- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamMcKraken
tag
azért őszínte köszönet, és mély tisztelet mindenkinek aki segíteni próbált!
-
AdamMcKraken
tag
ez is megtörtént, tuti a pcie csatit dugtaam rá, mert nagy betükkel rá van írva a kábelte h pcie1 meg 2, h a hülye is tudja
, ja és kipróbáltam az átalakítóval is!!!!!! most h mondod ezt el is felejtettem mondani, már az átalakító csak egy 6osra alakítja.. kipróbáltam csak a 6al, aztán a 6os átalakítóval, és a 8assal is!!
Attól tartok h a kártya lesz hibás..és akkor vissza kell vinnem, amit csak hétfőn tudok, addig meg ott áll 400ezer forint a sarokban asemmire....
-
AdamMcKraken
tag
én is erre gynakodnék...csakhát nemtom...honnan tudhatnám meg h kontaktos egyálltalán? dehát vadíujonan vettem ma...meg az FSP elég megbízható...persze ettől simán lehet, nem azt mondom...csak hogyan tudnám kideríteni? az a tré h nincs másik gép amivel meg tudom nézni...
-
AdamMcKraken
tag
válasz
tupacamaru #6400 üzenetére
megpróbálom, de így kapásból sajnos nem nagyon... esetleg h mit tudnék csinálni vele? nincs valami rejtett kapcsoló vagy most melyik táp kábelt kell rá kötni, 6-os v 8-as, vagy ha mind rajta van az is jó?
-
AdamMcKraken
tag
OK, AMI bios van a lapon, és ez van: "1 hosszú+2 rövid. Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid. Ugyanaz, mint az előző esetben." nekem egy hosszú 3 rövid! És az mit jelent h a videókártyában? kimondottan a karival van baj, v ez nem lehet olyan hiba h csak nem kap elég áramot pl...bár ezt erősen kétlem.... -
AdamMcKraken
tag
Sziaszto! Segítség kellene!:S Ma vettem meg az új gépemet, ASUS P5Q3 Premium lap, 2x2
gb
corsair memo, FSP Epsilon 700 táp, meg Core2 E8500 proci, és egy XFX GTX280...namost összeraktam a gépet, és mikor beindítom, egy hosszú, majd 3 rövid sípolás, manualban ez azt jelenti h a lap nem érzékeli a videokarit... namost ez vagy az alaplap, vagy a vidoekari, csak én azért inkább a karira gondolok, mert minden jónak tűnik a lapon, ledek világítanak, a DVD elindul, meg vinyó is felpörög, meg ventilátorok, proci is... és az XFX meg pirosan világít (nem tudom, h ez alapból piros v hibajelzés egyálltalán) rá dugtam a karira a táp csatlakozókat, minden kombinációban már..mert alapból úgy van h egy 6-od meg egy 8-as csati.. kipróbáltam már más PCI-E slotban is... nem hinném h a táp lenne neki kevés, mert az ugye 700W... szóval valami segítség esetleg!? -
AdamMcKraken
tag
válasz
Beowulf_78 #4630 üzenetére
Oks,köszi mindenkinek az értékes infókat!
Részemről akár lehet 200fokos is a kari,ha nem árt neki, és nincs minőség romlás!:-) Nagyon megteccet a kari,úgyh nálam ő anyerő, max felhúzom a ventit!;-) Márcsak kéne hozzá egy jó inteles, DDR3-as lapot találni!
-
AdamMcKraken
tag
Úgy döntöttem h a GTX280 lesz!
viszont amit tthomasso írt az aggaszt, h 80 fokra melegszik..(az ő GTX260-a) nekem régi gépbe volt egy Inno3D AGP-s 7600GS-em és az izmosabb játékoknál mint pl Gears of War szintén 80-ra emelkedett és ki is fagyott a gép, de ráraktam egy zalmant, és onnantól csak 60körül volt és nem volt fagyás! Ez most mennyire lehet jellemző a BFG GTX280-nál, jobban bírja vagy alapból vehetek hozzá egy Zalman pluszba?
-
AdamMcKraken
tag
És miért felejtsem el az SLI-t? Sajnos azzal kapcsoltban nem vagyok annyira képben, h hol tart most a technológi, mennyire kiforrott illetve h mennyit lehet belőle kihozni..
ezért is kérdem h mondjuk a 2 9600GT-nek az adatai mennyire "adódnak össze" vagy hogy? Mondjuk még itt van a BFG Tech GeForce GTX 260 OC (PCI-E, nVidia GTX 260, 896MB, GDDR-3, 448bit, BFG, Aktív, DirectX10, Mag/Ram órajel: 590MHz/1296 MHz) ami árban olcsóbb is lenne a 2 9600GT-nél és szimpi is...csak igazából azt akarom tudni h az SLI mit tud és mennyire.. Ja ez a DX10.1 nekem is fura volt
csak gondoltam a BFG ilyen gyárilag húzott karikat csinál, lehet h felfejlesztettek vmit v ilyesmi
-
AdamMcKraken
tag
Hi, segítséget kérnék!
Van egy ASUS P5N32-E SLI lapom, abba szeretnék karit rakni, és az a dilemma h egy BFG Tech GeForce GTX 280 OC-t (PCI-E, nVidia GTX280, 1024MB, GDDR3, 512bit, BFG, DirectX10.1, TV-out, Core Clock: 602MHz, Processor Cores: 240, Shader Clock: 1296MHz, Memory Data Rate: 2214MHz) rakjak vagy BFG Tech 9600GT OC2-eseket (PCI-E, nVidia 9600, 512MB, GDDR-3, 256bit, BFG, DirectX10.1, HDMI, TV-out, 690MHz / 1750MHz / 1880MHz) SLI-be!? nem mindegy mert a GTX280 16ezerrel többe lenne mint a két 9600GT. Először arra gondoltam h jöhet a gtx280 és majd max veszek még egyet SLI-be ha már nagyon szükséges lesz (a nagyon távoli jövőben
), bár ha belegondolok megint 50-70ezret már nem akarok beleölni pár év múlva..:S és nem tudom h a két 9600GT tudna-e olyan jól teljesíteni v jobban, illetve abból tudnék még egyet venni és 3-at rakni az alaplapba ha nagyon akarom
...szóval vélemény,tipp,jó tanács?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest