- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
shteer #40030 üzenetére
Ez nem téveszme, ez lenne a logikus lépés amiért te fizettél nem vált be ezt a cég elismeri akkor már jogodba kéne állnia hogy te döntesz hogy mit szeretnél, hisz gyakorlatilag újra vásárlásról beszélünk, még a médiában is igy volt amikor az okos karkötőmmel baj volt, bevizsgálás után kiderült hogy igazam van és 2 lehetőségem volt vagy csere vagy készpénz vissza.
Ez csak a cégek jóhiszeműségén múlik.
Cipőknél is így van bevizsgálás után kiderül hogy a cipő hibája miatt ment tönkre akkor a vásárlónak joga van választani mit szeretne. -
laychi
veterán
válasz
shteer #39888 üzenetére
nikkelezett, nem enné meg.[link]
(#39889) steinmacher
gondoltam, ha igent mondanakfacebookon felvettem a kapcsolatot, ez a válasz érkezett,szóval nincs piszkálódás
"Dear Pxxxxi, to ensure you will keep your warranty, making modifications to the graphics card is not recommended. If you would need to send it in for RMA, the card might be inspected for user modifications. Kind regards, MSI."
-
NFree
addikt
válasz
shteer #38930 üzenetére
Igen ezen agyaltam én is , hogy mi a jobb a 35-65 fok(ventiprofillal) közötti üzem vagy a 60-70 fok körüli folyamatos , mert kb ez volt a classi 980. S belegondolva igen a magasabb jobb. mert kevesebb a hőingadozás.(hőtágulás egyebek)
Még vízzel elérhető a 32-50 is kb ami ugye meg közelebb van a kikapcsolt állapothoz.
De lehet oltári baromságokon agyalok mert nincs jelentősége -
-
NFree
addikt
válasz
shteer #37806 üzenetére
Nem de közbe próbáltam másik monitort azt vga kábellel kötöttem össze (analóg jel) a második dvi re meg a monitoromat Dvi vel, na így működik rendesen. Szóval a hiba az elsődleges dvi csatin nem jön csak analóg jel a második működik.
Nem tudom most mitévő legyek , próbáljam visszacserélni pénzemre, vagy tartsam meg közbe mindíg mérgelni fog a hiba , s próbáljak meg az árból lefaragni, de mennyit??
Az biztos , hogy ha nem lessz semmi vagy én leszek ivartalanítva , vagy az eladó az asszony örjöng. Bárcsak megtehetné az ember , hogy nem vesz használt motyót beleszarik mert van rá keret s megrendeli boltból s akkor nincs baj. -
qad
senior tag
válasz
shteer #37275 üzenetére
365.19-nél és a legújabb 368.22-nél is dobálja a képernyőillesztő nem válaszolt üzeneteket. Csak a chrome alatt, az edge simán működik. Ami új az hogy engedtem hogy ennél a két drivernél feltegye az experiance profit is magával a driverrel. Lehet amiatt zavarodott meg?
-
válasz
shteer #36430 üzenetére
Most néztem az EVGA 970 FTW az iponon 10% visszahordott... ami azért nem semmi.
A többi márka meg ilyen 1.x-2%
-
cyberkind
félisten
válasz
shteer #36284 üzenetére
Úgy látom jót tett neked a F1, abban a topikban is ilyen jókat tudsz írni.
Amúgy igen, halk, csak azt nem értem hogy ez most tényleg gyárilag ilyenre van csinálva hogy mindig 30% a hang miatt, vagy valami bugom lehet.
Most a saját profilomat használom, így nem is hangos nem is meleg. -
Armando_19
őstag
válasz
shteer #35465 üzenetére
Nahát kit látnak szemeim
Ezek szerint elég széles a paletta a jó kártyák között. Király, akkor nem nagyon lehet mellé lőni.
Asus Strixhez most az iponban adnak egy csomó csecse becse cuccot, bár szerintem a gigát fogom választani.
Hamarosan rárepülök akkor 1-re, köszi a helpet. -
smiti
veterán
-
DNReNTi
őstag
válasz
shteer #34745 üzenetére
Oh, bocsi, akkor akinek jogosultsága van rá pls, törölje. Az árból pedig úgyis mindenki alkudik, ez bele van kalkulálva, egyébként elnézve a többi hirdetést, illetve a beárazós topikot, szerintem nincs túlárazva, de ezt majd lefocizom az érdeklődőkkel.
Bocs még egyszer, ne is folytassuk mer a végén mindenki el lesz fenekelve.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
shteer #32042 üzenetére
Senkit nem èrdekelnek a telepítèsi szokàsaid. Ezzel a kèrdèssel csak arra akartam kilyukadni, hogy az emberek nagy rèsze nem pàr hónapra telepít windowst, így az, hogy mèg most nincs dx12-es jàtèk nem jelent semmit, mert egy èven belül viszont lesz, akkor meg telepítse fel újból?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest