- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Black_Raven #80125 üzenetére
3 hónapig adnak havonta 50 megát az új dominó5 kártyához + 3 hónap alatt 1 gb ot el lehet használni.
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Black_Raven #80122 üzenetére
Szia!
Én ma hívtam a 1430 at és azt monda a csaj akivel beszéltem hogy nem kell semmit bekapcsolni használható.
Kaptam is sms-t hogy elfogyott az 50 mega és tudtam tovább netezni.
Mondjuk nem is értem mert itt sokat olvasok és azért is hívtam a 1430 at hogy bekapcsolja a technikai netet.... -
Soulfly842
addikt
válasz
Black_Raven #80118 üzenetére
Nem hozzáállá, nem hinni kell bennén múlik ez esetben sajnos, hanem azon h. nem lehet. Pont.
Arany tokot venni rá? Na, azt lehet!
-
Soulfly842
addikt
válasz
Black_Raven #80109 üzenetére
(#80109) DarthFader
Ez közel sem ilyen egyszerű, felesleges köröket ne fusson.
(#80110) Mister_X
Megkérnélek, hogy orbitális hülyeségeket ne beszélj tényszerűen - legfőképpen, hogy lövésed sincs róla. Képzeld, én kezelek lakossági és üzleti szegmenst is, de ilyen nagyképűsködő, ingyé' számlázom az iphone 8 256GB-sat, s társait nem lövöldözök feleslegesen egy olyan topicba, aminek soha köze sem volt egy nagyvállalati szegmenshez. Eleve, ha ilyen történik is, akkor is nem kellene üzleti titokként kezelned? First minute-os diákmunkatárs vagy?
Most komolyan? Belekényszeríted egy olyan körbe az érdeklődőt, amivel saját magának okoz kellemetlenséget? 72 órán belüli elállás nem hogy nincs, hanem még csere is csak cikkszám szerinti típus azonosra történik (kizárólagosan abban az esetben, ha HIBÁS a készülék). Ergo, ugyanarra a színre. Hidd el, az hogy egy kicsit drasztikusan fogalmazok, az talán joggal van. Talánokban sok mindenről beszélhetsz, de ha a folyamati szabályzásokat, jogszabályokat nem ismered, akkor egy kicsi vagylagosságot vihetnél a mondókádba.
Napestig mondhatná a butaságot az üzletvezetőnek, de akkor sem lenne előrébb. Ne hidd azt kérlek, hogy egy felsőbbrendű materializálódása vagy a Magyar Telekomnak, amikor legtöbb folyamatba még bele sem látsz.
Más, ha ott sztornóznak egy terméket, mert rosszul lett kiszámlázva (bontatlanul ott hever a központi raktárban), s más dolog az, ha egy Használt terméket akar visszavinni valaki, mert 'nemteccik.
Teljesen más dolog az, hogy mit tudsz megcsinálni, mit enged a rendszer és hogy mit lehet milyen keretek között.
Hidd el, ezt csak jó szándékkal írom le neked, s velem már nem 1-2 éves rutin mondatja ezt. Vagy nekem nem fogod elmagyarázni, hogy izzzé, van az a rendszer és ott ha úgy kattintunk, akkor... Megközelítőleg sem ilyen egyszerű a történet.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #80094 üzenetére
Majd ha valaki megkérdezi 25. re hogy lehet e használni surf-fel a maratont napinet nélkül akkor csendben maradok
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #80083 üzenetére
Wat is atk?
Painkiller: Nekem vidékra általában 3 munkanap, de nyomon lehet kovetni a csomagot. Személyidet ne hagyd otthon.
-
glaci
őstag
válasz
Black_Raven #80079 üzenetére
Lehet, hogy így gondolják ...
(Azért a mögöttes célok és gondolatok - hogy miért is van így - az nagyon érdekelne.) -
Mister_X
nagyúr
válasz
Black_Raven #80043 üzenetére
és @kalm:
Abszolút 0Ft. Nem sírnék, ha tudnám, hogy részletenként berakja a minimálbér harmadát havonta, de nem. Nincs extra költség (a havidíjon felül, de az is nettó 7500 körül volt). A titok nyitja, hogy üzleti ügyfél, pár száz hívószámmal, a keretszerződése alapján pedig kapott készülékkeretet, nem is kicsit.
Tehát sárga, baromi egyszerű: indíts egy vállalatot, kérj egy ügyfélmenedzsert magad, ki kell egyezni valami szépben (egyedi díjcsomag, egyedi feltételek, egyedi készülékkeret, egyedi egyediség, stb. - csak nem szabad elfelejteni, hogy a szerződés kétoldalú... vagyis akár 70, de értitek).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Black_Raven #80041 üzenetére
Emlékeim szerint automatikusan vonódik, tehát amíg tart, addig abból íródik jóvá a havi számla. De javítsatok ki, ha tévedek, nem foglalkozok ügyfelekkel (hálistennek). De holnap feltúrok valami benti anyagot, hátha találok valamit.
@kalm: láttam, csak pislogtam. Ennyi erővel egyben az egészet, kiírhatnák, hogy nincs részletre értékesítés.
Bezzeg volt olyan ügyfél, akinek sírva számláztam 0Ft-ért a 256GB-os iPhone 7 Plust
-
válasz
Black_Raven #79941 üzenetére
Köszi a tippet!
-
MadMancs
veterán
válasz
Black_Raven #79930 üzenetére
Azt mondasz amit akarsz. Igazából nem is érdekli őket mennyit keresel vagy keresel e egyáltalán. Jövedelem igazolást már felváltotta rég az előlegfizetés.
Telefonkészülék árának minimum 30% a az előleg amit persze majd egyszer jóváírnak. Like S csomag esetén minimum 44000ft + az első havi díj. Tehát Minimum 46610Ft ot egy összegben ki kell fizetned átvételkor. De lehet akár 50-60-70 ezer is.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Black_Raven #79930 üzenetére
Azért szigorítottak rajta, sok volt a visszaélés.
-
_q
addikt
válasz
Black_Raven #79883 üzenetére
Köszi az információt. A korábbi lemondást nem gondoltam át jól, máshogy gondoltam, de az ismét átgondolva hülyeség lett volna,
-
_q
addikt
válasz
Black_Raven #79869 üzenetére
Ez működik úgy, hogy mondjuk visszamondom most a netplus S-t majd újra igénylem, akkor "új belépőnek" számítok és jár a kedvezmény? Illetve ez a módszer működik minden más esetben, pl fél év múlva megint van akció akkor csak kilépek majd vissza és már kapom is a bónuszt?
-
tabaga
tag
válasz
Black_Raven #79859 üzenetére
[link]
Itt nézd meg a zsemlés idézetet, és remélhetőleg rájössz, mire gondoltam.
Az egy érthető versenyélénkítő megoldás volt: így tudtak bevonzani egy újabb versenytársat a piacra, emiatt volt indokolt. A mostani engedékenységet nem látom indokoltnak. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #79867 üzenetére
Ha van Domino Surfom akkor a maratonhoz sem kell semmi más ugye? Viszont ha csak domino 5öm van akkor kell napinet a maratonhoz?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #79865 üzenetére
"de korlátlan a csiganet", Ezt hogy érted?
+ Olvasgattam, hogy ezeken felül kell még netnek lennie, hogy működjenek, napinet vagy micsoda
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #79850 üzenetére
Márpedig 2 konkurens cég mikor nem veszik össze?
-
tabaga
tag
válasz
Black_Raven #79856 üzenetére
Na már megint a "nem a zsemle kicsi, hanem a pofatok nagy" attitűd.
Amúgy tényleg felhet kicsit a Telekom a Digitol, ha már nem csupán a kínálati oldalon kooperalnak (kartell), hanem a költség oldalon is (közös hálózat) Amúgy gazdaság védelmi szempontból tényleg érdekes, hogyan engednek nekik ilyeneket. -
bernel
tag
válasz
Black_Raven #79856 üzenetére
Engem speciel a mobilnet miatt érdekel a digi, hogy annak az árát vigyék le, a telefonálás kevésbé lényeges.
-
MadMancs
veterán
válasz
Black_Raven #79846 üzenetére
Azt hiszem itt a válasz hogy miért is roamingoltam én oly sokszor telenor hálón Telekomosként ( kértem is itt segítséget ez ügyben). Ennek lehetett valami előkészülete.
-
Diák66
őstag
válasz
Black_Raven #79846 üzenetére
Nekem olyan semmilyen kedvem van ettől, mert bizonyos szempontból jó (jó megoldás....vannak előnyei), de a piaci versenyt nem biztos, hogy pozitívan érinti. (főleg, hogy az 1., 2. piaci szereplő, akitől inkább az önálló megoldásokat várnánk...)
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79836 üzenetére
Sima hátlapot le kellett venni aztán úgy.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79834 üzenetére
Egyik sony telefonom használati utasítására az volt írva ne használjunk ilyeneket mert elgörbítik az olvasót.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79831 üzenetére
Kell egy kis cellux. 😀
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79826 üzenetére
De minek levágatni. Telekomnál az összes egy kártyán van így csak visszanyomod ha nagyobb kell és kinyomod ha a kisebb.
-
313313
addikt
válasz
Black_Raven #79823 üzenetére
És az az újabb csomag, ami váltotta az elavult régit. Ráadásul ebben voip tiltás is volt még annó...
Lassan ideje kihozni egy drágább díjcsomagot, drágább percdíjakkal... -
válasz
Black_Raven #79804 üzenetére
Köszi a választ, annyi a baj, hogy egyrészt elég régi a kártyám, 2012-es, és úgy tudom túl régi Simeket nem lehet levágni, mert túl sokat kell vagy túl vastag nem tudom.
Másrészt ha nem sikerül nem tudom kicserélni, ugyanis már 3 éve nem dolgozom a cégnél. Mivel nem a cég fizeti hanem én magam, ez csak egy kis visszaélés a feledékenységükkel, mert tényleg baromi jó flottás csomag. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #79787 üzenetére
Most vagy én vagyok dilettánst, de ha 1mb/s neten megy a skype meg a viber akkor mi a gáz a 4Gvel?
-
matthewKER
tag
válasz
Black_Raven #79746 üzenetére
Mint sok minden ez is nagyon érdekes Magyarországon:
Kizárólag szolgáltató függetleníthet, minden más függetlenítés törvénybe ütközik hivatalosan (információs rendszer elleni bűncselekménynek minősül).
Telekomnál a legdrágább és a legszigorúbb a függetlenítés: 15000Ft, legkorábban hűségidő lejárta után és nem lehet lejárt tartozása az ügyfélnek.
De ez az IMEI tiltás még nekem is új, ilyet elvileg csak lopott telefonokkal és hatalmas tartozást görgető, nem fizető ügyfelekkel lehet (pl. akik a nagy csomagjuk miatt nagyon olcsón kaptak telefont, vagy részletre vették). -
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79748 üzenetére
A szigorítások miatt nem vagyok ebben biztos. A nevedre szól a sim. Hogy íratod át?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79746 üzenetére
Már el sem adhatod a simet.
Vagy a tied, vagy közeli hozzátartozóé, vagy kuka. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #79742 üzenetére
És ha függetleníted akkor sem fog menni elvileg
-
matthewKER
tag
válasz
Black_Raven #79735 üzenetére
A Frondeo egy mobilflotta, a Flottás topic összefoglalójában megtalálható.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79739 üzenetére
Az edge is 59.000 Ft lett volna telekomnál csak elfogyott.
Telekomnál ezt a korábban leírt kombót telenornál megy egy mytariff xs t -
törölt tag
válasz
Black_Raven #79737 üzenetére
Jólvan na
13.990Ft-os havdíjjal +9990 Ft az még mindig jóval több mint amennyiért én vettem. 5310 Ft havidíj +59.000 Ft
Vagyis a 2 év hűség alatt a
Telekomnak:186.440Ft
Telenornak:321.750 Ft -
törölt tag
válasz
Black_Raven #79735 üzenetére
Eddig csak 1412-vel beszéltem. De azt olvastam hogy a 1430-at a mobil előfizetésesek a dominosok meg a 1777-et. Szóval dominosként lehet hívni a 1430-at?
-
_q
addikt
válasz
Black_Raven #79707 üzenetére
Köszi
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79686 üzenetére
Az az érdekes, hogy nálunk csak az egyik sim az aranykártyás, így csak annál jelenik meg a netplusz arany opció, de 2490Ft-ért.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79688 üzenetére
Igen de szoktak olyat csinálni hogy lezárás után még aki megrendelte használhatja aztán 2-3 év után törlik. Pl a telenor most akarja kivezetni a smarttarifa csomagokat.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79686 üzenetére
Egyszer csak kivezetik
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #79682 üzenetére
Bocs, már én is rosszul írtam a kettesek helyén 4 gb mindenhol az előző hszben.De közben megnéztem 1470ft/4gb két hónapig surf csomaggal.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79682 üzenetére
Igen 1470 Ft-ot fizettem. De én úgy értelmeztem az akciót hogy 1 hónapban is +3 GB és a következő hónapban is +3 GB.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79676 üzenetére
De nekem nem 1-1 GB netet kellett volna kapnom netplusz L mellé hanem az 1GB-hoz még 3GB ot.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79673 üzenetére
Surf 150 MB net plusz L 1 GB maraton 1GB
-
joelke HU
őstag
válasz
Black_Raven #79665 üzenetére
Természetesen beléptem telekom fiókkal és nem töltődött ki. Mint említettem csak a nevem szerepel rajta. Azonosítószám nem.
-
joelke HU
őstag
válasz
Black_Raven #79663 üzenetére
-
St3ven
addikt
válasz
Black_Raven #79654 üzenetére
Nem fog működni, próbáltam az adatok törlését, a gyorsítótár törlését, az app újratelepítését. Androidon és WP-n sem enged be a Telekom alkalmazás, amióta megrendeltem a Maratont.
Lassan 3 hónapja ez a helyzet. Mindegyik más számommal beenged, csak azzal az eggyel nem, amelyikre aktiváltam a Maratont.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79656 üzenetére
Miért mi a különbség a gyári és a playes között.
Szerintem ez a túl sok fém veszi el a térerőt. Az a 4 kis műanyag biszbasz nem tudom mennyit használ a megszakításoknál a keret körül.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79654 üzenetére
Mindent töröltem. De semmi.
A wifi az most erősebb mert közel vagyok hozzá akkor messzebb voltam de a térerő mindenhol ilyen fos. Nem tudom miért.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79652 üzenetére
A netplus L et tegnap aktiváltam a plusz net miatt. De a forgalom 1 hete nem csökkent.
Törölni nem tudom mert gyári alkalmazás. Frissítést töröltem és újratelepítettem de semmi
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79643 üzenetére
A T app azt írja hogy karbantartás.
Az adatfotgalom meg 1 hete nem csökkent pedig mindig friss dátum szerepel ott.
-
madle
őstag
válasz
Black_Raven #79627 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Black_Raven #79618 üzenetére
ismeretlen számosnál is?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79564 üzenetére
T app beszart nálam azt írja karbantartás. Kb 3 napja
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79561 üzenetére
Még nem néztem. De kipróbálom. Csak arra gondoltam korábban ha tesztet csinálok akkor fogy e az adat.
-
balint82
senior tag
válasz
Black_Raven #79541 üzenetére
Hol keressem, mert a kártyára nincs írva semmi ilyen infó?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Black_Raven #79500 üzenetére
4G képes készüléknél, ott fókuszban volt, hogy 4G képes legyen a kártya. Nem 4G képesnél amilyen a raktárban a kolléga kezébe esett éppen, vagy amilyen éppen vót' olyat adtak
-
Soulfly842
addikt
válasz
Black_Raven #79482 üzenetére
Pont 2013-tól jelentek meg nagyobb számban 4G-s kártyák a piacon. Olyan 2013 nyarára már kb 80 településen volt elérhető a Telekomnál a 4G
-
RockFonok
tag
válasz
Black_Raven #79423 üzenetére
És ki lehet kapcsolni a NAPILIMIT-tett ?
Vagy ne foglalkozzak vele?Ilyen nettet állítók majd be - Domino NetPlusz S
-
bluobluo75
őstag
válasz
Black_Raven #79473 üzenetére
Ennyi?
És a mostanit lemondhatom akár mikor?("netpluszs")
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79473 üzenetére
Az tényleg érdekes.
-
senki66
senior tag
válasz
Black_Raven #79466 üzenetére
WTF?
-
bluobluo75
őstag
válasz
Black_Raven #79382 üzenetére
Ezt nem nagyon értem, kifejtenéd?
Kártyafüggetlen telóm van, és dual simes. -
válasz
Black_Raven #79446 üzenetére
Sajnos van...
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79438 üzenetére
Nem
kedvezménnyel 12990Ft lett volna a havidíj. ha azt vesszük hogy az S6-ot odaadták telekomnál 59.000 Ft-ért és 5310 Ft-os havidíjért igaz. Ha ezt átlagoljuk akkor 7800 Ft a havidíj ellenben a 12990 ft-os díjjal.
Igaz hogy az egyik S6 a másik S7, de a telenor így is drágábban adja most az S6-ot 0Ft-ért 13990Ft-os havidíjjal.
Ha a Telenornál vettem volna az S6-ot 5410 Ft-os csomagban akkor ott 160.000Ft-ot kellett volna fizetnem . Telekomnál ugyan ennyi havidíjért 100.000 Ft-ért kevesebbet és ugyan az a telefon. pff
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79433 üzenetére
5310 Ft a havidíjam (se több se kevesebb) és 59.000 Ft.ot fizettem a telefonért.
-
válasz
Black_Raven #79433 üzenetére
-
Batistuta7
tag
válasz
Black_Raven #79397 üzenetére
Köszönöm a választ .Az tényleg elég kevés .Telenoros vagyok , itt tiltás után a max 128kb és még beszélni is tudok vele neten . Viszont elvileg ez a csomag megszűnik majd és amik ott vannak most csomagok az vicc. Egyébként is 8 év után és alatt szinte semmit nem kaptam tűlök .Szóval át akarok jönni,itt jobban tetszik a hűség program plusz olcsóbban is jönnék ki 3giga nettel . De ez kicsit elvette a kedvem .2-4 kb az majndnem semmi .
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79430 üzenetére
Korlátlan hívás és SMS hálózaton belül 160 perc hálózaton kívül 1GB internet.
De ha nem aranytárskártyás lennék akkor telefonnal 7810Ft lenne a havidíj de most 5310
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79426 üzenetére
hát ha be tudnám váltani. 2 éve váltottam be fél évente 3700 pont jön össze és a 6. hónap végén törlik a 7. hét pontjait szóval ha úgy vesszük 4x3700. 14800 Ft-ot már buktam.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79424 üzenetére
Hát van TV internet telefon mobil (számlás) egy néven
és van egy domino kártya másik néven. Dominon nekem sincsenek pontjaim, de a számláson van 3700 pont. 1 pont meg 1 forint.
-
RockFonok
tag
válasz
Black_Raven #79420 üzenetére
+NAPILIMIT-tett kikapcsolom akkor mi történik ?
Lehet akkor nem tudom be kapcsolni a nettet? Most használom először a +NAPILIMIT-tett, ezért nem nagyon értem mire jó. -
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79414 üzenetére
Egy jó voip alkalmazás jó kodekkel megy, és az megy lassított nettel is. Az immmr még gyerekcipős, hozzá nem értős. Ha nem a contacts-ból hívok, hanem a Conversions-ból, biztos hogy nem a hívott számát hívja, hanem valami 5 jegyű számot, ami +51 vagy hasonló. és nyilván nem csörög ki.
-
totron
addikt
válasz
Volt egy olyan másfél év, mikor 7Kbyte/sec-ben állt meg a maximuma a 32/32-es állapotnak és nem csak mint pillanatnyi csúcsérték, mutatóba, hanem webezhettél, töltögethettél is ennyivel, persze az átlaga akkoriban is kevesebb volt. Ma már a 2-4 áll, ahogy írod. Nem ezzel van a gond, hanem hogy prioritásban is jócskán hátra kerülsz, ha lassított vagy, így ha nem Opera Minivel csapatod, ping timeoutokkal találkozol elég sokat sikeres oldalbetöltések helyett.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Black_Raven #79406 üzenetére
Az a helyzet, hogy az előző hozzászólók - még - nem az a korosztály (szerintem), akinek szüksége lenne az előfizetésre. Lesz az az élethelyzet, amikor viszont már nem akarsz töltögetni, hanem választasz egy olyan csomagot, ami lefedi az igényeidet és szépen fizetgeted havonta. Nekem idén lesz 20 éve, hogy előfizetéses készülékem van, soha nem volt prepaid-em. Nekem szükségem van arra, hogy elérjenek, bármikor tudjak gond nélkül akár külföldön is hívni, netezni, stb... ne álljak ott, hogy jaj elfogyott a lóvé a kártyáról és nem tudok hívást indítani.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79406 üzenetére
4 mi a rákért volt?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Black_Raven #79400 üzenetére
Már 2014-ben megfordult a trend: több az előfizetéses user minden szolgáltatónál, mint a prepaid (kattintásra pdf nyílik - 29. oldal).
-
k-adi
nagyúr
válasz
Feltöltőkártyás senkinek nem éri meg (mármint szolgáltató).. legyél szépen havidíjas, azokkal tudnak tervezni, azért is járnak CSAK nekik a kedvezmények, stb..
-
joelke HU
őstag
válasz
Black_Raven #79389 üzenetére
Nem kamu. Nekem volt csörtém a t-vel ezügyben. Vettem tőlük gyárilag független blackberryt és nem ment fel a blue hálozatra. Kértem az imei tiltás feloldását, de még pénzért sem tették meg, pedig leültem náluk a hűségidőt. Minden más szolgáltató kártyájával ment, egyedül a blueéval nem. Állítólag pár év múlva leveszik a tiltást maguktól is. De hogy pontosan mennyit kell várni az talány. A családban még van olyan dominóban vett mostmár kb 4 éves Nokia, amin még mindig él a tiltás. Szóval T-Mobile-tól ne vegyen senki telefont, aki a blues hálózatot akarja használni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Black_Raven #79390 üzenetére
Havidíjas csomaggal lehet, csak be kell állítani a pontbeváltást, van erre online felület, ahol be tudod állítani az egyenleg felhasználäsi sorrendet.
Domino csomag nem gyűjt beváltható pontokat, így ott csak egyenlegből lehet.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #79390 üzenetére
0:07kor? Kétlem. Amúgy lehet
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79386 üzenetére
De ha nem független nem tudod kipróbálni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79382 üzenetére
Azt tudni kell, hogy a Bluemobile hálózatról a Telekom készülékek IMEI alapján vannak letiltva.
-
bluobluo75
őstag
válasz
Black_Raven #79378 üzenetére
Időközben megtaláltam, de akkor a mostanit le kell mondjam nem?
-
bluobluo75
őstag
válasz
Black_Raven #79378 üzenetére
És ez hol van?
-
bluobluo75
őstag
válasz
Black_Raven #79338 üzenetére
Én már azon agyaltam, lehet átállok telenor kártyásra, és ott beállítva Klikk 1 GB-ra 1390Ftért
-
k-adi
nagyúr
válasz
Black_Raven #79369 üzenetére
Én rögtön platinára gyúrok!
Szerintem nem, mert gyorsan kiszámoltam:
Surf + maraton 500 = 830 + 1200 ft = 2030 ft | 500+150MB= 650MB
Surf + maraton 1000 = 830 + 1845 ft = 2675 ft | 1Gb + 150 MB
...
Surf + netplusz M = 830 + 1100 ft = 1930 ft | 500+150= 650 MB
Surf + netplusz L = 830 + 1470 ft = 2300 ft | 1Gb + 150 MB- Havi ~500MB cél esetén a Surf+Maraton 500 rosszabb, mint a Surf+Netplusz M és még kényelmesebb is a netplusszos, mert havonta automatikusan újraaktiválódik.
- Havi ~1GB cél esetén a Surf+Maraton 1000 nem jobb, mint a Surf+Netplusz L
Ha jól számoltam, mindkét esetben a NetPlusszos jobb Surf-al.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79365 üzenetére
Pedig azt rakhatnák korlátlanra. Amúgy a speedtest.net nél számlálja az adatforgalmat?
-
k-adi
nagyúr
válasz
Black_Raven #79364 üzenetére
Miben különbözik a Maraton a többi internetcsomagtól?
A Maraton adatopciót már meglévő mobilinternet-szolgáltatásod mellé vásárolhatod meg. Az így vásárolt adatforgalmad a többi internetcsomaghoz képest nem veszik el és újul meg 30 nap után, hanem a telefonszámod rendelkezésre állásáig érvényes.
Pl. vásárolsz egy Domino Maraton 1 GB-ot, akkor az adatforgalmat akár több hónapon keresztül is használhatod, amíg el nem fogy.Mi történik, ha több internetcsomagot használok egyszerre?
Ha már van Domino NetPluszod vagy Turbo adatopciód először azoknak az adatforgalmát használod el, és csak azután kezd el a Maraton adatod fogyni, így lehetséges, hogy a Maraton adatforgalmadat több hónapon keresztül is használd.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79359 üzenetére
Azt sajnos nem
Fent van az az oldalukon mit adnak.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Black_Raven #79354 üzenetére
Én most léptem át surfba úgy hogy volt már netplusszom és a napinet inaktív alapból a T oldalon lévő profilom szerint (netplusz zöld pipás azaz aktív)
Te aranyos vagy
mármint aranykártyás, mi nem
nekünk más kombináció a jobb de kb. mind 1800ft
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79351 üzenetére
akkor ez lesz. Most ezt felhasználom aztán megint váltok
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79346 üzenetére
1470 Ft netplus L de azt hozzá kell tenni hogy a surfnek van díja 870 Ft domino 5-ben azért drágább mert nincs ott havidíj.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Black_Raven #79342 üzenetére
Értem! Köszi az infót!
A surf-nál a napinet automatikus aktiválás nem szimpatikus, de gondolom ki lehet kapcsoltatni
-
St3ven
addikt
válasz
Black_Raven #79341 üzenetére
Az előfizetői szerződést is a Telekommal kötöd.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Black_Raven #79329 üzenetére
Én úgy olvastam a T oldalán hogy turbot csak NetPlusz /vagy/és Surf-hoz lehet de te domino5-ös vagy!?
(ezt a turbo-t lehet havonta megújítani automatikusan vagy havonta kérni kell újra meg újra?)
-
bluobluo75
őstag
válasz
Black_Raven #79336 üzenetére
Ezt a szolgáltatótól kérdezd, mert azt én sem tudom miért tiltott le 1 hét után???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest