- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5117 üzenetére
280an legyen
-
boogie84
veterán
válasz
csak 2 év gar van az X2re
-
schwartz
addikt
válasz
Logikus...
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5114 üzenetére
Most látom az aláírásodat!
Hogyhogy eladod a karidat?Ha már ennyit szarakodtál vele.............
-
Groo
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #5114 üzenetére
Mi történt? Cserélsz 280-ra?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #5081 üzenetére
azért mert ilyenek szoktak lenni a fake cuccok. Ilyet kb bárki ír, se órajelek se teszkörnyezet nincs feltüntetve se semmi. Máskülönben meg valahol úgy olvastam, hogy az nvidia csak jövő hónaptól kap a gt200hoz 55nm-es lapkát.
-
Speccy
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5089 üzenetére
Nem baj, jó lesz ez
Ugyanolyan hangos, mintha alapjáraton menne, legalábbis én nem hallok különbséget (feltettem 100%-ra is, na úgy már hallom azért a különbséget
)
576/1242/999 Mhz az alapértékek. Minimális tuningra milyen értékeket javasoltok? (Amennyit még minden gond nélkül mindenkinél kibirna.)
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5089 üzenetére
Jó az 60%-on én nem izgulok hogy melegedik e igy megy mindig oszt bambi
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5084 üzenetére
Még mindíg csak tesztelsz?
, ideje lenne már jáccani is nem
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #5075 üzenetére
Egyébként, ha átolvasod jobban az első oldalt, vannak adatok és utalások is a GTX 200-ra.
Na mindegy, nem akarom tovább ragozni. -
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #5068 üzenetére
OFF-ba tettem be, mert konkrétan nem kapcsolódik a GT200-hoz, viszont más nVIDIA és Ati kártyákhoz is jól jöhet a sok adat, paraméter és fénykép.
Azért ide tettem be, mert máshol elveszik a több tízezer hsz. között, de ha itt többeket is zavar, akkor kivetetem a modikkal.Vagy ha akarod, Te is intézkedhetsz.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5063 üzenetére
Nagyon nem gyorsabb több steemel a cucc
, de azért igyekeznek jobbá tenni 55nm-en, igy legalább nem csak azt mondhatják el hogy a csíkszélességen csökkentettek...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #5031 üzenetére
Reméljük... addig se kell váltani.
Én már csak GTX-280-ra váltok HD4870-ről, de minimum 55nm-esre, de jobban szeretném inkább arra a 212-re... HD4870 X2 még mindig nagyon drájverfüggő, nem elég jó a CF még mindig... (SLI se) -
Groo
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #5008 üzenetére
EDIT
(mellényomtam, bocs.)
-
booz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5040 üzenetére
gpu olyan 800 körül megyegy maxra bár ott nem stabil 775 a stabil vége a memok meg 2700 körül
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #5040 üzenetére
Szerinted 700körüli gput és 2300memót minden gtx260 meg tudja futni?
2009 Q3 előtt biztos, hogy nem... Ezt nem értettem hisz a 9800GTX+ is 55nm mint tudjuk!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #5031 üzenetére
Pedig biztos lehetsz benne, hogy karácsony előtt ki fogják dobni a 206ot vagy valamilyen új karit amivel fellendíthetik a piacukat.
Szerintem nov. első hetében fog megjelenni úgy ahogy a 8800gt tavaly. -
booz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5036 üzenetére
tudom nekem is az van csak xfx 280 xxx
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5016 üzenetére
Remélem kiosztott egy két teljes bant
, kicsit elszaladt velük a lóü, de jó látni hogy a modik kis mértékben is de velünk vannak(én is kaphattam volna büntit, mert veszekedtem velük
)
Más: most beszéltem Priviben egy gyerekkel aki 4870-et cserél 260-ra mert sokat megy neki idle-ben a gép és az ati többet fogyaszt, jah és 8fokkal felfűtötte neki a cpu-t... -
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #4984 üzenetére
Rosszul magyarazod.
A shader clock lehet tobb mint a GPU orajel ketszerese csak forditva nem igaz. (a GPU orajel nem lehet tobb mint a shader orajel fele)
Megtortenhet viszont az is, hogy ha a shader orajelet aranytalanul huzod, garafikai hibak jelennek meg egyes jatekokban. -
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4987 üzenetére
thx
a ma este a tuningé lesz
viszont megoldottam a ventivezérlést, és qrva jó lett.
megtaláltam az írást a logout-on, amire emlékeztem: [link]
pofon egyszerű, pár kattintás az egész, és nem kell a bios-ban túrkálniaz eredmény pedig egy amd-s kifejezéssel élve: "cool'n'quiet"
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4984 üzenetére
OK!
Akkor még olyan kérdés, hogy a memóriák húzása hoz érdemi eredményt, vagy azt már nem érdemes tovább erőltetni? (alap 2300)
Itt is úgy van, hogy valódi + teljesítményt a gpu meg a shader húzásával lehet elérni? -
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4981 üzenetére
Az említett beállításon ment fél óra fánk, nem volt semmi hiba, se pötty, se csík, se fagyás, se semmi............
Vágom ezt a gpu/shader arányt, de ezek nem szinkronban mennek? úgyértem ha emeled a gpu clock-ot, akkor nő vele együtt a shader is. Mondjuk ki van pipálva a "link clocks". szal akkor külön-külön kell húzni őket, és a shader duplája legyen, mint a gpu?
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4979 üzenetére
hát majd kiderül........... mondom, nálam csak akkor lesz, csere, ha nem igényel túl sok anyagi ráfordítást.
addig is pár eredmény:
3dmark06 default settings, kártya alapon: [link]
3dmark06 default settings, kártya húzva (709/1512/1152): [link]meddig érdemes elmenni tuninggal?
most még nem hibázott, nem volt semmi pixelhiba vagy ilyesmi..... -
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #4968 üzenetére
Hát én számlásan kiskerben vettem ennyiért.Igaz azóta nem nézegetem az árak alakulását hiszem megvan már a kari.Pedig gondolkodtam,hogy várok a vásárlással még mondván úgyis olcsóbb lesz később.De ezek szerint egyszer jól jártam,hogy megvettem elöbb.
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4950 üzenetére
tudom-tudom, olvasom is a topikot már 2-3 hete, amióta vaciláltam hogy melyik karit vagyem hd4870/gtx260.........
de a kérdés az volt, h melyik driver jó, nem az h melyik a legfrisebb......
még kicsit új nekem ez a geforce 200 téma, január óta egy 88gt-vel tengődtem....... újra meg kell tanulni, hogy mi hogy megy. van csomó új dolog is.....
akkor physx nekem nem annyira lényeges, illetve a CoD4 és az Airborn milyen motorral megy?
láttam te sokat "szórakoztál" a kariddal, de én vga-val nem vagyok ilyen bátor.
bios edit kizárva, hűtés kezelésre ott a riva, és tuning meg csak egy egészséges 24/7 beállítás kell. ennyi...... ezután már csak tolni kell a game-eketa 88gt "korszakban" volt olyan, hogy a riva-ban saját ventiprofil szerkesztése, és akinek ref cooler-e volt annak kellett is nagyon (engem nem érintett). ezzel is lehet olyat csinálni, anélkül hogy a bios-ban kéne túrkálni?
ha jól emlékszem volt erről logout cikk is, de az még régi verzió, meg más kari, stb...... tudnátok linkelni egy jó leírást?
és előre is kösz a kedves felajánlást, élni fogok a lehetőséggel !
pisti88+: neked is köszi!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #4861 üzenetére
Válogatják, legalábbis az OC karikat tuti, referenciát a nyákra értettem.
Megrendelik a jobb GPU-kat, de nem ők teszik rá. -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4915 üzenetére
Én hülye meg leállok vele veszekedni, a rákot érdekli az hogy az atinak milyen a ventivezérlése, meghogy nem 100 fokos magasrol sz*rom le, de majd ha én megyek ócsárolni az ő topikjukba akkor jöjjenek ők is ide...
Igérjük elgondolkozunk -
hakos1987
őstag
válasz
Beowulf_78 #4915 üzenetére
látod erről beszéltem, hogy az embernek szerintetek még joga sincs ide írni! A blogodat a modorod miatt, és nem mások miatt zártál! De ha átjössz 4XXX topicba, szívesen meghallgatjuk a véleményed, nem mint itt! Ott értelmesen válaszolnak, nem mint itt, hogyha vki hülyeséget ír, és szólok, hogy nagyon nem úgy van, egyből lehülyézitek az ember... és persze most is én leszek a rossz, csak mert kioktattam pistit, hogy az ati-k nem 100 fokosak... biztos tudja, mert van neki! Na de ugyan ez volt a blogodba... hozzátok ,,istenekhez" már szólni sem lehet! értelmes ember meghallgatja a másik véleményét... talán gondlokodj el, hogy neked miért nem megy.....
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #4895 üzenetére
7,5GPU 16% VRam OC a GS-hez képest is ezért lesz kb. 10% plusz a markos tesztnél a végén.
Mondjuk ha a gtx260at megrántották volna akkor lehet,h billen a mérleg az nv felé. -
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #4895 üzenetére
persze ha az nvidiát húzod triplájára nő a teljesítmény, ha a radeont akkor semmi se változik
ugyanmár
a belinkelt tesztben azt kell nézni h a golden sample crysis-ban hogy rámászik a gtx 280-asra, alig marad le, és kétségtelen hogy halkabb meg hűvősebb és olcsóbb és kevesebbet fogyaszt
-
Groo
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #4897 üzenetére
700/2300 a shader meg 1400
-
Groo
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #4873 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy a kártyának semmi baja, csak elégtelen a hűtésszabályozás?
Visszakeresek, hogy lehet állítani a ventiszabáyozást, és jövök vissza az eredménnyel. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #4893 üzenetére
Miért? pl. Crysis alatt 17-ről 21fps lett az alap gtx260 720-ra húzott gpuval.Tehát a 20-25% megvan csak van ahol jobban kijön van ahol kevésbé.
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4890 üzenetére
Van meg egy 72Mb os verzio is amit talaltam: [link]
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #4888 üzenetére
A tied több nyelvű ez meg angol csak.
Tényleg hol találtad belinkelhetnéd igazán? -
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4876 üzenetére
ForceWare X 177.98 for Windows Vista 64bit En inkabb a www.laptopvideo2go.com oldalrol szerzem be a drivereket mert ok sokkal gyorsabbak mint a Guru3D
-
Bluegene
addikt
válasz
Elvileg ha ennyire kalibrálták be bírnia kellene a 90-95 fokot is simán, de nem ez a helyzet. Nekem már 83 fokos GPU-nál hibázik valami.na azért nemcsak az ati melegszik
a gtx 280 még forróbb ha jól tudom
klikk-->Bluegene Blog
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #4878 üzenetére
kérdeztem a táptopicban is azt írják h elég az 520as is... 6000HUF...
-
schwartz
addikt
válasz
Amióta figyelembe veszem ezt az infót tegnap óta, nincs shader okozta képhiba.
Itt is meg volt mar emlitve csak nem olvasod a topicot...
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #4864 üzenetére
legalább nincs vita
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #4861 üzenetére
a jobban sikerült GPU-kat kapja/veszi a BFG, XFX, EVGA
ezért drágább mert az nv többet kér a jobb magokért, a maradékot kapja a gigabyte, inno...stb amik tudják a ref órajelet és nem sokkal többet, persze ők is vesznek jó magokat azt rakják az OC-kre
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4827 üzenetére
amúgy nem vagyok fekezú, de jól esik, hogy aggódsz értem !
ha megkapom a karit, elvileg 99%-ban kész lesz a gép, és nyomok majd egy bemutatót. abbán látszani fog, hogy elég sok mindenhez hozzányúltam már.......
tény, hogy amiket eddig cseréltem, azok mind egyszerű hűtések voltak. 4 csavar ki, régi hűtő leszed, új hűtő fel, 4 csavar vissza. meg ramsüniket ragasztgatni. ezeknél a legproblémásabb dolog a gyári hűtő csatlakozójának leszedése volt, mert azok olyan nehezen jönnek le.......
ez a "fullcover" nv hűtő azért elég problémás, és persze pont a gari miatt.
de csak akkor fogok hozzányúlni, ha nagyon indokoltnak látom.és eddig bármit újrapasztáztam, ott mindenhol volt számottevő javulás (alaplapok, vga-k), én mx-2 pasztát használok. sz.tem tökéletes az állaga, jól lehet vele bánni, és nem is vezeti az áramot.
na majd kiderül........
azért köszi
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #4797 üzenetére
Nah látom sikerűlt jó kis karit kifogni.
A paszta amúgy szerintem mindegyik kártyán ilyen, végülis egy helyen készűlnek, csak a matricázás a BFG dolga, meg a doboz...
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #4829 üzenetére
ja, értem
K21_overlord: Sharkoon rebel 9 valami asszem
-
DEJVID
őstag
válasz
Ezeken miért nincs lesarkazásvédő keret? Az én G80asomon van. Vagy nem is kell az?
HW Junkie: subcooling.hu-nál. Ez nem vezet áramot, meg minden szupiság
Ilyen van nekem is.
-
HW Junkie
tag
válasz
Beowulf_78 #4811 üzenetére
Hmmm... tetszik nekem ez az újra pasztázás alapvetően mert egy kis munkával és odafigyeléssel komoly extra minőséget lehet hozzáadni a karihoz. Kissé aggasztó viszont hogy mi történik így a garanciával mert ugye a szervizekben nagyítóval szokták nézni hogy hozzá babrált-e az ember a termékhez mielőtt átveszik. Az is kissé aggaszt hogy a paszta amit ráteszünk nem az a gumi szerű stabil dolog ami gyárilag rajta van tehát ha csak kicsit többet pakolok valahol fel már folyik is rá a nyákra meg be az IC-k alá. Az ezüst alap a pasztában meg vitatott ugyan de állítólag vezetheti a villanyot
És amúgy hogy teszed fel? szétkened vékonyan az egész felületen vagy ahogy a kényelmes urak a prociknál egy nagyobb adagot középre és had paszírozza szét a borda? A paszta amit feltettél olyat hol lehet beszerezni? Biztosan jó lehet ha ilyen komoly bonyolult neve van -
ImI87
őstag
válasz
Tudnál írni pár sort, hogy hogyan lehet biztonságosan leszedni a hűtést?
Step by step lennne jó, hogy nehogy elb@sszak v.mit.Köszi
mod: nekem a képek nem jönnek be, megpróbálod mégergyszer feltenni őket, vagy javítani a linket?
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #4813 üzenetére
szereznem kell pistát
-
Henk
veterán
válasz
Milyen semmitmondó így a nagy hűtő nélkül ez a kari.(olyan csupasz)
boogie84:gondolom a fénykép után arra is került paszta. -
boogie84
veterán
válasz
a procira nem tettél pasztát, csak a memóriákra?
vagy arra nem is kell? a bordát pasztáztad fel? -
Mans20
addikt
válasz
Beowulf_78 #4777 üzenetére
Háj
Én már próbáltam szétszedni mert akartam rá rakni pasztát,kicsavartam azokat a csavarokat kis fejü csillagcsavarhúzóval de utána nem bírtam szétszedni,lehet jobban kelett volna de nem mertem jobban széthúzni.Valahogy pedig biztos szétjön.Én noctua pasztát akarnák rárakni nekem az vált be.A házamon van két venti ami 5-6 fokot csökkent a vga n amikor furmarkal nyomattam,így 79-80 fok ra állt be.A ház oldalán is vlt venti de felesleges mert nem volt hidegebb a kártya.
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #4772 üzenetére
a Crysis W. miatt nem fogok siránkozni ha nem tudok vele egyből játszani, a többi csak utána jön
(a lóvém nincs még meg a cuccokra, remélem egyből klappolni fog a konfig a netes rendelés megérkeztével
)
-
_core
aktív tag
válasz
A vga mogotti ventivel birtam csokkenteni a system hofokomat jelentosen.Most pl idle 35 fokos de amikor kivettem par percre akkor felment 39-ig.
-
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #4777 üzenetére
Nekem is ilyen karim van.
Ha ügyes vagy megoldható a leszerelés úgy,hogy nem vegyék észre ha esetleg gariztatni kéne.Bár én ha leszedném akkor tuti cserélném valami komolyabbra. -
Henk
veterán
válasz
Osztozkodtok itt ezen a 2 fok különbségen a vga-k között.
Közel sem biztos,hogy a házhűtés érte a felelős.Nem tudom milyen kártyátok van,de az is lehet,hogy a gpu-n lévő paszta az egyiken keményebb,öregebb és nem adja olyan jól át a hőt és jobban melegszik.Meg eleve nincs is két egyforma kártya,úgy ahogy tuningban vannak különbségek,úgy lehet,hogy a kritikus hőmérséklet is eltér 1-2 fokkal náluk.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4773 üzenetére
177.92 sztem jobb, nekem szerintem nem beta a kicsike bár nemtom de ugy emlékszem ez már teljes!!!( az is igaz hogy én xp-t nyomatok még!
)
-
jilian
addikt
válasz
Beowulf_78 #4757 üzenetére
Akkor ha jol olvasgatok a hsz-ekben "böven" elég egy 260 -as a 22" monitor full kihasználásához?? (tuningot nem akarok--esetleg gyárit)
Vagy egy 280 -as "kényelmesebben" vinné a nyuzást...ugyebár??
Igaz nem lenne "téljesen" kihasználva...esetleg minden szüréssel. -
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4741 üzenetére
[OFF]En tuti nem kamuzok az biztos akar hiszed akar nem nekem ennyi a hofok a hazamban terheles alatt zart hazban.Regebben sokkal rosszabbak voltak a meresek itt a PWM es chipset ertekekre gondolok ilyenkor es emiatt kezdtem el jatszani a ventilatorok tudatos elhelyezesevel de ezt lathatod is az alairasomban.A tap kihelyezese a PWM hofokom csokkentese miat lett letrehozva.Hazban jelenleg 3 HDD (Samsung 750,500,250 giga a tobbi usb-s) 1 TV tuner 1 hangkartya es egy 2Magos processzor talalhato.Ventilatorokban mint lathatod a csendes tipusokat probaltam beszerezni ebbol is szamomra a legjobb fajtat (Noctua) a tobbi az adott volt.Biosban a prociterhelesre allitottam a ventilatorok vezerleset amit az alaplap vegez de ez mind mind lathato ott lent az alairasomban...
"8db ventim közül bármelyik "bekebelezi" a tieidet."
Erre most mit mondjak??X-akta?
[/OFF]
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #4760 üzenetére
En is ezen agyaltam, de vegul GTX260 lett.
(a tegnap jott a kartya csak meg dog voltam berakni a gepbe) Ha megse lesz eleg a full HD-hez, veszek egy konzolt s onnantol lesz@rom a PC-s jatekokat meg a gepepitest...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4760 üzenetére
inkább az x2 oda már tényleg kell a 2 mag... de ha azt veszsük wolf testvérem hogy nagyon közel vagyunk a 280hoz nem is rossz választás ez, szürők nélkül pedig nem fekteti meg még a crysis sem!!! Más meg ennél csak jobban van megírva igy az meg főleg nem majd jön a far cry 2 azt még megmerem kockáztatni hogy azt sem de míg nincs itt a game addig nincs viszoníítási alap...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4757 üzenetére
A bittos
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4755 üzenetére
Single...
(nem ma kezdtük az ipart azért egy üres pályán baszakodni nem téma ennek a krinak)
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4753 üzenetére
Highot viszont igen 50-60fps-el(Oszkárnál néztük mikor nála voltam a karival teljesen hibátlan!!!)
1280-ban viszont ugy megy mint kés a vajban én tudom abban nyomom és gyönyörű!!!! -
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4743 üzenetére
pisti88+ és Beowulf_78 köszi!
hétfőn ha minden igaz meglesz az xfx gtx260 xxx
próbálok előre tájékozódni, hogy ne akkor kelljen szenvedni. -
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4722 üzenetére
Erre csak annyit mondok, hogy mar eleg regota allitgatom a gepemet ugy hogy a legjobban aramoljon benne a levego.Ehez hasznalok 5db 12cm (3Noctua,1Scythe,1SilentBlade),1db 8cm-es (Noctua) es 1db 9cm-es(Chieftec) ventilatort, a tapomat pedig kikoltoztettem a gepbol home made megoldassal stb.Ugylatszik nalad van meg mit finomitani a rendszerednel, hogy hatekonyabban mukodjon a szellozes.
Nalam most 150sec-nel 29.4C fokos szobaban 82C-er el a vga: [link]
Ezernel 85-86C fokot er le ami itt lathato es ezt a szintet tartja mar vegig az eddigi tapasztalataim szerint mindezt zart midi Chieftec hazban!Alapban 57C fokos a kartya ebben a melegben! -
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #4722 üzenetére
4x SX2 venti? Füldugó?
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4718 üzenetére
Mint regebben irtam ennyi a kartya max "stabil" (ezt soha nem allithatom de eddig igy mukodik rendesen) beallitasa auto venti szabalyzassal.Ha ez fole szeretnek menni akkor mar jatszani kell a venti vezerlessel.En 3DMark-ok alatt neztem meg a kartya max ertekeit (amin meg hibak nelkul lefutott) majd ezutan kerestem meg a szamomra megfelelo hetkoznapi beallitast.A kartya szokasos modon hibazott mint szokot szemeteles fagyas kisereteben.Teszteknel a legkisebb hibanal azonnal kilottem a programot es modositottam az ertekekett.
megj: Nem most nem... de szoktam
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4712 üzenetére
Windows Vista SP1 32bit.Bocsi, hogy levagtam a kep aljat de nem volt publikus
mod: Kozben talatam egy merest 6000 kornyekerol ennel latszodik hogy Vista alatt ment: [link]
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4704 üzenetére
Furmark 1680x1050 elsimitas nelkul VGA auto venti szabalyzassal ment szobahomerseklet ~28C nem hitelesitett digitalis homerovel merve (mai eredmeny)
: 10000sec - 85C
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #4704 üzenetére
Lehet, hogy nálam mégiscsak a hűtéssel van gebasz. Gyári órajele a GX2-nek 600/1500/2000. Ha a venti auto-n van, akkor 720/1800/2200-on kifagyok COD4 alatt, ha melegebb a lakás. Ha 100%-on a venti, akkor stabil, de jobban nem lehet húzni. Meglássuk majd vízzel.
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #4702 üzenetére
És ha csak ennyit bír. Nálam GX2 80 fokig melegszik, ott sem a hö a tuning akadálya. De majd meglássuk mit bír vízzel.
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #4700 üzenetére
Crxsisnál jobban felfűti? Miért a Mark mit csinál?
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #4696 üzenetére
Képes voltál 3.5 órán át azzal a szarral játszani? Óránként lépjél ki,10 perc PH!,addig lehűl a Vga.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Szerinted van olyan program ami kitalálja neked hogy mondjuk 3-4 ora alatt mennyire futi fel a redszer a házat ? Vagy hogy milyen meleg szokott lenni a szobádban nyáron? Nemhiszem.
Vagy sok tartalekot hagy a vga-ban és mindig stabil lesz, vagy az eppeni viszonyoknak megfelel és 3-4 óra mulva száll el. Szerintem. -
Macka
veterán
válasz
Gpu Caps Viewer. A Mark miért nem tesz jót szerinted?
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #4683 üzenetére
Köszi.
Az a fő, hogy most már müxik minden, láttuk eléggé el voltál keseredve
.
Ja, és grat a tesztedhez. -
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #4681 üzenetére
Oszt mi volt a probléma, gondolom a többieket is érdekelné.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Beowulf_78 #4678 üzenetére
Megoldódott a riva gond.
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4639 üzenetére
Jo az iras es alatta a hozzaszolasok is tetszenek
-
AdamMcKraken
tag
válasz
Beowulf_78 #4630 üzenetére
Oks,köszi mindenkinek az értékes infókat!
Részemről akár lehet 200fokos is a kari,ha nem árt neki, és nincs minőség romlás!:-) Nagyon megteccet a kari,úgyh nálam ő anyerő, max felhúzom a ventit!;-) Márcsak kéne hozzá egy jó inteles, DDR3-as lapot találni!
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #4632 üzenetére
Látom élvezed a kártyát,örülök hogy végül sikerült jól választanod, a BFG nagyon jó márka
Biztos vagyok benne,hogy még ősszel sem leszel gondba az új játékokkal,és mire kijönne a radeon ereje addigra már ezt is azt is cserélni kell
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #4630 üzenetére
ha feltolod az xp-t futass le légyszi egy crysis benchet 1280x1024 ben ugyhogy felteszed az ultrahigh modot.
kiváncsi vagyok mit megy a kártya ugy.
a 70% venti nem hangos? -
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4602 üzenetére
Gratulalok nagyon szep eredmeny
Jo latni mit tud ez a vga egy erossebb procival
Veletlenul nem nezted Vista alatt mennyit megy ugyan ilyen beallitasokkal? -
mokus1
addikt
válasz
Mondhatni fasza az eredmény
Ebbe a kátyába van erő bőven
Hogy hívják azt az oldalt ahol a WR-ek vannak fent?valamilyen .org -
Low Noise
senior tag
válasz
Milyen alaplapban vannak a cuccok ?
-
pzske
aktív tag
válasz
Gyönyörű eredmény , de annyit árulj el , hogy ezt a órajelet mindig bírja vagy csak 3d mark-hoz rángatod meg ennyire ? Mondjuk most a The witcher-t nyomom max-on minden 1680*1050-ben és meg se nyikkan a 8800 gts-vel
)) ugyhogy szépen várunk amíg leesik a 260 /4870 x2 ára
)
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4599 üzenetére
NiBitor segitsegevel megszerkeszted a lementett bios-od utana meg az uj beaalitasokkal elkeszult bios mentesed felrakod a kartyadra NvFlash-el.Mas nem kell hozza szvsz.
Ha valamit elrontanal akkor itt talalsz biosokat a kartyara: mvktech.net vagy techpowerup.com Gondolom ezeket az oldalakat ismered de lehet, hogy masnak meg jol johet
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #4579 üzenetére
közben megtaláltam.ez miben jobb mint ami a játékban van? mert szerintem az ugyan az...
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #4575 üzenetére
pöpec...
ezt a bencset honnan lehet leszedni?
vagy a játékban van benne? -
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #4565 üzenetére
van már valami részeredmény a kártyárol?
elsősorban a játékok érdekelnének hogyan futnak rajta nem az optimalizált tesztprogik.. -
Firestormhun
senior tag
válasz
Beowulf_78 #4542 üzenetére
Vantage topicban láttam, hogy 177.89-es drivert használod. Inkább tedd fel 177.92-őt, mert az előbbi meghajtóval sok gond van játékok alatt mivel azt eleve OGL 3.0 developereknek készítették, nem átlag usereknek.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #4540 üzenetére
Aszem en is ujitok nemsokara egy Zotac 280GTX AMP-vel.
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4538 üzenetére
Mehet mind a ketto nem lesz semmi gond
GPU Score majdnem szinte egyforma az ennyemmel alapon Vantage-ban: [link] Varom a tuningos mereseket is
Kivancsi vagyok meddig jutsz.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #4535 üzenetére
Egy eredmenyt a Vantage topicba is, had ureljenek az ATI-sok.
(csak PhysX nelkul. Olvasd majd el a listara kerules kovetelmenyeit)
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4535 üzenetére
1-2 képet tolhatnál fel ha van/lesz kari!Azért nVIDIA,de a kinézete attól még fajintos!
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #4522 üzenetére
igen azt a 4850-es is tudja
megjelenítés 2D-ben és az akadásmentes játék 3D-ben nagy különbség
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #4511 üzenetére
"Már mint hogy 4x annyi shader számoló"
Mindenki tudja, hogy az RV770-ben a 4x annyi shader nem 4x annyi, mert abból a 800 számolóból 160 komplex, a többi pedig egyszerű skalár stream processzor...És az nV számolói jóval magasabb órajelen mennek. Mondjuk így is lekörözi számítási teljesítményben a GT200-at shaderben, de az RV600-nak meg 670-nek is az volt a baja, hogy csak a shader telejsítményre gyúrtak rá, miközben nV-nek köszönhetően a textúrázó egységek teljesítménye van mai napig előnyben játékoknál, így most a textúrázókat is megnövelték 40-re.
Én nem vagyok nagy tuninger, ezért is döntöttem simán a 4870 mellett, és nem is csalódtam benne, 3870 X2-höz képest (ahol a nyers erő nem vált be) nagyon meggyőzött.
Crysis telejsítményre én is kíváncsi vagyok, de ott az nV optimalizáltság miatt megveri az Ati-t. Én majd a Far Cry 2-re leszek kíváncsi, mert szerintem annak Ubi szokásához híven jó motorja lesz. -
Bluegene
addikt
válasz
tök8 mit veszel egyforma a kettő, egy évnél tovább úgyse tartod meg
ha meg meggondolod magad, lecserélheted 4870-re, kábé ugyanazon az áron fog mozogni a kettő, akár 1:1-be
-
juliabrilke
veterán
válasz
Csak meggyőztek a jelenlévők!
Egyébként gyorsan kell nagyon válaszolni? Vagy már meg is vetted? Azt a +9k-t kicsit kellene csökkenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Túra és kirándulás topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest