- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
davidsone #39644 üzenetére
Köszi,
Lenne egy kérdésem de már lassan az őrületbe kerget.
Tottal commanderben ha ki akarok csomagolni valamit vagy csak keresnék valamit ezt írja ki a jobb felső sarokba tuti az nvdiáé.
Az asztal megosztásához lépjen a beállitások - adatvédelem menübe és kapcsolja be
az asztal rögzitését. -
BiP
nagyúr
válasz
davidsone #37058 üzenetére
Nálam a lélektani határ az sokáig 50e volt..
De amikor láttam, hogy 660Ti-ről egyszerűen nincs mire váltani értelmes áron (4k mellé pláne), így jutottam el a 970-ig, így a határ módosult 100e-re. 95ért épp belefért.
De procival is így jártam. Ott is az elképzelés 50e volt, de körülnézve hamar rá kellett döbbennem, hogy át kell értékelnem a dolgokat, elszálltak az árak az utóbbi években, így ott is emelnem kell a képzeletbeli limitet 100-ra.Most megy az izgulás, hogy a 1070 milyen áron jön, vagy alternatívaként hogyan nyomja le a 980/Ti árait, és mekkora bukóval lehetne váltani.
-
BiP
nagyúr
válasz
davidsone #37054 üzenetére
Én novemberben vettem, úgy kellett vadásznom, hogy 100e alatt legyen, és ne vigyék el azonnal, vagy én legyek az, aki azonnal lecsap.
Azóta 15-20 ezret simán zuhant a 970 ára, és dömping van.Ahogy nézem, van, aki 980-at árul nagyobbra váltás miatt, de közben cserél kisebbre
(gondolom az áresés idejére túlélő kártyára)
-
Isual
veterán
válasz
davidsone #36890 üzenetére
Mondhatjuk így is. Ma adtam vissza az ASUS-t és pénteken már jön az EVGA, már úton van. Remélem, hogy az nem cicereg és halk lesz, mint előtte a STRIX 960 is, amivel elégedett voltam és akkor ezzel én kihúzom ezt az évet, mert két játék van amivel idén újonnan játszani fogok; a Mafia 3 és a Deus Ex Mankind Divided. Na most ezeket biztosan ki tudja majd a 960 fullHD felbontáson hajtani, és időközben befutnak majd az 1070-ek, 1060-ok és majd ha kell erősebb VGA, akkor már egy használt MSI Gaming 970 is olcsóbb lesz már az 1070 miatt. Szóval, ha 970-esre upgradeelek, akkor megfogadom a tanácsotokat, de idén tökelég lesz nekem a 960 és addig csendben teszi a kis gépem a dolgát, nem cincog, nem búg nekem.
Utána majd 1 év múlva beszélünk, hogy a 1060-970-1070 trióból melyik a legjobb ár/érték és ZAJ szempontjából.
Hétvégén írok, milyen az EVGA!
-
BiP
nagyúr
válasz
davidsone #36751 üzenetére
Keveset játszom, de amit néztem eddig, az Project Cars, Dirt Rally, Witcher, Wreckfest, BeamNG, stb. meg ami épp a kezembe akad az újak közül, de azok inkább csak egy-egy megnézés erejéig.
4K-ban is jól mennek (nem, nem ultrán), de az tény, hogy a WQHD lenne neki az igazi (de úgy meg ronda), úgy érezhetően több fps van, ami autósoknál igencsak számít az irányítás miatt. -
Ateszpapa
addikt
válasz
davidsone #36472 üzenetére
Igen, mindkettő hozzá jár.
Azért szerintem sokat számít.( 25 ezer)
Nem csak emiatt, de eléggé sokat számított, hogy 970-et vettem a 960 helyett.
Így nemcsak egy nagyon jó videó karit vettem, de 2 olyan játékot is kaptam amit szerettem volna.
Divisiont megvettem volna mindenképp 960 mellé de kb 13 ezer csak a játék.
-
-
rup1u5
nagyúr
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
davidsone #35704 üzenetére
Így van. Már akkor is felső középkategória volt, amikor megjelent. Attól nem kell csúcsnak tekinteni, hogy akkor még nem volt piacon a TX/Ti. Azzal meg nem értek egyet, hogy avult. Mai napig ugyan azt a grafikai élményt képes nyújtani ugyan azon beállítások mellett, mint amikor megjelent. Kár ezen lovagolni, hogy avult, mert persze, hogy avult. Eltelt megjelenés óta kb 15 hónap, ami informatikában, ahhoz rengeteg, hogy valami naprakésznek legyen tekinthető.
Aki ezt képtelen végiggondolni és megérteni az kesereg csak ezen állandóan.
Az is teljesen világos, hogy az adott alkalmazások maximális gépigényét az aktuális csúcshoz igazítják, nem a középkategóriához.
-
Gaben1987
tag
válasz
davidsone #35415 üzenetére
Igazad van.
A másik dolog: MŰKÖDIK!!! A kábelt kellett lecserélni. Maradt a HAMA ugyanazokkal a specifikáccókkal (papíron), de ez csak 1.5m-es és harisnyázott. Na meg nem utolsó sorban megy a GTA V 4k 60 hz-en High Very High beállításokkal (experience állította be) 60 fps-el
A látvány lenyűgöző!Ha valaki ilyen cipőben jár, akkor ezt a káblt ajánlom első vételnek:
[link] Media M-ben 7500.-Ft.Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
davidsone #35419 üzenetére
Szerintem akkor marad az 1 GPU-s rendszer, főleg, hogy másabb házzal sikerül megoldani azt is ,hogy ugyanannyi legyen, mint az SLI-s megoldás.
Az igaz, hogy a laptopba rakott "asztali" GTX 980-nál a base+boost órajel visszább lett véve az "asztali gépekbe" rakott "asztali" GTX 980-hoz képest, de elvileg ehez hasonló teljesítményt fog adni:
(ezt azzal a laptoppal mérték amit kinéztem)Lehet, hogy elég szűkös lesz a helye egy laptopban a GTX 980-nak, de szerintem azért még elég szép a teljesítménye
-
Darth_Revan
veterán
válasz
davidsone #35417 üzenetére
Az még annyira nem zavarna, ha nem lenne azonnal SLI profil a frissen megjelent játékokhoz, ami viszont zavarna, ha G-Sync mellett is mikroszaggatás+villogó teexturák lennének ... Crysis 3-ban nagyon idegesítő volt, hogy hónapokkal a játék megjelenése után még mindig nem volt az a bug javítva
-
pidzse4
aktív tag
válasz
davidsone #35148 üzenetére
Ezt én is tudom de a nagy kérdésem még mindig az hogy d12 ben WDDM 2.0 kihasználható lesz akkor is ugyan igy szüksége lesz a játéknak a memoria igényre vagy akkor már másképpen fogja tárazni a különböző beállitásokat és akkor a 4192 alatt marad a memoria igény vagy sem? Bár lehet ezt még nem tudja senki.
Tudom olyan kérdéseket teszek fel amin sokan el sem gondolkoznak na de én a közeljövőben kártyát akarok venni és nem mindegy hogy kidobok az ablakon 150 ezret vagy sem. Mindenféleképpen jó döntést akarok hozni a jövőre nézve , hát ezért ásom bele magamat ennyire a témába. Vagy 390 vagy 980 ez a kettő ami érdekel és nem mindegy mennyi az áruk de gondolom ezzel ti is igy vagytok. Könnyebb lenne a döntés ha lenne olyan 150 ezer ft körüli értékben nvidia 8 gb vrammal szerelve. Tudom a 980 ti az 6 gb de az méreg drága . Igy az nem opcio. Sajnos rákényszerül az ember arra hogy a pirosat vegye mikor a zöldet szokta meg és szereti nincs választási lehetőség . Szomoru . Amugy tudja valaki hogy a zöld miért nem hozott ki olcsobb 8 gb vgat ? -
csuzda
aktív tag
válasz
davidsone #35129 üzenetére
A procihűtőn lassítás nélkül megy egy 12es és egy 14es venti, a ház hátán még egy 12es, és a procihűtő fölött pedig ott a tápegység (FSP Raider 550). A meleg levegő ugye felfele szál, így szerintem ez a sok venti elintézi. Illetve a videókártya ventiket alapjáraton is járatni akarom, hangosabb nem lesz tőle a gép, had menjenek. Had forogjon a levegő. A gépben még elől van egy 12es venti, stabil 1500as fordulaton. Az rengeteg levegőt visz be.
A procim egyébként 65 fölé még sose ment, és szerintem a 7870 is elég szépen termelte a hőt. Egyébként a kártya meghalt, szerintem azért mert a feszültségszabályzók gyakran mentek 100 fok fölé, ritkán 120at is elérte. (Meg hozzáteszem, hogy használva volt elég rendesen) Amikor gariztatva lett a kártya akkor egy sokkal jobban tunningolható, sokkal hüvősebb 7870et kaptam helyette. Az új 7870 pedig nem érzékelte a saját hőmérsékletét így alapjáraton 100%-on pörögtek a ventillátorok. Nekem nem volt probléma, én le tudtam 30%-ra fojtani, de a család többi tagja nem. Újbóli garanciáztatás esetén levásárlási, vagy pénz visszafizetési lehetőséget kaptam, így lett a 970.
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
davidsone #33738 üzenetére
Az. Amúgy játék nekem nagyon tetszik. Felüdülés az AW meg a Ghost után azok szarok voltak. Grafikája is nagyon szép szerintem. Tegnap nyomtam vele egy órát, a maximum ram fogyasztás 7550mb és 4060Mb ram! cpu 80%-át megeszi. HW infoval nézve. 1440p-be játszok vele, szerintem ezért is esik vissza az fps 60-ról 40-50-re. Nagy kinti terepen 20-30! Pedig nincs maxon. High,fxaa, sajna nem elég hozzá így a 970
-
blu79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest