- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
#79335424 #34595 üzenetére
Nekem is Praktikum+Net van, a "telefonszámhoz tartozó aktív szolgáltatások" között egy ilyen bejegyzés szerepel: "Mobil Online Start szolgáltatás: LETILTÁS".
Volt egy pár napos időszakom, amikor sem feltöltéshez tartozó adatkeretem nem volt, sem pedig opciós mobilnet nem volt megrendelve. Ilyenkor (szerencsére) nem volt net és nem vont le semmit plusz díjjat az egyenlegemből. Pontosabban mobil adatkapcsolat (3g) volt, de semmilyen netes szolgáltatás nem volt elérhető.
Lehet, hogy a Telenor úgy értelmezi, hogy "a tarifacsomaggal nem vehető igénybe Mobil Online Start szolgáltatás" azt jelenti, hogy ha van feltöltésből származó adatkeret és/vagy van egyéb opciós net aktíválva, akkor nem vehető igénybe!? Ha meg nincs egyik sem, akkor meg automatikusan jár, amennyiben a tiltás nincs beaktíválva.
Trükkös, mert a Telenor online felületén valóban nincs megrendelhető Mobil Online Start szolgáltatás, viszont annak tiltási lehetősége igen. -
tomp
félisten
Ráérzett a telenor, hogy korlátlanná kell most tenni a MyTV-t. Úgy ügyeskedtek az új állami sport csatornánál, hogy a 3betűs kábelen F1 alatt a magyar hangsáv helyén ment az eredeti. Az eredeti sáv emiatt néma volt.
Kizárólag MyTV-n ment a magyar hang a képpel együtt. (mindig tv-n a magyar hangal pár mp elteltével megállt a kép...)
Kép ment kábelről, a hang pedig mytv-ről. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
4Grider #34590 üzenetére
Szerintem meg tévedtek, bár ez ugye lehetetlen. Plane kikapcsolt nettel hogy hozhatta ossze...
Meg kell reklamalni, ez igy nonszensz.
Bar mit varunk egy olyan mocskos tolvaj szolgaltatotol ahol nyilatkozok az aremeles elutasitasarol , erre o arat emel amit kompenzal.
Hamarosan letelik a 30 napjuk a levelem megvalaszolasara, utana jelentem fel.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #34593 üzenetére
Sőt! Ha ez egy Praktikum+Net csomag, akkor ez a számla nagyon nem kerek. Tudomásom szerint, ilyen napidíj csak a Mobil Online Start -nál van. A Praktikum+Netnél viszont ezt írják:
"A tarifacsomaggal nem vehetőek igénybe az alábbi szolgáltatások: a Praktikum Hálózaton belüli csomag; Praktikum Csúcsidőn kívüli csomag; Mobile Online Start; Mobil Online Napijegy, Mobil Online Flexi, MMS hétvége; Páratlanszám; PluszNulla, Praktikum Hétvége; Szomszédhívó; WAP 45."
-
tomp
félisten
válasz
darvinya #34591 üzenetére
Téged nem idegesít jobb oldalt a navigációs sáv? Nekem az első dolgom mindig, hogy eltüntetem. :-)
MyTV sem kerek Chromecast esetében. Azon a közcsatornáknál az eredeti hangsávval megy. Ez az F1 esetében olyan erdményt okoz, hogy a pálya hang megy csak. A magyar hang nem. Remélem sikerül javítani a futamig. Jeleztem nekik.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #34592 üzenetére
Dehogynem. Úgy hívják, hogy "Napi elérési díj." Sztem elég világosan le van írva. Az más kérdés, hogy mennyire korrekt. Emlékszem, hogy én is alászakadtam. De, azért ez, így nem kerek.
"A Mobil Online Start csomag számlás és kártyás előfizetőink számára megrendelhető."
Arra határozottan emlékszem, hogy én nem rendeltem ilyet. Márpedig, ez a mondat azt jelenti, hogy nincs megrendelve. Akkor hogy lehet aktív? Khm...
-
4Grider
nagyúr
válasz
wwenigma #34589 üzenetére
Szerintem meg nem képezi reklamáció tárgyát az, hogy ha igénybe veszek egy olyan lehúzó szolgáltatást, aminek a napi elérési díja 299 Ft, és a szolgáltató a számlában ezt kapcsolási díjként számlázza. Mivel szerintem tök mindegy, hogy minek hívjuk a napi egyszeri díjat, ha annak összege stimmel az ÁSZF-ben leírtakkal.
-
Fkris
őstag
válasz
szabogabor10 #34581 üzenetére
4grider
Koszi!
Nem valami korrekt cucc, az biztos.
Elmondasa szerint a net ki volt kapcsolva, ezert fura, viszont magatol meg nem engedelyezi a telefon a netelerest, szal erre majd odafigyelunk.Koszi! -
-
4Grider
nagyúr
Javaslom, hogy olvass utána a Mobil Online Start szolgáltatásnak...
-
Beri78
őstag
válasz
scarabaeus #34545 üzenetére
Ugyan ez van nálam is!
Ha esetleg jutnál valamire, akkor majd írd meg pls. -
apaszka
veterán
Viktor!
Légyszi segíts nekem buta embernek!Nem értem ezt!
[A weboldalatokon ezt mutatja ,,]
[online felületen meg ezt dobja a szolgáltatásaim megrendelésénél.]Most ingyenes vagy csak a megrendelés az,és amúgy fizetős!
Mintha kikérem a sört ,addig nem kerül semmibe,de ha megkapom azt ki kell fizetni természetesen. -
gkrisz78
tag
válasz
4Grider #34575 üzenetére
Igen, mytariff. Ezt én is megtaláltam, csak nem emlékszem, hogy valaha megrendeltem volna.
Elvileg ha megrendelem, akkor:
"A szolgáltatás elérése:
A megrendelés után SMS-ben értesítünk a sikeres csomag megrendelésről. Az SMS tartalmazni fogja az első belépéshez szükséges jelszót. A belépéshez a telefonszámod és ez a jelszó lesz szükséges melyet a bejelentkezés után bármikor meg tudsz változtatni."Na ilyen sem jött.
Ja és itt 490 ft, míg nálam 400-at ír, szóval elég sok itt a furcsaság...
-
4Grider
nagyúr
válasz
gkrisz78 #34574 üzenetére
Ha mytariff csomag, akkor erre tippelek.
-
-
janeszgol
félisten
Somatom, köszönöm szépen a segítséged. Picit bonyolult lett ez a telenor honlapja. Nem egyértelmű. Még egy kérdésem lenne.
Van ez az 500mb, amit kártyásként 2290 forintért tudok megrendelni. De ott van, hogy "1 év szolgáltatáshűség esetén: 1490 Ft/hó". Ezt csak előfizetőként (postpaid) lehet igénybe venni vagy feltöltősként (prepaid) is? Tehát ha én vállalom, hogy egy évig mindig lesz rajta 1500ft, akkor kapok 500 megát. Ez lehetséges Praktikum+Netesként? Mert ez egyáltalán nem drága.
Köszönöm!
-
ryori
senior tag
http://kephost.com/image/SJIh
Ha null akkor nulla számla, semmit sem kell fizessek?
Nem lehet linkelni mobil nézetben. De miért?! -
törölt tag
válasz
zoli62 #34565 üzenetére
Az ÁSZF -nek van egy 1 -es és egy 2 -es számú melléklete. Az egyik a kártyás, a másik meg a számlás tarifákat és egyéb háttéradatokat tartalmazza. Minap átnyálaztam egy kicsit. Úgy rémlik, hogy valahol a vége felé taglalja ezt a hívásinfó ügyet. Ha jól emlékszem, akkor ez a duzzogós megoldás tőlük, mert régen még ez sem volt. Csak aztán vki elkezdte feszegetni, hogy az ügyfélnek a mittudoménmilyen szabály alapján joga van díjmentesen hozzájutni ehhez az infóhoz. Erre találták ki ezt a kipostázósdit. Hogy miért nincs ingyenes, elektronikus lehetőség? Ez már a hangszórós kérdés.
-
zoli62
addikt
válasz
#79335424 #34564 üzenetére
Hát ez az, ami rejtély. Alátámasztom, amit írtál. Feltöltős Neophone Voip telefonon pár perccel a legutolsó hívás után már lekérhettem az elektronikus hívásrészletezőt. A Telenornál a kártyás elfizetők díjazás ellenében hogy kérhetik ezt, mert én erről nem tudok? Múltkor én ezt kértem az üfsz-tól, de azt mondták, csak a lezártat tudják papír alakban utólag kiküldeni, ezt kaptam meg a héten .
-
törölt tag
válasz
zoli62 #34563 üzenetére
Nem. Kártyásoknak csak postai úton küldenek hívásrészletezést ingyenesen. Minden egyéb mód fizetős. Miközben, egy legalja VOIP szolgáltatónál bármelyik időszakot megnézheted webes felületen. Sőt, a kliensalkalmazásban (ami gyakorlatilag egy külön tárcsázó és névjegyzék) mindíg látod az egyenlegedet, az aktuális kimenő hívás percdíját és a hívás befejezésekor azt, hogy az a hívás mennyibe került. Egyszer kipróbáltam, símán meg tudtam jeleníteni infót az Androidos tárcsázó fölött, floating felületen. Akkor miért is nincs ilyen webes lehetőség és miért nem tud ilyen infókat megjeleníteni egy Telenoros rom, vagy a MyTelenor alkalmazás?
-
wetomi
aktív tag
válasz
zoli62 #34560 üzenetére
Elérhető elektronikusan is a hívásrészletező a MyTelenoron, igaz csak rendszeres hívásrészletezés esetén, de díjmentesen elérhető.
Ha használod a MyTelenort, akkor 1220-on nyilatkozol és kéred. De a nyilatkozat ugye már megvan az eseti részletezés miatt, szóval csak kérni kell az elektronikusat, ha még nincsen.
Az, hogy az eseti miért nem megy elektronikusan, az már más kérdés. De elfér az a rendszeres részletezés a MyTelenoron... -
zoli62
addikt
Ennél mág jobb, hogy most jött meg a Telenortól kért részletes híváslistám egy passzív kártyámra (csak telefont vettem tőlük, de SIM is járt hozzá Praktikum Ásszal), maximum. internetre használom néhanapján, főleg hálózati tesztelési céllal, illetve tartaléknak a meglevő kiváltására, ha már használhatatlan lesz. A Mobil Online Start tiltva volt a vásárlás óta, ezt én külön kértem, és mindig látszott a My Telenorban a meglevő szolgáltatásaim között. A részletes híváslistán egy olyan időpontban van adatforgalom, amikor tudtommalnem is használtam a telefont.(máskor sem nagyon
A reklamációmra válaszul korábban már törölték az "online forgalmat biztosító szolgáltatást", gondolom ez lehetett a Mobil Online Start, a hívásrészletezőt most kaptam meg kézhez, elektronikusan ugye nem lehet a Telenornál hozzáférni, miért is?
. Csak azt nem tudom, hogy aktiválódhatott, a poén az, hogy ennek az egyszeri adatforgalomnak a díjánál magasabb összeget írtak jóvá a kártyámon. Ezek szerint suttyomban, amikor nem néztem, máskor is volt a telefonomon mobilinternet forgalom.
-
Lipigab
tag
válasz
Viktor0610 #34557 üzenetére
Köszönöm szépen a információt!
-
-
Varszegig
veterán
válasz
Viktor0610 #34546 üzenetére
Elég vicces, telenor önkényesen aktivál, az ügyfél meg telefonálgasson, meg menjen üzletbe.
A hálószobába nem akar benézni a T szolgáltató véletlenül?
-
Lipigab
tag
válasz
Viktor0610 #34552 üzenetére
Wow! Azt meg tudnád esetleg mondani, hogy az Áfsz mely részére tudnánk hivatkozni, ha hajthatatlan lenne az ügyintéző?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest