Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is lenne egy kérdésem. Ha 3000Ft -tal feltöltök egy Praktikumos kártyát (nem netest), akkor arra automatikusan kapok 150MB -ot. Ez 30 napig, vagy a ciklus végéig érvényes. Tehát, van aktív netszolgáltatásom a ciklus végéig, külön adatcsomag rendelés nélkül is. Akkor ehhez rendelhetek kiegészítő adatjegyet?
-
-
Out
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Rendeltem SMS-ben 1000 Ft-ért 500 MB-os adatjegyet. 3 napig használtam, aztán megszűnt. Mi ebbe a jó nekem? Levonta az 1000 Ft-ot a kártyámról és használtam max 100 MB-ot belőle.
Vagy a dolog úgy működik, hogy a számlázási időszak végén vonódik le a pénz az SMS-ért és nem azonnal? Ebben az esetben nem szóltam semmit
mokalade: Köszi, hogy szóltál, nem vettem észre, hogy reagált

-
mokalade
tag
Nem úgy volt, ahogy (#35080) Viktor0610 írta és a létező legjobban jártál, mert 30 nap helyett a 4 napra eső díjat fizetted, de az 500MB ugyanúgy járt?
Sokan direkt így szeretnék.Most látom, hogy a Viktor0610 fórumtárs is újfent reagált.
Szóval úgy tűnik pont, hogy jól jártál.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Attól még adhatnák olcsóbban. Ha az megéri akkor ez is megérné.
Alacsonyabb ár->több előfizetés->nagyobb bevétel->jobb eredmény->örülnek
-
Varszegig
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok, köszi.
-
Out
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi az infót. Megnéztem a Mytelenor weboldalt és ott a számlázási időszak kezdete 08.08, én pedig 08.04-én rendeltem meg az 500 MB-os adatjegyet. Szóval úgy van, hogy mindegy mennyit használtam fel, buktam a fennmaradó adatjegyet és az ezzel arányos pénzt is. Ez így nem túl jó megoldás, viszont tanultam belőle

-
válasz
Varszegig
üzenetére
A Praktikum előnye a két pluszban megrendelhető csomag (Praktikum csúcsidőn kívüli és Praktikum hálózaton belüli), ezzel a díjak csúcsidőn kívül vagy hálózaton belül olcsóbbá tehetők, mint a Praktikum+Net esetében.

(Nyilván figyelembe véve, hogy az ellentétes időszakban vagy hívásirányba viszont drágább lesz.)
Out:
Már miért ne lenne jó megoldás? Időarányosan számláztak, tehát csak a pár napra eső részt vonták le a kártyáról, ennél jobb verzió (attól eltekintve, hogy 30 napig is élhetett volna a szolgáltatás) nem igazán van.
-
Varszegig
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt meg tudod mondani, van-e különbség (a percdíjat leszámítva) a praktikum, és a praktikum +net között? Azaz miért választaná valaki a sima praktikumot a +net helyett? Vagy én nem látok valami apróbetűs részt?
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt nem tudod véletlen,hogy mitől nőtt meg sokunknak a ping ideje nem lassított netnél?
Válaszodat köszönöm!
-
tomp:
A Home csomagok nem mindenhol elérhetőek, de a külön net előfizetés mindig is olcsóbb volt, mint a voice-kártya mellé vásárolható szolgáltatás.Remusz91:
Emlékeim szerint a MyTelenor oldalán írja, vagy a MyTelenor appot javaslom neked is -az tutira közli veled.
Doggy dog:
Ilyen részletekre nem látok rá a hálózaton...
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát amikor ugyan az a cég 6490Ft-ért ad 50GB-ot... Csak azt modemmel.
Nem értem miért nem bírnak tarifához is normális áron adni nagy adatkeretet.
-
Remus389
veterán
Sziasztok, kártyás csomagban vagyok, van-e egyszerű módja kideríteni hogy pontosan melyikben és mennyi épp az aktuális tarifa?
Ügyfélszolgálat nélkül, a telefonról.
-
mokalade
tag
válasz
zoli62
üzenetére
Azért már meg lett említve, de akkor újra, picit részletesebben.
Mind a Kiegészítő adatjegyek (eseti) min a Havidíjas adatcsomagok (rendszeres) leírásánál is ez olvasható a További információ fül alatt, kicsit furcsa az elnevezés, de:" ... Amennyiben a tarifád tartalmaz beépített adatmennyiséget ... " akkor az eredeti sebességgel használhatod fel ezt is.
" ... Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget ... " akkor legfeljebb 7/2Mbittel.Ráadásul mindkettőnél "számlázási időszak/kártyás ciklus" van emlegetve, tehát kártyás/számlás előfizetéssel is köthetőek.
Praktikumban nincs net > adatjegy 7/2-vel megy.
Az érdekesség kedvéért a Praktikum+Net alapból 7/2 tehát ott is az adatjegy 7/2-es lesz.
Magyarul a feltöltősök max 7/2-vel hasíthatnak, de akár 4G-vel. -
-
tomp
félisten
Ahogy látom újra van 30GB-os adatcsomag "Plusz 30 GB csomag" néven 9000Ft-ért. A korábbi 30GB+4G még mindig jobb feltételekkel megy mint ez az új.
30GB+4G: 8990Ft ha elfogy a keret akkor lassítás van 32/32kbps-re. Korlátlan sebesség azaz jelenleg 150Mbit.
Plusz 30 GB csomag: 9000Ft keret elfogyása után 0/0kbps-re való lassítás azaz lekapcsolás, a sebesség ha van a tarifában adatkeret akkor az annak megfelelő sebességen megy. De lehetőséget ad a 150Mbitre viszont akinek a tarifája csak 7Mbitet tartalmaz annak a 30GB is annyival fog menni.
10Ft-al drágábban rosszabb feltételek. Micsoda üzlet.
-
Most nem férek hozzá a rendszerekhez, a 1220-on vagy egy üzletben tudnak neked segíteni.
Addig is nézz rá a számra a MyTelenoron, vagy a MyTelenor appban, amennyiben a készülékedre letölthető.
Ellenőrizd, hogy a készülék adatforgalom számlálója szinkronban van-e a számlázási ciklusoddal.
A szolgáltatások felhasználhatósága nem a megrendeléstől számítódik, hanem igazodik az eredeti számlázási ciklusodhoz, tehát akár egy-két napra is szólhat egy adott megrendelés.Fontos infó, hogy szerencsére a netcsomagoknál úgy van, hogy időarányosan számolja az első tört hónapban a díjat, tehát ha a cikluszárás előtt pár nappal rendelted is meg, akkor nem terhelt teljes havidíjat.

-
Out
addikt
Sziasztok!
Praktikum + NET kártyás csomagban vagyok és kaptam egy SMS-t a Telenor-tól, hogy 1000 Ft-ért rendelhetek 500 MB adatmennyiséget és mivel éppen szükségem volt rá és a telefont főleg internetezésre használom (WiFi-mentes helyen voltam), ezért megrendeltem SMS-ben a szolgáltatást. Kb 3 nap múlva már nem tudtam használni a mobilnetet, pedig az adatforgalom számláló szerint 100 MB-ot használtam el csak. Ilyenkor mi van? Nem volt az SMS-ben, hogy ez csak 3 napig használható, hanem az volt benne, hogy a számlázási időszak végéig, ami ha jól tudom 1 hónap. Azért az nem lenne szép a cégtől, ha ezt úgy gondolják, ha megrendelem a számlázási időszak vége előtt 1 nappal, akkor csak 1 napig használhatom az 500 MB-ot. Ez komolyan így van, vagy menjek reklamálni?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Megrendelésre személyesen vagy telefonon van lehetőséged.
-
zoli62
addikt
A másik dolog, amiről itt kevésbé volt szó, hogy csak bővítő mobilinternet díjcsomagok lesznek,tehát egy sima Praktikumhoz gondolom nem lesznek megrendelhetőek, ahogy én a Telenor mostani üzletpolitikai változásainak a logikáját nézem.
-
Sziasztok!
Múltkor lett írva, hogy a DPI flottás csomagban lehet előfizetni korlátlan adat/sebességű mobilinternetre. Nos, feltételezem, hogy mobilnetre önmagába nem lehet előfizetni és kell mellé telefon előfizetés is. Kérdésem, hogy van valahol valami link, ahol tudok tájékozódni arról, hogy a DPI-s mobilelőfizetésnek pontosan mennyi is a díja, illetve mik a belépés feltételei? Köszönöm. -
gyurkikrisz
őstag
Érdekes, a Plusz netcsomagoknál nem korlátozzák a VoIP-ot, és meg is oszthatod saját eszközzel
-
St3ven
addikt
Most, hogy a tájékozottabbak sorban váltanak Praktikum+Net csomagra, csak arra leszek kiváncsi, ennek mikor emelik a 37/47 Ft-os percdíjait.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy hónap? Vagy lesz az kettő is?
-
khorvat
senior tag
Pontosan, nyilván nem szeretet szolgálat egyik szolgáltató se, de komolyan pofára eshetnek ebbe is mint ahogy júliusban országos ellenállásba ütköztek végül a fű alatti akciójukkal.
Minden a fogyasztókon múlik, ha van összefogás lehet győzni, csak ha országon belül nincs jobb alternatíva az sajnálatos, mindenki meg nem mehet külföldre!
Engem az a tény önmagában felháborít hogy 2015-ben a mobilnetért arany árat kérnek, minden szolgáltató persze. -
Doggy dog
senior tag
válasz
khorvat
üzenetére
Erről a 10 éves,100Ft-os percdíjról annyit,hogy a legelső számom ami 96 óta van meg (Praktikum classic-90Ft volt) soha nem váltottam át!!!Anyum használja és tegnap ránéztem.Régen átváltották,mert a sima (51Ft) praktikumban van.Ki tudja mióta!Khm.....
A mostani sajátra töltöttem 3000-ret,kaptam 150mb megint.Lassítás megszűnt ugyan.Le és feltöltéssel semmi baj,de a ping ugyanolyan fosh!!!
Míg 2 hónappal ezelőtt 30-40 volt,most 300-400.(biztos a teló szar
) Hiába jók a Mb-ok,ha a ping miatt lassú xar az egész.Mi történhetett vele??? -
Apollyon
Korrektor
válasz
khorvat
üzenetére
Igen ez igaz, de szerintem a nagy számok törvénye alapján biztos sokat fognak nyerni a dolgon, hiába hőzöngünk, meg vergődök pl én is itt, ha el is megyek, többen lesznek akik maradnak és akkor simán jól járnak. Főleg, hogy sokkal jobb választási lehetőség nincs ha az ember nem szeretne többet fizetni, akkor csak kevesebbet telefonál ezentúl még az új szolgáltatójánál is és kész, ennyi.
-
khorvat
senior tag
Miért ne lenne kiesés aki kevesebbet fizet az azért, akinek meg többet akarnak számlázni, az húz tőlük a sunyiba az is kiesés buknak egy előfizetőt!
Aki meg marad ne sírjon, szerintem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
khorvat
üzenetére
"Egyébként sokaknak előnyös lesz 10 éves csomagok 100Ft feletti percdíjak is működnek még ezeket erőszakkal olcsósítják, nekik elmondásuk szerint emiatt több tíz milliós bevétel kiesés lesz, de ezzel most pont jópofizni akarnak a júliusi malőr miatt!"
Ez mekkora egy kamu $xar... Jah, biztos van akik többszáz forintos percdíjjal szenvednek, de ezek azok az emberek akiknek valszeg halál mindegy, és minden bizonnyal ilyenből nem sok van. A több ember inkább mint pl. én, akinek tök alacsony percdíjas csomagja van, 1800 Ft-ot fizetek nettel együtt, ezt fogják megszüntetni, hogy most kevesebb szolgáltatásért fizessek 3000-et.
Eddig 24 Ft-os percdíjam közel kétszer annyi lesz. Több tízmilliós bevétel kiesés, mi? Ne beszélj már ekkora hülyeségeket. -
khorvat
senior tag
válasz
St3ven
üzenetére
Nem kell izgulni, kártyásokat fogja érinteni, ahol ugye minden feltöltéssel új szerződés köttetik.
Akinek az új szerződés nem tetszik, ne töltse fel a kártyáját vagy vegyen máshol kártyás előfizetést.
Egyébként sokaknak előnyös lesz 10 éves csomagok 100Ft feletti percdíjak is működnek még ezeket erőszakkal olcsósítják, nekik elmondásuk szerint emiatt több tíz milliós bevétel kiesés lesz, de ezzel most pont jópofizni akarnak a júliusi malőr miatt!Konkrétan szerintem, most nem felháborodni kell erre a lépésre akinek pedig kedvezőtlen a változás léphet!
-
Doggy dog
senior tag
Ami kedvezményeket adtak,most duplán visszaveszik. (32.5Ft helyett 51Ft)Tényleg,ha már átrakják az embereket,miért nem a legkedvezőbb csomagba?Mert sokan így sem csinálnak semmi és használják a legdrágább csomagot,mert azt kapták!
Másik kettő is ugyanaz.... Kb mint a tv-ben.Reklám van és bárhova hajtod ott is épp reklám kezdődik.Akár 10 csatorna is.Senkinek nem tűnnek ezek fel......
-
apaszka
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Én is megegyeztem velük egy év féláron kapott csomagban. Ha ezt felrúgják, akkor megérne egy misét valahol.
Lehet, hogy kikérem a beszélgetést , mivel én is rögzítettem, tudom az idejét másodperc pontosan.
Aztán kíváncsi leszek ez megállapodást felrúgni milyen dolog kérem?
És nekik szegezem a kérdést . -
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Valószínűleg azért mert ebben vagyunk érdekeltek, nem a másik szolgáltatók hireivel foglalkozunk.
Mindettől függetlenül nem tartom korrekt eljárásnak, hogy megegyeztem velük a tarifacsomagra egy évig tartó fix kedvezményes havidijra, azt pár hónap után önkényesen áttesznek egy másik, drágább csomagba. Ugye nem csodálkozol, ha én is azt mondom, hogy mocskos szemét banda? -
St3ven
addikt
-
törölt tag
válasz
Doggy dog
üzenetére
Attól függ, hogy mennyi net kell. Pillanatnyilag nem jut eszembe olyan szitu, amiben "rendes hívásra" kerülne sor úgy, hogy az ne vezetékes hívón keresztül menne. Ezért nem váltottam eddig Praktikum Ászról. Lényegtelen számomra, hogy mennyi a percdíj. Max. 9Ft percenként, plusz 9Ft kapcs díj.
-
Ra3
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszi, akkor szerintem én is más szolgáltató után nézek 15 év után, a djuice folks-omat törlik, ezzel az az egy szám amit kedvezményesen hívtam 4-5ft környékéről kb. 50-60ft-ra ugrik, szerencsére már bejárattam a voipot, csak eddig nem kényszerültem rá teljesen. Vicc amilyen percdíjak vannak, 2000-2001 környékén volt 36ft/perc a praktikum....
-
asdf_
veterán
válasz
123xyz
üzenetére
Mert az igenybe vett kedvezmeny nem csak keszulekvasarlas lehet. Lehet belepesi dij nulla forintositasa, lehet allando havi x ft, dijkedvezmeny es meg mittudomen mi. Egy mondattal, hogy az az osszes elofizeto osszes -barmilyen- kedvezmenyet lefedje, csak igy lehet megfogalmazni a mondatot :/
-
123xyz
aktív tag
Köszi a választ, így már világos. Csak azt nem értem, hogy mégis miért nem lehet ezt "egyszerű magyar" nyelven leírni, hogy "kivéve akkor, ha készülék vásárlással vettél / hosszabbítottál előfizetést"...
Na mindegy, most akkor lehet majd alkudozni, hogy melyik csomagba menjek, és milyen kedvezményt adnak rá, hogy tartsuk az előző tarifacsomag árszintjét. Szép lesz.

-
Doggy dog
senior tag
Ahogy nézem a prakt+net a jobb választás még annak is,aki nem netezik.Percdíjak alapján.Gyorsan átnézve a tarifacsomagokat.
Azt az 50mb netet hogy adják?Havonta?
Mi az apró betűs rész? Valami alapból aktív és viszi a kreditet,ha kifutok a netből?Vagy xy dolognak teljesülnie kell havonta?
Vagy ne legyek paranoiás
,mert minden rendben lesz,zökkenőmentes,nincs csavar?ledgeri

-
apaszka
veterán
Nekünk is jött az sms.
Djuice Combo csomag volt.....
Nem semmi a telenor.
De már intéződik a lépés innen. -
-
-
Ra3
őstag
Sziasztok, mi is kaptunk sms-t hogy átraknak mert megszűnik a djuice, itt most nincs meg az a lehetőség mint pár hónapja hogy egyoldalú módosítás, amibe nem egyezek bele?
-
St3ven
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
"Az alszolgáltatós (Blue, mol, miegymás) rendszertől annyiban félek, hogy ha a főszolgáltató és az al szétmegy, hoppon vagyok, vagy ha az alszolgáltató kivonul szintén..."
Akkor szépen átraknak Domino 5 tarifacsomagba. A T-nek sem érdeke szélnek ereszteni az ügyfeleit, még ha csak kártyások is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ledgeri
üzenetére
"Az alszolgáltatós (Blue, mol, miegymás) rendszertől annyiban félek, hogy ha a főszolgáltató és az al szétmegy, hoppon vagyok, vagy ha az alszolgáltató kivonul szintén..."
Most ahogy nézem, a blue mobil a legolcsóbb. Csak úgy kivonulni szerintem nem fognak, tekintve hogy a telenyomor fantasztikus akciójának köszönhetően kicsit megugrik a blue előfizetők száma.
(#35026) mokalade: Ja igen, köszi hogy szólsz, bár mondjuk van még időm, de akkor ez kiesett.)
-
ledgeri
nagyúr
Kártyás vagyok.
Most kellene feltöltenem a a számomat, azzal az évi egyszeri 3000 forintal, amiből maradt mostanra is 300...
Ez a tarifaváltási mizéria már engem is zavar, de csak azért érni meg szolgáltatót váltani, hogy ne ezt a bandát tápláljam. Szerintetek váltsak? (Számlás 29 [vicc, hogy így indult]ról praktikumra váltanának...)(lehetőségeim kb: http://www.internetet.hu/mobiltelefon-csomagok.html
Az alszolgáltatós (Blue, mol, miegymás) rendszertől annyiban félek, hogy ha a főszolgáltató és az al szétmegy, hoppon vagyok, vagy ha az alszolgáltató kivonul szintén...
-
Xpredi01
tag
Elegem van, hogy lassan már havonta emelnek meg dobálgatnak egyik csomagból a másikba kedvük szerint, meg járkálhatok, meg olvashatok utána, hogy mégis mi a fenét tegyek, no meg persze lehet bogarászni a több 10 oldalas jogászszövegeket a honlapjukon. Kapják be f.szom! Ennyit tudok mondani!

Váltok a Bluemobilera!
-
asdf_
veterán
válasz
123xyz
üzenetére
Hogy ha pl. 80 ropi helyett 45-ert hoztal el egy telefont az elofizu melle., ez a kedvezmeny 35e Ft, es mivel ez a kedvezmeny nem valtozik a radkenyszeritett dijcsomag-modositassal igy felmondani sem lehet a szerzodest. Magyarul aki vett telefont is, annak buko a felmondas.
-
123xyz
aktív tag
A következő részletet ajánlanám mindenki figyelmébe, a korábban linkelt telenor.hu/valtas oldal legaljáról:
"Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést, kivéve, ha a szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti."
Ebből ezt a kivéve... részt tudja valaki értelmezni? Én nem igazán értem, pontosan mire gondolnak.
+ Engem számlás 20 csomagból smarttarifa 2-be akarnak tenni, havidíjkedvezménnyel. Így pár száz forinttal kevesebbet kéne fizetnem, de nagyságrendekkel kevesebbet is tudnék beszélni (a 100 helyett 250MB net és korlátlan facebook nem sokat segít ezen). Készüléket is vettem anno, aminek a törlesztése már véget ért, kb 1 év hűségem van még a 2-ből. Az a kérdés, hogy ezek alapján én vajon hivatkozhatnék arra, hogy számomra előnytelen a váltás, vagy szerintetek esélytelen a szerződés felbontása?
-
darvinya
titán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Azért nem egyenlő a Online 100MB a Klikk-kel, mert 150MB-re lett emelve a kerete a Klikk-nek.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Aktív a klikk és nem áll szándékomban hagyni,hogy "kifusson"!
Nekem ez a praktikum+net lenne a "jó választás" majd,mint új,jobb faxább csomag??ha már kivezetik a djuice 29-et
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Doggy dog
üzenetére
A Klikket már nem lehet tovább megrendelni, aki régebben "előfizetett" rá, annak még megy. Azon a listán, amiben a kivonultatott díjcsomagok vannak nincs benne, viszon a Mobil Online 100MB, ami egyenlő a Klikkel, az igen, úgyhogy én nem reményekdnék, illetve mostanság divat lett kivezetetni a túlforgalamazásos tarifákat, mint a Klikk.
Ha Klikked van, akkor te is feltöltősben nyomod, a Plusz xxxxMB/GB csomagok lehetnek számodra érdekesek, én is arra váltok
-
Doggy dog
senior tag

Megjött nekünk is!Akkor most végleg megszüntetik ezeket és átbaxnak másik csomagba?!

1. kérdés: Párom nem használ mobilnetet már.Gondolom akkor ettől jobb feltöltős csomag nincs is neki?Maradnánk Telenornál,mert számhordozásos procedúrára most nincs idő a baba mellett!
2. kérdés: Nekem van net,klikk.Akkor ez is megszűnik ezzel a csomagváltással?Illetve mivel nekem kell a net,így melyik feltöltős csomag "érné" meg nekem?
Kösz Tnor,B+ Nem szoktam fikázni őket,de ez azért már...... f@ck -
mokalade
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Vigyázz, a MOL-os 28ft/percre sokáig ne számíts, én úgy látom Szept. 1-től megszűnik és marad a 40ft.
2015. szeptember 1-jétől hatályos változások
A MOL mobile ÁSzF-ből kivezetésre kerülnek a Multipont pontbeváltással egybekötött perc- és sms díjkedvezmények.Kezdetben nagyon jó volt, egész feltöltésre szólt a kedvezőbb díj, majd csak időhöz kötve. Ez már szerintem lassan a vég, nem lennék meglepődve, ha kompletten megszűnne hamarosan a MOL Mobile úgy ahogy van.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Na, ez igazán Telenorosra sikerült! Csodálkoznak a Telenyomor gúnynéven? Látom, van egy telefonszám, amivel egyből a rám vonatkozó változásokat írja. Na, végre egy innovatív megoldás! Azt nem értettem, hogy miért nem alapértelmezett az aktuális telefonszám, de ne legyünk telhetetlenek! Bepötyögöm a számot. Küldés után fekete képernyő, "a MyTelenor alkalmazás leállt" felirattal. A böngészőt is vitte magával. Újranyitom az oldalt, beütöm a kapott kódot. Eltűnt az ablak, de nem jött helyette infó. Király! Ennyit az innovációról! Jöhet a manuális mód. Tarifacsomag kiválaszt....ana, de a Praktikum Ász nincs a listában. És most?
Mi ez, ha nem Telenyomor? -
axioma
veterán
Ismeros telefont vasarolna, raneztem a rank vonatkozo vallalati arlistara. A telefonok nagy resze 2 ev huseggel vagy 1000 vagy 2000 Ft-tal olcsobbak csak, mint 1 evvel. Ez valami uj modi, miota az "allando cserelehetoseg" eletbe lepett, vagy valami atmeneti allapot?
-
wjbhbdux
veterán
-
Varszegig
veterán
Praktikum +Net-hez rendelhető a Plusz 100 MB? Asszony djuice reloadban van+netezz mobilon 100, ami megszűnik szintén. Arra esetleg jó lenne.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Csaba1512
üzenetére
Köszi. Eszerint az én csomagom is nov. 30-ig él. Király, akkor még van 3 hónap gondolkodási időm.
(#35017) wwenigma: UPC-s vagyok, nálunk nem elérhető a digi.. De ha ők is mobilszolgáltatók lesznek, és nem vesznek részt a kartellben, akkor tuti átmegyek hozzájuk. Most ezt a Mol mobile-t nézegetem, 1K a 100 mega mobilnet (elég) meg 28 Ft percdíj.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
polonic
üzenetére
& Somatom: köszi.
Az előbb megint felhívott az ügyintéző. Kérdeztem, hogy milyen más opció van, hogyan tudnánk ezt megoldani, úgy, hogy ne szívjam meg, ha már annyira hűséges vagyok, meg annyira szeretnek engem.
Sehogy. Vagy élek a bullshittel (mytariff xs), vagy nincs más opció (mármint hogy ne kelljen többet fizetnem).
Elmondtam neki, hogy mennyire gáz ez az egész, hogy egyre többet kell fizetnem egyre kevesebb telefonálásért, holott már Romániában is ingyen beszélnek korlátlanul pár ezresért meg hasonlók. Csak azért fárasztottam ezzel szegény ügyintézőt, mert rögzítik a hívást, nem tudom volt-e értelme, de ne ezen múljon.
Felajánlott még 2 éves hűséget is 2800 Ft-ért.
Szóval mivel nem tudtunk megegyezni, harmadjára is elmondtam neki hogy akkor addig használom a csomagomat amíg lehet, utána felmondom az előfizetésem és megyek más szolgáltatóhoz. Azt mondta egyébként hogy legkésőbb október 30-ig vezetik ki a csomagokat. Meg majd küldik a levelet a változásról, minimum 30 nappal a változás előtt. Köszi, ja és még hozzátette hogy mivel hűséges vagyok és az én kényelmem a legfontosabb bármikor élhetek a már elmondott kedvezményekkel (1 évig havi 500 Ft), holott tegnap még azt kamuzta hogy csak most élhetek vele, máskor már nem.
Sajnos úgy néz ki, hogy 2000 Ft alatt sehogy sem tudom megúszni az előfizetést, úgy se, ha nem akarok sokat pofázni. De amúgy internetről is le tudnék mondani ha lehetne olcsón beszélni meg sms-ezni, de ez a 40 Ft-os sms valami elképesztő szánalmas.
(#35014) Csaba1512: érdekes hogy nekem október végét mondott...
-
Csaba1512
tag
"A Telenor a korábban lezárt tarifacsomagjait és kiegészítő szolgáltatásait
2015. november 30-ig fokozatosan kivezeti, így azok a későbbiekben
nem lesznek elérhetőek. A Telenor a változással érintett
Előfizetőket közvetlenül értesíti. A kivezetést a Telenor a honlapon
közzétett Díjszabásokban (ÁSZF 1/A. és 1/B. mellékletek) az érintett
tarifacsomag és kiegészítő szolgáltatás neve mellett tünteti fel." -
Apollyon
Korrektor
Köszönöm a válaszokat.
Nemsoká felhív megint az ügyintéző, megmondom neki hogy a főnökei kapják be, és ha nem tudunk dűlőre jutni akkor viszem a számhordozós nyomtatványt egy másik szolgáltatóhoz.Amúgy a blue mobile, teszkó, mol mobil mind a vodafone hálózatát használják? Azt tudom hogy a UPC pl. igen, de ott 4 ezer ft alatt nem úszom meg (meg amúgy sem kell korlátlan net).
-
törölt tag
Sztem lehet egyedi szerződést kötni a szolgáltatókkal. Vagy, ki lehet küldeni VOIP szolgáltatón keresztül is. Azzal csak annyi a gond, hogy a nyomorult T. és V., SMS -nél blokkolja a virtuálisan küldött hívóazonosítót. Tehát, ha nem Telenoros a címzett, akkor nem a Te számod fog megjelenni küldőként. Én is mindíg aláírogatom az SMS -eimet, bár, a haverjaim már megszokták, hogy ha német számról kapnak SMS -t az vszínűleg tőlem jött. Szerencsére, nem túl gyakori, hogy SMS -ben kommunikálok.
-
Sziasztok, hátha itt valaki tud segíteni: érdeklődnék, hogy van-e valami kedvező arú megoldás arra, hogy ügyfeleinknek nagyobb mennyiségű notifikáció / értesítő smseket tudunk küldeni (pl rendelés visszaigazolás, foglalás / átvétel emlékeztető) gsm adapterrel (modemmel) szolgáltatókon keresztül jó áron

-
tomp
félisten
válasz
Apollyon
üzenetére
Engem a tarifa emeléskor hívtak fel 2x, hogy van ez a csúcs szuper tarifa. Sőt még telefont is kapok mellé. Egy csúcskategóriás Sony Xperia M4 Aqua-t. Nem kell. Nincs tervben új telefon.
Rám akarták erőszakolni a mytariff izét mert az jó. Ahha jó lenne nekik, ha havi 9ezerrel lenne több a havidíjam. Persze.
Az említett telefont pedig megvettem. Csak nem a telenornál hanem a sony üzletben.
-
St3ven
addikt
válasz
Armahun
üzenetére
Szívesen.
Még ki kell töltened egy előfizetési szerződést is, megtalálod azt is a Dokumentumtárban. Elküldheted őket levélben, de szkennelve email-en is.
-
St3ven
addikt
-
asdf_
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Ameddig a regi tarifacsomagod megszuntet nem tertis levelben kozlik, addig en kulonosebben nem foglalkoznek vele (leven ugye ez egy szerzodesmodositas, azt meg azert nem csak ugy a seggunkbol kirantva hajtunk vegre). Telefonoskisasszonytol is azt kernem, hogy nem jatszunk impulusvasarlosdit, a csak most, csak onnek, utolso alkalom cimu bullshitet tartsak meg, szepen kuldjek el levelben/emailben, hogy a dijcsomagom mikor fog megszunni, ahol elolvashato, hogy tenylegesen megszunik, vagy csak uj elofizetest nem engednek mar kotni ra egy adott datumtol (ebben az esetben szarod le az egeszet, mert teged ujabb huseg vallalasaig nem erint ez az egesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Hiába jók a Mb-ok,ha a ping miatt lassú xar az egész.Mi történhetett vele???

Mi ez, ha nem Telenyomor?