Hirdetés
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
7003 - 6901
7003 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tope
addikt
Keresek, lehetőleg HDMI, VGA csatival rendelkező 22"-os monitort minél olcsóbban, nem baj ha nem a legszebb állapotú, csak működjön
-
tope
addikt
-
Gubu0101
veterán
-
tope
addikt
-
smiti
veterán
-
tope
addikt
Autó antenna (cápauszony kialakítású) hol kapható Szolnokon értelmes áron (pár ezer Ft)?
-
tope
addikt
Ebben a gépben lévő
RX 6600 8 GB dobozos kártya eladó lesz különHa esetleg valakit érdekel, felújított állapotban, boltban jelenleg
-
fojtviki
őstag
Igen, ebben egyet kell értsek, bár a vastag tészta nekem mindig is olcsó megoldásnak tűnt a pizza tömegnövelésére, mert olcsóbb mint a feltét.
Érdekességképp: pár hónapja vettük észre, hogy a normál Globus ketchup amit venni szoktunk évek óta folyósabb lett. Kipróbáltuk a Heinz-t is, dettó. Tehát nem a flakon méretén csökkentettek, hanem a töltet víztartalmát növelték?
fojtviki:
Érdekes, nekünk is egy Aranypatkó étterem az egyik kedvencünk a környéken, csak épp Albertirsán
Igen, szoktam látni Irsán, de még ott nem álltunk meg

-
Cheesy
őstag
Hát, tavaly szeptember óta 2x elcsábultunk, óriás pizzát rendeltünk tőlük. Mondván, régen jó volt. (Hirtelen nem tudom a nevét, de tarja is van rajta). Na, hát minkét alkalommal vékonyabb tészta jött már, súlya sem volt annyira, tarja pedig csak foltokban volt rajta...megettük, oké, ráadásul az egészet ketten. 2 éve még maradt meg belőle. Magyarán szólva kevesebbet kaptunk drágábban. Bár befürödtünk ugyanígy Gyros-tálakkal is az elmúlt 2 évben már. (Kisebb adag, kevesebb hús, silányabb körítés). Én inkább elengedtem Szolnokot mint kajálás...megsütöm-főzöm magam.
Szívesen olvasnék ellenpéldát, de nem óhajtok kísérletezni tovább
azt tudom, 2022-ben még olyan Goody óriáspizzát hozták ki, ami tényleg vastag volt, nagy és arányosan bő feltét. (A feltét elxaródása mellett vékonyabb tészta az dupla csalódás). 6-7-8 k-ért nem éri meg csalódni, ezt hozta az elmúlt 2 év....
(A teljes történet az az, hogy más rendelős helyek ugyanígy csalódás....ha meg nem az, akkor irreálisan drágább lett, tehát relatíve ugyanaz a szitu).Igen, ebben egyet kell értsek, bár a vastag tészta nekem mindig is olcsó megoldásnak tűnt a pizza tömegnövelésére, mert olcsóbb mint a feltét.
Érdekességképp: pár hónapja vettük észre, hogy a normál Globus ketchup amit venni szoktunk évek óta folyósabb lett. Kipróbáltuk a Heinz-t is, dettó. Tehát nem a flakon méretén csökkentettek, hanem a töltet víztartalmát növelték?
fojtviki:
Érdekes, nekünk is egy Aranypatkó étterem az egyik kedvencünk a környéken, csak épp Albertirsán
-
fojtviki
őstag
Hát, tavaly szeptember óta 2x elcsábultunk, óriás pizzát rendeltünk tőlük. Mondván, régen jó volt. (Hirtelen nem tudom a nevét, de tarja is van rajta). Na, hát minkét alkalommal vékonyabb tészta jött már, súlya sem volt annyira, tarja pedig csak foltokban volt rajta...megettük, oké, ráadásul az egészet ketten. 2 éve még maradt meg belőle. Magyarán szólva kevesebbet kaptunk drágábban. Bár befürödtünk ugyanígy Gyros-tálakkal is az elmúlt 2 évben már. (Kisebb adag, kevesebb hús, silányabb körítés). Én inkább elengedtem Szolnokot mint kajálás...megsütöm-főzöm magam.
azt tudom, 2022-ben még olyan Goody óriáspizzát hozták ki, ami tényleg vastag volt, nagy és arányosan bő feltét. (A feltét elxaródása mellett vékonyabb tészta az dupla csalódás). 6-7-8 k-ért nem éri meg csalódni, ezt hozta az elmúlt 2 év....
(A teljes történet az az, hogy más rendelős helyek ugyanígy csalódás....ha meg nem az, akkor irreálisan drágább lett, tehát relatíve ugyanaz a szitu).Egyetértek. Szolnokon nincs normális "gyors étel" Gyros, hamburger stb, mind minősíthetetlen sajnos
Mi,ha jót akarunk enni akkor Kunhegyesre megyünk az Aranypatkó étterembe. Kellemes, szép környezet, jó kiszolgálás, és nagyon jó konyha. Tudom, hogy ez nem gyorsétterem, de mint ti úgy mi is elengedtük a rendelgetést
Ha nagyon muszáj, akkor menüt szoktunk rendelni. -
Gubu0101
veterán
-
tope
addikt
Szép hétvégét!
13-14" laptopot keresek
Minimum 8. Generációs i5 vagy Ryzen 5
8 GB memória vagy több
120, de inkább 240 GB nem SATA SSD
Legalább 1.5 órás akksi
Magyar billentyűzet, vagy teljesértékű átmatricázott (í)
Dell, HP, Lenovo
Mindezt max 40 körül,
Van esetleg valakinek? -
turho
addikt
(A teljes történet az az, hogy más rendelős helyek ugyanígy csalódás....ha meg nem az, akkor irreálisan drágább lett, tehát relatíve ugyanaz a szitu). -
Cheesy
őstag
-
Oldman2
nagyúr
-
SirRasor
addikt
-
yankee
tag
-
smiti
veterán
-
SirRasor
addikt
Sziasztok Szolnokiak!

Pár napig itt vendégeskedek és holnap este szeretnék pizzát rendelni. Honnan érdemes? -
tope
addikt
Esetleg van valakinek 2133 vagy 2400 MHz-es 2x8 GB asztali memóriája nem elborult áron?, azaz brand gép memória bőven jó címmel.
-
tope
addikt
-
joe-ker
senior tag
-
tope
addikt
Van esetleg valakinek olcsón valami max 1050-es kártyája elfekvőben?
-
tope
addikt
-
tope
addikt
Ha esetleg valaki Gamer lapost keres
Acer Nitro Lite 16"Intel® Core™ 5 210H
16 GB DDR5
512 GB SSD
NVIDIA® GeForce™ RTX 4050 6GB
Kijelző mérete: 16" (1920x1200) 165 HzPár hetes, beszámított készülék, nálam, vagy haveromtól
-
tope
addikt
Lett egy
Dell Optiplex 5050 MT
i5-6500,
8GB,
240GB gépem,
ha esetleg valaki egy kisebb árfekvésű gépet keresne. (Windows 11 Pro és Office 2021 előtelepítve rajta) -
tope
addikt
2,5 vagy 3,5?
2,5 vastag vagy vékony?Mindegy

Csak jó áron legyen
-
Kicsirics77
veterán
-
tope
addikt
Van e esetleg valakinek minimum 1 TB-os HDD-je?
1-2 TB lehet érdekes. -
tope
addikt
-
Oldman2
nagyúr
Szolnoki átvétellel van-e valakinek a fiókjában egy 3,5"-os IDE HDD kölcsönbe kb. 2 hétre?
Meg kellene győződnöm arról, hogy egy IDE illesztő működik-e, mielőtt vennék egy IDE-s HDD-t (fölöslegesen).
A teszteléshez a méret nem lényeges, de ha működik, akkor egy minél nagyobbra lesz szükségem. -
joe-ker
senior tag
-
donmackó
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy a Baross úton lévő roller szervízben, vajon elektromos bicikli gumit is lecserélnek?
-
Kicsirics77
veterán
Esetleg Jászkiséren a Mogena
-
joe-ker
senior tag
-
user12
őstag
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki szolnokon vagy a környéken olyan személyt aki szóda palackot tölt.
Egy 5kg-os palackot kellene megtölteni,erről szoktam a sodastream palackot telerakni.
Csere nem játszik mert a sajátom,én csináltattam rá a nyomáspróbát.
Előre is köszi! -
fojtviki
őstag
-
Gubu0101
veterán
-
yanna
addikt
-
fojtviki
őstag
-
Gubu0101
veterán
-
yankee
tag
-
fojtviki
őstag
Sziasztok. Valakinek esetleg nincs eladó kerekes széke?
-
tope
addikt
Kihalt a totyik, de a piac is haldoklik...
-
tope
addikt
1660, 2060 körüli kártyát keresnék 2-3 db-ot ha akad.
Van valakinek? -
fero02
nagyúr
Sziasztok!
Monitora van valakinek eladó? Első blikkre 24" keresnék.
Köszi! -
tope
addikt
Fehér, vagy szürke laptopot keresek, újabbat (1-2 éves max), általános célra, ne Celeroncs (ne N proci, minimum 11. generációs i3), minimum 8 GB RAM és SSD kell
Árban 130-ig kb. -
fojtviki
őstag
Sziasztok. A környéken nincs valakinek 3D szkennere véletlenül? Mármint nem venni szeretnék, hanem szkenneltetni

-
tope
addikt
Ez nem a nov 30-án közúti forgalom által használható utakra vonatkozik
Értem ez alatt hogy még át nem adott út nincs benneAmúgy a táblákon ott van a jelzés hogy Matrica/Vignette, csak át van még húzva
Jó persze előre is felrakhatták, de nekem van egy érzésem hogy egyből fizetős leszPersze itt szépen hajtottam le, google térkép [link] , és mentem Szajol felé
Tényleg vagy 5percel hosszabb és ugyan úgy nem kell lakot területen menniJaja, amit írsz, onnantól a fizetős már 1 ideje, a másik amit linkeltem, az alapján ingyenesnek kéne jövőre lennie, de figyelni kell...
-
bul07
nagyúr
Ez alapján elvileg nem lesz fizetős
De Törökszentmiklós és Szolnok Thököly (32-s út között) eddig is Szolnok megyei matrica kellett)
Ez nem a nov 30-án közúti forgalom által használható utakra vonatkozik
Értem ez alatt hogy még át nem adott út nincs benneAmúgy a táblákon ott van a jelzés hogy Matrica/Vignette, csak át van még húzva
Jó persze előre is felrakhatták, de nekem van egy érzésem hogy egyből fizetős leszPersze itt szépen hajtottam le, google térkép [link] , és mentem Szajol felé
Tényleg vagy 5percel hosszabb és ugyan úgy nem kell lakot területen menni -
tope
addikt
Ugye elméletileg M4 autóút Törökszentmiklós és Kisújszállás közötti részét dec 22-én adják át.
Esetleg van valakinek információja arról hogy egyből fizetős lesz vagy bármennyi ideig fizetés nélkül is használható lesz?Ugye én román határ mellől szoktam jönni, saját kocsimmal évente párszor, eddig csak a Pest megyei matricát vettem meg rá, azért a 5percel hosszabb út miatt nem vettem meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyeit.
De ha egyből fizetős lesz akkor el kell rajta gondolkodniAmúgy jó pofátlan módon elvették az elkerülőket. Aki nem akar fizetni mehet át a városokon(Kisújszállás, Törökszentmiklós), teljesen visszafelé fejlődik a nem fizetős úthálózat.
De ugyan ez volt fent is Abony elkerülővelEz alapján elvileg nem lesz fizetős
De Törökszentmiklós és Szolnok Thököly (32-s út között) eddig is Szolnok megyei matrica kellett)
-
bul07
nagyúr
Ugye elméletileg M4 autóút Törökszentmiklós és Kisújszállás közötti részét dec 22-én adják át.
Esetleg van valakinek információja arról hogy egyből fizetős lesz vagy bármennyi ideig fizetés nélkül is használható lesz?Ugye én román határ mellől szoktam jönni, saját kocsimmal évente párszor, eddig csak a Pest megyei matricát vettem meg rá, azért a 5percel hosszabb út miatt nem vettem meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyeit.
De ha egyből fizetős lesz akkor el kell rajta gondolkodniAmúgy jó pofátlan módon elvették az elkerülőket. Aki nem akar fizetni mehet át a városokon(Kisújszállás, Törökszentmiklós), teljesen visszafelé fejlődik a nem fizetős úthálózat.
De ugyan ez volt fent is Abony elkerülővel -
tope
addikt
-
user12
őstag
Sziasztok
Kollegám Asus Tuf gamer notebookja eladó, keressétek bátran
https://hardverapro.hu/apro/asus_gl752vw-t4207d_bovitett_memoriaval/friss.html
-
tope
addikt
-
user12
őstag
-
Oldman2
nagyúr
Van-e olyan szolnoki fórumtárs, akinél esetleg lehet írni Blu-Ray lemezt (másképp fogalmazva, akinek van Blu-Ray Writer-e)?
-
tope
addikt
Hát mi lesz most a piacon, jó kérdés, de a memória árak már el, az SSD meg most kezd elszállni...
Nesze neked ha bővíteni akartál. -
tope
addikt
2400 MHz-es T szerver memória 4*8 GB érdekelne valakit?
Asztaliként árulták, persze nem megy abban... -
Gubu0101
veterán
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Lego ébresztő órákat keresek a környéken,hátha van valakinek. Gyűjteményemet szeretném bővíteni.
-
Gubu0101
veterán
Véletlenül nincs valakinek ilyen rádió kiszedő villája?
Csak annyira kellene,hogy kikapjam a rádiót,hétvégén
-
tope
addikt
Szekrénysort tessék
50-be megy szekrény, tv szekrény, dohányzó asztal
Méretek:
2 ajtós ruhás: 50 cm mély x 80 cm széles x 190 cm magas (197 ívek elől)
1 ajtós: alja 45 cm mély, felső része 30 cm mély x 40 cm széles x 190 cm magas (197 ívek elől) (ezekben felül található LED izzó is
)
2 ajtós: alja 45 cm mély, felső része 30 cm mély x 80 cm széles x 190 cm magas (197 ívek elől)
Az alsó és felső részek szétszerelhetőek, illetve eleve külön szállíthatóakTv szekrény: 102 cm széles, 50 cm mély x 650 cm magas
Dohányzó asztal: 100 cm széles x 52 cm mély x 48 cm magas
Tel: +36303690921

40-be is vihető, senki sem tud rá vevőt?
Sajnos sürgős az eladás, jövőhéten jön a másik, el kell tűnnie addig
-
tope
addikt
Szekrénysort tessék
Méretek:
1 ajtós: alja 45 cm mély, felső része 30 cm mély x 40 cm széles x 190 cm magas (197 ívek elől) (ezekben felül található LED izzó is
)
2 ajtós: alja 45 cm mély, felső része 30 cm mély x 80 cm széles x 190 cm magas (197 ívek elől)
Az alsó és felső részek szétszerelhetőek, illetve eleve külön szállíthatóakTv szekrény: 102 cm széles, 50 cm mély x 650 cm magas

Ne tolongjunk...
Senkinek sem kellhet?
-
tope
addikt
Szekrénysort tessék
Méretek:
)

-
Gubu0101
veterán
-
tope
addikt
Ha esetleg valakinek kellene
AOC 24B3HA2 új monitor (Alza, bontatlan, garis 36 hó volt eredetileg)
30-ba vihető, van 2 is
-
turho
addikt
Sziasztok! Van egy gamer 3/4 konfig eladó, ha valakit esetleg érdekelhet. (Ryzen 5 5600, 3060 Ti xc stb....)
-
tope
addikt
-
tope
addikt
USA-EU utazó adaptert keresek.
Van esetleg valakinek kici pénzbe?
Nincs kedvem 1.500+t fizetni egy 500 Ft-os vacakért. -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Leállás alatt felgyűlt pár dolog. Apróra még nem teszem fel, hátha itt érdekel valakit helyben. Képet tudok küldeni kérésre mindenről. Fix árak.
Steelseries Qck Vektor egérpad (32x27cm), új bontatlan, 3000 Ft
Számítógép asztal, használt állapot, kopott. Alsó összekötő elem és a felső polcelem hiányzik (stabil ezek nélkül is) Kihúzható billentyűzet tartó. Mérete: 90x48x74cm, 6000 Ft
Arctic AC Freezer 7 Pro hűtő, egyik lába hiányzik, pótolható gyári hűtőről, de egyébként 3 rögzítővel is stabil. Csak maga a hűtő, doboz nincs. Ingyen elvihető.
Arctic AC Freezer 34 hűtő, szép állapotban, halk venti, gari nemrég járt le. Dobozos, minden tartozékkal. 5000 Ft
Sapphire Pulse Rx6800 videokártya, szép állapotban, januárig Alza garanciás, dobozos. 120000 Ft
Illetve lenne még egy Logitech WingMan Attack 3 joystick-om is, évek óta nincs használatban, de jó állapotú. Ez 3 ezer forint lenne.
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Leállás alatt felgyűlt pár dolog. Apróra még nem teszem fel, hátha itt érdekel valakit helyben. Képet tudok küldeni kérésre mindenről. Fix árak.
Steelseries Qck Vektor egérpad (32x27cm), új bontatlan, 3000 Ft
Számítógép asztal, használt állapot, kopott. Alsó összekötő elem és a felső polcelem hiányzik (stabil ezek nélkül is) Kihúzható billentyűzet tartó. Mérete: 90x48x74cm, 6000 Ft
Arctic AC Freezer 7 Pro hűtő, egyik lába hiányzik, pótolható gyári hűtőről, de egyébként 3 rögzítővel is stabil. Csak maga a hűtő, doboz nincs. Ingyen elvihető.
Arctic AC Freezer 34 hűtő, szép állapotban, halk venti, gari nemrég járt le. Dobozos, minden tartozékkal. 5000 Ft
Sapphire Pulse Rx6800 videokártya, szép állapotban, januárig Alza garanciás, dobozos. 120000 Ft
-
turho
addikt
A Széchenyin (Hild) egynek a Kálmán Zolit tudom, akit megkérdezhetsz.
https://www.facebook.com/share/1DuyrHBLU4/ -
tope
addikt
Beépített szekrény helyére beépített szerkényt (tolóajtóval a kívánság, nem akarok nyíló ajtót, most csak a holt tér van kb.) szeretnék terveztetni, és megcsináltatni.
Ismer valaki jól dolgozó (de nem drágán) asztalost Szolnokon, aki nem jövőre vállalná el? -
tope
addikt
Lett egy ilyen billentyűzetem és egerem
Akár külön külön is eladó
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Lenne egy ingyen elvihető 2008 körüli Dell Vostro laptopom, ha kell valakinek valamilyen célra. HDD nincs benne, billentyűzetről a hosszú í hiányzik, akkuról nem megy nyilván, illetve fixen 100%-on megy a ventije sajnos. Amúgy úgy tudom működik, 1-2 éve volt bekapcsolva. Ha a héten nem viszi el senki, akkor megy elektronikai hulladéknak.
Elkelt.
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Lenne egy ingyen elvihető 2008 körüli Dell Vostro laptopom, ha kell valakinek valamilyen célra. HDD nincs benne, billentyűzetről a hosszú í hiányzik, akkuról nem megy nyilván, illetve fixen 100%-on megy a ventije sajnos. Amúgy úgy tudom működik, 1-2 éve volt bekapcsolva. Ha a héten nem viszi el senki, akkor megy elektronikai hulladéknak.
-
tope
addikt
Lett most ilyen gép is
i5-8600k-s 1070 Ti-alIlletve frissen összerakott
Ryzen 7 5700X gépezet is -
tope
addikt
-
turho
addikt
Eladó 8/256Gb ZenFone 7 Pro-m.
(Beszámítani csak olyat tudok, ami szerintem senkinek nincs - Usb C teljesértékű toldót (15-100 cm közt) ami tudja a 4k60 képátvitelt). Vagy kifogástalan telefontartós Xbox stílusú joypad érdekelhet, hallos előnyben, esetleg Xbox one joxpadhoz való telefontartó klipsz.
[link]Nevem alatt árulok még Klipsch magassugárzó szettet, és 2 db XSX lemezes játékot.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
-
user12
őstag
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
Vigneau
félisten
Helyben tud valaki olcsón 16"-os bringát 5-6 éves kislánynak?

-
tope
addikt
-
tope
addikt
-
tope
addikt
Ez a laptop elment, lett helyette egy
Acer Aspire A315 58 szürke, 1 éves Média Markt vásárlású lapitopi
i3 1115G4, 8 GB, 256 GB, Windows 11 Home, Office 2021 -
tope
addikt
-
ColdMan
aktív tag
-
tope
addikt
-
tope
addikt
-
tope
addikt
Repülőrajt még mindig tart, múlt hónap végén és március elején még csak csak, de azóta összesen 2 gép összesen, igaz az a héten.
-
Gubu0101
veterán
Nitrogénel nyomáspróba, majd vákumozás, le a kalappal a srácok előtt
Na,orulok neki
-
Kicsirics77
veterán
-
tope
addikt
Holnaptól lesz 2 Ryzen (4500 vs 5500) gépem,
A 4500 gép
új alaplap,
új proci
felújított ház
1060-1660-3060 kártyával kérhető
új 512 GB SSD
16 GB memória
600-as Chieftec tápA 5500 gép
új alaplap,
új proci,
új ház,
új toronyhűtő
szintén 1060-1660-3060 kártyával kérhető
új 512 GB SSD
16 GB memória
700-as Chieftec táp -
Kicsirics77
veterán
Sziasztok!
Tabletben kellene akkut cserélni. Az akkut már megvettem, de sosem csináltam még ilyet. Megbízható szerviz kellene, nem horror áron.
Kérdezd meg a [link] srácokat vállalják-e?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tabletben kellene akkut cserélni. Az akkut már megvettem, de sosem csináltam még ilyet. Megbízható szerviz kellene, nem horror áron.
-
tope
addikt
Holnaptól lesz 2 Ryzen (4500 vs 5500) gépem,
A 4500 gép
új alaplap,
új proci
felújított ház
1060-1660-3060 kártyával kérhető
új 512 GB SSD
16 GB memória
600-as Chieftec tápA 5500 gép
új alaplap,
új proci,
új ház,
új toronyhűtő
szintén 1060-1660-3060 kártyával kérhető
új 512 GB SSD
16 GB memória
700-as Chieftec táp
Új hozzászólás Aktív témák
-
7003 - 6901
7003 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr titán hibátlan, karcmentes
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Intel Core I5 13600K - 14mag/20szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.02.22. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700F - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.05.25. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700 - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2029.02.14. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B850 R7 7800X3D 32GB DDR5 500GB SSD RTX 4070Ti 12GB Phanteks Enthoo Evolve 850W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 / i7-1260P / 32GB / 512SSD / WUXGA Érintőkijelző Gari 2027.05
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55

Mi,ha jót akarunk enni akkor Kunhegyesre megyünk az Aranypatkó étterembe. Kellemes, szép környezet, jó kiszolgálás, és nagyon jó konyha. Tudom, hogy ez nem gyorsétterem, de mint ti úgy mi is elengedtük a rendelgetést

Vagy csere gazolajra