- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeman
aktív tag
válasz
TazLeacher #16728 üzenetére
Nem lehet hogy mivel Tv-outtal össze van kötve a tvémmel a VGA ezért?
Köszi megkeresem. -
jokeman
aktív tag
Sziasztok valakinek fogalma róla hogy miért nem veszi vissza 2d- üzemmódra a kártya az órajeleit?
XFX GTX 260 Vista 64bit 2x2 Gb RAM driver 185.85
Rossz a driver? -
jokeman
aktív tag
Nekem Vista 32 bit ez a 185.85 egy rakás szar, Gpu-z szerint folyamatosan 3d ben megy a kártya nem veszi vissza az órajelekt.
Ugyhogy gyorsan le is szedem.
-
jokeman
aktív tag
válasz
Szuperboci #16421 üzenetére
182,50es van most fent.
De csinálta ezt már még a kártyához adott driverral is 177,42 vel igaz akkor vagy 2-3 óra mulva csinálta. (COH-nál) -
jokeman
aktív tag
Sziasztok nekem is egy GTX 260 Black edition van.
Csinált már nektek olyat valamelyik játék hogy kifagyott és mikor kiléptél az asztalra (Vista 32 Bit) a jobb alsó sarokba kiirta hogy a képernyőillesztö nem vaálaszolt, majd helyreállt?
COH, al jáccom és mindig ezt csinálja .Crysist végigvittem max grafon semmi gond nem volt.
COD5 be csinálta még hogy megfagyott a kép, és nem csinált semmi, csak ha nyomtam egy ctrl+alt+del és utánna megjelent a képernyő majd egy esc és ujra ment tovább a játék.
Valami ötlet? -
jokeman
aktív tag
Sziasztok, beléptem a klubba végre az én kis kicsikémmel :GeForce® 260 GTX 896MB DDR3 Black.
Azt kérdezném elsősorban hogy a tápcsatlakozók mellett ven egy csati, valamilyen hang.... és kaptam a dobozba egy odavaló kábelt, de azt nem tudom hogy mikor, és mire kell használni, illetve hogy hova kell csatlakoztatni az alaplapon.
Please help me -
jokeman
aktív tag
-
jokeman
aktív tag
Ha minden igaz, akkor pénteken én is boldog tulajdonosa leszek egy GeForce® 260 GTX 896MBDDR3Black
(GX-260N-ADBF) kártyának.
Pár kérdés, Tudom hogy meg van rá az esélyem , hogy kicsi lesz a tápom a kártyához, ZM460-APS,de ha mégse, azt miről veszem észre hogy kevés neki a táp?
Gondolom a 6pinesre mindekttő csatlakozót rá kell dugni, de nekem egy ágon van mindkettő csatlakozó, akkor is rá kell dugni?
Vagy használni kell azt az átalakítót, amit az alaplapra rá lehet dugni és onnan kell rádugni a VGA-ra? Köszönöm ha tudtok segíteni.
Másik kérésem, hogy linkeljetek pár programot lécc, amivel monitorozni tudom a kártya adatait,és tuningolni is kellene program, meg ventillátor szabályozáshoz is.
Esetleg tapasztalatok megosztását is szivesen venném priviben ha már valaki cserélt hütőt, vagy ujrapasztázta,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest