- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz dedike #14556 üzenetére
De neten rendelve 10% kedvezmény jár. Úgy nem lehet?
A like csomagnál meg észrevettem egy jó dolgot: "A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után, legfeljebb 32 kbit/s letöltési/feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a fordulónapjáig, túlforgalmazási díj nélkül."
Na ez jó még ha lassú is legalább nincs plusz költség.[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #14539 üzenetére
Alapjában véve szerkesztek én a végső mp-k ig, azon az egy helyen ez elcsúszott, mert a hozzászólásra való közvetlen reagálás egyszerűbb és praktikusabb megoldásnak tűnt, mint a számbeli-megjelölést magán viselő hozzászólás linkelése a szemantikai és szintaktikai kritériumok figyelembevételével egy "editált újraszerkesztési folyamatban..."
Tudom, ez a magyarázat is kényelmetlenebb és hosszabb időt ölelt fel mint a pillanatnyi lustaságommal megtakarított másodperc töredékek, de ez sajnos már így sikerült...
-
BéHGT
senior tag
válasz dedike #14422 üzenetére
Mobilelőlegnél? Azt a T dönti ugye el, minden MM díjcsomaghoz más az előleg, amit be kell fizetni. De ilyet csak akkor kell befizetnem, amikor full új előfizetést veszek? Vagy ezentúl, ha majd ezt a hűségszerződést meghosszabbítom, ugyanúgy be kell fizetni?
20E-nek nem 10%-a a 12E szerintem. De igazából az mindegy is.
Köszönöm a segítségetek! -
djculture
félisten
válasz dedike #14353 üzenetére
Hát azért 10 ezres telefonban hogy már memória kártya+mp3 +vga kamera sincsen az elég durva. Ezeknek már minden telefonban benne kéne lennie, az ennél butább telókat meg Vietnamban kell árulni nem Európában. Gondolom a távközlési adó miatt de az árak kb 5 évvel ezelőttiek lassan.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz dedike #14209 üzenetére
Technikai probléma van az alapszintű hívószámoknál, ezért először csak a tarifahűséges, majd az összes készülékváltási konstrukciót leállították. Illetve ezt mondták, de tapasztalataim szerint a Go!Net-es konstrukciók megmaradtak, illetve ma ismét engedélyezték a tarifahűség nélküli, egyösszegű készülékváltási konstrukciót. Szóval jelenleg korlátozottak az alapszintű ügyfelek készülékváltási konstrukciós lehetőségei a WebShopon.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
lindermen
senior tag
válasz dedike #14236 üzenetére
Semmi gond, sőt, köszönöm! De ha ez valóban megoldható így, akkor kíváncsi lennék, hogy mi a pontos menete, és mennyibe kerül?
Amire én gondoltam pl: Karácsony előtt is voltak új előfizetésre vonatkozó akciók, úgy mint a 10e Ft-os telefon beszámítás bizonyos modellek vásárlása esetén. Ezek szerint, meg lehetett volna lépni azt, hogy veszek az akció keretében egy telefont egy új számmal, majd a régóta meglévő számomat (amin nyilván nincs hűség) "átíratom" az újabb előfizetésmre, így kerülve meg azt, hogy a meglévő előfizetések esetén nem lehetett igénybe venni a kedvezményt.
-
domerator
veterán
válasz dedike #14176 üzenetére
Vannak tenyek es ezt te is es minden szolgaltato tudja nagyon jol. Mondtam, hogy ha annyira erdekelnek a peldak, keress kicsit a neten, kezdd a homarral... en nem fogok helyetted keresni, talalsz boven.
Utolso mondatodra pedig csak azt tudom mondani, hogy az egvilagon senki nem mondta, hogy maradj csendben, nem ertem, hogy a kicsit ugyfelcentrikusabb, udvarias kommunikacio miert nem alternativa...Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz dedike #14174 üzenetére
Ha nem a temobil kotelekehez tartozol (nem toluk kapod a kenyeret, akkor megis milyen alapon neveztel szovivonek te engem?
A netstart, a hatarmenti roaming es esetleges mas anomaliak pedig NEM voltak / lesznek elegszer kitargyalva, ameddig egy temobil nem gondoskodik arrol, hogy kilometerekre a hatartol akaratlanul is roamingol az ugyfel. Ezt te is jol tudod, meg ha az ellenkezojet is allitod.
A kioktato hangnemrol pedig annyit, hogy szolgaltatonal olyan nincs, hogy valaki megerdemli, vagy nem. Ti itt valogatas nelkul alkalmazzatok es ez nem etikus, ahogy mar emlitettem.
Hangsulyozom, hogy ez egy velemeny, meg ha tenyekre is epul... mielott a modkerbe szaladnal, ahogyan azt jopar alkalommal teszed.
(azt meg mar meg sem kerdezem, hogy mi kesztet a szolgaltato ilyen vehemens "vedelmere" teged)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz dedike #14172 üzenetére
En meg azt mereszelem kerni, hogy a kioktato, lenezo stilust max csak egyszer alkalmazzatok es ne lovagoljatok az ugyfelek kiszolgaltatottsagan, mert az nem etikus.
Legy szives aruld el, ki mondta neked, hogy szovivo vagyok? Ne aggassz ram onhatalmulag effele jelzot, azt pedig, hogy soroljam fel, kit karositott meg a szolgaltato, provokacionak tartom... de ha timea1991 igy jart, akkor mas is jart igy... es peldaul sorolhatnek a startnet altal megkarositott esetekbol is, ha kicsit keresgelnek a neten (homar pl.)... jelzem, nem fogok.
Sajnalom, ha faj az igazsag nektek, igerem ha normalisan tudtok majd ebben a topicban azokhoz az ugyfelekhez szolni, akiktol a kenyereteket kapjatok, akkor en sem leszek ironikus.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz dedike #14170 üzenetére
Nem irtam semmi sertot... ha meg magatokra vettetek arrol nem tehetek.
Egyebkent ti szolgaltatosok meg befejezhetnetek a magas lorol valo kommunikaciot, azt pedig, hogy engem es meg nagyon sok felhasznalot mi zavar (egyeseket anyagilag karosit!!) hadd dontsem el en, hogy szova teszem-e, rendben?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
veterán
válasz dedike #14130 üzenetére
"nem kötelező..."
Elég vicces dolog ez. Egy elhíresült kijelentés jut erről eszembe: "Nem kötelező itt élni". Ki szeretné, ha csak ismeretlen szám hívná? És miért pont a legkisebb pénzűeket csesztetik ezzel? És miért jár ez automatikusan az egyáltalán nem biztos ügyfél kártyásoknak? Ezek nem hozzád intézett kérdések, viszont elég nehéz megmagyarázni azt a 203 Ft-ot értelmesen, így marad a "nem kötelező". Ha egy öntudatosabb fogyasztói társadalom lennénk, nem lenne ilyenhez bőr a képükön.
Persze minden szolgáltatónál megvannak a piszkos kis trükkök, de például a külföldön fogadott SMS díja nem annyira fáj, mert azt elég ritkán venném igénybe. Mindegy, ezen nem lovagolok tovább, birkák vagyunk mi itt, akik elfogadjuk a helyzeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
-
Something_
őstag
válasz dedike #14087 üzenetére
5000 Ft-os MM S-el 170 percet tud lebeszélni, míg Eco + családbarát (2 x1000 ft ugye) kedvezménnyel 61 percet, plusz egy számmal ingyen tud beszélni, de annak az előfizetőnek is fizetnie kell, habár ez bele lett kalkulálva.
Szerintem nem éri meg, én nem váltanék ezért.
Habár patthelyzet, mivel minél kisebb a havi díj, annál kedvezőtlenebbek a percdíjak. Ez alól kivétel szerencsére a Like 15 és 25 ft-os percdíjjal és a 3 ténylegesen ingyen hívható számmal.Én még mindig azt javaslom, hogy kérdezzen körbe családon és ismeretségi körön belül egy felsőoktatási diákot keresve. Habár még mindig nem tudjuk, hogy van e még hűségideje a jelenlegi előfizetéséhez, mert ha van, akkor ugye bedőlt a dolog, kisebbe nem tud menni tudtommal.
-
Something_
őstag
válasz dedike #14013 üzenetére
Tuti nem. 3-4 hónapja folyamatosan ennyi. Persze szeptember környékén amikor kötöttem hozta a 7-13 mb-et.
Amúgy hol lehet ellenőrizni az adatforgalmat? Vagy ez nem az a topik?
Hogyan tudom nyomon követni az adatforgalmamat?
Az eddigi gyakorlatnak megfelelően SMS-értesítést küldünk a modemhez tartozó SIM-kártya mobilszámára a forgalmi keret 80, illetve 100 százalékánál.Nem kaptam SMS-t, szóval kizárt. Egyszerűen fos
[ Szerkesztve ]
-
phantom88
tag
válasz dedike #13971 üzenetére
Na de már. A szabályokat nem Te hozod. Ha nem hajtod végre, így jártál, nem fogod tudni használni az adott szolgáltatást!
Beregisztraltam a rendszerbe, de mondom, hogy a napinetnel nem jelenik meg sehol a leiratkozast lehetove tevo gomb! Mas szolgaltatasoknal megjelenik. A szabalyokat nem en hozom... de ha min 4 felekeppen lehet bekapcsolni egy szolgaltatast, miert a legkenyelmetlenebb funkcioval lehet csak kikapcsolni? vajon miert...
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
phantom88
tag
válasz dedike #13962 üzenetére
A My-T-ben nincs kikapcsolas funkcio ! Mindenhol van, de itt nincs. A My-T meg szinten vicces, dominosoknak 5 szamjegyes jelszo? nanemar...
A jelszavas védelmed nem aktív véletlenül?
Ha nem tudom, hogy van ilyen, akkor gondolom nem kapcsoltam be. Ez micsoda egyebkent?
(#13961) Zsolt_72 Lenyugodtam, csak hosszu ido utan ROM-ot csereltem a Blademen, es ilyenkor be van kapsolva a mobilnet a ROM-ban, persze hogy lecsipte a 190 forintot... Ezutan gondoltam, hogy elofizetek egy 600 forintosra, de nem engedi meg azt sem, mert van csomagom... vicc... es ez tenyleg tobb honapos dolog...
[ Szerkesztve ]
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
phantom88
tag
válasz dedike #13958 üzenetére
1430-ra -GONAPINET
(#13959) Zsolt_72: OK, felreertheto voltam, nem azokat tamadom, akik itt segitenek. T-re meg nagyon megharagudtam, radasul masik csomagot szeretnek...
[ Szerkesztve ]
-
_Csordi_
csendes tag
válasz dedike #13943 üzenetére
Elképzelhető, hogy megszűnt, bár semmit nem változtattam a telefonálási szokásaimon. Az viszont sokkal jobban zavar, hogy ki sem jelzi, hogy mennyi pontot kéne összeszednem az aranykártya szintig. Konkrétan azt írja, hogy nulla pont kell a következő szintig. Amit én sehogy nem tudok értelmezni.
-
atillaahun
veterán
válasz dedike #13898 üzenetére
Juhé, még a végén kiderül, hogy egész jó szolgáltató a Trémobilnál. Már csak fele annyira utálom őket mint tavaly ilyenkor.
Múltkor ilyet játszottak, hogy bementem átíratni egy régi dominós számomat egy ismerősöm nevére, erre közölték, hogy nem tehetem, mert az a szám bizony nem az én nevemen van, hanem a Trémobilén, mert biztos valami ajándék volt. Úgyhogy pénz tőthetek rá, de egyébként kuss van.
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
válasz dedike #13894 üzenetére
Ez rossz hír.
Milyen nehézségbe ütközik ez a dolog?
Lényegében nem olyan lenne ez, mint egy választott szám, ahol én mondom meg mit szeretnék a régi helyett?2 előfizetés azért sem játszik, mert már van másik, ráadásul elég magas havi díjat fizetek, így jó lenne csak azt az egy T-s SIM-et használni, de nem a meglévő számmal, hanem a vodással. Így elegendő lenne két készülék (1 céges meg egy saját), harmadikat már nem akarok.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Otisz
őstag
válasz dedike #13892 üzenetére
Nem.
Maradok a T-nél, és a T-s számom szeretném egy Vodás számra átváltoztatni.
Úgy képzeltem el, hogy a Vodás számom számhordozom a T-hez, majd a hordozás után a már meglévő T-s előfizetői számom (ami előfizetéses, és hűségnyilatkozat is van rajta) átírattatom a z áthordozott Vodás számra.A kettőből akarok egy T-set.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
eisento
addikt
válasz dedike #13807 üzenetére
na akkor. belepek my tmobile-ba telszammal jelszoval majd keszulekek - mobiltelefonok
itt felhozza az elofizetes jellemzoit kivalasztva a meglevo havidijas elofizetesre vallalt huseg 2 ev es a dijcsomagnal ugye az ikon 200-on van. na itt atallitom mediamania s-re es ekkor kilistazza a keszulekeket ranyomok a htc-re kiadja a htc keszulekeket majd ramegyek a sensation-re ott feladja a keszulek arat EGYOSSZEGBEN sehol egy reszletfizetesi konstrukcio. nemtudom igy ertheto-eMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
veterán
válasz dedike #13750 üzenetére
Akkor is MM S díjcsomagom volt. Pontosan ezt olvastam én is. Ezért lepődtem meg, mikor megjött az SMS a következő szöveggel:
"Ön 2011.08.31 17:56-kor elérte a MobilTV csomagjában foglalt forgalmi idő 80%-át. Kerete felhasználása után percdíjas alapon tévézhet tovább! T-Mobile"
Lehet, hogy itt az ideje egy weboldalaktualizálásnak.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz dedike #13736 üzenetére
Köszi! Jelenleg is MM S-em van. Akkor ezek szerint nagy meglepetés nem fog érni.
Csak azért kérdeztem, mert így lényegesen olcsóbb, mintha "jelenlegi díjcsomag megtartása" konstrukcióban venném meg (amit gondolom azok választanak, akiknek jelenleg nem MédiaMánia díjcsomaguk van és nem is akarnak erre váltani).[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
lesaux
veterán
válasz dedike #13515 üzenetére
Tény, hogy 1430 jó irányba indult el, nem úgy, mint a három telefonos kollégája, illetve a T-Pontban az ügyintéző, aki frappáns "Nem tudom"-mal felelt, és befejezettnek tekintette a beszélgetést. Amikor kértem, hogy adjon valami igazolást vagy bármit, ami bizonyítja, hogy előfizettem a díjcsomagra, azt mondta, ő ilyet nem tud nyomtatni.
Mindegy, örülök, hogy ez is megvan, aztán szerintem ha kézhez kapom az első számlámat, akkor jönnek még meglepetések. De erről majd a következő részben. -
BéHGT
senior tag
válasz dedike #13504 üzenetére
De ezt nem kell minden hónapban megrendelni. Megrendelem március 1.-től, aztán ha nem kell, augusztusban visszamondom, de addig megrendelés nélkül minden hónapban él, vagy nem?!
Remélem addig nem vonják vissza...+ 1 kérdés. A 21/5,7 névleges mit takar a valóságban kb? Ha persze folyamatos a H+...
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz dedike #13501 üzenetére
Hát igen, erre az igazi megoldás a Net&Roll sebesség- és adatforgalmi limitbővítő opció lenne de ez csak MM S-től felfele jó.
-
blueye
veterán
válasz dedike #13498 üzenetére
Igen ez így igaz, én sem szeretnék senkit félrevezetni.
Csak arra akartam rámutatni hogy a havidíj 100%-ban leforgalmazható.Amúgy legegyszerűbb a kimenő hívások idejét nézni és abból megsaccolni hogy hol tarthatsz ha ennyire fontos hogy ne nagyon lépd át a havi keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest