Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyen szerződésmódosításos panasszal csak akkor lehet gondolom élni ha hűsége van az embernek.
-
IamTheDog
tag
na, ma bementem a telenorba, hogy nem fogadom el a kétoldalú szerződésmódosítást.
a csávó minden kötözködés nélkül: rendben van, ezt a panaszbejelentő lapot kell kitölteni. (meg sem próbált rábeszélni semmire.)
én: és ezek után mi a következő lépés?
a csávó: ezt beküldöm a központba, és ott kezelik majd az ügyet
szóval már várom a hívást.kíváncsi leszek az ajánlatukra. legnagyobb előfizetésemmel (három van összesen, 25-30-at otthagyok náluk havonta) most smartarifa extra 5-ben vagyok, amiben a lényeg a 4 giga net, ami semmivel nincs bekorlátozva, voip is mehet, deezer is van stb. nincs olyan mytarifa verziójuk, ami ezt kiválthatja úgy, hogy ne járjak sokkal rosszabbul.
-
zombinyul
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem baj, a mult havi keretem nem volt eleg, mert meg nem volt itthon internet, csak azon tudtam netezni, plusz ugye parom 5 perces Facebookja meg le is csapolt 1 gigat
De mar itthon a tabbal van normalisan internet, van a melohelyen is wifi, le is mindtam a 3 es fel gigas mobilnetet. Eleg nekem masfel is... Meglatjuk, csak ebbe a honapba tartson ki 15-ig. 
-
-
zombinyul
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
De ez nekunk csak jo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
zombinyul
addikt
válasz
zeorsdfd
üzenetére
Az en csomagomba (telefonon) elvileg kilovik a netet, nem belassitjak. Ennek ellenere tegnap megkaptam az sms-t, hogy elfogyott az internetem, igy kikapcsoljak. Ennek ellenere meg mindig hasit mint az allat, nyoma nincs kikapcsolasnak, de lassitasnak se. Szoval erdekes. Plane higy a mult honapba ugyanez volt.

-
zeorsdfd
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Én akkor fogok sírni, amikor megszűnik a lassításos net(remélem soha). Ezzel a lassított nettel ugyanis még mindig lehet voip-ozni(kiszámolva 10ezer Ft-nyi összeget beszéltem ingyen, lassított neten keresztül, voipal előző hónapban), meg Deezert hallgatni, és még az emailek is lejönnek.
-
zombinyul
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Es wwenigma: en kerek elnezest
Az mas, bar nalam a tapasztalat is igy alakul... A Telenorral elegedett vagyok maximalisan (lefedettseg, segitokeszseg, szolgaltatas teren is), meg a MyTariffot is szeretem... De a T tenyleg egy atb*szos hulladek banda.Viszont MyTariffon belul lesz valami aremelkedes, ami miatt erdemes volna bemenni?
-
apaszka
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Igen így szoktak kedveskedni.
Persze mindegyik szolgáltató, nem ám csak a telenor.Én anno a voda-tól való lelépés előtt kaptam rengeteg kedvezményt tőlük. Igen egyedi előfizetést csináltak az őt számomra.
Aztán pár... év és csak léptem tőlük. Egy mocsok banda .Az első előfizetők közt voltam náluk, és két éve jöttem át ide!Igazából a telenor még a legjobb szolgáltató szerintem a rosszak közt itthon.
Persze adhatná ingyen, vagy negyedéé az internetet és a perceket, de ez álom.
Az új csomagok viszont tényleg átverősek, így vonta lesz belőle biztosan. Alaki ezt kitalálta, börtönbe kellene csukni. Ráadásul erőltetik, éld ezt gondolom parancsba is adják az ügyfeleseknek. Ez hiba!
-
wwenigma
Jómunkásember
-
zombinyul
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Parommal a T sokkal gusztustalanabb dolgokat muvel, mint velem a Telenor. Plusz az osszes Facebook bejegyzese alatt a Telekomnak hemzsegnek az elegedetlen, felhabrodott hozzaszolasok. Telenornal ilset nem lattam. En most is a Telenort valasztanam ha kellene.
Egyebkent az emelesek vegett erdemes bemennem egy Telenorba, hogy nem egsezek bele a dologba? Vagy engem, mint MyTariffost ez nem erint?
-
wwenigma
Jómunkásember
Elvittem az egyik szamom, egybol hivtak hogy a maradekra ilyen szipiszupi extraadat extrapercet tudnanak adni es az egesz csak plussz 1200forintba kerulne. (Regi smarttarifa2-m van mindenirannyal, nem felezett a havidij halon belul/kivulre) Udvariasan felhivtam a figyelmet hogy ha ezt komolyan gondolta akkor viszem a masik szamom is. Szamhordozas elott erdekesmod nem akartak zaklatni ilyen
csodalatosnevetséges ajanlatokkal.Most hogy megmaradjon a szamom, megyek kartyasnak amig a Digi mobil nem indul, nem dragabb a percdij ha nagyon telefonalhatnekom van. Netem meg lesz 1GB 1500ert, az mar a Digitol. De VoIP-n meg még olcsobb lesz...
-
zseko
veterán
Engem is kerestek már 3x telefonon, hogy becsaljanak a MyTariff-ba, de mondtam, hogy köszönöm, de neem. Nincs az az Isten, hogy előfizetéses maradjak, pláne egy olyan
szarcsomagban
Győzködni akart, de elmondtam miért nem, és magától rájött, hogy semmi értelme erőltetnie 
Azóta kártyás vagyok, és ~feleannyiból kijövök változatlan szokások mellett.
Előfizetésesnek lenni nem kedvezmény, hanem büntetés. -
Karesz_25
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most már csak a Samsung Galaxy S7-et (tudom, hogy nem jelent még meg) kell elintéznem, hogy ingyen kapjam meg jövőre...

-
-
-
Karesz_25
csendes tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szerintem határozottság és normális hangvétel kérdése...

-
-
Karesz_25
csendes tag
válasz
Karesz_25
üzenetére
Na, a mai napon megoldódott az ügyem...
A hangalapú tarifámra (Telenor Flow 1) akkora kedvezmény kapok, mint az emelés mértéke lenne, vagyis 700 Ft-ot, tehát változatlan lesz a havi díja. A Hipernet Heavy tarifacsomagomra pedig 1 éven keresztül 1.270 Ft kedvezményt (vihetem tovább hűségidő után is). Mindkettőre a hűségem fél év múlva lejár. Szóval én elégedett vagyok a megoldással, bár eddig sem volt bajom a Telenorral! Ha volt valamikor is pl. túlszámlázás, azt 1 héten belül korrigálták

-
válasz
dptrsk
üzenetére
Igen, nekem is adott havi 800 Ft kedvezményt (700 Ft-tal emelik júliustól a csomagom árát) a Telekom a mobilnet előfizetésemre, pedig hűségem van rá. Szóval még kevesebbet is fogok fizetni. A másik lehetőségem az volt, hogy lejjebb váltom a csomagot, de inkább a kedvezményt választottam. Igencsak értékelem ezt a hozzáállást. Ha a Telenor ilyen undok marad az előfizetőivel, még könnyen ráfázhat.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
A telenor nem ad semmi engedményt. Csak terel a MyTariff fele.
A telekom is emel, de cserébe hagyja hogy a jelenleginél olcsóbb csomagra válts és/vagy akár 1000ft/hó havidíjengedményt ad 1 évig.
Sőt a telekomnál egyedi elbírálással van akit elengedtek kötbér nélkül.Ez a hozzáállás a nem mindegy.
Illetve a döntéshozók idiótának nézik az előfizetőt, s ezt le is írták... Ha a HIPERNET 0val megy, mert elfogyott, akkor mitől hiper??? 32/32 esetén az instabil rendszer miatt legalább valakiknek hiper maradt.
A MyTariff akkor lenne alternativa, ha sebességet kéne benne venni, nem pedig adatot... -
válasz
KamuMazsola
üzenetére
"Csodalkozom, hogy van még olyan, aki a telenor mellett kardoskodik."
Nincs min csodálkozni. Mindent összevetve nem hiszem, hogy a Telenort hátrébb kellene sorolni, mint a másik kettő céget. Valamelyik ebben jobb/rosszabb, a másik meg abban.
Ha meg valami miatt nem tetszik a cég, ott a számhordozás, vagy hűség esetén az (írásos) ügyfélszolgálat.
-
KamuMazsola
őstag
Vegigolvastam a mai termést. Csodalkozom, hogy van még olyan, aki a telenor mellett kardoskodik. Drága, az árképzés gusztustalan, ezen nincs mit magyarázni.
-
zombinyul
addikt
Igen, ez igy tenyleg eleg gaz... Se ujnak nem szamitok, se reginek. Ha egy uj elofizeto kedvezmenyt kap, az oke, mert vevot csalodatnak. Ha egy regi kapna, mint Te, ertheto, mert nem keves penzed van benne a szolgaltatasukba. De ez igy szamomra is erdekes.
tatabike: igen? Ezt jo tudni, de nekem ez meg igy is boven csecse.
40ezerrel kaptam meg egyebkent olcsobban a tablettat.
Ui: a szerzodesben is total korlatlan nappali net van feltuntetve. Vagy amit irtal, ugy ertendo, hogy ha a 25 megat elhasznalom letoltogetesekkel, annyi a Youtubenak is?
-
Zooliegsm
tag
látom újraolvastad, megtaláltad és törölted a szövegből, így offosra rakom.
benne van az, ha meglesed...idézek "Ezúton jelzem, hogy nem kívánok élni az Önök által 2015.05.29.-én jelzett, tervezetetten
július 1.-től hatályba lépő kétoldalú szerződésmódosítás ajánlattal....." -
Zooliegsm
tag
Sziasztok
Ma voltam telenornál. Aztmondja az ügyintéző, hogy Ő még nem is hallott a ÁSZF 9.2.1.5. pontjáról

Mondom pedig ott van. Nézd meg. Megnézte. Aztmondja...figyelj...aztmondja "ÉRDEKES".
De ennek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy ÚGYSEM fog megmaradni a régiben. Max kedvezményt kapok. Mondom Neki, de az már nem változatlan feltétel. Aztmondja dehogynem. ehhh
Aranyos volt, bár érdemben nyilván felesleges vitázni vele. Ha a saját ászf-ükre rácsodálkozik ( vagy direkt játssza a h*lyét, mert erre van oktatva).
Sebaj, megírtam a levelet telenornak egyrészt válaszban az emailjükre másrészt a megfelelő űrlap kitöltésével. Aki esetleg copy pastezna annak tessék:
"Tisztelt Telenor
Ezúton jelzem, hogy nem kívánok élni az Önök által 2015.05.29.-én jelzett, tervezetetten
július 1.-től hatályba lépő kétoldalú szerződésmódosítás ajánlattal.Hivatkozva az ÁSZF 9.2.1.5. pontjára (Amennyiben a Telenor kétoldalú szerződésmódosításra
vonatkozó
ajánlatát az Előfizető a fentiek szerint nem fogadja el, a szerződés változatlan
feltételekkel hatályban marad – kivéve a 9.2.3.10. pontban szabályozott esetet, amikor
az elfogadás ráutaló magatartással is megtörténhet.) szeretném a szolgálatást VÁLTOZATLAN
díjakkal és feltételekkel tovább használni.Kérem jelezzék 15 napon belül, ha van egyéb teendőm ezen levél megírásán kívül,
amennyiben nem válaszolnak, úgy levelemet olvasottnak, tartalmát elfogadottnak tekintem."Kíváncsian várom a válaszukat. Ha az lesz, márpedig kicsi az esély rá, amit az ügyintéző mondott, és próbálnak "megvásárolni", hogy menjek át x-y csomagra megmondom köszinem. Próbáltam Náluk mytariffot, de aztmondja van hűségem így a hűségkedvezményt nem vehetem igénybe. mondom miért, hát új hűséget kötök. aztmondja nem. mondom akkor ha hűség kedvezmény nélkül kapom akkor nincs is hűségem. aztmondja de. mondom ez azért eléggé sántít elvégre nem jókedvemből váltok, hanem mert Ti az enyémen módosítani szeretnétek...na mindegy. meglátjuk mi lesz.
-
Infusio
csendes tag
Sziasztok!
A kérdés az lenne, hogy ugye most július 1-től emelkednek az árak. Kb. még fél év van a hűségidőmből viszont ilyenkor nem lehet egy bizonyos ideig felmondani a szerződést minden következmény nélkül vagy ez hogy működik? Már nem igazán tudom követni éppen mit művelnek
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vitat general, ami utan tobb ember terhet eszhez, hogy nagyon at vagyunk b@szcsizva a palankon. Aki meg ezt nem latja be ezek utan, az menthetetlen...
Lenyeg hogy igy legalabb idonkent konstruktiv diskurzus alakul ki, tobb ember ertesul rola hogy valami bizony nincs rendben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tök jó lenne, ha végre befejeznétek
Nem ezt írtam? Pont, hogy engem is kicseszettül irritált már ez a vita, vagy mi a l...sz.
Nem is értem, hogy minek nekem írtad, de szerintem te sem... -
Viktor77
titán
Jó, akkor játsszuk azt, hogy aki még egyszer személyeskedik (bárhogy), az pihen.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viszont ettol meg pofatlan hasznot huznak amellett hogy sajnaltatjak magukot. De persze azok a hulyek akik ezt felhozzak.
A kolleganak is tokeletesen igaza van amit tenyszeruen tobbszor be is bizonyitott, felhaborito amit itt muvelnek... Ott a korabban linkelt cikk es grafikon.
Reszemrom amint tudok szerzodok a Digihez, ha lehetne nomadikus 21es szam helyett hordozni a meglevot akkor mar a mobilnetukon hasznalnam....
-
Tök jó lenne, ha végre befejeznétek, mert már marha unalmas.
A romániai Digi vagy az osztrák T áraival itt, Magyarországon a Telenor árai nem fognak változni, tehát teljesen felesleges beírogatni időről időre, hogy ott milyen jó is a mobiltelefonálás.A válaszreakció sem volt persze idevaló, de az egyik fél (nekem mindegy, melyik) igazán abbahagyhatná...

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Hagyd már abba ezt a "bőgést", meg rinyálást, mert a másik fórumozónak van mindenben igaza, kiszabott unalmas, hogy az érdemi "revansod" egy hisztis p..csa eszével ér fel. Mielőtt rákérdeznél, nem cimborám, meg nethaver ilyesmi, egyszerűen olyan tényeket írt le ésszerűen, ami igaz.
De csak folytatod itt oldalakon keresztül a hisztizésed, meg PÜ-t akarsz bemásolni, a neve pont ez Privát üzenet, senkinek, semmi köze, hogy privátban ki-kit k anyázott, azért privát. Normális vagy te? Nem hiszem...
-
asdf_
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
El lehet álni a szerződéstől 8 napon belül.
Eloszor is nem 8 nap, hanem 14. Masreszt nem, nem lehet elallni, mert csak a kizarolag tavkozlesi eszkoz utjan kotott szerzodes minosul tavollevos szerzodesnek, es csak ennek eseteben biztosit a jog elallasi lehetoseget. Es az, hogy kimegy egy futar papiralapu szerzodessel, amit az ugyfel a kis kezevel alair, az minden, csak nem kizarolag tavkozlesi eszkoz utjan kotott szerzodes.
Az ilyesmik miatt szigirítanak majd Aug 1 től.
A fentieknek marhara semmi koze nincs az aug 1-es valtozasokhoz. -
Sayuar
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Megpróbálom leegyszerűsíteni a mai vitánkat:
1. a telenor és a telekom árat emel, a vodafone (még?) nem
2. kifejtem, hogy szerintem nagyon drága Magyarországon a mobil telekommunikációs szolgáltatás, és felhozok egy külföldi példát azért, hogy szemléltessem, semmi nem indokolja Magyarországon az ismételt (10%-os) áremelést, hiszen szomszédunkban a hazaihoz hasonló tartalmú szolgáltatást 1/10-ed áron kapnak.
3. hangot adok annak, hogy a magyar 900%-os felárat nem lehet megmagyarázni: nem igazolja sem a különadó, sem a telekomadó, sem a bérek, semmi sem.
4. ha eddig megérte szolgáltatni + 4G-t építeni a telenornak/telekomnak a régi árakon, akkor július 1-jével ezt miért ne tudnák tovább folytatni?
5. a telenor arra hivatkozva emel, hogy 4G-t épít. Könyörgöm: máshol Európában is építenek 4G-t, mégse nem emelnek. Tovább megyek: a digi romániában most építi a 900MHz-es állomásait, ennek ellenére 40%-al csökkenti az árat.Lehet csűrni-csavarni a dolgokat, de ettől függetlenül a fent leírtak nem vélemények, hanem tények.
Részemről ezzel befejeztem. -
tomp
félisten
Tarifát váltottam. A hölgy kérdezte, hogy telefont akarok e. Nem. Illetve hűséget sem mert meg van rá a nyomós indokom. Kérte meséljem el. A mondókám után csak pislogott. Megértette a döntésemet.

Félve azért megkérdezte, hogy ugye nem 1-est fogok neki adni az sms értékelőben mert a legutóbbi értékelésem 1-es lett februárban. Nem.
Kedves és vidám volt annak ellenére, hogy fázott mert a klíma Antarktisz üzemmódban volt. -
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Telenor N920 az milyen telefon? Az N900 az egy Zte V795 volt. -
törölt tag
Nem vitatkozni akarok, csak nem értek vmit. Az utolsó oldal tele van személyeskedő, politikai, közgazdasági témájú hsz. -ekkel, amik úgy tűnik, hogy beleférnek a témába. Ehhez képest, volt pár, teljesen technikai és a Telenor -hoz is kapcsolódó hsz. (a VPN -ekről), amelyek nekem úgy tűnik, hogy törölve lettek. A Virtual Private Network, tudomásom szerint egy teljesen legális és biztonságos kapcsolati mód. Sok céges szerverhez csak így lehet kapcsolódni. Mobilnettel is teljesen elfogadott, az Android pl. alapból tartalmazza. Szabad tudnom (akár privátban is) a törlés okát? Azért is érdekelne, mert ha az ok, vmilyen esetleges rosszallás feltételezése a szolgáltató részéről, akkor gondolom, hogy legalitásuk ellenére a VOIP, az FTP, vagy a P2P kapcsolat is tabu téma ebben a topikban.
Szerk: látom, hogy nem csak nekem tűnt fel.

-
taranis
addikt
Jé, ki lett törölve az összes hsz ami a hipernetes VPN-es trükközésről szólt. Nem nagyon értem, hogy mi volt a gond vele, kivéve ha bizonyíthatóan illegális dologról volt szó, amin azért meglepődnék.
-
Viktor77
titán
Mindenki vegyen vissza, nyugodjon meg!
-
polonic
félisten
válasz
Sayuar
üzenetére
Reménytelen eset vagy. A múltkor privátban is bebizonyítottad, hogy mennyire suta vagy, hiába mond neked bárki bármit, egyszerűen nem tudod elfogadni.
Várd a csodát, annyit mondok.
Látod bazze, megint olyan dolgot hoztál fel, amiről kurvára senki nem szólt egy szót sem. De ha már szóba került, na az elég jó volt. De belpiacra sajnos nem lehet ilyet megtenni.
-
Sayuar
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Még annyi jutott eszembe, hogy szólnod kellene Viviane Redingnek és Neelie Kroesnek, hogy fejézzék már be azt, hogy folyamatosan összehasonlítják a magyar, német, román, és a többi EU-s roaming telekom árakat, és különben is szánalmasak, hogy ránkerőltették az EU-s roamingot, hiszen jó volt nekünk a 350 Forintos percdíj, és amúgy se nem szokás két különböző ország telekom árait összehasonlítani.
Varszegig: igazad van. Nekem mindegy hogy ki hozza el az igazi versenyt, csak lenne már. Akár China Telekom is jöhetne.
-
Varszegig
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
Mindaddig, amíg 60Md Ft osztalékot fizet egy telekom cég (telenor), addig nincs miről beszélni. Lehet itt adóterhekről, meg bérekről beszélni, de ha egy ennyire szará adóztatott ágazatban kiszaladt 60Md Ft osztalék, akkor már elnézést kérek, de a legenyhébb szó az áremelésre, hogy pofátlanság. Game over, jöjjön a Digi, és szántsa be ezt a 3 szemét szolgáltatót, a székházuk helyét hintsék be sóval.
-
Sayuar
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Hihi... A megmondóember, aki eldönti ki, mikor, mit hasonlíthat össze... Illetve ki mitől szánalmas.
Nevetséges vagy, de azért szeretem amikor beírsz, feldobod a napom, és van min mosolyogni.Viktor: romániában semmilyen a telekomokat súlytó adó nincs, és semmilyen adó nem csökkent tegnap 40%-kal. Akkor hogyan tudtak egyik napról a másikra 40%-kot csökkenteni?
-
Viktor77
titán
A szolgáltatás kijátszását kéretik nem itt kitárgyalni.
-
válasz
Sayuar
üzenetére
Mert gondolom, tisztában vagy mind az itthoni, mind a külföldi árak tartalmával, hogy miért annyi, amennyi.

Egyébként ha már valakinek be kellene fejeznie, akkor az(ok) kellene legyen(ek), aki(k) a külföldi szolgáltatásokat veti(k) össze a magyarokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kiszálltam, mert mint mondtam, nem szeretek széllel szemben...

-
válasz
LanyUs
üzenetére
Egyébként ez az adatforgalom leállítgatás tényleg orbitális f@szság. Csak egy szituáció: 1-2 nappal vagy fordulónap előtt, elfogyott az adatkereted. Na ilyenkor normális esetben lassítás után is netezhetsz tovább, igaz csigatempóval, de 1-2 napig még ki lehet bírni, ha csak böngészni akarsz. Viszont ha teljesen leállítják, kötelező ráfizetned, hogy egyáltalán netezhess. A Telenor magyarázkodása nettó bullshit. Nagyon aljas mind a Voda, mind a Telenor húzása. Attól félek, hogy a Telekom is át fogja venni hamarosan...
Egyébiránt Ny-Európában minden nagyobb szolgáltató lassít. Ennyire pénzéhesek már nem lehetnek a mi drága szolgáltatóink...pedig nagyon is azok.
A Digi árcsökkentéséhez inkább nem írok semmit, mert mindig van, aki megvédi a szolgáltatóinkat... -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ők nem azért nem küldték ki, mert "abszurd" volt az üzenet tartalma. SZVSZ akkor sem küldték volna ki, ha regionálisan mondjuk egy megyére szólt volna, és csak az ott lakóknak, hogy holnap ne menjenek munkába meg iskolába, mert olyan ónos eső lesz, hogy mindenki számíthat kéz és lábtörésre. Politikától függetlenül, az országos katasztrófavédelem és a belügyminisztérium volt az aki egy rendkívüli helyzetben kérte meg a szolgáltatókat, hogy továbbítsanak egy üzenetet. A másik kettő meg is tette.
Szerk: Egyébként én is megkaptam az üzenetet, és igen a gép előtt ültem

-
-
LanyUs
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Tegnap voltam szekszárdi üzletbe. A hölgy arról tájékoztatott, hogy minden csomagnál megszűnik a lassítás, tehát elfogyott, akkor game over. Remélem tévedett, mert éppen ez volt az előnye a telenornak. Nem ő a hibás tudom. Azért magamban elmondtam párszor, hogy a jó édes k..... ....... annak, aki meghozta a döntést

-
polonic
félisten
válasz
Sayuar
üzenetére
Fejezd már be ezt az összeasonlítgatást. Lehet, hogy kurvamagas itt mindennek az ára. Sőt az is, ez igaz.
De ez a bullshit összehasonlítgatás. Teljesen más környezet, más ország. Érted? Szóval innentől kezdve kurva értelmetlen bármiféle ilyen összehasonlítgatásba bonyolódni, mert ott rohadtul nem ismered a piaci környezetet meg semmit. Sőt, még az itthonit sem szerintem.
-
válasz
üzenetére
"A hóhelyzetben nem ők voltak, akik nem küldték ki a központi SMS-eket? Azt is megúszták."
Mit kellett azon megúszni?
Hogy nem kaptam itthon, a gépem előtt ülve üzenetet, hogy üljek át egy másik autóba, ha kifogy a benzin? 
Ennél már csak az volt viccesebb, mikor bejött az ügyfél, hogy ő bizony most emiatt elhordoz. Mennyé!!!!
-
trec12
addikt
A Telenor Facen percek alatt kitörlik az áremelésre vonatkozó nem túl hízelgő hozzászólásokat.
Remélem nem ússza meg ez a társaság a hatósági vizsgálódást.... pl. 1690-es havídíjra 400 Ft-ot rápakolni? Azért ez gyalázat...mintha szabad rablás lenne. 
Mindeközben Romániában:
Digi MobilFull flat 10 helyett 6 Euro/hó...
-
-
Mono25
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Max 20 sms-t küldök egy hónapban, a hívás a fontos. Korlátlan sms-ről simán lemondok. Köszönöm

-
Freezee
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szülőket felhivta a Telenor hogy ingyen adnak nekik mobilt amit már most küld is és holnapra ott lesz náluk de írjanak alá ilyen olyan szerződést. Nem tudom mit mondtak szülők elvleg nem mondtak rá se igent se nemet hanem kértek időt, ami után felhívtak engem tegnap este. Mondtak nekik várjanak megnézem mit tud az a lumia 520 talán. Na ma reggl megnéztem és az egy kalap sz.. izé semmi. Felhívom őket hogy nem kell ez nagyon gagyi, mire mondja hogy reggel már itt volt a futár és aláirattatta vele mert hogy tegnap kérték.
CSúcs...
Ezt vissza lehet mondani? Vagy hamár így is ugyis hosszabítattak velük akkor ha megtartom a szerződést nem lehet valami értelmesebb telefont választani helyette ( természetesen ráfizetéssel ha drágább ) ugy hogy visszaadjuk ezt a hulladékot???
100 éve vagyunk náluk előfizetők de ez egy vicc amit most műveltek. Mindezt úgy hogy direkt az én telefonszámom van beállítva kapcsolattartónak pont az ilyen esetek elkerülése végett , erre megkerülnek és őket hívják... Hát kapjákbe már elnézést. -
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Egy megállapítás volt, mi szerint semmi se nem indokolja Magyarországon az újabb áremelést.
Át lehet menni más szolgáltatóhoz? Mind a 3 szinte egy áron szolgáltat. Nincs verseny!
Sírás? Igen egyfolytában sírnak a mobil szolgáltatók az adók miatt. De kérdem én: romániában 6 euróért (1800 Forintért) adnak egy ilyen csomagot, ami nálunk 15.000 Ft, akkor ezek szerint nálunk a bevétel 90%-a megy adó formájában az államnak?
Ugye-ugye.
Nem. -
törölt tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Ez sajnos igaz, hogy sok a technológiailag elmaradott ember, de amelyik annyira az, hogy - most nem tudom a Telenornál van e ilyen applikáció, de a Telekomnál van -, hogy képtelen elindítani az adott applikációt, vagy belépni a Telenor oldalán és megnézni az egyenlegét ott azért felmerül az a kérdés, hogy ennek minek mobilinternet?
Most az a helyzet, hogy a mobilinternetnél három részre oszlanak a felhasználók:
1. Akik a mobilinterenet, úton és mobileszközön használják
2. Akik - mivel nincs lehetőségük vezetékes Internetre így kénytelenek PC-n használni
3. Akik mind a két dologra - pl nálam a Net & Roll S, egyfajta biztosítéki tartalék is arra az esetre ha szolgáltatói kiesés lenne ideiglenesen - együtt használják.Na most az elsőnél különösen igaz az, hogy:
1. Skype-olnak, Netes rádiót hallgatnak, böngésznek, fórumoznak. Ezekről nehéz elképzelni, hogyha erre képesek, akkor egy egyenleg lekérdezésre nem.
2. Gyanítom, hogy ők vannak túlnyomó többségben.Magyarországon a mobilinternetes helyzet szolgáltatótól függetlenül elszomorító. Különösen azok számára, akiknek nincs más módjuk az Internetre való csatlakozásra. Akár az Inviteles akár a Telekomos topicban járok rendszeresen előjön olyan probléma, hogy az adott címen, nemhogy ED3, Optika nem érhető el, de még xDSL sem, sőt olyan is van, hogy még a mobilinternet sem.
Nyilván a legutóbbin csak költözéssel lehet segíteni. Viszont akinek a mobilinternet opció megvan egyedüliként, annak viszont szorosra kell fognia a gyeplőt. Telenornál volt, vagy talán még van is a nappal 3GB éjjel pedig 100 GB-os csomag. Hát nem igen fogja végig Youtube-ozni a hónapot FHD-s videókkal.
A többi szolgáltatónál meg még rosszabb a helyzet. Személy szerint nekem 12-én lesz a forduló, a 8 GB-ból még van 5,5 GB, szóval nekem még ez a csomag is bőven jó, de nekem sem lenne elég, ha nem lenne itthon ED3-as Invitel kábelnetem.
Egy szó mint száz, idehaza a mobilinternet luxus.
-
Viktor77
titán
válasz
Sayuar
üzenetére
Igen, én tudom.
Unalmas a folyamatos sírás.
Oké, nem tetszik a szolgáltató, átmész másikhoz, a választás lehetősége adott. Ennyi.
Én sem vagyok elégedett, nekem sem tetszenek az emelések, de ez van. Majd ha jön az értesítés, nem fogadom el. Illetve, mivel júliusban vehetek új telefont, megpróbálom összeköttetni a kettőt (elfogadom az emelést és talán valamivel jobb árat kapok, vagy valami ilyesmi).Leírom az én nézőpontomat.
Ugye írtam, hogy átmegyek másik szolgáltatóhoz. Nem megyek.
UPC: szépek az árak, csak az maradt le, hogy már meglévő ügyfeleknek (bár inkább csak jól el van dugva). Ha most lépnél be, akkor jó pár ezerrel drágább.
Voda: se normális telefonjuk, se normális tarifájuk, se 4G-jük nincs.
T: itt vettem volna telefont, telefonon megállapítottak előleget, ami nekem megfelelt volna. Mire az üzletbe értem, az előleg gyakorlatilag a telefon teljes ára lett volna, azt mondták, a telefonos ügyfélszolgálattal semmi kapcsolatuk. Átmentem a Telenorhoz, és megvettem a második telefonom, minden herce-hurca nélkül, 5 perc alatt.Ezért választom a számomra legkisebb rosszat, maradok.
-
-
Mono25
csendes tag
Ma voltam 2 Telenor üzletben is, az áremelés miatt. All In L tarifám van. Lejjebb nem válthatok azt mondták, csak Mytariff-ba. Az 17 ezer lenne, mert van készülék is. Egyikben azt mondták a tarifa hűség is újraindul, a másikban pedig azt hogy, nem. Telekomhoz képest eléggé rugalmatlannak találom őket a tapasztalataim alapján. Tavaly ott Next M-ben volt és mikor megemelték még Eco XS-be is engedtek volna váltani csak hogy maradjak. Lehetne hasonló itt is a mentalitás. Kezdem megbánni a váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mar itthon a tabbal van normalisan internet, van a melohelyen is wifi, le is mindtam a 3 es fel gigas mobilnetet. Eleg nekem masfel is... Meglatjuk, csak ebbe a honapba tartson ki 15-ig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönöm! Nincs több hozzáfűznivalóm!
A hangalapú tarifámra (Telenor Flow 1) akkora kedvezmény kapok, mint az emelés mértéke lenne, vagyis 700 Ft-ot, tehát változatlan lesz a havi díja. A Hipernet Heavy tarifacsomagomra pedig 1 éven keresztül 1.270 Ft kedvezményt (vihetem tovább hűségidő után is). Mindkettőre a hűségem fél év múlva lejár. Szóval én elégedett vagyok a megoldással, bár eddig sem volt bajom a Telenorral! Ha volt valamikor is pl. túlszámlázás, azt 1 héten belül korrigálták 
(bar jelen esetben amugy kb. ugyanazt irja le) Mindenesetre kivancsi leszek