Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
üzenetére
Mór LTE nem elérhető ! Full térerő!
-
tomp
félisten
válasz
Feri1977
üzenetére
3G-n a maximálisan átvihető sebesség 337Mbit de ahhoz már perverz hálózat kell. Quad-Cell+MIMO 4x4-es kialakítással. De ezt nem alkalmazzák. 3G-n a meglépett maximális sebesség 42Mbit amit Dual-Cell-ben adnak. Innen ered a neve: DC-HSPA+ (DC mint Dual-Cell vagy Dual-Carrier)
Nekem DC-HSPA+ -on csúcsidőben 20Mbitet mérek. Délelőtt illetve a metróban 30Mbit. Üres DC-HSPA+ cellán 36Mbit volt eddig a max.
Most LTE-n épp 60Mbitet mérek.
Nem Megabyte hanem Megabit.
A 2-3-4Mbit érdekes. Mivel a telenornál 7Mbit mindig megvan 3G-n ha jó a térerő. -
lufi7
aktív tag
Én sem fogadtam el az áremelést.
Most hívtak vissza a Telenor-tól.
Nem keresem vissza, de itt az egyik topic társnak nem fogadták el a végén azt,
hogy nem tudja a jelszavát. Nálam ezzel kezdtük, de én sem tudtam. Mondta semmi baj, majd beazonosított a személyes adataimmal.
Azt mondta, hogy látja, hogy nem fogadom el, de ettől függetlenül márpedig áremelés lesz. Felajánlotta, hogy 12 hónapig, havonta kapok nyolcszázakármennyi
(nem jegyeztem meg pontosan
) kedvezményt, ami azt jelenti, hogy a mostani
díjamnál kb. 450 forinttal fogok kevesebbet fizetni az áremelés után.
Természetesen elfogadtam, mert amúgy is maradtam volna.
Smarttarifa Extra 1 csomagom van családival kombinálva. -
ntomka
nagyúr
válasz
Duke11
üzenetére
ÁSZF: 9.2.1.5. Amennyiben a Telenor kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó ajánlatát az Előfizető a fentiek szerint nem fogadja el, a szerződés változatlan feltételekkel hatályban marad – kivéve a 9.2.3.10. pontban szabályozott esetet, amikor az elfogadás ráutaló magatartással is megtörténhet.
Szóval nem. Nyugodtan mondd neki a 9.2.1.5-re hivatkozva, hogy változatlan feltételekkel kívánod folytatni. Ha nem megy, marad az NMHH felé való bejelentés lobogtatása.
-
Feri1977
senior tag
Én még ilyenről nem hallottam! 4 ismerősöm is mondom lemérte, ahogy én is, egyiküknek 4g-s a telója, és ugyanannyít mért mint a többiek és én. Azaz 2-3-4 megabitet, valahol még kevesebb van.
-
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Ti nem tudom miről beszéltek..! Akár telenor, akár telekom, 2-3-4 megabit volt bárhol utcán, vagy itthon a sebesség, más szolgáltatóknál még kevesebb, hogy az istenben mértetek ti 80-90 megabitet 3g-n? Nevetséges...! Pontosabban nem is a 3g-ről van szó, hanem maga 2-3-4 megabittel jön az összes haveromnál és nálam is a net az utcán akárhol vagyok Budapesten, vagy itthon.
-
Duke11
csendes tag
válasz
Duke11
üzenetére
Közben tettem egy nyilatkozatot az emelés ellen, hogy a "nem értek egyet vele" "nem fogadom el" lett.
Felhívtak telefonon.
Fel ajánlottak 12 havi 500Ft jóváírást (ennyi lenne az emelés, még 1 év hűségem van.)
Ha nem fogadom el, akkor csak a megszűntetésben tud segíteni! Elveszik a számom, ezt nem szeretném!
Visszahív szombaton, kértem gondolkodási időt.Tényleg csak ez lehet, ha nem fogadom el?
-
IamTheDog
tag
szerintetek hipernet csomagot át lehet alakíttatni mytariff csomaggá?
-
törölt tag
Feltöltősöknek, egységesen 7,2Mb/s -ra van korlátozva. 3G -n ritkán láttam 3Mb/s értéket. 4G -n (Bp.-en) stabilan tudja a 7,5Mb/s -t úgy, hogy nem alulról kúszik felfelé, hanem felülről, lefelé. Vagyis, nem a hálózat képessége, hanem a korlátozás a szűk keresztmetszet. A legsávszélességigényesebb dolog, amit telón használok, az a TV-GO. Vígan megy ezen a sávszélességen.
-
Rusi
senior tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Csak elmondom, hogy 4G-n bőven nem 2 Mbit-en megy a net, hanem lefedettségtől függően 50-80 Mbit-en. Az én rekordom 89 Mbit/s volt a Nyugatinál, ráadásul ezt alig a (Telenor) 4G indulása után mértem. Amúgy ha valakinek normális telefonja, új SIM-je (nagyon fontos és sokan nem értik, hogy hiába van iPhone 6-od, ha a 12 éves Pannon kártya van belevagdosva, nem fog menni) és persze megfelelő csomagja van (mert a sávszélesség a tarifától is függ ám!), akkor azonnal észreveszed, hogy 4G hálózatot használsz. A 3G is persze simán gyors (amúgy itt 42 Mbit/s a legnagyobb sebesség DC-HSPA+ kapcsolattal), de ahogy már írták, a 4G jóval rövidebb válaszideje miatt még a sima böngészés is sokkal kényelmesebb rajta. Hozzáteszem, az én csomagom 150 Mbit-es sávszélességet enged, tehát kvázi nem vagyok korlátozva, mert ennyi az elméleti maximum (és a valós maximum valahol az általam mért 90 Mbit körül van jelenleg).
-
-
törölt tag
válasz
TeebyKay
üzenetére
Ehhez több infó kell. Nagyon nem mindegy, hogy mire, mennyit, hol és milyen telót használsz. A Telenor 3g lefedettsége elég csapnivaló. Ettől függetlenül, Te lokálisan lehetsz vele elégedett. Általánosságban viszont egy 4g képes teló kész megváltás. Persze, csak net szempontból. Tehát, a net/GSM használat skálán minél jobban tolódsz a net felé, annál kevésbé éri meg számlásnak lenni. Itt jön a következő kérdés. GSM, vagy vmi VOIP okosság? Ez sem fekete/fehér, mert bármíly fura, a VOIP -hoz sem kell feltétlenül neked net. Itt jön közbe az a feature, ami csak a Telenornál van. A vezetékes hívó szolgáltatás, ami ugyanannyiba kerül számlásként és kártyásként. És ekkor még épphogy csak érintettük a lehetséges okosságokat. Remélem, kezded sejteni, hogy mire utalt Sayuar azzal, hogy mi minden szólhat a döntésbe.
Én alapvetően keveset telefonálok, inkább netezek. Két éve váltottam üzletiből, kártyásra. Azóta egy kezemen meg tudnám számolni, hány mobil-mobil GSM hívást indítottam. A mostani áremelés sem érint különösebben (7Ft/perc+7Ft kapcs. díj helyet, 9+9 lett a vezetékes hívó), és eszembe nem jutna bármilyen hanghívós előfizetéses csomagra váltani. Egy előfizus adatcsomag más tészta, de ahhoz dual SIM -es teló kell, vagy plusz egy mobil router (mifi). Ezért van dual SIM -es telóm.
-
Feri1977
senior tag
válasz
TeebyKay
üzenetére
Így van, kutyát nem érdekli a 4g, amúgy is 2-3-4 megabiteken jön a net, a 3g meg tudná a 130 megabitet, de úgy sem jön annyival a szolgáltatóktól mondom, mert max. 2-3-4 megabit jön, akkor meg mi a jó édes szarért kell a 4g??? Minek?? Jó a 3g is, az sincs kihasználva, a tizede se kb.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Sayuar
üzenetére
4g-re nem nagyon van szükségem, nekem még a 3g is előrelépés itt vidéken. lefedettséget pontosan nem tudom hol nézhetnék utána, elvileg minden szolgáltató 3gs lefedettséget ír ide, vodafoneról hallottam, hogy kicsit gyengébb a környéken, de nem használom egyáltalán sokat a telefont. voip-re már rákérdeztem, nem tudom mit takar. 15-20 percet beszélek max ami tőlem indul, inkább engem hívnak. netből minimum 500mb de inkább olyan 1gb körül tudnék jól kihasználni. a térképet szoktam rajta használni, böngészni, esetleg játékot letölteni, illetve internetkapcsolat szükséges játékokkal játszani.
-
Feri1977
senior tag
Ne szenvedjetek már annyit, gyertek át a UPC-hez, ha van előfizetésetek, 3990 ft-ért, van upc-n belül korlátlan hívás, upc-n belül korlátlan sms, hálózaton kívül 100 sms, és 100 perc, és korlátlan net. Én, apám és 3 haverom menekültünk a rohadt telenor és telekomtól, és jöttünk ide át most azonnal, mert elegünk lett belőlük!
-
TeebyKay
őstag
Köszönöm mindkettőtök válaszát
Én is ezért váltanék, mert rendszeresen kapom a számlákon az ilyen meg olyan tartozásokat holott nem is használom a kártyát. Egy kérdés. A telekomot miért nem ajánlottátok semmi esetben sem? És mondanátok pár szempontot ami alapján könnyebben betájoljátok hol és melyik csomag lenne nekem a legjobb választás? Illetve mi ez a voip-os telefonálás? -
zseko
veterán
válasz
TeebyKay
üzenetére
Én csak annyit tudok mondani, az én eddigi csomagom Smarttarifa Extra 3 volt, havi ~8800 körüli számlával. Ebben ugye 200perc beszéd (megosztva, hogy több pénzt lehessen lehúzni...), 2Gb net és a Deezer van. Kb. havi ~50-60 percet telefonálok. Na most kártyásként 2990Ft a 2GB net és a Deezer, valamint 50 forintos percdíjjal számolva a 60 perc beszélgetést az másik 3000Ft. Vagyis ugyanazért a használatért minimum 2800-al fizetek kevesebbet... ha kevesebbet beszélek még nagyobb az eltérés, és ha mondjuk voipon telefonálnék 60 percet, akkor 5330 Ft maradhatna nálam pluszban minden hónapban.Na és ha nem kellene Deezer és nem kellene ennyi net, akkor még kevesebből kijönnék... Valamint nem érint a rablánc sem, ami a mostani kiszámíthatatlan önkényes egyoldalú áremelések mellett szintén egy szempont. Azt hiszem nem kérdéses miért mentem vissza több mint 12 év előfizetés után kártyásra.
-
Sayuar
senior tag
válasz
TeebyKay
üzenetére
Amennyiben nem fontos a 4G, úgy:
Havi 300MB-ig bluemobile
Havi 1GB-ig vodafone
Havi 2GB-ig tescomobile
Havi 2GB fölött bluemobile.
Ha kell a 4G és a voip, akkor telenor.
Ááá nagyon sok mindentől függ... annyi dolog beleszól a döntésbe, hogy ezen tényezők ismeretének hiányában inkább nem ajánlanék semmit fixre. -
zoli62
addikt
Itt ebben az egész kétoldalúnak meghirdetett de valójában egyoldalú szerződésmódosításban inkább az a szomorú, hogy a frontoffice ügyfélszolgálatosok jelentős része még az általános szerződési feltételek fontosabb pontjait sem ismeri, de írhatnám ezt a backoffice egy részére is. Régen azért ez nem így volt.
-
törölt tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Én sem értem, hogy mi abban a nyűg. Ugyanúgy egyszer fizetek egy hónapban, mintha számlás lennék. Sőt! Múltkor írtam, hogy lehet, hogy lemondom a Deezer -t és átállok a heti ajánlatokra. Aztán végül úgy döntöttem, hogy átvariálom a dolgot. Nem mondom le a Deezer -t, csak nem hagyok elég kreditet az aktiválásra. 3000Ft/2GB, az 30 nappal számolva, 100Ft/nap. Ha 2500Ft van az egyenlegemen és abból aktiválgatom a 360Ft -os, heti ajánlatokat úgy, hogy nem megyek 1000Ft alá (biztonsági tartalék, hátha GSM -en kell telefonálnom, vagy közvetlen SMS -t küldenem), akkor max. az utolsó 10 napra tudják aktiválni a Deezer -t, mivel az időarányos. Még így is csak egyszer töltök havonta, csak nem a forduló (elseje) előtt, hanem az aktiválás után, vagyis 20. -a körül. Beállítom az átutaláshoz a profilt és ha jön az SMS a Deezer aktiválásról, akkor küldöm a következő havi adagot.
-
DaveBishop
csendes tag
válasz
üzenetére
Érthető is... Mert alapjáraton nagyon sokan nem is tudnak arról, hogy áremelés lesz, mint ahogy én sem tudtam az előző előtt. Ezzel kieseik a jelenlegi előfizetők X%-a. A maradék nagy része aki meg tud róla, hogy lesz, az vagy nem tudja, hogy van lehetősége ebbe beleszólni, vagy pedig magasról tesz rá. Máris nagyon kicsi arányban maradnak azok, akik élnek az ÁSZF adta lehetőségeikkel, így a szolgáltató mindenképpen jól jár a csekély mennyiségű kedvezményekkel, ha az össz előfizetői létszámot nézzük.
És az, hogy ezt programozói szinten hogy érik el, teljesen lényegtelen, számtalan lehetőség adott hozzá és talán nem is ez a része a legfontosabb az egész históriának.
-
Sayuar
senior tag
nem írom le melyik szolgáltató, de nekem is akartak emelni 2013-ban (flottás csomag).
Akkor ezen buktam volna havi 1600 Ft-ot, úgy, hogy alig kezdődött el a hűség.
Az is kétoldalúnak volt meghirdetve.
Aztán küldtem nyilatkozatot, hogy nem fogadom el a "kétoldalú" szerződésmódosítást.
Mondanom sem kell, minden hónapban (hogy a 15 napos közzétételi időből ne csússzak ki) 2x is megnéztem a honlapjukon az ÁSZF módosításokat.
Rettentő kényelmetlen és idegesítő volt.
Akkor döntöttem úgy, hogy visszaváltok kártyásra + VoIP.
Ennyit arról, mi szerint valaki azt írta itt a fórumon, hogy a kártyás előfizetés feltöltése/az egyenleg kimerülésének figyelése egy nyűg. Nekem meg havi díjas előfizetőként a hűség alatti folyamatos ÁSZF módosítások figyelése volt egy nyűg.Hol vannak azok az idők/az a társadalom, amikor elég volt az adott szó, és egy kézrázás mindkét fél részéről...ma már az írásba foglalt megállapodás sem elegendő...
-
törölt tag
válasz
DaveBishop
üzenetére
No, nekem eddig ez a teória tűnik a legreálisabbnak. Sztem elhanyagolható százalék az össz előfizetőkhöz képest. Kár lenne ezért egyetlen sort is módosítani bármilyen programban. Egyébként gyanítom, hogy nem az a bonyolult, hogy Kovács no.x Béla programozó átírjon egy sort, hanem az, hogy Kovács no.x Béla programozó átírhasson egy sort.
-
DaveBishop
csendes tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Ezt a részét én sem értettem, egyértelműen le van írva az ÁSZF-ben, de többszöri rákérdezés után sem volt hajlandó azt mondani, hogy ok akkor neked nem emelünk. Viszont megoldotta azzal hogy bekompenzált ugyanannyi kedvezménnyel, ezért nem is firtattam tovább. Én úgy éreztem hogy ez így volt megálmodva. Emelik a díjat és aki problémázik az kap kedvezményt.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, programozasilag rendkivul bonyolult, Van a mostani emelendo tarifacsomag, ennek letre kell hozni a klonjat, tarifacsomag-NFE belso neven (Nem Fogadta El
), az elsobe beleboritjak az aremelest julius elsejen, a masodikba nem, es ebbe leptetik at a juzert most (anelkul, hogy mindenfele husegido, keszulekvasarlasi meg tarifacsomagvaltasi cuccok valtoznanak husegido vegevel pedig az ugyfel atkerul az emelt csomagba). Merhetetlen bonyolult lehet 
5423r: Szerintem Telenor Online-on keresztul belepve elkuldott uzenetnek jonak kell lennie es az egyszeruen megy kulfoldrol is (ott ugye azonositva vagy, ugy megy el az uzenet, a fax lenne a masodik otletem, de ott jo kerdes, hogy elhasalnal-e az ugyfelazonositason, vagy sem, bar elvileg lefenymasoltak a szemelyid, ossze tudjak vetni az alairast, nev, lakcim, meg ugyfelszammal egyutt valoszinuleg jonak kene lennie annak is, de nem eskudnek meg ra azert, kene egy ^F-et nyomni pl. az irasbeli szora az ASZF-ben hozza, hogy kideruljon).
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha valaki a percdíjakat tudja módosítani, akkor az se bonyolult, hogy létrehoz egy xy régi megnevezésű csomagot, s átpakolja abba akik nem fogadják el.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem, mivel a kedvezmény csak egy ideig szól, viszont ha nem fogadod el, akkor az "örök érvényű", amíg nem (tud) módosít(ani) egyoldalúan.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tanultam programozást, fél óra alatt, de max. 2 órán belül megírom a parancssort... Viktor, te sem gondolhatod komolyan, hogy ez akkora sw igényt jelentene. Inkább arról van szó, hogy a kedvezményt (ami által marad a régi állapot) max 1 évre kapod, utána meg mégis átáll az emelt díjakra a havi díj/percdíj, míg ha maradna a régi, alacsonyabb tarifa, úgy azt addig használhatnád, míg te (előfizető) vagy a szolgáltató bontja a szerződést.
-
válasz
Varszegig
üzenetére
Gondolom, a rendszer nincs felkészítve a kétoldalú szerződésmódosítás el nem fogadására, így úgy oldja meg a szolgáltató, hogy emel (mert nem mindenkinél emelni nem tud), viszont cserében ad havidíjkedvezményt.
Nem mindegy, hogy nem emel vagy emel, de ugyanannyi vagy több havidíj-kedvezményt felrak?
-
Varszegig
veterán
válasz
DaveBishop
üzenetére
Na azért ezt a beszélgetést meghallgattatnám a felügyeleti szervvel, azt a részt különösen, hogy áremelés mindenképp lest ÁSZF ide vagy oda. Ez már nem a 250M-s bírság kategória. Ez a vonatkozó törvények egyszerű szembeköpése. Olyan, mint amikor a kigyúrt faszi leparkol a tilosban, mert ő megteheti. Írunk egy ÁSZF-et, aztán jól lesz*juk?
-
DaveBishop
csendes tag
-
válasz
Stunts666
üzenetére
Szükségtelen bemenned a boltba.
Érdemben nem tudnának segíteni, még egy panaszbejelentőt vehetnének fel. De no para, a korábban elküldött miatt mindenképp' megkeresnek. A 15 nap már nem érdekes, mert ugye neked kell ezen időn belül megtenned a bejelentést, ami megtörtént.
-
Stunts666
őstag
Amit emlitettél és amit emlitettem... panaszbejelentőn irtam levelet. Egyikhez bemásoltam Zooliegsm levelét. Most várok mi lesz. Max még beugrok holnap a helyi boltba.
Szerk.:
Saját nevemen még "csak" 2 év pár hónapja ven előfizetés... De majd meglátjuk... HTC-ük úgy sincs
-
Rusi
senior tag
válasz
Stunts666
üzenetére
Úgyis írtál privátot, akkor válaszolok itt:
Ha jól emlékszem, akkor én az "Információkérés -> Általános információk" lapon küldtem be a dolgot. Egyszerűen (és kulturáltan!) leírtam, hogy nagyon inkorrektnek érzem az emelést, egy éven belül másodjára emelnek, az eddig eltelt kb. 1,5 évnyi hűségből már 1 éve eleve emelt havidíjat fizetek, amelynek a további emelését nem tudom elfogadni és szeretném, ha lenne valamilyen megoldás ennek rendezésére. Továbbá leírtam, hogy a hűségem lejártával alaposan megfontolom, hogy az (egyébként idehordozott) előfizetésem átvigyem máshova, valamint a család és a telenoros ismerősöket is hasonlóra buzdítsam. Nem káromkodtam, meg semmi, elküldtem 1-jén, ma felhívtak, elmondták az ajánlatot (amit fentebb is írtam) és virtuálisan "kezet fogtunk", elfogadtam és jól jártam.

Azért annyit még megjegyeznék, hogy részemről is korrekt volt eddig is a hozzáállásom a Telenorhoz. A számlákat mindig időben és pontosan fizettem, illetve az eltelt 1,5 év alatt (a tavalyi emelést leszámítva) semmilyen problémánk nem volt egymással.
-
5423r
tag
Sziasztok.
Az utolsó oldalon bogarásztam, de a keresőben nem tudom mire keressek rá, hogy pontos információt kapjak.
Szóval.
Ez ahogy olvastam, kétoldali szerződésmódosítás, és akkor nekem nem kötelességem elfogadni?
Van valakinek tippe, hogy ezt hogyan tudom megtenni, ha jelenleg, és még 2 hétig külföldön tartózkodom?
Emailben, facebook-on?
Milyen azonosítók szükségesek hozzá? Nekem telefonos ügyintézésnél 6 jegyű jelszót szoktak kérni, az elegendő, ha a telefonszámokkal, nevemmel és a hozzátartozó jelszóval írok, hogy nem fogadom el?Előre is köszi a válaszokat.
Ádám -
törölt tag
-
válasz
DaveBishop
üzenetére
Nehogy MyTariffba kerüljön, s úgy összevonva a perc...
-
Stunts666
őstag
Telenor Online:
1. Számlázási észrevétel - Tarifacsomaggal kapcsolatban
Az alábbi űrlap a tarifacsomag-váltásból eredő panaszok bejelentésére használható (pl. a számlázás nem a megrendelt tarifacsomag szerint történt).
Jó helyre akarom irni a panaszom az árnövekedés miatt??? Talán ez áll legközelebb...
-
apaszka
veterán
Engem ma hívtak vissza egyedi ajánlattal. Majd fele lenne a csomagom díja egy évig. Mivel simán el ís mehetnék, így még nem fogadtam el, holnap reggelig gondolkodom. Megnézem az upc ajánlatát is. Mivel itt nem igen lesz lte, és a 3g is csak néhol elérhető, így nem hat meg a mytarif vackuk. Smart extra jó nekem, de lehet jobb lenne váltani?
Holnapig gondolkodom...
-
Beri78
őstag
válasz
DaveBishop
üzenetére
"Pl.:
Mivel Smarttarifa 3-am van ott 50-50%ban osztódik meg a 180 perc és ő úgy látja, hogy ezt nem használom ki sokszor a többi hálózaton és ha szeretném akkor a 2 x 90 percet összevonja, így csökkentve a számlám összegét
Mondom oké, ha ilyet is lehet."És ez milyen csomag? Azaz a 180 percedet lebeszélheted bárhol?

-
TeebyKay
őstag
válasz
DaveBishop
üzenetére
Egyre másra érkeznek a pozitív visszajelzések, lehet, hogy mégse a telenor a legrosszabb választás a szolgáltatók között?

-
DaveBishop
csendes tag
A beígért visszahívás a mai napon megtörtént, először tájékoztatott hogy ő mit tud az ügyemmel kapcsolatban. Meg akarom szüntetni az előfizetést. Hát mondom azt nem, de az áremeléssel nem értenék egyet. ÁFSZ, blablabla...
Aszongya, ja az más, áremelés mindenképpen lesz, ÁFSZ ide, ÁFSZ oda, de viszont felajánlotta, hogy nézzük át a 3 számra milyen lehetőségeim is vannak.Pl.:
Mivel Smarttarifa 3-am van ott 50-50%ban osztódik meg a 180 perc és ő úgy látja, hogy ezt nem használom ki sokszor a többi hálózaton és ha szeretném akkor a 2 x 90 percet összevonja, így csökkentve a számlám összegét
Mondom oké, ha ilyet is lehet.
Mivel 500Huf-fal emelkedik a havidíj, ezt jóváírja a szerződés végéig, ergo marad az előfizetési díjam. Na és ebben a formában végigmentünk 3 telefonszámon, 45 perc beszélgetési idővel.Komolyan mondom, nagyon kellemeset csalódtam, a végére nem hogy nőtt, hanem csökkent az előfizu díja összesen mindegyik számra.

Nem jött SMS hogy értékeljem, kár... 10-es ugrott volna.
-
Rusi
senior tag
Na, néhány napja én is írtam a MyTelenor felületről, hogy nem épp szimpi ez az áremeléses sztori, meg már másodjára emelnek egy éven belül és a hűségidőből csak kb. az első 6 hónapban fizettem az eredeti havidíjat és a többi, és a többi...
Ma felhívtak és adtak egy egyedi, kedvezményes havidíjú MyTariff ajánlatot (netbővítést is kértem hozzá), mindemellé elengedik a még hátralévő hűségemet (és nem kell újat kötnöm!), így a havidíjam gyakorlatilag nem változik, a hűségem megszűnik (laza 200 ezres kötbért engedtek el, ami novemberben járt volna le), a számlám meg nem emelkedik, később meg azt csinálhatok, amit akarok. Elfogadtam, mert már a hűség megszűnésével önmagában jól járok, ha bármi történik a jövőben, szabadon módosíthatok, a kedvezmény pedig 1 évig él. A váltás számlazárással lép majd életbe, természetesen ingyen.

-
TeebyKay
őstag
válasz
n@p@lm
üzenetére
Hát az elsődleges problémám még anno volt velük, hogy majdnem féltucat telefonomat tették tönkre szerviz címén. Lehet ez csak a helyi kaposvári szervizükre igaz, de ez már nem tetszett. Az utóbbi hónapokban viszont rendszeresen tartozásokat jelenítenek meg a számláimon, miközben az összeset befizetem és igazából nincs is használva a telefon semmire se, ráadásul ha ezt az apró betűs részben nem szúrom ki akkor következő hónapban már a dupláját akarják befizettetni. Az ügyintézésük se volt soha elégséges, lehet szintén csak a helyi dolgozók hibája, de mikor ilyen problémákkal fordultam hozzájuk, eszük ágában se volt segíteni, én meg lusta ember vagyok inkább kifizettem azt a 10ezret mint hogy fogyasztóvédelemhez rohangáljak, vagy mit tudom én. Sokszor a díjcsomagok is teljesen eltűnnek a kínálatukból amiket használok, nem tudok utána nézni mennyi adatforgalmam van, vagy épp szó nélkül átváltanak nekem egy másikra. Hirtelen ezek jutnak eszembe.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
khorvat
üzenetére
Telenor viszonteladó üzlet azt a tájékoztatást adta náluk nem lehet nyilatkozni, hívjam a telefonos ügyfélszolgálatot, ha gondom van az új ÁSZF-el.
Mondanom se kell végig úgy néztek rám, mint borjú az új kapura gőzük se volt miről beszélek...Ez B+! kész röhej! Meg az egész szájba.....tt HAZUG cég, ha ezt lehet egyáltalán cég nevezni! Inkább egy "törvényesen működő" rablóbanda Magyarországon! Az a röhej, hogy egy ügyfélszolgálati kirendeltségen egyáltalán ilyet kimond,... hát

-
TeebyKay
őstag
Akkor itt folytatom, köszönöm Somatom-nak az átirányítást, sziasztok.
Évek óta t-mobileos vagyok, de már a hócipőm tele azzal amit ez a szolgáltató művelni bír, ezért gondolkozom a telenorra váltásra. Ennek az előnyeiről, hátrányairól érdeklődnék, illetve, hogy mik az egyéb szolgáltató lehetőségek (vodafonnak nem nagyon van lefedettsége), hogy ne csak a szívás legyen végre.
-
khorvat
senior tag
Telenor viszonteladó üzlet azt a tájékoztatást adta náluk nem lehet nyilatkozni, hívjam a telefonos ügyfélszolgálatot, ha gondom van az új ÁSZF-el.
Mondanom se kell végig úgy néztek rám, mint borjú az új kapura gőzük se volt miről beszélek, miről szeretnék nyilatkozni. Annyit tudtak csak, hogy lépjek át MyTarif-ba mert ott ugyanez változatlan áron van, persze és a net lassítás kontra kikapcsolással mondom mi a helyzet? Köszönöm szépen nem
Telefonon visszahívást ígértek. -
Varszegig
veterán
Hasonló pl. egy életbiztosítás: Írsz egy sajtcetlit, "Biztosítási ajánlat" címmel, ráírod, fizetek 1 Ft-ot, ha 1 év múlva életben vagyok, akkor a biztosító fizet nekem 1M Ft-ot. Dátum aláírás. Postára adod. 15 napjuk van elutasítani. Ha nem teszik, akkor ráb*tak, mert hatályba lép. (Ez valós történet, a biztosító a 14. napon utasította el, akkor vette észre valaki, mit is hozott a posta.)
Ha a szolgáltató aláírná a feltételedet, akkor érvényes, de nem írja alá
-
Prien
addikt
Ha valaki most ír alá 2 évet a jelen árakon és lábjegyzetbe odabiggyesztődne az előfizető feltétele, hogy 2 évig változatlan formában/áron óhajtja a szolgáltatást igénybe venni, na akkor mi van?
Gondolom, akkor a Telenor emelne kifogást, hogy: ne csináld má', jövőre is emelni akarunk...
-
gboszi
senior tag
Saját tapasztalt:
Bementem a Telenor üzletbe, ahol természetesen fogalmuk sem volt, hogy miről van, szó, hogy mi van az ÁSZF-ben és társai. Elsőre mondta az értékesítő, hogy ha nem fogadom el, akkor meg kell szüntetnem, ő nem tud más utat. (Gondolom nem lehetett volna megszüntetni, mert hűség, meg telefon stb. Ez csak akkor derült volna ki, ha már mondok konkrétumokat.)
Mondtam, hogy melyik pontra hivatkozok, hogy mit és miért nem fogadok el . Hát telefonált, kérdezősködött, megkereste az Ászf azon pontját amit mondtam neki, nézte, nézte, azt írtunk egy panasz bejelentő lapot.Ügyfelünk nem fogadja el a tarifacsomagjára vonatkozó 2015.07.01 hatályos kétoldalú szerződésmódosítást az ÁSZF 9.2.1.5. pontjára hivatkozva.
A poén, hogy ezt én diktáltam neki. 30 nap. Várok.
-
apaszka
veterán
Felhívtam őket újra ,hogy ígéretük szerint vissza hívnak,de nem történt meg!
Kedvesen mondta az ügyfeles,hogy 8 napon belül fognak,mert tényleg sokan vannak kik várják!
És ezt el is fogadtam,és még elmagyaráztattam,hogy miként tudom átváltani feltöltősre egyszerűen,vagy mi a módja a számok elvitelének más szolgáltatóhoz!
Kapott fullus pontot utána tőlem.
De csak ő,nem maga a telenor. -
Beri78
őstag
Reggel én is benéztem egy telenorba. Közöltem, hogy nem tetszik az emelési szándék, és bizony én nem szeretnék többet fizetni. Az ügyintéző mondta, hogy ezt telefonon intézzem, de mondtam neki, hogy ha már itt vagyok személyesen, akkor nem telefonálgatnék.
Leírta, hogy nem értek egyet a díjemeléssel, meg még blablabla.....azt viszlát.
Annyit még mondott, hogy valószínű fel fognak majd ajánlani egy másik csomagot.
Teljesen megértő és segítőkész volt, nem akart rám erőltetni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kedvezményt, ami azt jelenti, hogy a mostani

Mondom oké, ha ilyet is lehet."