- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
F e Z o #41423 üzenetére
Sztem inkább túl közel vannak a gpu-hoz.
Szerk.: Megpróbáltam,hogy a faceplate felöli rögzítőt raktam csak fel, de így nem feszül rá,illetve féloldalasan gondolom, mert ha indítok egy 3dmarkot, akkor megy fl 90fokra pillanatok alatt.
Ha rányomom, akkor csökken vissza, viszonylag hamar 60fok alá sűlyed,de nem tartogattam a végtelenségig. -
creed13
tag
válasz
F e Z o #40901 üzenetére
Nem volt, megnéztem a gyári bios van rajta és az előző tulaj se nyúlt hozzá.Csak ugye azt nem értem, nála miért bírta az emelt órajeleket és nálam nem?
-
-
Zsmester89
őstag
válasz
F e Z o #40822 üzenetére
Köszi a tippet, feldobtam a progit, egy progi (kmspico)-nál talált két kártevőt. Karanténba dobtam őket s elvileg most jó vagyok
Amúgy eddig nem zavart, csak már két éves elmúlt a drága s MX4-el ma átpasztáztam...csodálkoztam, hogy még mindig nagyon magas volt az érték.
Korán ittam a medve bőrére...megint az első értékeket (64C mutat) -
betyar1974
senior tag
válasz
F e Z o #39816 üzenetére
Mik a buktatók az SLI-ben? Félre ne értsd, ez nem kételkedés(Benned), csak nem tudok eleget!
Logikám: 2db 970, kb. 2x60k---1db 1070(ebből csak új) 140k környéke. Tudom ezek nem romlanak el, de ha mégis 970-el 60k-t bukok. Ott van, hogy el is kell adni 60k-ért? Még soha nem érte el a 60fokot sem. -
Pepe78
őstag
válasz
F e Z o #39778 üzenetére
sziasztok!
i7-2600k @ 4,3 ghz, 8gb 2133 mhz ram.
Próbáltam minden felbontást és nem volt jó az eredmény.
pl:Full HD , minimum részletesség kb annyi fps mint a GTX 670 OC volt egy fél órával előtte.
Hiába medium, High vagy Ultra nem változik a GPU kihasználtsága.Ugyan ebben a konfigban a már említett 660ti, 670, r9 280 mind 100% körül dolgoztam BF1 multiban.
Most telepítettem újra a kb 1 éves win 7 et.
Már töltöm a BF1 et.Megnézem most mi lesz és írok ha van eredmény.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
F e Z o #39545 üzenetére
Persze annyira nem fogom feltekerni (egyből
)
szépen fokozatosan, a cél amugy csak 1,25- 1,275!!
Ha megjön a vízhűtésem a procira abban ugy is lesz thermal pasta csak azt nem írják h ezüst-e vagy sem de ha az lenne akkor még vennem se kell és akkor mehet a mokaAztán remélem ezzel a MHz-ek viszzavétele is megszünik. A forroságtol meg annyira nem tartok mert láttam már 1,275 Volton léghutéssel és a megtartotta 80 fok alatt. Amugy meg még igy is ha akarom akkor 1565/8080at a tesztekben elment 70 fokig de nagyon laza venti állással ,De tegnap ota azon is szorítottam és 3 ora bf4 1540/8000 66fok , igaz itt már 96% ot is elérte néha a venti.
Es még igy is nagyon messze leszek a gyárto által írt max 98 foktól. De 80 fölé nem fogom engedni ha a gpu még birná is tovább akkor seMost a legnagyobb hotermelo így is a cpu ami nem elég hogy nem intel de cserébe lassabb is és forrófejűbb szval ha az solved lesz akkor már a vga sem a kap a nyakába annyi hőt + utána felszabadul 2 venti ami mehet a gpu kozelébe mert most a procit kell féken tartanom a gyári hutövel
ami az se rossz mert igy 8% oc-n van de nincs az az isten hogy ne kapja meg az 5GHz-et
Azért írom a game-t mert nekem az a mérvadó nem a benchek (az csak fun)hogy majd ott egy stabil OC kijöjjön.
-
-
Pro!Petya
addikt
-
fauv
őstag
-
slloyd
senior tag
-
NFree
addikt
válasz
F e Z o #39033 üzenetére
Nem ismerem a hűtőt sajnos , nem kételkedem a kolléga szavában elképzelhető hűvösben az 50 fok. egyik ismerősömnél volt az 580 am valami batár hűtőt rakot rá s az is megfogta 50 fokon. de akkor majd ha hazaér megmondja mennyi az annyi.
(#39041) Zolar
Sajnos nem tudom , de ha túl vagy rajta majd beszámolhatsz mert engem is érdekel a dolog. -
morfondőr
addikt
válasz
F e Z o #39033 üzenetére
Abból a hűtőből én sem nézem ki, hogy 50 fok körül tartja a gpu-t! Okés, hogy 120 mm-es a venti, de csak egy van, és a borda nem olyan méretes. Mondjuk AC cuccokról csak jót tudok mondani, nekem is volt már VGA-n is, de azért a fizikát nem lehet meg**szni!
Biztos, hogy fullon megy a kártya?
-
SilentNight
csendes újonc
válasz
F e Z o #38958 üzenetére
Nem volt szétszedve a kártya mert kaptam egy újat a régi helyett, így gondolom ez még pasztázva van. Nem hajlik a NYÁK minden okés vele. 41-45 fokos alapból a kártya ha csak asztalon babrálok valamit és nem játszom. Viszont a procim is elég magas hőfokon fut bár ez gondolom nem ide tartozik. Lehet az alaplap kezdi megadni magát:S BF1 open bétánál majd fel robban a gép
Pedig jól fut csak nagyon melegszik a gépház teteje is szinte süt!
-
-
törölt tag
válasz
F e Z o #38710 üzenetére
Igen azt tudom neztem is, viszont ezert is valasztottam ezt. A masikhoz kepest max 1-2 fok elteres lehet, de dragabb joval.
En 2.7k-ert vettem, nekem ennyit megert, meg olyan gumis paszta ecsetet adnak hozza, hogy gyerekjatek az felkenni.Meg szep matricat is kapsz.
(#38709) RazoR8402: Nagyon is jo fajta. Nekem ez a favorit.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
F e Z o #38682 üzenetére
A nyákot hogyan tudom megemelni? Alul a hűtés, felül a backplate van. Egyébként hűtést nem tervezek cserélni rajta (már csak azért sem, mert az gari vesztéssel járna), szóval ha nem szakad ki PCIe slot-ostúl a helyéről, addig nagy bajom nem lehet.
Érdekes egyébként, mert a gépből kivéve, asztalra letéve nem billeg, nem érzékelhető elvetemedés.
-
törölt tag
válasz
F e Z o #38662 üzenetére
Hat csak a gondolat, hogy lehetne kevesebb is, es szeretnem kihasznalni, de lehet csak en vagyok bekattanva.
Minosegi jatekviz, pl egy Corsair H100i, 240-es radival, nem pedig egy sima egy slotos egy ventisre gondolok, de nyilvan maga a minosegi viz az az epitett.Lenne olyan aki 1:1-ben cserelne az en hutomet egy Corsair H100i-re, gondolkodok rajta.
Also slotba nem probaltam meg, de kifogom probalni.
-
scr006
tag
válasz
F e Z o #38470 üzenetére
Persze, nem mindegy, csak pl saját példám volt, hogy 970 előtt sapphire 280x vapor-x Trix-em volt, tehát a 3 ventis, és mielőtt elkezdtem árulni mentek 47-49 körül. Mikor én feltettem 46-ba, jött 1 srác, akinek SOS volt vagy nem tudom, de 38-ért hírdette ugyan ezt a kártyát, majd utána 36ért eladta. És ezután mikor rám írtak, h "40ért viszem postával", és elküldtem őket, megkaptam, hogy mit akarok ezen 46-ba mikor 38-ba megy... Sajnos sokszor ilyeneken is múlik, eladtam 43-ba postával, most meg megint 43-44 a sima vapor-x
-
papirzsepi93
tag
válasz
F e Z o #38325 üzenetére
A vicces az, hogy ddu-val letröltem a legújabb drivert amit magától feltett a win10. Feltettem a 359.06os drivert és fél órája semmi baj. Szóval félve jelentem ki de működik.
De azt nem értem, hogy ennél újabb driverrel miért nem hajlandó működni. Ez ebben a flusztráló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest