- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Ez még mindig csúf így.
-
ROBOTER
addikt
Ennek a hozzászólásnak "OSZT" nagyon sok értelme volt.
Tehát évek óta a csúcs iPhone-okhoz megfelel a Samsung, de azért ne alacsonyodjunk már le oda, hogy a legolcsóbb iPhone-ban is az legyen?
Én nem tudtam, hogy óvodában is engedik használni a netet a prohardver fórumhoz. -
TomPack
őstag
válasz
Mr President #26 üzenetére
Szerintem inkább 300-környékén lesz az indulóára!
-
Mr President
senior tag
Kiváncsi vagyok hogy 250nél megáll e az itthoni ára.
-
jack982
senior tag
most kellett volna bemutatniuk, és a samsung földbe állt volna az előrendelésekkel.
jó lesz ez, még 60hz-el is. -
kali_c
tag
válasz
hegedus001 #22 üzenetére
100% hogy jobbak.
Samsung? Ne már -
TomPack
őstag
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Szerintem is, ezzel a formatervvel pont az alapkoncepciót nyírja ki az Apple! A régi köntösbe új hardwert!
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Nemfértkiaze #19 üzenetére
Ezek a BOE és Lg panelek mennyivel rosszabbak a Samsungoknál?
Milyen küldönbségek vannak közöttük? -
.Szaki.
addikt
válasz
Emericus Max #20 üzenetére
Sokkal inkább hasonlít az iPhone 4-re.
-
Emericus Max
tag
Nem úgy néz ki, mint egy Galaxy S25 csak 1 kamerával?
Elég unalmas a formaterv.... zzzzzzzzzzzzzz... -
Nemfértkiaze
kezdő
Nekem van/vót se2020 (de az se3 sem különb) és csak polcon bírt egy napot az aksija. Volt amikor kétszer is töltöttem napjában. Ahogy elnézem az újat, az akkuidő valszeg nem fog kilógni a sorból, a soc is okés lesz, de a szokásos fos kijelző-kamera párost megkapja. Sajnos nem lesz elég olcsó, de legalább kisüti a szemünket.
Részemről inkább egy régebbi alapmodell mint az se. -
Ganzer
aktív tag
Nekem bejön ez a külső, kiváncsi leszek rá.
-
ROBOTER
addikt
válasz
hegedus001 #8 üzenetére
A rektilineáris leképzésű ultranagy képszögnek ez a következménye. Vannak millió forint kategóriás UWA objektívek, és pont ugyanúgy szörnyet csinálnak az ember fejéből. Semmi köze az objektív minőségéhez, ez az ortoszkópos leképzés következménye. A perspektívából adódik. De ha épületet, utcaképet szeretnél fotózni, az ezzel megy jól.
Egy diagonális halszem nem torzítja el az ember fejét, ha a csoport szélén áll. Viszont nem a legszebb utcaképnél, főként ha videózol vele. Az akciókamerák objektívje ilyen jellegű. Telefonba viszont rektilineárisat raknak.
-
janeszgol
félisten
A DI hiánya miatt talán nem kannibalizálja a jó kis sima 15-öt.
Bár a 8 GB ram, ha tényleg ennyi lesz benne, mert az A18 SoC miatt ez bizony jó vétel lesz még így is. -
Többszörös SE tulajdonosként azt kell mondanom, hogy ez számomra csalódás – már ha valóban így fog kinézni. Ebben az esetben inkább egy alapmodellt választanék.
-
g4mer
senior tag
Jaj ne, ez túl modern iphone SE, legyen még egyszer legalább a 10 éves design
-
syryus
tag
ha tényleg nem sokkal megy €500-550 fölé, akkor nagyon nagy lesz r a kereslet. 2 éves szerződéssel potom €30-35/ho. Az nem veri földhoz meg a legszűkosebb pénztárcát sem. Nagyinak, gyereknek vagy akar a nem annyira tech-őrülteknek is végre lehet egy megbízható készüléke 5+ év támogatással.
csak bírja az accu az 1 napot
-
mrThomi
addikt
Legalább ezt csinalhatták volna lekerekített oldalakkal mint pl az X vagy XR
-
hegedus001
aktív tag
Arra az uw kamerára gondolsz ami a legtöbb esetben olyan torzítást tol a széleken, hogy egy 50kg-os emberke is úgy néz ki rajta mint Jabba a Hutt?
No fckng way, hogy azt én megnyissam. Borzalmas egy csomó iPhoneban. A zoom oké, azt használnám, de az uw, botrány.
Nekem bőven elég lenne egy kamera is, rendes képekre ott a milcem.
Kézbevétel után meglátom majd, a 13 mini helyett kellene valami újabb készülék, bár valósíznűleg az őszi 17-e szériát bevárom, nincs az már olyan messze (ha csak valami miatt addig be nem döglene)
-
m00lash
csendes tag
Nem lenne ezzel semmi baj, ha 150-200e forint körül lenne. (és ha nem OS futna rajta, de ez csak vicc) Így is simán ez lehet az új Xr.
-
Bálint941121
tag
Kár hogy oled lesz,aki pwm érzékeny annak marad a régi 11 vagy se3,de sokáig azokat se lehet használni, jó lenne valami megoldás mert így nekünk használhatatlan sajnos az összes új telefon.
-
helixP
nagyúr
Hm... Kíváncsi leszek.
Mondjuk elnézve azt, hogy az embereknek ötletük sincs, mi az a 0,5x bogyó a kamera appokban, és ahelyett hogy rányomnának egy csoportkép készítésénél, inkább üvöltik, hogy "húzódjatok össze nem fértek bele", és mivel a zoom meg megoldható croppal, talán mégsem olyan hihetetlen.
-
Ricardo
titán
Ezt komolyan gondolják?
-
helixP
nagyúr
Egy kamera?
*doubt*
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest