- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #41353 üzenetére
Azt tudom hogy a ref hutessel 80 korul van
azert is lett ezen is masik huto.. Ne kartya futson mar telen
-
levisboy
tag
válasz
GeneraL_XTX #41350 üzenetére
Nincs már sajnos
Az ilyent lehet javítani?
-
Golyo69
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #41350 üzenetére
Azert tarosan nem hiszem hogy jo a 80 fok... Nekem max 56-57 mono plussal...
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #41065 üzenetére
És ha EK-s vízhűtést szeretnék majd köréjük építeni? Már a melegedés és a zaj problémáját ki is pipáltuk. A procim rohadt forró fejű, szóval előbb utóbb muszáj leszek valami atom hűtési rendszert kiagyalni.
Amúgy igen, vannak hátrányai. A kérdés, hogy renderelésnél a dupla cuda core hogy teljesít? -
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #41054 üzenetére
el is vetettem, írtam is a srácnak. van egy 1070-es giga eki, de egy ventis....kértem arra árajánlator.
de olyat 370-380euroért tudnék bolti újat, hw horrort mond, akkor el is felejtem.1080-as már eltúlzott lenne 1080p-re 60hz-es képfrissítés mellé, nem?
-
envagyok
veterán
válasz
GeneraL_XTX #41007 üzenetére
De ez igaz a 970-re is, nem?
-
envagyok
veterán
válasz
GeneraL_XTX #41002 üzenetére
Lehet maradok akkor az 1060 3GB karinál.
Újan 68-ért jobb vétel mint a használt 970esek 60-70-ért -
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #41002 üzenetére
980-as is lassul, hibahatárin belül kb úgy,mint a 970... Nincs semmi baja a 970-nek sem
-
envagyok
veterán
válasz
GeneraL_XTX #40995 üzenetére
Úgy 50 körül szánnék használtra, de nem nagyon találok, mindenki horror áron kínálja.
70 körül már van új 3 év garival az evga webshopjából, szerintem 50k nem elvakult ár. -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #40979 üzenetére
Engem az érdekel, hogy a rosszul optimalizált játékok, mint például az ark vagy a butterfly sign nem mennek-e jobban egy régi csúcs kártyán mint egy új felsőkategóriáson.
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #40938 üzenetére
Hol lehet megnézni a desktopon a kártyakihasználtságot? Win10-em van. Nekem a feladatkezelő csak processzor és memória kihasználtságot ír.
-
creed13
tag
válasz
GeneraL_XTX #40899 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
GeneraL_XTX #40889 üzenetére
Hadd ne nekem kelljen mar megnezni, mit jelent, amikor te vagy a topikgazda.
Mutasd meg kerlek, hol van leirva, hogy ha valaki nem konkretan egy adott kerdesre valaszol, az mar flamenek szamit. Nagyon kivancsi vagyok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
GeneraL_XTX #40886 üzenetére
Baromira semmi koze nincs ennek a flamehez...
-
válasz
GeneraL_XTX #40886 üzenetére
Hát válaszolj neki érdemben.
-
válasz
GeneraL_XTX #40883 üzenetére
Csak a kérdésekre lehet válaszolni? Az a keresztrejtvény kolléga.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
GeneraL_XTX #40883 üzenetére
Megis mi ezen a flamekeltes?
-
mihione
őstag
válasz
GeneraL_XTX #40081 üzenetére
Akkor erdemes eloszor feszultseget emelnem?megnezni mit megy magatol es utana finomhangolni?
-
sakal83
addikt
válasz
GeneraL_XTX #40049 üzenetére
Es teljesitmenyben? Halksag? Tuningban milyen a gtx980?
Kimondottan kocajatekos vagyok.
Es mondjuk a gtx1060 3gbhoz kepest?
Az is képben van.
-
SoulReaver
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39703 üzenetére
Nagyon fáj a fogam egy 1070 re, de nem éri meg ezeket a legelején megvenni. Mikor vettem a 970-et, még 107k volt, most 60 -at ér. Viszont a 780-as kártyákat is hasonló árban mérik, ez az ami zavar..
-
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39700 üzenetére
Jók is a giga kártyák,a mostani megelőzően egy giga gtx 960 wf2oc 2gb,előtte egy giga gtx 750Ti 2gb volt.
ha befért volna a giga a házamba,akkor vagy egy g1 gaming lett volna vagy egy wf3oc,de az msi-vel is elégedett vagyok.
Az asussal már égettem meg magam lap és kártya terén is,tartózkodom tőlük.
-
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39688 üzenetére
írtam is,hogy OFF....
Vga-hoz meg miért ne kapcsolódhatna játék? Hisz arra használjukSzabályzat pedig nem indokolta a törlést...
[link] -
Pro!Petya
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39592 üzenetére
És az csak a vga ....
De minden másra ott a 400wattos táp... jah nem, mastercard -
Pro!Petya
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39585 üzenetére
THX!!
Azért még az ellenállás ezüstözéses modra kíváncsi lettem volna ,úgy még kaphatott volna egy kis feszt mert ez a 1,21 max nem valami tuningbarát XD így ennyi az annyi
Amugy nem is vártam sokkal többet ebböl mert ahogy megnézem a TOP listákat nem az asus van elöl többnyire de még csak a középmezonybe se férne be ...
De legalább körvonalazódik h melyik gyártó felé nézelödjek majd az uj konfignál , meg tényleg fun volt megnézni mit lehet kihozni egy ("gyárilag "oc")1253MHz-es karibol aminek 1,175 az alapfesze.
Majd talán idövel ha lesz legalább egy 1000wattos tápom akkor lehet még ráveszem magam a moddingra ha már tudom h lassan cserés lesz a vgaami lehet nem lesz soká mert addig a cpu-t sem tudom 5Ghzig kihegyezni
És igen tény és való egy Intel proci mellet már magyon szép eredmények kisülhettek volna belöle a benchekben pedig ugye ez nem egy Giga!! -
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39580 üzenetére
-
slloyd
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #39166 üzenetére
A 3 Gb os 1060 minden csak nem időtálló...
Ha én cserélnék csak is kimondottan a 6gb osra!Mondhattok bármit de az a 3gb vram qurva gyorsan el fog fogyni fhd-n is!
-
sakal83
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39166 üzenetére
Igazad van egyébként, főként azért is, mert pár napja az iponon 63k-ért lehetett kapni zotac 1060 3Gb-ot, amin bizony erőteljesen elgondolkoztam. Érdekes, hogy még mindig 70 k környékén elmennek a 970-ek használtan.
Ma megveszem a Giga Mini gtx970-et 54k-ért - ennyiért szerintem korrekt ár -, majd meglátjuk mit alkot. Koca játékos vagyok, remélem idleben nem lesz hallható, mert, ha igen, akkor mennie kell
-
NFree
addikt
válasz
GeneraL_XTX #38982 üzenetére
Köszönöm
nagyon nem vagyok elkeseredve kb 10-20 mhz el lehet gyengébb mint anno a classi. Viszont ez eleve magasabb órajelen megy , hűvös halk kari, ugyan ez elmondható a classiról is . Meg vagyok vele elégedve . Meg ha jól emlékszem ha tudom érvényesíteni a garit még kb 4 év van rá, megküldte a számlát is az eladó gondolom nem lessz vele baj .
Most inkább egy másikra fáj a fogam régóta szeretnék egy sli-t kipróbálni, tudom kevés a vram de anno a 770lightning sli project ezért maradt el . Elég kell legyen a 4gb nekem . (remélem) -
Raidon
őstag
válasz
GeneraL_XTX #38180 üzenetére
Erdekes hogy miert van mindenki az ASUS ellen
Nekem mar lassan fel eve van meg es eddig semmifele problemama nem volt vele.
mondjuk nem tuningolok mert ugy vagyok vele ha kell a tobb kraft akkor cserelek erosebbre -
Trailblazer
veterán
válasz
GeneraL_XTX #37949 üzenetére
Temesse aki akarja, sokunk viszont pont erre a pillanatra várt. Esetemben is, ha már a 480 nem jött össze, az új NV széria pedig kívül esik a(z anyagi) hatókörömön, így hát eljött az idő a jóárasított 970 beszerzésére.
-
egyedülülő
őstag
válasz
GeneraL_XTX #37949 üzenetére
Nem is kerget a tatár senkit. Részemről bezsákoltam nemrég egy 980-at és el is leszek vele egy évig tutira, aztán meglátom hogyan tovább.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
GeneraL_XTX #37796 üzenetére
Engem a 970 után kifejezetten idegesít hogy idle áll a venti (G1 980Ti)
odanyúlok és át van forrósodva a backplate. Tolok majd rá egy custom ventiprofilt.
1400-on már tudja azt amit egy 980.
-
imi123
őstag
válasz
GeneraL_XTX #37735 üzenetére
Dx12 játékoknál szerintem változik a erősorrend.
Mondjuk amilyen ütemben jönnek a Dx12 játékok....
Ezeket a kiszivárgott bench-eket amúgy sem kell készpénznek venni. -
Motion_Blur
félisten
válasz
GeneraL_XTX #37636 üzenetére
1070 árához képest 50e Ft-al olcsóbban jutok a 980 Ti-hez.
2560x1440-re kell, 90%-ban Assetto Corsa-hoz.
-
VTom
veterán
válasz
Valóban, a DX12 miatt érdemes Pascal-t venni, óriási az előrelépés.
Azt meg hagyjuk már, hogy ki mennyit bukik, nyilván aki 80 ezerért vesz kártyát, az nem tud rajta 100 ezret bukni, aki meg 200 ezerért vesz, azt meg annyira nem hatja meg..
A csúcskategóriában mindig is így működött. -
cyberkind
félisten
válasz
GeneraL_XTX #37640 üzenetére
Majd a Volta.
(vagy 1080TI)
-
cyberkind
félisten
válasz
Mert aztán annyira elterjedt ez a DX12-es téma főleg úgy hogy az új széria se jobb annyival mint kéne, nekem nem ér ez ennyit, + régóta akartam 980TI-t csak drága volt.
-
keIdor
titán
válasz
GeneraL_XTX #37632 üzenetére
Mindegyik kartyan buksz, csak ido kerdese. Ha kijott a GV104, akkor a 1070 is erre a sorsra jut majd.
-
cyberkind
félisten
válasz
Biztos mert ezzel a sima kártyákat tuti hogy kihagyom és talán 1080TI lesz majd, bár abban se vagyok biztos, az biztos hogy egy szaros 1070-re nem fogok várni heteket amikor a 980TI ezt tudja és egy tuningosabb darab még az 1080-tól se marad el sokkal, csak a +2GB vram lenne ami jobb az egészben cserébe ezer éves átfutási idővel, ennyit nem ér.
-
Erdei88
veterán
válasz
Hova tűnt a hsz?
cyberkind rejtve volt...
-
NandorHUN
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37583 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek.
Akkor ahogy olvasom mostanában nem éri meg beruházni egybe, majd következő hónapban esetleg.
Ha kijön a 480 is kb. mikortól lesz megint viszonylag stabil árazása a kártyáknak? -
faranus
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #37458 üzenetére
köszi akkor megvan a hétvégi program
-
XaraX
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37458 üzenetére
[link]
Azért nem biztos, hogy felejtős...
Igaz, azóta elhalálozott egy vihar, azaz villámcsapás hathatós közbenjárásával. -
vargapdavid
tag
válasz
GeneraL_XTX #37416 üzenetére
Tuning-ra sosem adom a fejem. Szóval megteszi a bequiet
Köszi a választ!!
-
BiP
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #37383 üzenetére
Ugyanígy voltam vele. Sok hülye félelmében eladja 90-ért, majd 85-ért, most 80-ért. Megláttam a 1080 árát, és megnyugodtam, nem fog ez lemenni.
Aztán kijött az AMD hír, és motoszkál bennem, hogy mégis el kéne adni, amíg még jó árat adnak érteMásik oldalról meg úgy vagyok vele, mint gaben. Miért ne lennék elégedetlen vele, hiszen jó kártya. Ha most cserélnék ideiglenesen valami 950-re, amíg rendeződnek az árak, addig meg az bosszantana, hogy az milyen lassú
-
Bandi79
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #37286 üzenetére
Nálam húzott (alapfesz, 1450 / 8000) GTX 980 SC 70-72°C max 35% ventivel, ahol még hangtalan. Szerintem nem rossz az.
MSI lehet halkabb, de én ezt sem hallom -
blu79
addikt
válasz
Ja, csak jobb lessz , tanulnak a hibából. De Msi ről még semmi hír
-
apollo12
veterán
válasz
Az a baj hogy 60 cfoktol kapcsolja be a ventiket és 75 cfokon is csak 25-30% között forog, most ezen kicsit állítottam és 65 cfok fölé nem megy
-
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #37239 üzenetére
Még az este folyamán néztem egy msi gaming 4g-t is, ráírtam a srácra. 240 €-t ír és alkudható.
Tettem egy ajánlatot neki. -
Interceptor
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37050 üzenetére
A 970-eket szerintem az 1060-as megjelenése előtt még időben érdemes majd eladni, az durván letörheti majd az árát, mivel valószínűleg olcsóban fog kijönni hasonló vagy jobb teljesítménnyel.
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37101 üzenetére
120-ért 980Ti nagyon adná
-
szallasi007
őstag
válasz
GeneraL_XTX #37104 üzenetére
Úgy legyen
-
szallasi007
őstag
válasz
ÉS akkor majd mit lesz érdemes venni egy 980Ti-t vagy egy 0 perces 1070-et? Ugye a 1070 nem veri el a Ti-t viszont 8GB memória lesz benne, a Ti meg magasabb órajel kevesebb memória, már ha jól rémlik?
-
blu79
addikt
válasz
Kb így tartom én is ahogy írod, igen a probléma a 980 nál lesz a legnagyobb
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37095 üzenetére
Én is így tennék
, pontosan ahogy írod.
-
cyberkind
félisten
válasz
Így-így, amíg nálunk nincs is az amit akarok venni jó nagy hülyeség lenne eladnom, főleg hogy tuningos darab sok-sok garanciával.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Van, aki nem igazán tud/akar várni.
Már nekem is le kellett vinni az árat, aztán így sincs túl sok érdeklődő.Pedig szerintem jónak számít alap feszes 1500/1950, moddolt halk biossal.
-
lacus83
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #37076 üzenetére
Semmi se fogja semminek se leverni az árát.
Ár versenyt nem fog magának okozni az NV.
Olyan sokat vártok árban az új szériáktól.
A beragadt készleteket eladják meglévő árakon,vagy picivel alatta mivel az új szériák drágábban fognak indulni.
Ne legyünk naivak, 1070 nem 100 ezerbe fog kerülni és 1080 sem 150 be.
Mire ezeknek az árai beesnek az kb fél év,de addig a 900 as szériákat rég kifuttatják.970 újan is magas ár még mindig,használtan meg vicc amit kérnek érte.Játék kuponnal olcsóbb a zsír uj mint a használt.
Egyébként tényleg van ezeknek külön topic -
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37076 üzenetére
akkor linkeld
-
odorgg
addikt
válasz
GeneraL_XTX #37050 üzenetére
Csak ne hogy az legyen mint amikor a 400-as sorozatot váltotta az 500-as, és 50k-ért szórták ki a boltok a 480-akat. Az 580 meg alig volt gyorsabb, csak épp 130k-ba került.
-
izsóó
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #37020 üzenetére
8700pont a firestrikba gond nelkul lefutott.csak tudod az a fura hogy mindig annal a pontnal fagyott meg az esetek 90%ba
-
izsóó
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #37018 üzenetére
most futtatok le egy 3dmarkot hátha..
am mikor feltettem a windowst elkezdtem vele játszani simán ment tovább ment attól a ponttól ahol kifagy..majd ma feltettem a realtek audio drivert és megint kifagyott a játékban,majd le szedtem a drivert de megint kifagyott:S -
izsóó
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #37016 üzenetére
Gainward Phantom! bocsi,mit is jelent a DDU driver? most tettem újra tegnap a windows ha ez számít valamit
-
izsóó
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #37014 üzenetére
Szia,nincs! most ment furMark 15 percet 80 fokos volt max a vga de nem volt hiba!
jó lenne tudni h mi lehet vele..régen volt tunningolva de nem vészesen,a tápom egy chiftec 600W -
Isual
veterán
válasz
GeneraL_XTX #36882 üzenetére
Alapvetően jelenleg még nem kell a 970 pluszteljesítménye, az aprós ajánlatot meglátva gondoltam, hogy elébe megyek a dolgoknak. Kipróbálom ezt az EVGA-t, majd beszámolok itt is a tapasztalataimból, árban ismerőstől szerzem úgyhogy nem fizetek rá sokat és 2 hétig elállhatok a vásárlástól ha valami nem tetszik. Meglátjuk fogok-e még plusz köröket futni, de remélem ez a kari jól műkszik majd és újat majd csak akkor veszek, ha lesz ténylegesen olyan játék, ahol kifutok a kraftból. Addigra meg már itt lesz a következő nVidia széria mind a 960, mind a 970 oldaláról és még akkor is vehetek olcsóbban használt 970-et.
Erre jutottam, hétvégén majd beszámolok nektek! -
Syz
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #36866 üzenetére
Még jó hogy most próbálkoztam akkor én is a tuninggal az új drivernél, így már érthető
-
Isual
veterán
válasz
GeneraL_XTX #36832 üzenetére
Én nagyon szerettem az ASUS kártyákat, főleg ezzel a kis 960-as STRIX-szel voltam elégedett, ami a hangot illeti. Igazából ez egyéni hülyeség, hogy az alaplapnak megfelelő VGA-t szoktam összehozni.
Szerintem megvárom az őszt ezzel a kairval, nyáron úgyis jön a Pascal és a 970 utódja, meglátjuk mit tud a 16nm-es technológia, ősszel meg jön a 960 utódja és majd akkor szerintem váltok erről ráfizetéssel vagy anélkül (attól függően, hogy a 960-as vagy 970-es vonalat követem majd). Szerintem nem rossz elgondolás...
Igazából akoska07 ültette el a fejemben ezt a "menekülési útvonalat a cicergés elől"
-
Isual
veterán
válasz
GeneraL_XTX #36826 üzenetére
Hát kellemetlen helyzetbe kerültem. Bátyámnak is van STRIX 970-e, neki is cicereg.
Igazából az a "baj", hogy hamarabb sikerült eladni a 960-at a héten, minthogy megkaptam a 970-et, így most nem tudom csak azt csinálni kényelmesen, hogy vissza az egész.
Ha visszakérem az árát, akkor is kell VGA-t vennem és mindenképp bukok rajta. 95k-ért van most a nem OC-s STRIX 970 a gépemben, ami akárhogy nézzük jó bolt. Ha visszakapom a 90-et, akkor is +20k, hogy vegyek még egy STRIX karit, ami megint vagy cicereg majd vagy nem, vagy ugyanilyen a ventizaj, vagy nem. Persze ennél gondolom csak kevésbé cicergő példányok vannak, de ki tudja, lehet még jobban cicereg majd, vagy pont ennyire és mindez +20k-ért.Vagy a másik opció, hogy lenyelem most ezt a cincogást, ami nyilván az én csendes rendszeremben okoz igazán kellemetlenséget és megvárom a 960 utódját, ami elvileg ősszel jön. És abból veszek majd egy STRIX verziót, úgy, hogy ezt eladom aprón. Árban sztem kb semmibe nem fog kerülni a csere, mert ez egy értékes kártya és fél év múlva is ér majd 2.5 év garival 80k-t. Annál meg nem hiszem, hogy a 960 utódja drágább lesz, sőt elvileg 250$-os ársávban kéne lennie, hiszen ezek a kártyák abba készülnek, ami ~70k. Így veszítek teljesítményt, de a 960-hoz képest mégis nyerek majd valamennyit és halkabb a 960-as STRIX design (amit gondolom továbbvisz az ASUS), plusz fogyasztásban és legfőképpen hőmérsékletben is a 960-hoz lesz közelebb az utód. Sajnos a 970 10 fokkal melegebb és egy ilyen kicsi házban ez azt jelenti, hogy játék közben a CPU cooler is magasabb rpm-mel kell, hogy menjen és az egészet szépen befűti, utána hosszabb idő alatt hűlt csak vissza a rendszer, mint a 960 után, ami 58 fok felé sose ment, kisebb volt maga a kártya is, így nem volt akkora "fűtőértéke" és a CPU cooler volt hogy be se kapcsolt emiatt játékok alatt. A 970-nel meg negyed óra játék után szinte végig 900-1000 rpm-en megy, ami + zaj nyilván.
Én bevallom jelenleg a második verzió felé hajlok - persze ha még meglenne a 960, akkor nem lenne kérdés mit tennék. Te hogy gondolod a helyzetet?
-
válasz
GeneraL_XTX #36709 üzenetére
1. Észt osztani ne ide gyere,mert ez egy szakmai topik,amihez neked nem sok közöd van.Nekem te nem mondod meg milyen stílusban írok !!! TG létedre,te itt nem sok mindenki vagy (sajnos).
Ismerem a PH szabályait,jó ideje. Az,hogy neked nem tetszik amit írok a PH fórumozás keretein belül,létezik rá opció,hogy ne lásd.Fizess elő prémium tagságra,legalább te is segítenéd a PH folyamatos akadásmentes működését is."Nem igazán volt stabil a kártya (8.8 min fps)."
Azért vagyok én a topikgazda, hogy az ilyeneket is kijavítsam.TG tudja javítani a Valley min fps-t is ?
Ezt nem ártana tudatni a Valley készítőivel is.
Ezt sehol nem olvastam a PH szabályzatában.
Talán azért mert ilyen nem is létezik,csak nálad.Az,hogy miért te vagy a TG,azt inkább hagyjuk.
Valótlan dolgokat csak te állítasz,amikről ráadásul halvány fogalmad sincs.
Ezeket még el is néznénk neked,ha nem erőltetnéd annyira (hülyeségek!).Ez itt nem az én egomról szól,óriási tévedés.
Fújod a hülyeséget,és még durván ragaszkodsz is hozzá.
Ami nem is lenne baj,mert sok itt az elnéző tag.
Viszont azokat is hülyíted akik azért járnak ide,hogy esetleg tanuljanak tudatlanul (esetleg tőled is),viszont csak hisztizést és butaságot olvashatnak szakmaiság helyett.#36711 cyberkind :
Ezt most miért ?970 árban,az is bestbuy lehet.
-
válasz
GeneraL_XTX #36700 üzenetére
Oké.
Látom semmiről semmilyen fogalmad nincsen.
EZ NEM bug (8.8 min fps) !!!
Ekkora sw bug nincsen még valley tesztben sem.Esetleg ájemdénél (meg nálad).
Ha a bug szóra kérsz értelmezést-fordítást,szívesen küldök privátban,ha nem tudod mit jelent.
Én sosem kötekedek.
Azt csak te csinálod.
Az hogy nem érted miről beszélnek emberek a topikban,az a te hiányosságod!Egyébként több formában létezik a szájba rágós topik (nagyon segítőkészek a PH-s tagok).
Fent ábrázoltak szerint,nagyon nagy előnyödre válna a sűrűn elkövetett látogatásuk.Ahogy fentebb is leírtam,járt már nálam jó pár 970 kártya.
Asszem mind megtalálható a topikban,gondolok itt a tesztekre.#36702 Colos1 :
Nincs itt gond.
Csak van pár tag akiknek fogalma sincs arról amiről írogat. -
válasz
GeneraL_XTX #36697 üzenetére
Csak elárulom neked, hogy az egy alapórajeles mérés volt
Inkább ne árulj el semmit,mindenki jobban jár.
Mennyi volt az alapórajel ?Tudok konkrét számokat is írni,mert csak kb 5 MSI Gamning járt nálam.
De mindenképp megvárnám másoknál mi az alapórajel.
Gondolom sokkal-sokkal magasabb,mint nálam.
Angliában kevesebb órajel jár,mint Mo.-on.Az,hogy amd hozott nálad 8.8 min fps-t azon egy kicsit sem csodálkozom.
Az bizony már tuningnak számít. És Über mod-ban. -
ffodi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #36692 üzenetére
Előjöhet ilyen bug, amikor helyenként látványosan akadozik, és ennek hatására gyalázatosan leugrik az fps, de ez a legtöbb esetben megoldható azzal, hogy a dokumentumok mappából letörli az ember a Valley/Heaven mappát, majd utána indítja a tesztprogramot.
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #36684 üzenetére
lehet ezen az 1440p sem segít...
csak szitkot olvasok róla...
-
tepenzed
őstag
válasz
GeneraL_XTX #36684 üzenetére
az utóbbi évek legszarabb portja
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #36681 üzenetére
és amúgy milyen? fogyat a játékmenet vagy vannak benne ötletes dolgok?
-
KAMELOT
titán
válasz
GeneraL_XTX #36609 üzenetére
Elnézést VALLEY-ben.
-
cdm12
tag
válasz
GeneraL_XTX #36538 üzenetére
Hál istennek kevés új játék használ ilyen motort
Köszönöm a válaszokat!
-
MésziGab
tag
válasz
GeneraL_XTX #36523 üzenetére
EVGA Hybrid Gaming?
-
imi123
őstag
válasz
GeneraL_XTX #36493 üzenetére
Ez a Nvidia elfog vérezni DX12-ben már az elejétől vicces volt.
Már kezdem megszokni hogy minden új API vagy Nvidia hardver bevezetésnél ez megy.
A Maxwell kártyák úgy jók ahogy vannak.Ettől függetlenül az AMD a DX12-vel szoftveres "trükkökkel" hozza a Nvidia nyers erővel hozott teljesítményét.Az szerintem csak jó ha verseny van.De hogy az NV elvérzik...Ehhh
Én személy szerint örülök ha az AMD kicsit összeszedi magát. -
shteer
titán
válasz
GeneraL_XTX #36443 üzenetére
És ha csak 10db-tól megy a kijelzése? Valaki kérdezze már meg ipon topikban
-
shteer
titán
válasz
GeneraL_XTX #36441 üzenetére
Gigából kinézem
De minél többet adnak el, annál pontosabb.
Látsz valahol 50%-ot?Naugye
-
shteer
titán
válasz
GeneraL_XTX #36439 üzenetére
Lehet én vagyok hülye de az arány az pont egy reprezentatív mérőszám
Még ha a minta nem is az -
válasz
GeneraL_XTX #36411 üzenetére
Bla bla bla...
Nem vagyok megosztó
Neked sajna nem tűnik fel,ezért fordul elő egyre több helyen. -
válasz
GeneraL_XTX #36396 üzenetére
Mit flémelsz itt ?!
Nekik ez tetszik és kész.
Én magam teszteltem az adott kártyát,semmi problémám nem volt vele.
Topikgazda létedre tudhatnád,hogy nem lehetsz megosztó,és most pont az vagy!
(nem az első eset)
Át kellene gondolnod minek vállalsz ilyeneket.#36402 imi123 :
Látom neked se igazán megy az NV oldaláról linkelés.
[link] -
davidsone
addikt
válasz
ízlések és pofonok van akinek a gémer világítós cucc jön be pl a +1 arcoknak
...
-
bombibmw
veterán
válasz
Hát ez +1
-
Norbika88
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #36292 üzenetére
Na majd kipróbálom a diabloval, nekem is meg van.
-
Erdei88
veterán
válasz
Esetleg a memória tuningot ha visszaveszed alapra és a gpu marad 1450-en. Ezt is megpróbálhatod
-
Archttila
veterán
válasz
A Life is Strange sem egy VGA zabáló szörnyeteg, ettől függetlenül az előző drivert szépen eldobálta 2-3 percenként 1480MHz-en, a legfrissebbel viszont vígan szalad 1490-en is órákig...
-
Norbika88
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #36287 üzenetére
GPU 1500ig felmegy, minden másjátékban tesztekben stabil volt, lehet egy kicsit vissza veszek.
Csak WoTnál dobta a hibát, ami nem is egy vgát zabáló gém. -
Erdei88
veterán
válasz
GeneraL_XTX #36289 üzenetére
Pedig elég nagy rá az esély. Nézd meg esetleg alapon, pár napig használd úgy.
Stabilnak hitt tuning az új driverek érkeztével instabillá válhat. Ez nem szent írás, én ezt tapasztaltam -
Erdei88
veterán
válasz
GeneraL_XTX #36271 üzenetére
Nálam az instabil tuning okozott ilyet. Nálad tuningolva van a kártya?
-
Norbika88
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #36271 üzenetére
Nálam is, WoT ban. Új driverrel.
Szürke lesz a kép, monitor mintha kikapcsolna. Nem fagy le, alt tab alkalmazás bezár.
De nem jön értesítés , hogy driver nem válaszol. -
BiP
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #36244 üzenetére
Köszi.
Egy közel 970 árú, de 980Ti teljesítményű 6GB-os utódnak szerintem sokan örülnénk. Majd pár hónap múlva meglátjuk, hova tagozódnak be teljesítmény és ár szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest