- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
koviandri76
csendes tag
Mit csináljak? Net Start okostelefonnal
Tegnap érkezett meg a futárral az első okos telefonom (ZTE blade), kedvezményesen 21000 Ft lesz részletre két év hűséggel előfizetésre, hogy ne kelljen sokat fizetni érte.
Wifis telefont szerettem volna, hogy ingyen lehessen internetezni róla.
Rácsatlakoztam az otthoni gépünk rooterére. Egy két játékot és alkalmazást letöltöttem rá, hogy lássam mit tud és örültünk, hogy milyen jó kis telefon és, hogy ennyi kis pénzért nekünk is lehet ilyen. Egy két óra múlva jött az sms ,hogy 18 Mb-tot letöltöttem a net start díjcsomagra.
Ez tarifa szerint (amit ekkor szerencsémre megnéztem) 24 ezer forint körüli összeg volt.
13 Ft/ 10 kbyte. Leesett az állam!
A telefont egyébként azt hittem, hogy wifivel használom, mert kiírta, hogy csatlakozott.
A telefon ügyesen korrigálta a wifi hiányosságát és átkapcsolt.
Most már tudom, hogy az a kicsi E betű meg a 3G villogása mit jelentett.
Persze erre a használati utasításban és a szerződésben sem figyelmeztet senki, hogy ez irreálisan sok pénzbe kerülhet!
Mire ma sikerült letiltatnom a Net startot, az adat forgalmat is lekérdeztem: 82781 kbyte = 107615 forint lesz a számla. 1 nap alatt!
Jól sikerült a kipróbálása a telefonnak!
Köszönöm a T-mobile-nak hogy pár óra alatt, sikerült ennyi pénz elszednie egy négy tagú családtól. ( rántott hús egy darabig nem lesz ebédre! )
Köszönjük T-mobile! Ez bizonyítja, hogy még a válságban is lehet bevételt növelni!
81 Mbyte adat 107615 forintba került!Nem irreálisan magas ár ez?
Mi lett volna, ha nem csak fél napot használom a Net Startot okos telefonnal?
A telefon számlával egy időben a lakásunkra is benyújtaná az igényt a T-mobile?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest