- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, de ezt bele is írtam direkt, hogy úgy lenne reális a dolog, ha HD4850 gyári hűtésével mértem volna. De érted ennyire lelkes nem vok, hogy csak ezért visszaszereljem rá...
Hmm, nem csodálom, a 4850 nekem is kicsit csalódás volt. Talán azért, mert mindenki kb az egekig magasztalta és kicsit többet vártam. Pl azt, hogy egy akkor már legalább fél éve forgalomban lévő vga-hoz legyen egy normális driver. Érted, mikor 2d-ben Win alatt elkezd csíkozódni meg szétesni a kép (amúgy ezt csinálta a HD2400-es is a notimban). Aztán sikerült az újabb driverben javítaniuk a dolgot, de akkor is...
Lauda: Jaja ehhez csak egy sokatmondó idézetet tennék ide a legutóbbi HD4850 tesztből:
"Először a FurMark programocskával akartuk fárasztani a Radeonokat, de a legújabb Catalyst verzióval el sem akart indulni, a korábbival pedig az alapórajeles kártyákat is túlhevítette."
Ennyi.
De hogy on is legyek:
A GTX260 és a GTX280 hosszúsága megegyezik teljesen, ugye?
-
Geryson
addikt
66e helyett 86e lett az ára, na kiváncsi vagyok tényleg (szerintem elnéztek ott valamit korábban). Természetesen megpróbálom kötni az ebet a karóhoz, ráadásul még ismerem is az ügyvezetőt, szóval egy telefont nem hagyok ki ha az asszisztensek nem akarnak velem "megállapodni".
-
Geryson
addikt
Én itt néztem (adatok a korábban belinkelt gyári oldal szerint)...
-
-
Rusher
őstag
Ez tényleg érdekes, akkor ez valami egyedi dolog a Zotac-nál, mert a Zotac 55nm-es kártyája kék nyákos mint a képen és GTX260² a tipusa...neki meg még a doboza sem olyan csak sima....
Bár a gyártó honlapján meg fekete a nyák és van hátlapja is pedig az tuti 55nm-es....
A kép amit linkeltél ott zöld a nyák nem?
Én is ilyenre vadászok egyébként vagy 285-re -
Beowulf_78
addikt
-
pigatt
őstag
Érdekes nekem eddig ezzel működik a leggyorsabban nekem is felemeli mp alatt, de kb. 2s alatt visszaveszi, és játékok után is sokkal gyorsabban visszaveszi magát, mint eddig a többi.
SSJPeter: Ismerve ezeket a driverek, valószínű, hogy nem is fog nálad működni, amíg újra nem rakod a rendszert és a 181.22-t rakod fel alapból.
-
engusz
veterán
Cserélnék én is a helyében, mert ilyen értékű cuccokkal már nem szívesen táncolnék annak a bizonyos pengének az élén. Ha van zsé GTX 280-ra, akkor lesz ott új PSU-ra is.
Hivatalosan: A GeForce GTX 280 requires you to have a 550 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 40 Amps available on the 12 volts rails.
Tehát, 550W-os az ajánlott, de legyen összesen legalább 40 Amper a 12V-os ágakon. Lehet, hogy ez már egy túlbiztosított érték, de C2Q esetén én még erre is ráhagynék egy kicsit.
-
-
SSJPeter
őstag
"nekem volt már pár Bfg karim és eladásnál nem nyomott semmit a latba,hogy 4,5 év gari volt rá és nem 1,5."
Én most adtam el nemrég egy Bfg GTS-t 4év garival tehát ezt én is tudom sajnos!
Nem is erről beszélek hanem ha esetleg tényleg megtartom 2 évig és elfogy a gari. . .na az nagy gáz. . .nem kéne több csak még 1 év.
5 év,10év hülyeség szerintem is. -
SSJPeter
őstag
Jó persze általában nincs. . .nem is azért mondtam mert 2 évig van meg,de 3 gar. azért jól esne ha lenne mindenen. . .azért 2 évig nálam most nincs kizárva,hogy fogom használni (valószínű nem, de nincs kizárva attól függ mit hoz az élet) és ha így lesz gari nélkül nehéz lesz eladni.
Jó lenne még +1 év. . több már fölösleges is.Szerintem persze. -
-
bim
veterán
persze.
a nyákot megfogva azon a részen ahol egy vonalban vannak a vrm ic.-k szabájosan izzott a kicsike.
természetesen nem így használom üzemszerűen.némi adat:hogy le van véve a kártya órajele 2D-ben 100/218-ra így everest/gpu-z 9,5A ír áramfelvételre. 820/1125mhz-szőrös fánk 83A.teccikérteni?!
-
engusz
veterán
Itt talán annyira nem, feltéve, ha az utolsó, harmadik ventilátor, ami pont felette van, át tud fújni annyi levegőt a bordák között, hogy ez a modul is "profitáljon" belőle. Ha működik az elmélet, akkor szerintem nem lesz gond. Ellenekző esetben elég nagy balgaság lenne az AC részéről. (Főleg, ha már a Thermalright-nál látható, hogy kevés a VRM hűtés.)
-
jokeman
aktív tag
-
-
Beowulf_78
addikt
260 valójában nem melegszik annyira mint a 280, mivel kevesebb feszt kap full 3D-ben, 1,12V kontra 1,18-1,19V. Ez azért nem kicsi fesz különbség.
Húzva pedig jóval melegebb a 260 is mint alapon. Nekem Crysis Wars alatt 69-70 fokos, 85-87% ventivel. Persze ha 75-77 fokos akkor sincs gond, de ez így nekem jobb, és megnyugtatóbb is.
A másik amit nem értek, hogy Lauda mi a pöcsnek húzza ennyire a 280-at?Mert értelmét nem látom. Hacsak nem 1920-ban vagy 2560-ban tolja.
Az egy dolog, hogy tudjuk Laraxior miért tépi meg, de ő is már vizezi, nem sokáig használta léghűtéssel.
Ezért nem is értm Laudának minek egy 280-al 700 feletti GPU órajel, és melyik játék az, ami kevesebb tuninggal nem megy megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest