Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Driver/win10 gond,sajnos én is küzdök vele.10böl 3 inditásnál eljátsza,komplett random söt van amikor hiába dugom át akkor se találja meg,elvileg a fastboosthoz van köze de nálam pl nem oldotta meg a problémát hogy kikapcsoltam a legujabb win10 frissités óta van jelen a probléma.Több kártyával is elöjött,970-1080....
-
Dr.Én
veterán
Hali
Van egy Giga GTX 970 G1 finomság...
van hozzá egy Dell P2414H monitor...
mostanság akad egy olyan problémám gép indulásnál hogy monitor nem kap jelet....
gép megy..monitoron semmi kép...
gép kikapcsol...át dugom másik DisplayPort csatlakozóba a VGAn aztán megy szépen...
eg ymásik inditás után...megint nincs jel..majd át dugom másikba megint van jel...
kérdésem a következő..VGA? kábel ? vagy monitor?
-
morfondőr
addikt
válasz
laychi
üzenetére
Ha már használtál, akkor tudod, hogy jól vezeti a hőt, néhány fokot biztos lehet vele nyerni, mert az eredeti paszta nem szokott a legjobb lenni. Más kérdés, hogy ezért érdemes-e megkockáztatni a gari elvesztését, ha pl. le van ragasztva az egyik csavar (hajszárítóval mondjuk lehet próbálkozni). A VRM-en pedig sokat nem segít a GPU jobb hűtése, de az amúgy sem szokott gondot okozni, jobban bírja a hőt. Ha van rajta egy kisebb borda, akkor nem hiszem, hogy túlmelegedne.
-
laychi
veterán
Szerintetek érdemes lenne kicserélni a gpu-n lévő pasztát CLU-ra?
vagy a VRM így is elmelegedne és nem menne jobban a tuning,throttlingolna magasabb frekin? -
Bjørgersson
félisten
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Gyere vissza holnap, segítünk tuningolni.

-
PeeterssoN
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ok!
Köszönöm! Mára már befejeztem és szépen visszaállítok mindent alapértékre. -
Bjørgersson
félisten
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Sehonnan, el kell felejteni azt a digitális szemetet, nem jó semmire. Heavennel vagy 3Dmarkkal próbáld, ha mindenképpen benchmarkolni szeretnél.
-
PeeterssoN
őstag
Ezzel működött utoljára stabilan!
Bár megjegyzem ez a furmark összevissza méreget. Emelem az értékeket mégis a következő lépésnél is ugyanazzal a gpu clockkal mér 1000Mhz körül és amikor már 4100 Mhz mutatot még egy emeléssel a memory 3500Mhz cel mért! Vagy én nem csinálok jól valamit.
-
4264adam
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Első körben a szintetikus teszteket futtasd azok 5 perc alatt megmondják, jó-e.
-
4264adam
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Mindegyik chip egyéni tuningot bír. Kezdeném:
Memory Clock: +200Mhz
Core Clock: + 50MhzElőbbit 20Mhz lépésközzel utóbbit 5-10Mhz lépésközzel növelném és keresném a végét. Ha az megvan azokból le vennék -20/-10Mhz-et, hogy ne a csúcson legyen járatva.
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Msi afterburnnel szeretném megemelni az asus strix 970 kártyám teljesítményét!
A kérdésem hogy az összefoglalóban lévő táblázat értékeit lehet használni? -
4264adam
nagyúr
válasz
sanyierik
üzenetére
Először is felejtsd el az ULTRA szintet. Elég a High.
Az operációs rendszered beállítása pedig kuszált lett, tiszta telepítéssel kezdenék. Optimalizálás Windows 10-re történik így azt választanám a helyedben. Nem kell közölni honnan van beszerezve senki nem Bill Gates itt.
-
NFree
addikt
válasz
Pc-man34
üzenetére
Szerintem rendben van
a 4770k egy kicsit lehúzza a pontot azért kevés ha jól megrántanád akkor már összbe is 20 fölött lenne, de a graphics pont az rendben van 980 húzva tud kb 22-23 ezret.
egy régebbi 980 classi eredmény nem szénné húzott 4790K val [link]
kár azért a kariért jól ment nagyon .
Meg még durván bele tud szólni a végeredménybe a ram sebesség , de megnyugodhatsz kari résszről rendben van
-
sanyierik
csendes tag
válasz
gabber01
üzenetére
ezzel hűtöm a procim
https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1914&bih=944&q=scythe+katana+3&oq=scythe+katana+3&gs_l=img.1.0.35i39k1j0i30i19k1l3.3109.8559.0.10419.16.16.0.0.0.0.139.1575.6j9.15.0....0...1ac.1.64.img..1.15.1561.0..0j0i30k1j0i8i30k1j0i24k1.XgdT-KGKE9g#imgrc=cU_EoDXY8XZwQM:
-
Bib
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor Windows 10 Home. Ha a kákán is csomót keresel.

De gondolom mindenki tudja miről van szó.
-
Bib
addikt
-
gabber01
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kábelt valószínűleg mindenképpen vennem kell, mert úgy néz ki az sem jó, vagy a kis adapter hozzá amit kaptam, mert windowsban be tudom állítani megfelelően csak éppen a jel nem megy ki és csak elsötétül a képernyő. Gondolom túl régi és nem high bandwidth kábel?
-
gabber01
addikt
Hello!
A napokban szereztem be egy Palit 980 Jetstream kártyát leváltandó az öregedő 7950es radirt, és hogy majd milyen faszán ki fogja ez küldeni a 4k 60hz jelet a TVre.
Itt a gondom, hogy a kártyán csak hülye mini portok vannak. 3 dp és 1 Hdmi, a tv n meg csak normál Hdmi bemenet. Hdmishop-nal utána érdeklődtem hogy hogyan lehetne az összekötést megoldani mert nekem csak normál Hdmi kábelem van. Erre kaptam hogy csak dp porton, így pedig vmi marha drága aktív dp->hdmi átalakító kell hozzá, mert hogy a hdmin nem fog 4k 60hz működni. Igaz lehet, vagy elég lenne egy miniHdmi->hdmi kábel? -
sanyierik
csendes tag
valaki segithetne már.olyan gondom van hogy a battlefield 1 játék alatt nem hozza az FPS-t.vagyis ultra beállitások melett 35 és 55 fps tartományban mozgolódik.
asrock B150M Pro4s/d3 lap
i5 6400 cpu
16gb ram ddr3 1600Mhz
Gigabyte gtx 970 g1 gaming vga
olyat is tapasztaltam hogy ha belelépek a biosba és spontán csak nézelődök akkor megfagy a biosomegér müködik de billentyü nem és az egérrel sem tudok sehova kattintani.ilyenkor reset.most kapott uj bios frissitést

ja hozzáteszem hogy friss win 7 rendszer van -
sanyierik
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Eredetim nincs, csak letöltöttet tudok felrakni. Valami aktiválót tudsz adni ami jó
-
sanyierik
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A win 10-ről nem halottam jókat
-
sanyierik
csendes tag
A drivereket a gépre az iobit driverboosterrel szedtem le. Ez gond lehet?
-
sanyierik
csendes tag
az a dúrva hogy lejebb vettem a grafikát high -ra és még jobban akadt.fps 20-40-ig.nem értem mi ez a szarság
-
sanyierik
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
http://szitam5270.blog.hu/2011/03/25/tippek_trukkok_1_folosleges_szolgaltatasok
ezt nézted?mert ezeket szinte mind kikapcsoltam. -
laychi
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
4690k 4,7Ghz-en hajtva single player is 90%+, akkor mit várjunk egy nonk procitól multiban?
-
sanyierik
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
annyi megjegyzés hogy a szolgáltatásoknál vannak dolgok amiket kikapcsoltam,windows update stb.de szerintem az nem befolyásolja.meg van egy advanced systemcare nevü progim és annál a game booster be van kapcsolva.ez minden
ezek a szolgáltatások vannak kinyomva
http://szitam5270.blog.hu/2011/03/25/tippek_trukkok_1_folosleges_szolgaltatasok -
sanyierik
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
game ready drivert ?felraktam az új nvidia drivert cakkli pakkli és kész
-
sanyierik
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
na azt nem figyeltem meg
de akkor felrakom a progikat és megnézem.még netre gyanakszok mert eléggé ingadozó.illetve 3 gép van a háznál,meg telefonok wifin.szoval kissé leterhelt.szerintem -
sanyierik
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ezeket tudom.cpu vga kihasználtság 80,90%.van hogy bele bele ugrik a 100-ba de ritka.hőmérsékletek.cpu 45 és 50 közt.vga 50 és 60 közt
-
sanyierik
csendes tag
a 381.65-ös driver az jó?nincs valakinek tapasztalata?
-
sanyierik
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem monitorozok.volt hogy használtam de akkor nem volt gond
-
F e Z o
veterán
válasz
sanyierik
üzenetére
Szerintem sovány neki a i5 6400-es skylake....
(#40318) sanyierik : Lehet egy próbát megérne, mert sok minden kiderülne belőle...
(#40319) sanyierik : Persze, mert nincs két ugyanolyan szitu, pályától, játékosok számától is nagyban függ...
(#40320) sanyierik : 378.66-os driver kifogástalan 9**-es GTX-eknél.
-
sanyierik
csendes tag
Hali mindenkinek..kellene egy ötlet hogy milyen nvidia drivert tegyek fel mert a gondom az hogy a BF 1 akadozva fut.nem mindig de szokta csinálni.driver gondra gondolok,de lehet esetleg net is?gigabyte gtx 970 g1 gaming.i5 6400 procival és 16 giga rammal megy a masina.ötleteket várok
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
mekkora a különbség 1060 és 980 között? (nem grammban)
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
na persze

-
taknyí
senior tag
válasz
romi77
üzenetére
Inkább a hardveraprón nézd meg mennyiért mennek...
-
F e Z o
veterán
-
romi77
tag
Sziasztok!
El szeretném adni a Zotac GTX 970 AMP Extreme core karim.
1 éves azaz 2016.02.12-én lett véve még van rajta 8 hónap ipon gari.
Megkimélt, sose volt tuningolva doboza és minden tartozéka is megvan.
Szerintetek mennyibe lehetne el passzolni ezt a darabot
? -
Colos1
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Ez a 381.65-el volt, Experience nem volt fent. Most azonban feltettem azt is, hátha
Ki tudja, milyen mocskos trükköket vet be az NV, hogy rákényszerítse az emberekre azt a sz@rt. Lassan több folyamatot futtat, mint maga a windóz 
(#40305) NFree:Gyári OC kártya, nem tudom mi az alapórajele, és hogy hogyan állítsam be. De amikor megfagyott nem 1380, hanem csak 987 MHz -en ment, nem hiszem hogy az lenne a gond. A régebbi driverekre már gondoltam én is, hátha nem tetszik a winnek. Még garis a kártya, ha sűrűsödik és nem tudom megállítani, gariztatás lesz.
-
NFree
addikt
válasz
Colos1
üzenetére
Ha mindenféle driver mókolás nem segít akkor , csökkensd az órajelet , vagy emelj feszt (hőfok rendben van ?) ha akkor nem csinálja valszinű halódik a gpu gari ha lehetséges . egyébként ne a legfrisseb drivert próbáld . próbálj meg régebbit is pl 352.86, 368.22 én ezt a két drivert használom.
-
Colos1
őstag
Sziasztok.
Nemrég elkezdtem játszani a FAr Cry 4 -el, és egy idő után elég sokszor leállt, feladatkezelőből kilőttem, és "A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." szöveggel boldogított az eseménynaplóban. A Far Cry 4 közben általános ez a hiba, nem is érdekelt. Ma egy másik játék közben, a DCS World -ben csinálta ezt, kétszer egymás után, mikor régebben órákat játszottam vele hiba nélkül. Az szimulátor, annál nem úgy működik, hogy gyakrabban mentek...
Másodszorra nem nyomtam ki feladatkezelőből, vártam. Nagy nehezen észhez tért a gép, de leállt az egész nvidia driver, meg a DWM is. Az nv driver el sem indult, közölte a win, hogy az általános illesztőprogramot használja a továbbiakban. Meg megette valami a 16 GB RAM -ot, és a lapozófájlt is felzabálta, de ezt már a naplóban láttam, a hiba után jött. (Meg láttam egy pillanatra a feladatkezelőben, a DCS felment 12GB -ra a 7-8 GB helyett, valószínűleg annak ugrott meg.)
A 381.65 van fent, de a hiba a 378.78 -al is fennállt.Most újratelepítettem az illesztőt, még DDU -t is használtam, meg manuálisan is takarítottam.
Van ötlet, hogy mitől lehet ez? Valamikor a Far Cry is napokig hibamentes, ma vagy 3x megfagyott. A DCS meg eddig egyszer sem.
-
Gergő19
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy gtx980 as videókártyám, azt kötöttem össze egy lg 4k tévével hdm 2.0ás kábellel.
A probléma a következő: az nvidia drivere csak a 8bites szinátvitelt engedi a hdmi kábellel.
Olvastam,hogy displayporton keresztűl engedné a 10bitest is amit szeretnék elérni, mert a tv is tudja kezelni.
A tv-n viszont nincsen display port csak hdmi bemenet.
Kérdés, tehát egy displayport hdmi kábellel vajon engedné-e a driver a 10bites szinkezelést? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a 4770k egy kicsit lehúzza a pontot azért kevés ha jól megrántanád akkor már összbe is 20 fölött lenne, de a graphics pont az rendben van 980 húzva tud kb 22-23 ezret.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)