- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
karburátor #40190 üzenetére
Az már leolvadt
-
Cs1csó
titán
válasz
karburátor #40101 üzenetére
Elméletileg a legjobb az lenne amelyik a legutolsó azok közül amelyik MÉG NEM TÁMOGATJA a 10xx szériát. DE mivel ítt írjátok hogy van aki DOOM-al van aki BF1-essl stb. játszanak ezért LEHET érdemes azt feltenne amit ezekre optimalizálva adtak ki. DE pl. én a FIFA mindig aktuális részét megveszem - ugy évente lehúznak egy újabb bőrt róla, és mások is játszanak hasonló friss játékokkal tehát mindig fog kijönni egy adott játékodra optimalizált driver ezért szerintem a megoldás 2 út lehet:
- azt az utolsó drivert feltenni a 9xx-as szériához aminék még nem kezdék el támogatni a 10xx szériát
vagy
- mindig a legfrissebbet, DE NEM AZONNAL, mert lehet jön valami dúrva bug aztán hotfixek sora - az ilyet esetleg kihagyni és várni a következőig és ha annak a megjelenése után 1 héten belül nincs komoly panasz akkor feltenniÉrdemes lehet valami egyszerűbb benchmark tesztet eltenni és mindig egy új driver alatt lefuttatni és ameddig ugyanazokat az értékeket hozza addig érdemes feltenni a legfrissebbet
Egy külön probléma az is, hogy a játékosok - statisztika alapján - döntően a legfrissebb 64 bites oprendszert használja jelen esetben a win 10-et DE és itt jön a probléma a win 10-el a microsoft szakított azzal a hagyománnyal hogy kb. 3 évente ad ki egy oprendszert gyakorlatilag a win 10-nek kb. fél évente évente jön ki egy újabb BUILD-je ha jól tudom most a Redstone2 néven fut az aktuális majd nemsokára jön ez a "CREATORTS UPDATE" ami megint tartalmaz kisebb nagyobb változásokat és ha ebből is naprakészen tartjuk a rendszerünket akkor ez is okot ad rá a legfrissebb vga drivert tegyük fel ami nemcsak adott játékot hanem ezt a módosított "új" oprendszert is támogatja, hiszen habár nagyjából ugyanaz az oprendszert de bármikor lehet benne valami olyan változás ami a régebbi driver már nem követ le.
-
Bib
őstag
válasz
karburátor #40022 üzenetére
Tedd fel ultrára ,hadd menjen! A sima oc nem boostol szerintem 1413-ra ,de minden elképzelhető.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
karburátor #40018 üzenetére
Akkor lehet én paráztam túl a 77fokot?? Neten keresgéltem h mennyi lehet a max vrm temp de érdemleges infot nem találtam ezért kérdeztelek titeket összehasonlításképp tudjak ki indulni valamerre!!
És ezt milyen freki/ram kombóban sikerült elérned ? Jah és mi alatt?
Thx a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest