- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Landsmann #136314 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést, sajnos így sem nyugodtam meg, hiszen a telekom oldalán láttam ezt leírva:
A telekom meg nyilván bizonyítani tudja majd, hogy nem volt benne hiba, hiszen másból sem áll a reklám, csak abból, hogy ők milyen jól összerakott, letesztelt, blablabla telefonokat adnak ki. Szóval továbbra is zsákutcának érzem ezt.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Landsmann #135100 üzenetére
Az országban sztem bármelyik mobilszolgáltatót ha nézzük tutira van 5-10-50 cella ami épp aktuálisan áll.. áramszünet, mikro hiba, egyéb átviteltechnikai hiba, rru hiba.. karbantartás stb..
Ezek szerint épp Fgy. pont ebbe a kategóriába esik. gondolom megcsinálják x időn belül..
Valamelyik román hálózatra nem tudsz fellépni? -
4Grider
félisten
válasz
Landsmann #135087 üzenetére
Nemrég csökkentették a net ÁFA tartalmát 5%-ra, nehezen tudom elképzelni, hogy most emelni fogják. De más gond is van: A telefonálás ÁFA-ja nem vonható le korlátlanul a befizetendő ÁFA-ból, az interneté viszont igen. Szóval az egy kulcsos ÁFA ugyan kibocsátói oldalon megoldaná a problémát, befogadói oldalon viszont nem.
-
4Grider
félisten
válasz
Landsmann #135085 üzenetére
Adószám nélkül nem számít az áfa tartalom, mert bruttóval számolsz. ÁFA körösként viszont részben vagy egészben elszámolhatod az ÁFA-t, ott pontosnak kell lenni, havi ÁFA bevallóként pedig utólag kell módosítgatni az előzőleg, az előlegszámla alapján bevallott ÁFA-t (kibocsátói oldalon is). Ha erre lenne jó megoldás, akkor már megoldották volna. Így viszont egy tömény sz.pás.
-
-
Diák66
őstag
válasz
Landsmann #133449 üzenetére
Úgy tudod feltenni, hogy szerencsétlen telefon nem tér észhez időben. Annyiszor láttam már a telefonomon, hogy 5G-s területről, ha indulok és háttérben fut a cellmappper, akkor az 5G ikon is kintmarad végig, miközben elhagyod a lefedett területet. Aztán mikor előveszed a telefont, még mindig ott figyel az 5G ikon. Gondolom ezt nézi be a cellmapper, ha a háttérben fut a zsebretett telefonon.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Landsmann #133414 üzenetére
Csak a térképből ne indulj ki, a múltbeli tapasztalatok mindig mást mutattak. Sokkal több területen van már most is bekapcsolva, mint amit a térkép mutat, majd egyszerre időzítetten tömegesen meg nagyot robbantanak majd. Így volt ez már a HSDPA+, 4G, 4G+ vonatkozásában is a korábbiakban.
Anno 4G-vel látszólag sehol se tartott még egy szolgáltató se, csak 1-2 demo város ment, majd egyik pillanatról a másikra (~1 nap alatt) 67% körül volt a térkép szerinti lefedettségük és a médiakommunikáció is csak onnan fordult egy nagyot. (azután pedig rohadt sok ideig mindenki jelentősen el volt maradva)
-
-
g0dl
addikt
válasz
Landsmann #133036 üzenetére
Az eredeti felvetésem inkább arról szólt, hogy pl. egy 5 Ft-os domino percdíj esetén nem keresnék az emberek az alternatívát, de ilyen árazással elérték, hogy emberek tömegeinél a alternatív megoldás lett az alap. Legalább is így látom én. Aztán persze a szolgáltatók sokkal teljesebb hívási adatokkal rendelkeznek, de ezzel együtt is hozhatnak rossz döntést.
-
válasz
Landsmann #133025 üzenetére
Azért remélem nem lesz kötelező soha Facebook messengert használni. Mert ezek nem kompatibilisek egymással. És a user az adataival fizet. Nemis szeretnék Facebook tag lenni.
Vagy a Google messengert vagy a Signalt esetleg a MS Teams-et tennéd kötelezővé ha telefonálni akarsz valakinek..? Vagy mindet?
A sima telefonhívás legalább mindenhol mindenkivel kompatibilis. Mégha nemis ingyenes. -
-
-
bociusz
aktív tag
válasz
Landsmann #131862 üzenetére
Nem mindig küldi vissza a modem, hogy milyen sávokból épül fel a CA, ilyenkor csak a fő bandot látod. Az biztos, hogy nem B3 a másik, mert a Telekomnak összesen 30 MHz-nyi van, abból nem jön ki a 20+20. Ha jól látom a füzesgyarmati toronyról van szó, úgyhogy valószínűleg B20 lesz a másik 20 MHz.
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Landsmann #131672 üzenetére
Így van. Nem egyszer fordult ő hogy VoWifi-n kezdtem a hívást, közben elmentem otthonról és VoLTE-n folytattam.
Visszafelé viszont nem vált, ha VoLTE-n kezdem a beszélgetést és közben hazaérek, közben ugyan csatlakozik wifihez, de csak akkor épül fel VoWifi ha befejeztem a hívást. -
válasz
Landsmann #131461 üzenetére
Nem mutatja, hogy hány percet telefonáltam - a küldött SMS-es számát viszont igen -, illetve aktiváltam az egyik családi Domino előfizetésen a 40 percet, kiírja, hogy rendben, majd nem jelenik meg - ki- és belépés után sem -, utána ismét felkínálja aktiválásra, de akkor már hibára fut és ez így megy sok körön át, nem számoltam, hány futam után jelent meg végül, mint aktivált opció. Pedig nem voltam türelmetlen, nem azonnal néztem, mert korábban is volt, hogy idő kellett neki, de most pláne és sok kör.
Nikaré: Lehet, hogy diákmunkások fejlesztik.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Landsmann #131412 üzenetére
Ezt ne akard ilyen szinten elemezni... Egy-egy 5G-s cella akár hónapokig is futhat tesztüzemmel, mielőtt hivatalosan is megjelenik a lefedettségi térképen..
Nem volt ez máshogy anno a 4G bevezetésekor sem... csak ott egybe hirtelen kommunikálták, hogy a semmiből hirtelen 4G lett az ország jelentős részén..
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Speederer
senior tag
válasz
Landsmann #130124 üzenetére
Köszi a tesztet!
Kb ugyanazt írtátok 4Grider-rel, úgyhogy abba az irányba kellene elindulnom. Egy gond van, hogy a vodafone-os modem+router+AP kombós doboz menüjében nem láttam ilyesmit. Ettől persze még a vodafone-nál lehet vele futni egy kört, de holnap kipróbálom egy saját routerrel a dolgot, feltéve ha sikerül a PPPoE passthrough-t beállítanom, mert konkrétan ilyet sem láttam eddig a menüben.
Szóval köszi mindkettőtöknek, remélem jutok vele valamire. Ha nem, akkor ez az újdonsült vodafone-os nászunk nem fog sokáig tartani... -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Landsmann #129952 üzenetére
A készülék mindenben megfelel a feltételeknek, és volt használva a megadott időszakban. Más is járt így nem egy emberről tudok. A telekom rendszerhibára hivatkozva nem frissítette az adatbázist, ők maguk vallották be, náluk csak azok az IMEI-k jók most, amik az előző turnusban (júli 17-ig) megfeleltek a kritériumnak. Mert ugye azokra is lehet továbbra is igényelni, annyi, hogy most hozzácsapták a 2G telókat is. Na ezek nem kerültek még be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest