- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtG
aktív tag
Megnyugodhatsz,szerintem semmi baja. Engem is rendszeresen megszívat a vga-m, mert ha nincs is más rökötve, akkor is kinyomja 10-ből 4x TV-out-ra. Utána bekapcsolom a TV-t, visszaállítom a monitorra a képet, és kész. És a driverben semmit nem lehet erre vonatkozóan állítani. Elég nyomi helyzet, nagyon utálom a GTX 260-ban ezt a mizériát.
-
Bulitt
addikt
Ez nem driver hiba az teny es valo, de nem feltetlen vga hiba. Nekem is csinalt a gepem ilyet,de ott mint kiderult az alaplap bios chipje adta meg magat. P45 seria hiba asus alaplapnal.
Gomi_Wild: megneztem adatlapod. P5Q lapod van. Az enyem a PRO változat volt ezzel a hibával. Szerintem ez lesz nalad is a gond
-
Kleroo
veterán
Köszi
találtam egy jó kis tesztet: a sima gtx280tól épphogy elmarad
és mivel ez már 55nm-es sztem simán tovább húzható még
Azt hiszem lecsapiok a vadiúj palitra.
Valaki nem tud róla valamit?
egy tesztebn hangosabbnak hozzák ki mint a ref hűtő,egy másikban pedig agyon dícsérik mennyivel jobb mint a gyári..... -
djrobaa
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek. Tehát akkor jó ez az eredmény. Sajna a procimat nemtudtam tovább huzni. Itt még stabil volt végig, de 3.8on csak az asztalig jutottam el és ott restartolt a gép, pedig 1.47V-t adtam neki. Vagy talán az északi hidnak is kellet volna adni némi feszt?
Örülök ennek is hogy ennyi összejött.
-
Zodicus
senior tag
Nem próbáltam sehogy, mert a régebbi alapból gyorsabb volt. Ez pedig elvileg gyárilag van "jobban" megrángatva és mégis lassabb. De egyenlőre még hagyom így, aztán majd meglátom. Lehet kivárok, aztán eladom és veszek majd a fermi familyből egy tagot. Vagy nem... Köszönöm a választ.
-
SSJPeter
őstag
PCI-E frekvencia fix 100mhz.
Legújabb chipset driver van fenn.
VGA-n van tuning de már 1 éve stabil volt ezidáig,nem hinném,hogy ez a gond.
Most cseréltem full konfigot...azelőtt ilyen gondom nem volt.
De mostmár az előbb drivert is cseréltem és ugyanez volt megint,hihetetlen!
Ha nem stabil a tuning nem értem miért ilyenkor esik szét a rendszer és miért nem terhelés alatt.... -
-
-
Vertigo
aktív tag
275-osbol van ilyenem...
Egyszeruen jo.
Hangjat csak bekapcsolaskor (5masodpecig), illetve furmark kozbe hallottam, amugy jatekok kozben is eddig mindig 25%-on maradtak a ventik, igy hangtalan (elotte passziv kartyam volt, szoval ahhoz kepest viszonyitom).
Fagyni meg nem fagyott semmi, sebesseggel sem volt gondom, egyetlen dolog ami lehet nem 100%-os az az, hogy 2D-ben mintha nem venne le az orajelet (2 display van rakotve a cuccra)
Szoval ennyi.
u.i.
esetleg ha erre a multidisplayes 2D idle orejelra tud valaki gyogyszert irjon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest