- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Pro!Petya #41059 üzenetére
azért az 1080-al is el lehet lenni 4k-n, nekem a monitor 1440p, de van már 4k tv-m is arra szoktam kitenni néha a képet, a jobban optimalizált motorokkal szépen viszi , pl f1 2017,Dirt4, forza7, wot, doom, stb ezeket szépen viszi 4k@ultrán, de a többi gémnél is némi butítás után azért tud játszható sebességet produkálni.
Persze van, ahol nem, szóval azt hagyni is kell
-
Cs1csó
titán
válasz
Pro!Petya #40095 üzenetére
Télen amikor a szobahő nem megy 25 celsius fok fölé 38 az idle hőfok álló ventikkel - srix -
Esetleg valami nem pörgeti a háttérben, írtad hogy szinte egyértelműen a driver de azért nézd meg. Csinálj esetleg egy alapos DDU-s csökkentett módos eltávolítást - ha esetleg nem DDU-val távolítottad el.Ha ilyen alaposan letakarítottan megy visssza a legfrissebb driver és továbbra is gond van akkor tedd vissza a régebbit és várd az újabbat.
-
laychi
veterán
válasz
Pro!Petya #40007 üzenetére
Megoldottam bios moddinggal,110 helyett,most 150 a megengedett,igaz jóval magasabb gpu freki mellett próbáltam alapfeszen,de úgy tűnik,hogy sokat nem jelent.3dmark alatt befagytam
gpu órajel 1578MHz volt,vram maradt 7900,ami megy tesztek,játékok alatt is gond nélkül. -
F e Z o
veterán
válasz
Pro!Petya #39600 üzenetére
Vízhűtésnél csak a pumpa meg a ventik esznek, max 30W-ot,nem tudom mit katyválsz Te 130W+ról, ez nem peltier elem. Vegyél egy fogyasztásmérőt, s nézd meg mi mennyit eszik. Írhatsz Te 150W-ot is egy GTX970-re, csak ha meglátod, meg elindítasz egy furmarkot, ne csodálkozz majd ha ránézel a fogyimérőre.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Pro!Petya #39588 üzenetére
Kérdezd meg a tápos topikot...
Nekem összesen nem eszik a gépem 400 wattot, pedig a húzott proci, húzott vga, 1db vinyó, 2db ssd, 6+2db 14cm venti...
Januárban csináltam EZT a tesztet, feliratot kapcsold be rajta, írja, hogy mikor mi ment éppen.
550wattos bőven elég. Nálad más gebasz lehet, ha a 600-as megfő..
Ez a tép kalkulátor meg egy hülyeség... 850watt os tápot ír nekem, azt nem is kell annyi...
-
laychi
veterán
válasz
Pro!Petya #39578 üzenetére
2014 őszén vettem a procit bruttó 58-59k-s bolti áron,akkor jött ki a te procid is,árukereső szerint a legolcsóbb ára 53k volt,tehát nem volt ekkora a különbség (20-25k)
Arról nem tehetek,hogy az amd le van maradva,hiába a több szál.
Évek óta ugyan arról húzzák le a bőrt,átcimkéznek,nem alkotnak semmi újat.
Így volt ez vga-nál is,kicsit magasabb órajellel,kis plusszal(trueaudio,stb) aztán semmi érdemi előrelépés. -
Bib
őstag
válasz
Pro!Petya #39516 üzenetére
Nah örülök a jó kis strixednek, nekem is az van. Régóta nem tuningolgattam,de újra beállítgattam a te értékeidet kíváncsiságból. A fan speed alapból nem megy fel addig 91%-ra ,de 85-re belőttem. Memóriát csak 3900-on Gpu-t 1533-on hajtottam.Simán végigment 3x nekem is a teszt. De játékok alatt nekem 1450 körül stabil.Jelenleg f12016 ,bf1,gta5,forza h3, a fő gémek. Ezek közül az f1 2016 tekeri meg legjobban,vagy bf1 vsync offal.Gta 5 is csak 2-3 naponta fagyott 1500Gpu-nál.Lehet hogy újra tesztelgetem ,de játékokkal ,mert ezek a tesztek mindig lefutottak. Kívánom ,hogy neked stabil maradjon ezen gamek közben is.
-
synthattik
aktív tag
válasz
Pro!Petya #39517 üzenetére
Nem minden játék terhel ugyan úgy,de a 3 ventis gigabyte 970-nek,ha jól emlékszem a 100% tdp,az 250w,ebből kifolyólag olyan 165w-ot kér magának.
Általában a benchmarkok jobban megdolgoztatják,nálam pl a 3dmark 11,ami ha nem tolom ki a tdp csúszkát,akkor simán lefelé boostol,ilyen a 3dmark 2013 is.
Amit írtál fesz. lockot,az sajna nálam is meg van strix 980-on.
Olyan szerencsés azért nem voltam mint te 1470mhz a vége feszemelés nélkül,de én alapon használom. -
SoulReaver
veterán
válasz
Pro!Petya #39511 üzenetére
Bench az még sem több órás művelet.
Mondjuk játék válogatja, hogy melyik mennyi gpu-t használ.
Vannak erősebb játékok amik jobban leterhelik.
Bár a bf nem tartozik közéjük.Lehet pasztát kellene cserélned a vga-n.
Pár perc cod után, de tegnap előtt több óra cod után sem volt semmi gond.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Pro!Petya #39508 üzenetére
GPU-Z -vel monitorozd, ha játszol és kiderül, hogy mikor veszi vissza és miért.
Ezért mondtam, hogy játék közben tesztelj inkább, mert ott ezeket kiadja. Jobb hűtéssel lehetséges, hogy tarthatod a beállított órajelet.
Vagy csinálj egyedi hűtési profilt.
Még esetleg NVpanelon a 3d beállításokban nézelődj, pl: Maximális teljesítmény az energiagazdálkodási módban.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Pro!Petya #39504 üzenetére
Valami játékkal is kipróbáltad ezt az órajelet? Mert az esetek nagy számában, ott kibuknak a dolgok...
Ezek csak pontok...
Nekem is lement a firesrtike 1565/8000 -en, de nem játszok, csak 1525/8000-en.
Biztos menne 1540-en is, de így legalább van benne egy kis plusz még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple MacBook
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest