- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Nem,ugyanugy full hdban fut,kiprobaltam most csgoval is es ott is elegge ugral az fps 220-40 ig lehet is erezni hogy vannak mikro lagok,meg stutter.Full tiszta telepites volt particio torles,formazassal.Hardveres hiba tud ilyet okozni?Nem igazan tudom mire gondoljak.Csgot reg nem jatszottam,meg panorama ui elott legutobb.Forumokon irtak h valami idozites elment de nekem az se segitett ha belottem :/
-
creed13
tag
Jogos, rosszul fejeztem ki magam.
Szóval minden játék más és más hibát generál.Van ahol crashel az asztalra fél perc után, van ahol az nvidia driver dob fel hibát a jobb alsó sarokban és indul újra/omlik össze és persze fagy ki a játék.És van amelyik totál kékhalált tol a gépnek.Kipróbáltam, h az Nv vezérlőpultban az energiagazdálkodási módban beállítottam a maximális teljesítményt, akkor kb 1-2 percel tovább bírta, de mindig ugyan az a vége...
-
-
Bjørgersson
félisten
Jot tesz, csak felesleges. Erre lett kitalalva a DDU.
A Windows tenyleg megvan 10-15 perc alatt, de mire az ember feltelepit minden programot, jatekot, meg beallit mindent, az meg legalabb egy-ket ora.
De persze mindenki ugy csinalja, ahogy szereti, nem akarok en beleokoskodni senki dolgaba.
-
Pixx96
aktív tag
Nem tudom úgy vettem hogy "elvileg" az egyik ventilátor zörög erre mind2 hulla hogy mit csináltak vele az passz de szükségem van kettő ventilátorra addig ideiglenesen kettő 12-es thermaltake venti csücsül rajta gyors kötözővel
Javítani nem lehet őket már az előző tulaj is teli nyomta wd40-el és hasztalan
Egy igazán korrekt tagtól vettem de ebbe ne menjünk bele
-
törölt tag
https://www.youtube.com/watch?v=F1qS0QLTOmw
Feltettem pár videót a youtube csatornámra.
A geforce experiencet nem töltöttem most le, hogy ne kavarjon be. Viszont a legújabb driver került fel.
Ha RivaTunerbe fogom megpróbálni lockolni 60fps-re. Az nvidia panelen belül milyen beállításokat használsz?
Egyébként az nvidia vezérlőpult beállításait felülírja a játék? Vezérlőpanelen v-sync: off, játékban v-sync: on.. Melyik fog működni? -
törölt tag
Régen amikor kikapcsoltam a függőleges szinkronizálást akkor a videók nem törtek. Most meg be van kapcsolva: gyors-ra és úgy törik
Régen sem volt g-synces a monitor mégis jól ment minden.
A 120 fps-t hogy lehet beállítani?
Anno win8.1-en sikerült úgy beállítani a gépet, hogy nagyon simán mentek rajta a játékok. Emlékszem a resident evil 7 60fps-el lockal néha úgy bedroppolt, hogy azt hittem kifagy a játék. Aztán beállítottam valamit és atom stabil 120 fps (ugyanazon vagy még nagyobb beállítások mellett). Ez mitől lehet? A 120 fps lockot meg nem a rivatunerben állítottam be... -
Pc-man34
tag
Persze,a ps4 pro,ami még többe lenne,konzol 130,bill+egér mellé 50k mert nem tudok joyal gamelni,élvezhetetlen,live éves díj,akkor vehetem meg újra az összes játékaim, hol is tartunk?300? azt nem hiszem el,hogy a 1080ti csak 60fps-t hozna ,akkor nincs sok külömbség 980ti és a 1080ti között?már a sima 980-al is játszottam 4k-ban,na meg pc-ről hallgatok zenét is.Konzol nem az én világom.Volt már,és nem tetszett.
-
-
guftabi96
addikt
Nem bányászik semmi, nem használja semmi.
Most rákötöttem a tápra a ventit (adtak a hűtőhöz átalakítót), a 7v végével rádugtam a tápra, mindjárt megnézem, hogy így milyen hőfokokat tud.Ttomax:
Remek...
És ez mostanában volt?
Nekem az utolsó előtti game ready driver van fent. -
cyberkind
félisten
Aki próbálta a Wildlands beta-t annak még az 1080 se volt az igazi 1080p-n, tehát az, hogy mi overkill vagy mi nem már nagyon relatív, én speciel ezt hülyeségnek is tartottam mindig.
Nálam is szarul futott, ha meg is volt a 60fps a kép nem volt folyamatos, és ez jönne PC-re bő egy hónap múlva.
-
martinkeet
aktív tag
Babráltam az alaplap BIOS-szát, de most minden gyári.
A VGA BIOS-hoz nem nyúltam, azt sem tudom, hogy hogyan kell.
A GTA V kb 5 perc után kifagy. Nem emelkedik terhelés mellett a fordulatszám.
Az imént MSI afterburner-ben 99% volt a GPU terhelés, úgy, hogy csak az asztal volt látható.
Semmi sem futott.
Lehet, hogy a Windows mókázik?Gigabyte GTX 970 G1
-
davidsone
addikt
Nekem azért magasabb kicsit az idle mert miniITX házban van de 7 fok az sok uh jobb a régi driver...
karburátor: Attól függ mivel játszol, én pl most a DOOM-ot tolom a legtöbbet uh az akkori driver van fent,
msi ab-vel nézegesd az fps-t meg hőfokot aztán kiderül melyik a legjobb -
Pro!Petya
addikt
Tudom, nem is maradt ugy sokáig mert b@szta a csöröm nekem is mert azért a fhd legyen már meg minimum
De nagyon jó h most a vga slotok mennek témába mert legalább utána néztem az enyémnek is és teljesen más slotba használtam eddig, mint ahogy lap leírásába van
Most nem tudom h emiatt ,vagy csak ma épp ilyen napja van a gépnek De DX11 alatt full ultrában , 65ös limittel Semmi indicator 100% scal res mellett
Eddig sem sem volt droppom vagy lag csak egyszerűen zavart néha az az indicator ott jobb oldalt -
Pro!Petya
addikt
Örülök h kedvet hoztam egy kis tuningnak
Az enyémbe elbírta a Vram a 8080at a teszt idejéig , szerintem azt is ki lehet probálni , ha fagyni fog akkor a Vcore miatt mert ez a kártya határa ennyi fesszel.....
És eddig nagyon ugy áll a mai nap hogy lassan megkapja a stabil jelzöt a 1535/8000 kombo de holnap még game teszt ezerrelDe eddig 3 ora bf4 elötte egész nap szinte tesztek meg közte game és semmi fagyás ilyen magas Vrammal és 68-70 fokkal.
Már csak egy kérdésem lenne : Otthon osztogatják a i4790K -t????
-
mcmike
őstag
Ez mennyire biztos hogy BIOS bug? Mert nekem elég gyanús, őszintén szólva. Sajnos a Gainward oldala elég puritán, éppen letölthető egy BIOS update file ehhez a konkrét típushoz, de nem derül ki belőle semmi. Magyarul nincs info arról hogy mit javítottak (change list). Telepítéskor azt írja hogy nem megfelelő kártya (ez biztos nem igaz mert cikkszám szerint beazonosítottam a pontos típust), vagy pedig nem igényel frissítést.
Szerintem írok egyet direktben a Gainward-nak.
Gondolom NVflash meg innen onnan beszerzett BIOS-okkal ne kezdjek el babrálni egy garanciális kártyánál. By the way, Ipon garancia, szóval...
-
Ra's al Ghul
senior tag
-
Ra's al Ghul
senior tag
A VGA-t 2014. december 14-én vettem. Azóta nem frissítettem rajta BIOS-t.
Milyen DisplayPort-os hibára gondolsz? Nekem pont DisplayPorton keresztül van a monitorra kötve (DELL U2414H) és olyan elő szokott fordulni, hogy egyszer csak ha csak pár másodpercre is de elmegy a kép (olyan mintha a monitorkábelt kihúznám és elakarna menni a monitor energia takarékos módba de nem tud mert vissza is jön a kép). - Talán ha frissíteném a BIOS-t akkor lehet megoldódna ez a gond.
Azt meg tudom nézni, valahogy hogy milyen verziójú BIOS van most a VGA-n a két programon kívül?
Illetve mivel tudnám frissíteni, azon a két programon kívül? -
-
SilentNight
csendes újonc
Hát oké hogy nem túl sok de eddig nem ilyen volt az előző sem,meg nagyon hangos pörög a venti mint az állat félek hogy ez is elfüstöl majd este ha munka után hazaérek 1 stressz tesztet rá engedek,mert az aida.fent van a gépemen be isnvan aktiválva csak nem tudtam hogy lehet vele ilyet xd A teszten mit vegyek figyelembe? Értem énnhogy ez majd kiterheli a procit meg a kártyát de honnan tudjam ha a teszt véget ért hogy van e baj vagy nincs? Vagy erről listázz ki a progi jelentést amiből tudnomnkell?
-
nagy.matyika
aktív tag
Nem tudom, hogy ironikusnak szántad-e, de nem így gondolom
Rengeteg GB cuccom volt eddigi életem során és ezt meg egy 9800GT-t leszámítva, soha semmit nem kellett gariztatnom. A mostani GB termékek kimagaslóan jó minőségűek és ár/érték arányban is kiválóak. A meghibásodás meg sajnos más gyártóknál is előfordul, általában magasabb hibaarányban
Szét lehet itt a fórumon nyugodtan nézni, hogy hány G1 hibásodott meg eddig.
-
scream
veterán
Mint írtam csak akkor van ez a hang, amikor a Windows kikapcsolja a képernyőt. Idáig nem volt az előző VGA val, ezért gyanakszom az újra. De akkor majd felrakni az asztalomra, aztán úgy fülelem, hogy mi adja a hangot. Bár szinte biztos vagyok benne, hogy a VGA az, mert ha visszakapcsolodik a kijelző, akkor abbamarad.
-
scream
veterán
Hali!
Igen, egy GTX 760 teljesített szolgálatot, MSI Afterburnerrel volt a ventije szabályozva. A kártya elvileg új, mert csak Division kupont vették ki és adták is tovább a kártyát.
BIOS verziója: 84.04.36.00.5E
Érdemes frissíteni?
---
(#36452) davidsone
Win10, de előző kártya alatt semmi ilyen gond nem volt.
---
(#36454) Bugfix1984
Igazad lehet, hogy ténylegnem a venti, mert Asus tweak szerint tényleg nem pörgeti a ventillátort. Viszont nem értem, hogy ha kikapcsolja a képernyőt, akkor kevesebb terhelés van rajta, mintha be van kapcsolva, de mégis cicereg.
Ez ellen lehet valamit tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest