- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #8447 üzenetére
ezzel vitatkoznék fater.
ez nem melegszik kéremszépen hanem mindig forro.
2D 15% venti 66° (500/900) 3D 35% veti 73° (810/1100) szóval nem nagyon ingadozik.tartja a meleget mint egy jo kis kályha.
nyilván 2D-ben 35°ventinél sokkal kevesebb lenne de ki birná azt a hangot? -
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #8447 üzenetére
Na ezzel vitatkoznék,hötermelése valóban nem több,viszont nem melegszik hanem hirtelen "felizzik" amikor munkára van fogva,szerintem a 800SP amikor beindul akkor hirtelen nagyot füt,és ahogy az ATI-t ismerem megint lesporolják a normális hütést.Meg fog maradni a "rezsó" effekt...
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Laraxior #8447 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani,de egy 8800GTS 512MB-os karinak se volt nagy a hőtermelése...és mégis 2db belőle azaz a 9800GX2-vel volt gond rendesen,mert nagyon melegedett s elég volt rá tervezni,léghűtést..igaz a végén jó lett..vagy nem?
Azért 4 kisfogyasztású mag is legalább olyan szinten van,mint 2 nagyobb fogyasztású...azaz ha év végén jönne a 2magos GT2**-as magú kari akkor lenne vmicske kiinduló alap,hogy milyen kazán lehet HA lesz!
Vki nem tudja,hogy hány hsz kell,hogy vmi normálisabb rangom legyen? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Laraxior #8425 üzenetére
Ha nem lenne szar az alaplapom én is foglalkoznék vele, de így... BIOS-ban 1.48-at állítok, ez a valóságban így néz ki:
idle: 1.42v
load: 1.31v!!!Szerencsétlen, jó hogy nem bír 3.5-3.6 fölé mászni stabilan.. pedig P5E3 Deluxban ment 3800 fölött is stabilan. Egyébként egy Ninja2 hűti.
Kártyában is van még szerintem csak nincs idegem már kitesztelni külön mindennek a végét. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #8414 üzenetére
hát igen nem voltak gyengék ezek a kártyák akkoriban. Visszont érdekes hogy ma már egyszerűbb a kissebb méretű alkartrészeket legyártani de azért a mai csúcs kártyák sem maradnak el sokkal Na jó a Voodoo5-től igen te jó ég az én AeroCool házamba nem nagyon férne be az biztos
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #8399 üzenetére
Megint nem csináltad jól fater...itt maradsz a nagy "játékdömpingre" egy 8600 GT-vel?
Vagy ha az új szériás kártyákat várod...sok felárat fogsz fizetni értük, mert Nov. végétől az árak az egekben lesznek egészen karácsonyig. Az okosabb lett volna ha vársz februárig, addig játszol, februárban meg eladod bukó nélkül amennyiért vetted. Ez lett volna a jobb megoldás.Kicsit meg kellene nyugodnod, mert mostanában sok rossz döntést hoztál.
Persze a te pénzed, nem akarom beosztani, de az anyagi bukót gondolom te is hanyagolnád.
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #8383 üzenetére
Most nem érted,vagy nem akarod?
Dehogynem...
(#8380) Myers
Bundás22 ha jól rémlik... még mintha vicc is lett volna hogy a 21-et elötte lelötték?
Jut eszembe... Vmod nincs???Utol kéne hegeszteni démárkokban a 4870X2-t.... még azt nem tudom mivel kellene lehüteni,de valamivel biztos le lehet... szerintem 1,25-1,3V VGPU-t simán birna ha birnám hüteni... mit mehetne? 850?
Én annyira nem sajnálom a GTX-em... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Laraxior #8293 üzenetére
Hááát, nem tudom, talán 5-10 fps (nem 75 fps, hanem 85 fps).
Nekem egyenlőre 1280x1024-es felbontásnál nem kell, hogy ilyenek miatt fájjon a fejem.
Általában 1280x1024, high beállítások, és 2XAA, esetleg 4XAA-val még mindíg elég volt a mostani. Kivételek: Crysis, Crysis Warhead. De ez nem baj, mert nem szeretem egyiket sem. Így most elvagyok az FC2-vel.
Magas felbontásokra meg szerintem ha nincsen 100K-ónk simám elég a GTX260/HD4870. 50-60K ársávban. De nem mindenki olyan maximalista mint te.
-
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #8267 üzenetére
jól van az ultra viszont sok áramot fogyaszt, azonos teljesítmény mellett(jóindulattal)
meg aztán a driverek sincsenek már annyira a G80-ra írva
bocs csak segíteni akartam, max inkább tovább gyűjt nekem mind1azonkívül vadonatúj vs használt, gondolom az Ultra hűtése se lesz halkabb idővel, ezeket leszámítva azt is lehet venni
#8269: én elismerem a G80-at ember!
-
janos80
senior tag
válasz
Laraxior #8201 üzenetére
igen. azt mar eszrevettem,hogy Te jobban szereted az 1 kartyas rendszert,de az legyen bika (gtx280 ,290 kereses )
nézd igazabol lattam én is ,sot sajat tapasztalat,hogy szallt el tap tuning kozben,de lattam mar markasat is ami megadta magat...egyebkent én a gtx280-at valasztanam vizes blokkal
mod: vagy leadod a mereteit a gtx290-nek és legyartok neked egyetudv
Janos -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #8182 üzenetére
1 biztos...az nV kezében mindig is ott volt fegyverként a jobb húzhatóság, amit tartósan 24/7-ben is elviselnek a kártyáik. Ezt ők is tudják, és nem hinném hogy ki fognak adni a jövőben olyan karit amit nem lehet jól "rángatni"... szóval a tuning sztem egyre jobb lesz az nV oldalon, vagy legrosszabb esetben is marad ilyen. Ez egy hatalmas előny, hogy ennyi tartalákkal adnak ki egy szériát. 590mhz-ről húztam az enyémet 730-ra (24/7) ami eleve OC-s verzió, de viszi a 760-770mhz-et is! Ilyen mérrtékű tuningolhatóságra a múltban ez eddig nem nagyon volt példa.
160-200mhz...a memóriákról ne is beszéljünk. Szóval 1 szó mint 100 ez a széria úgy jó ahogy van!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #8142 üzenetére
Hát ja elég szépen felment mindenek az árra
Most én is szarban vagyok mert ha minden igaz most péntekre jönn az LG W2600HP-BF monitorom és félő hogy felkurták az árrát
ha marad 150 akkor még jól jártam, de ha mondjúk 170 akkor már felejtős mert + 30.000 és már vehetnék egy Eizot is és az azért jobb egy kissé
De nem tudom hogy menyire van értelme várni a GTX290-re
Nem hiszem hogy anyival gyorsabb lenne az amp-s 280-asnál. Na jó kissebb csíkszéllesség kevesebb hő + nagyobb óra jelek.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7962 üzenetére
Az a baj ha leveszed a takarót, hogy nem fogja kivezetni a hőt teljes mértékben. Amennyit nyersz annyit buksz is szvsz. De ki kell próbálni. Az én meglátásom a 8800 GTX-ből kiindulva a DuOrb + ramsünik felszerelése után, hogy a gyári megoldás a legjobb.
Az lehet esetleg alternatíva, hogy leveszed a takarót, fent hagyod a gyári bordát, és ráeszkábálsz a GPU magasságában egy szerver ventit.Ennek lehet értelme hőfokban. De gyakorlati haszna kizárt mivel a ventiszabályozással tökéletes szinten tarthatóak a hőfokok.
-
ImI87
őstag
válasz
Laraxior #7917 üzenetére
Jaja. ELVILEG olcsóbbnak kéne lennie, mint a mostaninak, de ugye a felment árak mellett már egy vagyon......nézz szét a rendes boltokban: 120K-tól indulnak a normális 280-ak.....
Ahol meg nem, ott még nem frissítették az árlistát.
Amúgy gondoltam, hogy feladok egy hírdetést, a poén kedvéért: GTX290-et keresek! Az második példányt!
Mert mindenképpen kellene egy erősebb kari, mint a 260, de minek vegyek 280-ast, mikor mindjárt itt az új? De majd az ára eldönti a kérdést.... -
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Nap mint nap ezt tapasztalom,nagyon megszerettem a GTX-et,pont ezért.Mire az ATI hasonlo kártyái utolérnik a GTX-et addigra már senkit sem fog érdekelni,mert itt az uj széria...minden jaték megy,nincsenek mikroakadások,nem kell drivereket várni,real 15% extra van a termékekben,mindenféle hütöcsere meg vmod nélkül ami jatékokban is kijön,és még sorolhatnám amit az eddigi egy hónapban megtapasztaltam több éves radeon használat után...Engem az hidegen hagy,hogy ezért mit tesz az Nvidia,és az is hidegen hagy, hogy milyen használhatatlan ficsöröket pakol az ATI a kártyáiba,engem az érdekel hogy minden flottul menjen ha ennyi pénzt adok valamiért,és eddig hozza a GTX a reményeket,és ezt probáltam meg leirni oda ..alulra .....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Fater!! Megcsinálom én is a FC2 bench-et aztán repül az aláírásomba...
Mindenki!
Tartsátok már be, hogy ami az FC2-vel kapcsolatos azt tegyétek off-ba. Nem mondom hogy ne itt legyen szó róla, csk legalább legyen off-ba rakva. Megint átláthatatlan a topic valaki off-ba teszi van aki nem. Figyeljetek oda erre...kicsit jobban.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #7695 üzenetére
Hát igen pont ez az a legtöbb játékban oda veri az X2-es a GTX280-ast. Sokáig én is ilyet akartam csak sok vele a macera, nem igaz hogy egy normális drivert nem képesek írni hozzá.
Most szerintem az lesz hogy veszek egy 4870-est aztán megvárom a következő generációkat
amik várhatóan 2009 közepe felé jönnek (nem a GTX290/270) Aztán akkor majd meglátom de
jobban hajlók az Nv felé pont a driverek miatt (na meg a DX11) pedig jók lennének az ATI-k ha nem kellene fél vagy egy évet várni egy normális driverért -
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #7663 üzenetére
Áhh értem, akkor tudom ki vitte el...
70k-ért jó lenne nekem is valami GTX-280, mind1 a márka 700MHz-es GPU-val már ki lennék békűlve... annyit még össze is tudnék kuporgatni VGA-ra.
Mondjuk nem mintha gondom lenne ezzel a 4870-el, sőt, kiváncsi leszek a FarCry 2-re DX10.1 alatt, hogy tényleg lesz-e mindenhol élsimítás... de nem ártana erősebb is erre a felbontásra...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7617 üzenetére
Jól teszed...bár pánikot nem akarok kelteni, elképzelhető hogy 400ft körülire is eshet 1 EUR.
Ha ez bekövetkezik boritékolható, hogy össze fog omlani a gazdaságunk. Export-import is. Minden befektető menekíti a pénzét ft-ból...nem lesz ez így jó.
A kivárás a legjobb amit tehetsz. -
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7574 üzenetére
Most akkor ez tényleg csak mapeditor?Delete azonnal...azért egy demot csinálhattak volna hogy eldöntsem,bosszantanak az ilyen dolgok...
Egyébként én is nagyon megszerettem a GTX280at,semmivel nincs gond,kielégiti az igényeim,nem tudom mennyi ideig lesz meg,de csak akkor cserélek ha tényleg erösebbet kapok kb mondjuk ugy 50%-al...az hogy ezt a az S3,vagy az Ati teljesiti az hidegen hagy...és ez után a kártya után csak olyat fogok választani aminek kielégitö a hütése,legalább mint ezé...kifelé fuj,és 80foknál nem melegebb akármit is csinálok szoftveresen...az meg hogy mit raknak bele,meg mitöl megy jol megint nem érdekel,felölem mokusok is szaladgálhatnak benne egy oriáskerékben...csak amikor elinditom a mindegy melyik jatékot,akkor ne kelljen gondolkodnom azon,hogy a config fájlba szerkessek bele vagy melyik csuszkát vegyem vissza 5fps-ért....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest