- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
scr006 #38538 üzenetére
Ez kérdéses de pont az a lényeg, hogy pl. a 960 FHD-be sem vitt mindent ultrán komprmisszumokat kellett tenni komprmisszum nélkül a 970 vagy 980 kellett, és ezeknél is kérdéses meddig bírják az iramot. DE ha kijön pár év múlva egy xx50-es ami az akkori széria legolcsóbb darabja lesz, akárhogy tologatják is a dolgokat, ennek FHD-ben ultrán is évekig kell ennie a játékokat, hiszen azt a kártyát már a 4k és a magasabb képfirssítésű monitorra lesznek kihegyezve. Tehát lehet szidni majd a nvidia-t ha ez a kárya 5 év múlva már egy FHD játékkal sem fog elboldogulni, mikor anno 4k-ra harangozták.
-
g4b3n
tag
válasz
scr006 #38442 üzenetére
Tehát amit írtam, az előző hozzászólásban valószínűen téves riasztás volt, mert azóta nem sikerült újra produkálni. Tehát integrált kártyával is van villódzás. Ha csak a notebook megjelenítőjét használom, akkor is. Tehát nem kábel gond. Próbáltam már a gyári telepítől usb-ről való Nvdia VGA illesztővel is, ami 353.xx-es azzal is maradt a gond, egyszerűen nem értem. . .
World of Warshipsben nincs ilyen hibajelenség, szépen fut 70+ fps-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Competizione
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest