- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sygnus
tag
Gainward gtx 260 gs ből 2 fajta létezik?
A 2. on van tv out is....nekem az első verzió van, össze tudom én hozni a tv vel valahogyan?
-
Sygnus
tag
Hmm, most még arra rájöttem, hogy ha az anti -aliasingot bekapcsolom a 3Dmark -ba, akkor bolondul meg az egést...ha az ki vna kapcsolva akkor meg megy a game teszt, de a feature teszt az egyből behal akárhogy , a batch size teszt meg 1 fps el megy :S
És ezek után megnéztem most nvidia logot a control panelen, és forogni forog , de ien szemcsés az egész...
-
Sygnus
tag
Nah volt egy kék halál is....nv4_disp hibára panszkodott...:s
-
Sygnus
tag
válasz
TTomax #18839 üzenetére
Igen, alapon megy a kari, az expert toolba próbáltam lejeb venni a mhz-eket de ugyse lett jó!
Xp van fent , igen a duplaventis gainward.
De ezt nem értem hogy játék közbe mért megy jól és a belogoló kép meg szétesik....lehet hogy az a belogolókép az ugyanolyan kategória, mint amit a furmark futtat?
De akkor tuti h videokari baja van?Mert akkor küldöm fel gariba remélem kicserélik....csak azt nem szeretném h felküldöm és mégsem azzal van gond..:S -
Sygnus
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy Gainward Gtx 260 GS 896 ddr3 as karit, eddig nem volt vele gondom, de az utóbbi időbe érdekes dolgok történnek :S
A World of Warcraft tal kezdődött az egész, ugyanis mikor elindítom a gamet teljesen szétesik a kép, csikozódik, megfagy a gép és utána meg a monitor fle tök fekete a tetején meg villog a kép....
Gondoltam megpróbálom a Furmark nevü tesztelős progit....de ahogy elindítom 2 mp ig megy és ott is szétesik minden, 3D mark 06 ot el sem tudom indítani mert ahogy betöltené az első tesztet megáll és kiirja h vmi gond van a 3d megjelenítővel...De viszont ha sikerül belépni a játékba, akkor megy szépen, játék közbe nem csinál ilyeneket...
Most ilyenkor mit lehet kezdeni?Tuti h videókari a bűnös?Mert ha igen, felküldöm Pestre gariba csak kicserélik.....
Akinek van ötlete össza meg! Thx előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Gigabyte GTX1060 6GB
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest