- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ferdzsoo #28648 üzenetére
Ja throttlingol picit szőrös tórusz alatt.
Majd DX12 alatt is fog, ha nagyon erősen ki van használva párhuzamosan a GPU... de erre még várhatunk bőven. Szerintem felesleges alulfeszelni, bőven jó így is.
Nem 290X ez
Inkább piszkáld meg egy kicsit felfelé a frekvenciákat ...Nem akarok hülyeséget mondani, de a overvoltage-hez moddolt BIOS kell, gondolom akkor lefelé is csak úgy engedi piszkálni.
Ja és üdv a (nagy) családban
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ferdzsoo #28474 üzenetére
Nem lesz semmi gondod belőle a következő 1-2 évben, csak tudni kell mikor cseréld, mikor még jó áron el tudod nyomni
Egyébként szerintem kevesebbet is lehet rajta bukni, hogyha időnként frissíted a gépet, mint kukáig használod. Rettegtem én is a használt cserélgetésen, de régi kártyát eladtam 1-2 óra alatt itt...
290-el szemben egyértelműen hűvösebb, halkabb. 290-ből meg csak Vapor-X-et vennék, de az meg nem olcsó.
(#28476) balint107: Az durva... tehát már ugyan olyan Maxwell2 GPU-k között is van különbség tearing terén? Nem mondom, hogy nem hiszek neked, csak ilyenről még tényleg sehol sem olvastam. Technikailag meg végképp megmagyarázhatatlan jelenség volna...
Egyébként UT4 alatt 60 Hz VSync nélkül, nekem egyáltalán nem volt zavaró jelenség. Álladósult csík meg végképp nem. Lövöldöztem egyet, pár perc után észre se vettem, ha nem a tearingre figyeltem.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ferdzsoo #28471 üzenetére
Csak 1-2 éven belül már DX12 lesz a meghatározó, lesznek olyan játékok ahol DX11.(3) nem is lesz. Pascal is már nagy sávszélre készül (és talán nagyobb compute-ra) szóval most radikális változások lesznek a PC játékiparban. Kitudja 3-4-5 éven belül milyen játékok lesznek, lehet el se indulnak a mostani architektúrákon
Én most úgy is terveztem, hogy elvagyok vele egy ideig, aztán ha elkezdene gyengélkedni DX12 alatt, vagy ha nagyon megy le a használt ára, akkor eladom, olyan 1-1.5 éven belül, hogy még legyen gari rajta eladáskor.
Szerintem a DX12 játékok nagyon nagy többségében simán jól fog menni. Pár brutál sávszél és compute igényes motor kivételével. Talán a Pascal megjelenése lehet inkább veszélyes rá... de ez még nagyon távol lesz.Másik érdekesség viszont a multiadapter DX12 alatt. Ekkor összeadódik a kártyák memóriája, így 2 db 970 már egészen jó lehet. Bár ezzel lehet lesznek gondok, mert akkor a fejlesztőknek már duplán kellene figyelni, hogy nehogy a lassú 512 MB memóba címezzenek. Mivel azért nem lesz sok 970 "SLI", nem biztos, hogy beleveszik az optimalizációba... Szerencsére egy kártyánál elvileg könnyű megoldani a 970 memória stiklijét.
-
blu79
addikt
válasz
Ferdzsoo #28462 üzenetére
Feree13 itt van néhány kép kitámasztó nélkül, döncsd el te hogy mennyire hajlik
- és néhány a kariról
:
-jelenlegi maxwell karikból az Msi design tetszik a legjobban, és jól is teszi a dolgát a hűtő, és egy a legjobb karik közül, ha jön a pascal akkor kiderül melyiket fogom választani
más, na nekem a legújabb driver a mortal kombat X nél be is dobta a törülközőt a képernyő nem válaszolt és utána helyreállt szokásos hibával, holnap megnézem a project carsnál is és ha ott is bedobja akkor megy vissza a 353.49
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest