Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
válasz
Beri78 #33884 üzenetére
Én meg azt nem értem amit te írsz. Oké, kaptam értesítést hogy árat emelnek. De ilyen volt már sokszor. Akkor ezek szerint mindig lehetett volna nyilatkozni, hogy nem akarom az áremelést? Tavaly is? Kétlem.
Akkor meg mit kellett volna csinálnom mást, mint elmormolni egy "anyátok"-at és tudomásul venni? -
DaveBishop
csendes tag
-
ntomka
nagyúr
válasz
Beri78 #32425 üzenetére
Ha írásban jelzel ilyesmit, az jobb, mert ha vitába torkollna afelől a dolog, hogy te jelezted-e, akkor tudod lobogtatni, hogy tessék ezt küldtem nektek (hagyományos levél emiatt is csak ajánlottan).
Bár a személyes eljárásnál is lehet aláíratnak az emberrel valami nyomtatványt (illene), ez esetben arról mindenképp kérni kell másolatot. Ha semmi, akkor marad az első pont.
Telefonos ügyfélszolgálat is jó, mert azt rögzítik, arra is lehet hivatkozni.A 15 napnál sehol nem olvastam, hogy milyen nap, szóval valszeg naptári nap lesz.
-
club1
veterán
válasz
Beri78 #13239 üzenetére
An block a böngészés és emailezés nem mért/ingyenes a gyári (vagy akármilyen nem titkosítottan tömörítő, vagy nem tömörítő) böngészővel/email programokkal. Természetesen a böngészővel indított videók és egyéb multimédia tartalmak, letöltések nem. Ugyanez igaz akkor, ha 6-os opera mini-t használsz.
Az opera mini-t azért emelték ki, mert ott csak a 6-os verzióig képesek az ingyenességet megoldani. (Meg azért is, mert jó nekik ha a felhasználó tömörítetten böngészik -> kevésbé használja a hálózatukat.) -
club1
veterán
válasz
Beri78 #13237 üzenetére
Minek használnál opera minit, ha egyszer hületarifában ingyenes/nem mért a böngészés? Az újabb opera miniket azért nem kedvelik, mert annak a forgalma már titkosítottan tömörített, nem elemezhető. Használj tehát rendes böngészőt, és meg van oldva a problémád... Ha meg ragaszkodsz a mini-hez (mert mondjuk nálad csak gprs van), akkor 180 MB-ba sok belefér, főleg akkor ha felette meg elfelejtik lassítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest