.0-s verziója nem ismeri fel az nvidia kártyákat :/ megnéztem esetleg hogy az NVflash, de sajnos annak .rom kiterjesztésű fájlok kellenek az új bios meg sajnos nekem F3 a kiterjesztése.
Van esetleg ötleted mivel lehetne megcsinálni a bios cserét?
-
Cs1csó
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Akkor az egy jó izlésű kártya!

-
Cs1csó
titán
-
H@lede
tag
Üdv Fórumtársak!
Egy problémával fordulnék hozzátok. Remélem van aki még olvassa

Az alábbi videókártyával rendelkezem gigabyte GV-N970G1 Gaming
2 1080p-s monitor van rákötve, a driver a legfrissebb. A probléma néhány hete kezdett el jelentkezni, ha megy valami játék random időpontban van hogy 10 perc van hogy 3 óra után szürkére változik a képernyő. Crashel a játék aztán benyögi, hogy a drivernek valami baja volt. Az lenne a kérdésem találkoztatok esetleg ti is már ilyen jellegű problémával? Mi okozhatja esetleg megoldás?
Ja és gyári tulajdonságaival használom a kártyát.A segítségeteket előre is köszönöm!
-
slloyd
senior tag
Ugyan már van élet a 3.5 Gb vram alatt is.
Pl: Gtx 1060 3Gb
Nem is értem,hogy adhatták ki ezt a verziót....
Mikor fhd ben fogynak el a 4 Gb ok... -
morfondőr
addikt
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Afterburner-ben szoktam nézni. Nem csináltam labortesztet, csak arra akartam rávilágítani, hogy egyelőre nem láttam problémát a vram miatt. Nyilván minél több van, annál jobb.
-
RazoR
veterán
válasz
nagy.matyika
üzenetére
Nyilván úgy ahogy nálam is megeszi mind a 6 gigát a Tomb Raider ultrán a Ti-n....
-
shteer
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
4GB van amiből 512MB-ot szinte sose használ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
slloyd
senior tag
Tudjátok azon gondolkodtam az utóbbi pár napban,hogy lecserélem a g1 970-et.
De a mai meglepetésemre a bf1(single) ét ultrán viszi 120% supersamplingot is rátolva.
Igaz 1500mhz en ketyeg állandóan csak oc val használom.
Egyszóval úgy néz ki maradunk barátságban még 1 darabig!
-
morfondőr
addikt
Mostanában játszottam 1-2 játékkal, amik megették a 970 mind a 4 Gb ramját, de nem vettem észre akadásokat...
-
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
szivatásból felezted vagy tényleg 32 bit?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ÉS bocsi igaz, 4GB
-
4264adam
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
970-nek 3.5GB ramja van és 512Mb-ot 64 biten ér el, tehát haszna vehetetlen oda ahova kell a gyors írás és olvasás.
-
SoulReaver
veterán
válasz
papirzsepi93
üzenetére
970 nek 4gb ramja van, csak 512 mb ot lassabban ér el belőle. Így kerek.
-
gaben88
őstag
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Jelenlegi konfigom egy Core i5 2500K@4Ghz; 8Gb RAM és egy 2Gb-os 960 GTX. Ez jelenleg a játékok 90%-nál abszolút elegendő mai napig, de már belefutottam pár címbe, aminél kevések bizonyult/bizonyulna (Doom, Forza Horizon 3, Gears 4).
Gondolkodom egy használt 970 beszerzésén, amit jó eséllyel 25-30k ráfizetéssel meg tudnék ejteni. Ár/érték arányban most a 1060-at ajánlja mindenki, tesztek alapján tényleg erősebb, de az ára is min. 20k-val több. Figyelembe véve, hogy a konfigom nem mai darab, legrosszabb esetben 1-2 év múlva hozzá kell majd nyúlni, viszont nem gondolom logikus lépésnek, hogy pont a leggyorsabban elavuló harvderből spájzoljak be előre (GTX 1060). Mi a véleményetek, mennyire időtálló választás a 970? Én úgy látom, hogy a 960 sem rossz még 1080p-ben, csak 1-2 játéknál már a 2Gb VRAM szűkös.Más: 970-ből ASUS Strix-eket néztem és ha jól tudom MSI Gaming tudja még alapjáraton a passzív üzemmódot. Vagy van még más gyártónak is hasonló?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
shteer
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az új driverekre máshol is volt panasz
-
SoulReaver
veterán
Nem tudjátok, hogy az EA játékok miért allergiásak a vga oc-ra? eddig a battlefront ment a kettővel ezelőtti driverrel, most meg nem megy... ki ír valami dll szarságot...
Azelőtt a mirrors edge csinálta ugyan ezt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
, az kissd01-nek van. 
-
SoulReaver
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt olvastam, hogy g1gaming. bezavart..

-
Bjørgersson
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Na jo, de neked Giga van, azzal nem tudok mit kezdeni.

-
SoulReaver
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam auto venti profillal és 1515/8000 beállítással megy 65-70 fok között, anno 2205 és battlefront -al játszok. De pl a Doom nál sem ment 70 fölé. 100% ventiknél 60 ra is lelehet szorítani, engem mondjuk nem zavar annyira, mert a 9 másik venti is felpörög, ha kapja a terhelést a gép

-
gaben88
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyéni ventiprofilt használok, így én 67-68 fok fölé nem nagyon engedem (nekem ott vesz vissza egy pici boost lépcsőt). Este megnézem, ha nem felejtem el, hogy így hány %-on mennek a ventik. Az biztos, hogy nem hangos a R1-es Zalman házamban így sem.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A valley nem a valós órajelet mutatja, gpu-z-t használjon terhelés alatt...
-
Bjørgersson
félisten
Beírtam már magam a táblázatba.

-
kissd01
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Rendben! Köszi!

-
kissd01
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Persze a játék a mérvadó, hogy ott jól menjen. Benchmark engem sem érdekel csak azért haszáltam mert onnan könnyebb kinézni az értékeket mint játék alól. Rendben és a Core Voltage-hez nem kell nyúlni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kissd01
üzenetére
Na jó, a Valley nekem semmit nem mond.
Nézd meg játékkal is, hogy valóban stabil-e ez az 1539 MHz, bár már ez is nagyon jó érték. Ha igen, és az utolsó Hz-et is ki szeretnéd préselni belőle, akkor 10-esével haladhatsz még felfele. Ha garantáltan stabil, utána jöhet a memória 8000 MHz-re. -
kissd01
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
1539-et ír Valley alatt. memória 3702.
-
kissd01
tag
Kicsit még feljebb szeretném tornázni!

-
kissd01
tag
Sziasztok!
Tuningban kérnék egy kis segítséget. Totál kezdő vagyok benne.
Egy 970 G1-em van és picit szeretném megrángatni a bajszát.
Első körben eddig jutottam. 70 fokig szaladt fel a hőfök és stabil a kártya egy óra BF1 alatt. Valaki segítene kihozni belőle a maxiumot? Jöhetne pm-ben is, hogy ne zavarjuk a többieket!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Melyik konfiggal? 7/24essel (1536-7700) , vagy pedig a maxxal (1565-8000)? Az utobbit csak a bench miatt pöcköltem fel!! De most tesztelem:1540-8000 ma eddig egész nap ezen pörög BF4 & Valley bench 1,212-ön , eddig nem volt fagyás de a Temp az 70-75 re felmegy kb egy jo másfél ora alatt utána stagnál. 

3584 MB-ot ér el 224 biten, a maradékot meg 32-n.
, az kissd01-nek van.