- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rumkola #19423 üzenetére
Konkrétan nálam a bios buherálás óta szarakodik a 260. Pedig már az eredeti, érintetlen biost is visszaflash-eltem rá de ennek ellenére GTA 4 közben egyszercsak gondol egyet és lekapcsolja az órajeleket low3D-be. Még akkor is előfordul ilyen ha alapon hajtom a kártyát. Túlmelegedésről szó sem lehet, mert mindegyik esetben fix 70%-on ment a venti.
Elég idegesítő. Egyelőre csak GTA 4-nél tapasztaltam ezt a jelenséget. Mondjuk mással nem is nagyon játszok. Mass Effect-et tolom még de az meg annyira minimális hardverigényű hogy szerintem le sem terheli annyira a gpu-t mint a gta.(#19425) TTomax: Nekem is ez a véleményem de fsb1000 szerint jó a codegen.
-
vhunor
őstag
válasz
rumkola #19258 üzenetére
Én vehettem volna egy HD 5850-et nettó kisker áron, ami kb. annyi mint amennyiért ezt a GTX 280 SOC-ot vettem. 5770-em volt kb. 2 hétig, 5850 meg 4-5 napig még októberben, lehet azóta javult a helyzet, de nem volt kedvem lutrizni, hogy vajon csíkozós vagy épp ventihibás darabot fogok-e ki (persze az 5770 naná hogy kerregett mint az állat már 2 nap használat után), a hónapokig harangozott 9.12 csodadriverről nem is beszélve ami nem, hogy nem gyorsított rajtuk semmit, de még a kiadás napján hotfixet kapott. Nálam ezeknek már csak a lehetőségei miatt is "kerüljük el" kategória.
-
Laraxior
titán
válasz
rumkola #19230 üzenetére
már égebben mutattam hogy én cseréltem rajta biost... tettem rá másik black editiontde azzal sem vette vissza, szóval széria-gond. Én biztos hogy legariztatom
hátha kapok egy normális PCB-s kártyát
bios-ügyileg rendben is van vele minden...feszek,órajelek..de mégsem működiktúl sok mindent spóroltak le róla úgytűnik
várjunk csak...ez ***.03-as bios...nekünk meg ***.02-es van...kipróbálom gyorsan ezt..hátha...már úgyse oszt vagy szoroz
-
Henk
veterán
válasz
rumkola #19033 üzenetére
Van az a kép amin egymásra vannak rakva a karik, az 5870 cefet hosszú. Hány cm lehet?
Qru: így már ok. Akkor lehet bevállalom aztán ha nem megyen akkor viheted is.
Azért jó lenne ha valaki tudna rá konkrét választ adni.sinya85: ilyen hőfokot az AC hűtője is tud. Mondjuk szerintem kerül is annyiba mint a vizes blokk.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #18962 üzenetére
A The Saboteur kapcsán egyelőre csak az EA szólalt fel, ők azt mondták, hogy vizsgálják a dolgot, és javítani fogják. Az, hogy a javítás milyen formában érkezik, nemtom. Ha driverből javítható, akkor nyilván az a legegyszerűbb. Ebben tuti nem volt benne az NV keze. Ez egyszerű hiba, amit talán a bétatesztre fordított idő rövidsége okozott. Az EA ugye elküldte az egész fejlesztőcsapatot, megköszönve, hogy elkészítették a játékot.
-
fsb1000
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rumkola #18601 üzenetére
Ez az mkvtech nagyon hasznos!
Leszedtem egy biost de kéne egy kis segítség.
bios version megegyezik az én eredetimmel: 62.00.38.00.50
viszont a product eltér. az enyém GT 200 Board - 0654F051
amit letöltöttem: GT 200 Board - 0654S051
Ez a nyákra utalhat?
Az órajelek is megegyeznek és a letöltöttben már 1.12v-ot kap a gpu.
rá merjem ezt tenni? -
rup1u5
nagyúr
válasz
rumkola #18631 üzenetére
sosem volt vele semmi gond egészen addig míg nem próbáltam biost flashelni. pontosan mér és korrektül jelez mindent. direkt megnéztem hogy nem ír-e hülyeségeket a hömérsékletre és valóban forró volt a kártya.
egyébként meg a precision és az msi afterburner is valójában csak egy skin-elt rivatuner.mellesleg most ismét jól orajelezika kártya és eddig nem állt le a képernyőillesztő az almult 37 percben.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rumkola #18629 üzenetére
Félrenézted.
a 18628-ban linkelt képen minden rendben van már a hőfokokkal ahogy írtam is.
Azt a képet csak azért tettem be hogy látszódjon hogy nem vált föl terhelés alatt 3D-s órajelekre.A 18622-ben linkelt képet nézd meg!
Ott fix 70 fok volt már onnantól, hogy felállt a win7 és a furmark nem is tudott futni mert rögtön leállt a képernyőillesztő ahogy indult volna a renderelés.Nincs más választásom. A hőfok már ugy látszik helyreállt a 20 perc vudutól.
(magyarázat nincs rá miért)
Azt fogom csinálni amit tegnap. Éjszakára ismét kiveszem a kártyát és holnap reggel 6kor beteszem és dirt 2 benchmarkal indítom a napját.
biztos a telihold miatt van. -
fsb1000
nagyúr
válasz
rumkola #18533 üzenetére
Szubjektív módon döntöttem, bár nem vagyok gyártó hívő:
A GTA4 jobban megy GTX260-val. Ennyi.
Nem csak az a pár fps, hanem valahogy döccenésmentesebb is. Még a látvány is szebb, de ezt lehet csak képzelem.
GTX 285-öt lecseréltem pár hónapja, és azóta ismét váltogatom a VGA kártyákat.Az 5770 nagyon tetszett az alacsony fogyaszása miatt, de a tuning egy kudarc volt (ez csak hobby, de azért zavart.) Elötte 5750 is volt 1 hétig, de azt is gyorsan eladtam.
Jó az 5770, de jelenleg nem érdekel a dx11, meg olyan az a kártya mint egy csili-vili sportmotor a legújabb, de gyenge motorral, a G200-as sorozat meg egy böhöm túramotor képzetét kelti. A G200 már sokkal jobban nem fog avultálodni, az 5xxx széria meg jövő ilyenkorra felét éri.
Kinek melyi tetszik.... ez a középkatógira teteje. Nagy különbség szerintem nincs.
Meg kell nézni a kedvenc játékban mit produkál és fő szempontként lejegyezni.A következő egy GTS250 lesz, ha addig az NV nem mutatja be az új modelljeit.
Jó lenne egyet széthajtani..... azokra már nem kell annyira vigyázni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
rumkola #18530 üzenetére
Mindent lehet... ott is bitek vannak.
http://www.hiren.info/pages/bootcdNTFS Dos Pro 5.0
To access ntfs partitions from DosNTFS 4 Dos 1.9
To access ntfs partitions from DosParagon Mount Everything 3.0
To access NTFS, Ext2FS, Ext3FS partitions from dosNTFS Dos 3.02
To access ntfs partitions from DosÉn ezzel szoktam dolgozni:
Volkov Commander 4.99
Dos File Manager with LongFileName/ntfs support
(Similar to Norton Commander) -
fsb1000
nagyúr
válasz
rumkola #18527 üzenetére
Két dolog miatt vettem meg a Giga SOC verzióját tizenezer forinttal drágábban
- Az eladó szólt, hogy azonnal vihetem (ez tetszik, nem kell rendelgetni)
- Van egy fixa ideám, mely szerint az ilyen OC-os cuccokba válogatják az alkatrészeket és ez tuningban segíthet, vagy legalábbis nagyobb az esélyem olyat kifogni, ami a szórásnak a jobbik oldalán van.
Ez SOC már nem ref kártya, mert a vrm is más, a nyákot is a Giga gyárta (tatja) igy reménykedtem.
A Mem felülmúlta a várakozásaimat. A GPU-nál viszont többre számítotttam.Igy is magas órajeleket érek el, de ez nem az én érdemem, hanem a gyártóé.
Egyébként a gyári órajel is kb 20%-val magasabb, mint a ref, és nagyon jól megy.
(egy HD 5770-et cseréltem erre) -
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rumkola #18517 üzenetére
Állítsd a ventit 100%-ra, ha csak egy bench eredményt akarsz.
Ha picit többet, akkor nyisd rá az ablakot a gépre, 10 fok csökkenés elég sokat számíthat. (ha léggel hűtesz)Kellemes ventihanggal zárt házzal (játék alatt) 730/1610/1300 lett a nyerő a 260 soc-nál.
De furmark alatt 10 perc után felküzdi magát a venti 80%-ra.A zárt "midi" házzal az lehet a gond, hogyha alul nincs elég friss levegő (nálam kevés van, mert alig mennek a ventik) akkor a kártya hátulján leadott hő egy részét szépen visszacirkuláltatja a kártya, mivel a légáramlat olyan, hogy "fentről" kapja a levegő egy részét.
-
rup1u5
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rumkola #18500 üzenetére
A 260 soc Biosában van 1.18V is "gyárilag", de szerintem az 1.17-et használja alapból, legalábbis az jelenik meg, de a legördülőben választható lenne az 1.18 is. (nagyobb nincs)
Én arra gondoltam, hogy az 3D extrához tartozó VID-et helyből 1.2V-ra állítanám.
Sok?Nem lenne rossz elérni a 800MHz-t, de szerintem ahhoz vízhűtés kéne, a "gyári" hűtést meg nem akarom leszedni, mert lehet eladom ezt a kis tuningos kártyát...
Ha legalább szabvány csavarok lenének a léghűtőjén.. de nem valami spéci lemezcsavar féle.
Vizzel a mem is menne talán többet, mert most gyak. "fullcover" a hűtés gpu oldalon és a meghúzott gpu nagyon fűti a RAM-okat. (az UD egyik hátránya,,,,)A gyártó szerint nem megy a 800..... és a 680 az ideális:
Viszont akárhogy számolom, többnek kéne lennie a WATT növekménynek.
Lehet ez csak kamu infó. -
TTomax
félisten
válasz
rumkola #18504 üzenetére
Akkor az sajnos 55nm-es...a GPU-z nem megbizható.... a GTS250-re is 65nm-t ir,én pedig biztos vagyok benne hogy az 55nm-es...
Borderlands...az igen...most éppen nem játszok vele,de a lvl 39hunter-al fejeztem be a Playth1-et a másodszorra sokkal durvább... bejön a hangulata...
(#18506) rup1u5
64bites OS? -
fsb1000
nagyúr
válasz
rumkola #18473 üzenetére
Egy mezei felhasználó vagyok, és a barkácson túl leginkább csak 1 játék - a GTA4 - befolyásolja a VGA vásárlásaim. Eddig minden kártyámnál úgy tapasztaltam, hogy a memo sávszél közvetlen hatással van az fps-re, illetve a játszhatóságra.
A gpu és shader módosítása sokkal kevésbé. Ez GTX285-vel is igy volt.Ezenkivül azt hittem hogy a gpu freki emelése nem lesz gond, de nem vettem számításba, hogy GTX260 SOC-nál már eleve 20%-val meg van húzva a GPU.
Iletve eredetileg extrahűtést terveztem a GPU-ra, ami segített volna, de erről a VGA-ról "nem merem" levenni a gyári hütést, illetve alulbecsültem a leadott hőt. 168W-ra nincs jó megoldásom a vizen kivül.Az UD miatt nagyon szépen elosztja a hőt a nyák egész felületén, de az első kisérletek után úgy látom, onnan nem tudok leszedni 20-25W-nál többet, ami lényegesen nem befolyásolja a GPU hőmérsékletét, amit szerintem 50 fok alatt kéne tartani, hogy a mostanitól jobb eredményt tudjak produkálni vele.
Jelenleg nincs más eszközöm, mint a hátoldali hűtés és a freki csúszka húzogatása.... ez meg kevés. -
fsb1000
nagyúr
válasz
rumkola #18468 üzenetére
Igazatok volt!
A RAM-ot sokkal könnyebb volt feljebb vinni. 1350-ig felmegy, de nem stabil 3D terhelés alatt.
1320-nál már atomstabil. (ez jobb mint vártam!!!)
Viszont a gpu-val szívok. 720-730-nál megáll. De nincs fagyás... döccen egyet a renccer és kb 5-6 sec múlva csökkentett 3D órajelen folytatja. Aztán ott is marad. Restart kell.Egyébként mindennel szívok... gondoltam eljátszogatok egy "olcsó" 260-assal a csöndes decemberi napokban, barkácsolok egy kis +hűtést neki, feszelgetek szép türelmesen meg ilyenek..
De még monitorzni sem tudom rendesen!!A feszeket (gpu/ram) semmi sem mutatja, a hőmérséklteteknél is van egy kis zavar, mert nem tudom melyik a RAM és melyik a VRM hőfok.
A fesz állítgatás meg olyan játékszernek tünik, ami sosem lesz meg.Gyakorlatilag a Gigabyte megcsinálta helyettem a tuningot (jól), oszt jónapot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #18306 üzenetére
Én végignyomtam két évet ATI-val. Az első két hónap valóban gáz volt, de a 8.3-ra újraírták a rendszert, és onnantól érezhető javulás lett. A 8.7 óta nem találkoztam semmilyen problémával, már ami a hibákat illeti. Párszor előfordult, hogy nem ment kapásból egy játékkal a CF, de ez előfordul Multi-GPU-s rendszernél. Ilyenkor bevetettem az AFR-es átnevezést, és vagy be jött vagy nem.
Amúgy érdekes, hogy párszor próbálkoztam harmadik féltől származó programmal, Rivatuner, ATT. Ilyenkor viszont keményen szoptam, szóval ATI-nál csak a saját csomagját ajánlom, mindenféle extraprogram nélkül. -
vhunor
őstag
válasz
rumkola #18297 üzenetére
Én visszaváltottam GTX-re, néhány hete qrvasok a munkám és amikor 8-ra hazaérek, és mondjuk a családi kötelezettségek stb. letudása után leülnék egy órácskára MW2-zni, nincs kedvem olyasmivel szembesülni, hogy ilyen meg olyan textúrabeállítások mellett lag spike-ok vannak
.
-
Beowulf_78
addikt
-
-
coleen
aktív tag
válasz
rumkola #8505 üzenetére
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre mondjon vki vmit...: végre kicseréltettem a 4850-emet (mert azt hittem h hibás) egy GTX 260-ra és tessék ez is szinte ugyanazokat a tüneteket produkálja: textúrák felcserélődése, szemetelő kép, kifagyó-helyreálló driver
De itt egy video amin felvettem: [link]
Pedig vettem új tápot is, egy 550W Chieftec-et!
Konfig:
E8500
Asus P5Q Pro
4 GB (2x2GB) OCZ Reaper (tesztelve, ok)
Gainward GTX 260Egyedül EGY játéknál nem fagy ki, mondhatni tökéletes: a Crysis-nél... érdekes módon ott a ventillátor felpörög, hallani hogy dolgozik, azon kívül egyetlen 3D alkalmazásban sem! Félek, hogy leég... mintha nem tudná a kártya, hogy most neki dolgoznia kéne... Még az nvidia hivatalos demókban is kifagy meg szemetel!
ui.: Hallottam vmi olyasmit, hogy akinek ASUS lapja van, annak az AI Tuning bekavarhat vmit, de én nem tuningolok semmit!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #8543 üzenetére
Pedig ezek az adatok TSMC-től származnak. A chipméret mellett az is számít, hogy mekkora a selejt arány. Az RV770-ne már rég 85% százalék felett van a hibátlan kihozatali aránya. A G200 50%-on áll. Sőt még mindig van olyan eset amikor egy waferről egy chip sem lesz jó.
Ilyen helyzetben tulajdonképpen az NV kidobott az ablakon 5000 dollárt. Ezért megy mindenhol ez a borúlátás, mert az ég világon semmi esélye az NV-nek visszavágni. Sokkal hatékonyabb az R600 tranzisztor/teljesítmény aránya. A jövő év is ugyanúgy fog lefutni, mint az idei, baromi nagy Radeon főlényben. A 2009Q4-es G300 lehet az első épkézláb próbálkozás, persze csak akkor ha nem a G80-ra épül. Ha pedig nem lesz új mikroarchitektúra az NV-nél akkor az Intel előlép a Larrabee-vel a legnagyobb riválissá, és ez esetben tényleg igaz lesz az a régebben kiszivárgott üzleti NV-s tervezett, ami azt írja, hogy a 2011-2012 után már csak a bevételek 30%-át hozná a PC-s GPU piac ... ami főleg a mobil GPU-ból és az alaplai IGP-ből származna.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #8536 üzenetére
Írtam, hogy nem konkrét gyártótól származó infók, csak szivárgott információk. Az E-mail nem bizonyít semmit, így én sem írtam erről hírt. Én sem veszem készpénznek, de elképzelhető, ha a GF GTX 260 és a Radeon HD 4870 előállítási költségének a különbségét nézzük.
Az RV770 chip előállítása az AMD-nek jelenleg átlag 20 dollárjába kerül. az eladási ár az órajel függvényében 70-90 dollár. A 65nm-es G200 jelenleg 110 dodóba van átlagban (az 55-ös a selejt arány miatt 150 dodó lenne, de azt még nem gyártják, vélhetőleg amíg nem lesz olcsóbb a 65nm-es chipnél addig nem lesz nagyüzemi gyártás belőle). G200 eladási árá butítástól függően ... 100-130 dollár. A karinál figyelembe kell venni, hogy az RV770 jóval egyszerűbb NYÁK-ot követel, mint a G200, így ott is hozható egy 20-30 dolláros előny a GeForce-hoz képest. A memória ár kb. azonos, bár ez konfiguráció függő. A HD4870 és a GTX 260 ajánlott fogyasztói ára 299 dodó, így a gyártói eladást tekintve 200-220 dodót jelent nagy mennyiség esetén. Ha összeadogatjuk a komponensek árát akkor összejön a HD4870-nek egy 40-60 dolláros árelőny ami nagyon sok, és simán feltételezheti azt, hogy 4x-es a haszon a gyártóknak a kártyán. Nem véletlen környékezi minden gyártó az AMD-t, de hát nincs partnerfelvétel. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #8471 üzenetére
Azért ezt én már leírtam a hírben. A Far Cry 2-ben nem is érdeems DX10-ben AA-val tesztelni, mert egy teljes mintavételi fázissal több munkát végez a DX10.1-es Radeon és még a képminőség is szebb.
Én nem látok semmilyen ferdítést, csak ha zöld szemüveggel van látva a világ.
-
Firestormhun
senior tag
válasz
rumkola #8471 üzenetére
Úgy tűnik flessék megunták az állandó elégedetlenkedőket abból a táborból, ezért kompenzálásul kaptak egy olyan PH stábtagot, aki kitudja őket elégíteni.
Mindenesetre vicces azt látni mennyire megvezethetőek a userek olyan kifejezések használatával amiről fingjuk sincsen. Nem értik a fél hsz-t, de azért biztos igaza van és jól látja a dolgokat...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #8460 üzenetére
Mi van az AC-del? Azért lett kivéve a DX10.1, mert rosszul lett keverve a Deferred Shading fázis. Az egész hiba abból ered, hogy összevonták egy fázis alá a keverést. Ebbe egyébként más is belefutott ... az AMD dx10.1 guide-jában leírja a javítást is. Két plusz sor hozzáadása a forráskódhoz. Ennyi.
Az Ubisoft fórumán az egyik programozó nyilatkozta, hogy azért vették ki a támogatást, mert a hiba javítása lehet, hogy 10 perc alatt megvan oldva viszont, akkor újra kellene tesztelni a teljes DX10.1 módot ami minimum 3 hónap. Tesztelésre egyébként továbbra is fel lehet használni az 1.0-ás verziót, mert javított esetben is ugyanaz lenne a sebesség, csak a keverési sorrend változna. Ezért hagytuk mi is 1.0-ás verzión a játékot a VGA tesztjeinkben az.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #8396 üzenetére
Van rá példa ...
A Far Cry 2 natív DX10 kódot használ és nem is kevéssel gyorsabb a DX9 módnál. A Call Of Juarez is natív kódot használ, de ott meg kell jegyezni, hogy nem gyengén megnövelték a részletességet is.
A DX10.1 az AA-nál jelentett előnyt az Assassin's Creed-ben ahol gyakorlatilag ingyen lehetett az élsimítást kapcsolni és ráadásul mindenhol működött. Az új patch-csel Stalker CS is gyorsul tőle.Az új Unigine Tropics demó program is kijött. Van benne OGL, DX 9/10/10.1 render. A Dx10 a leggyorsabb mód az össze közül, ráadásul a legszebb is. A DX10.1 meg annyiban előny, hogy a levelek recéi is el lesznek simítva és a sebesség is kevesebbet csökken az AA használata mellett, mint a DX9, vagy DX10 módnál.
Vannak példák csak szét kell nézni.
-
TTomax
félisten
válasz
rumkola #8396 üzenetére
Már a DX10-el is az volt a gond,noha gyorsabb,X%-al de csak olyan rendszeren futathatod ami 2X%-al lassit
és akkor optimalizáljuk...
És akkor arrol nem beszélek hogy semmi radikális látványvilág változás?Akkor minek az egész?Majd Esetleg valos DX11-nél vissszatérhetünk a kérdésre... lehet én is visszarakom az XP-t megint... mindig befaragok a vistával... ha lenne normális 64bites XP ugye.... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #8049 üzenetére
Nem hiszem, hogy az FC2-ről volt szó ... arról beszélhetek. A többi DX10.1-es cím leírása tabu. Ezért is írtam, hogy nem árulhatok el többet.
A Far Cry 2-ban a DX10.1 módban mindig lesz colos és z subsample minta, ami azt jelenti, hogy a játék minden jelenetében el lesznek simítva az élek. A DX10 módban a color subsample mintákat nem lehet megszerezni, így előfordulnak majd olyan jelenetek amikor nem lesz élsimítás a DX10-es karikon függetlenül attól, hogy engedélyezve van az opció.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rumkola #8047 üzenetére
Az FC2-ről nem írtam ilyet, de nyilván én szívásnak tartom ha egy mai felsőkategóriás kártya nem AA képes.
Azt írtam még az FC2 topikba, hogy lesz még DX10.1 program idén, nem is olyan sokára. Erről majd lesz hír is, csak meg kell várni a megjelenést.Szokás szerinte a TWIMTBP címekből fog kikerülni a játék.
-
Groo
csendes tag
válasz
rumkola #5018 üzenetére
És mi történt vele?
(Érdekes, most ujra Crysis-t jatszottam, de egy másik monitoron, azon nem voltak arnyekhibak. De utalom en ezt a szamitastechnikat..
Amugy a kartya nagyon utos, minden nagyon siman fut, nezegetem jatek kozben gpu-z-vel a kartya teljesitmenyet, "kisebb" eroforrasigenyu jatekoknal, pl.WoW, Everquest, C&C 3, a gpu csak 400Mhz-en uzemel. A zöldek tényleg zöldek.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest