Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KamuMazsola
üzenetére
A Smarttarifa 2-ben csak a Facebook korlátlan, a böngészést lassítja a Telenor, ha minden igaz, 32/32 kbps sebességűre, de tutira nem 0-ra.
Azt, hogy miért nem ajánlották fel az olcsóbb alternatívát, nem tudom, nem olvasták el elég figyelmesen az infó leveleket...

-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő.
Miért nem ajánlottak egy olcsóbb megoldást, ha már úgyis csak ajánlat? Miért pont egy 5400 forintos mytarif csomag jutott eszükbe? -
válasz
üzenetére
Somatom:
Szerintem ez így ingyenes, de a technikai részéhez ennyire nem értek...

(Sayuar legnagyobb örömére, mer' így beszóhat!
)KamuMazsola:
Az Okosatarifa 90 helyett jó lehet a Smarttarifa 2 is akár. Ugyan ott "csak" a Facebook korlátlan, de a havidíja kb. azonos, és a bennefoglaltak is.
Valószínűleg a magasabb havidíjú csomag az nem az az, amire áttennének a tarifakivezetés miatt, hanem ez csak egy ajánlat. A tarifakivezetés miatt mindig olyan csomagba kerül az ügyfél, ami kisebb vagy azonos havidíjú, mint a jelenlegi tarifa. -
apaszka
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Szerintem verd ki a balhét! Az év amiben megegyeztél jár! Velük vedd fel a kapcsolatot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
asdf_
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Huseg vegeig naluk ragadsz.
-
KamuMazsola
őstag
Srácok!
Mi van akkor, ha a múltkori kétoldalú szerződésmodositáskor megegyeztem a szolgáltatóval egy évre okos 90, 635 Ft kedvezménnyel és most át akarnak tenni egy majdnem kétszer olyan áru csomagba? Ilyenkor mik a lehetőségek? -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos, erre nincs mód. A MyTV appot futtató eszköz egy Android miniPC. Ez van a TV -re dugva, de, ebben nincs SIM slot. Viszont, ugyanazzal az account -tal fut rajta a MyTV, mint amihez a hotspotot adó teló SIM -jén, a MyTV szolgáltatás regisztrálva van. Az igaz, hogy a SIM -et használó és a MyTV -t futtató eszköz azonosítói különböznek, de a szolgáltató egyértelműen meg tudja állapítani, hogy a fiókommal, a hozzá rendelt SIM -en keresztül, a Telenor MyTV eléréséhez csatlakozok, ami adatforgalom szempontjából most ingyenes.
-
DS39:
Köszi, hogy valaki szerint nem csak a Telenor a ktsg!
Sayuar:
De aranyosnak tetszik vanni!
Nem férek hozzá a céges tudásbázisról itthonról, és a neten nem találtam infót az akcióról, a MyTV programot meg nem indítottam el, azt hittem, a honlapon is szerepelni fog az történet.
Somatom:
Annyi kiegészítés, hogy valószínűleg azon a kártyán díjmentes a MyTV forgalom, amelyiken aktív a szolgáltatás, és ha a MyTV appot futtató készülékkel használod a kártyát.
Remélem, érthető.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
SutPet
üzenetére
-Nekem is ajánlgattak már más csomagot ami csak 300 meg csak 500 Ft-al lenne drágább a mostani Smarttarifa Extra 2-nél.
-A bukta csak ott van,hogy egyik ajánlott csomagjukban sincs benne ingyen a Deezer mint a Smarttarifa Extra 2 -ben,és ha ahhoz a csak havi + 300 - 500 Ft-hoz még rájön a Deezer havidíja ami + x forintok akkor a végén elég tetemes összeg jön ki minden hónap végére.-Ezért én mindenképpen függetlenítem velük a Z3-asomat akármennyibe is kerül és ha nem jutok velük dűlőre akkor sajna több mint 12 éves hűség után meg válok tőlük és át megyek a másik kék(UPC)hez.
-
DS39
nagyúr
válasz
SutPet
üzenetére
korábban sem volt olcsóbb telefonálni itt, mint külföldön, arányaiban, de a kormány adópolitikája indította meg ezt a mostani folyamatot, még hogy nem hárítják át a szolgáltatók... na meg ez a kapcsolási díj, mintha kőkorszakot élnénk, hogy a telefonos kisasszonyokat kell fizetni azért, hogy kapcsolják a hívott felet

-
SutPet
aktív tag
Barátnőm is kártyás 29 ő is felvan háborodva... az a baj hogy még így is a kedvezményes díjcsomaggal amit ők ajánlanak járok a legjobban, mert az összes többi drágább- Olyan jó volt a djuice végre normális percdijak voltak megfizethető árakon... de ezek a 40ft/perc... vicc az egész... körülöttünk meg olyan díjcsomagok vannak ~3000Ft-ért hogy hálón belül korlátlan, hálón kivül + nemzetkozi 150 perc 1giga nettel... lassan jobban megéri egy külföldi előfizetéssel élni...
-
tomp
félisten
válasz
csernak75
üzenetére
Akkor én rakjak be olyan mérést ami 97/45Mbit 17ms-al?

Bp-en elég kevés helyen van napközben 100Mbit fölött.
4-es metrón hiába van 20MHz használva(azaz 150Mbit képes) de csak 75/49Mbitet lehet kipréselni. Gondolom nincs nagyobb betáp lent a metrón mert a T-nek is ennyi a max. -
DS39
nagyúr
válasz
SutPet
üzenetére
vicc ez a bánásmód, csak attól tartok, hogy megy majd a szokásos kartellezés, és mindenki meglépi ezt, utána nincs hova "menekülni". én kártyás 29-es vagyok/voltam, és pár hónap és 51Ft-ért beszélhetnék. (igaz egyszer ingyen válthatok emiatt, és van jobb, mint amit kijelöltek, de az eredeti 29 Ft-os percdíjat már rég elhagytuk)
-
SutPet
aktív tag
Köszi a gyors választ akkor ebből szerintem szolgáltató váltás lesz bár nem tudom mire... azért ez jó nagy f...ság... valszeg az előfizetők nagy része nem jár jobban csak lenyomnak a torkukon egy díjcsomagot... Nagyon élveztem a mai beszélgetést szerencsétlen ügyfélszolgálatossal aki felhívott, hogy "Ajánlana egy sokkal kedvezőbb csomagot amivel már 80 percet tud beszélni bármely irányba" majd mikor közöltem hogy a jelenlegivel alapból 110-et tudok akkor nem tudott mit mondani... tud adni 500Ft kedvezményt a díjcsomag árából... az még mindig csak 92,5 perc... Mindenesetre felháborító hogy nézik hülyének az embert...
valószínűleg az lesz, WP-vel megvagyok elégedve. bár van mellette android is

-
DS39
nagyúr
válasz
SutPet
üzenetére
Mi a teendő, ha nem fogadom el az értesítésben megjelölt tarifát vagy szolgáltatást?
A fent említett okokból, a kivezetésre kerülő, régi tarifacsomagot, illetve szolgáltatást nem áll módunkban tovább biztosítani az értesítésben foglalt határidő elteltével, ezért váltás mindenképpen megtörténik.szerintem törlik a számlázási rendszerükből a régieket, még ha meg is büntetik őket ezért, bevállalják.
a másik: nincs értelme függetleníteni asszem 15k-ba kerülne, az a telefon meg kb annyit ér ma már.
javaslom tartsd meg a függetlenítésre szánt pénzt, add el, és vegyél egy független Lumia 532-őt mondjuk. (ha a WP vonal bejött) -
SutPet
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy két kérdésem.

1. Adott a telenor függő Lumia 520-am már lejárt hűségidővel, viszont a papirjait egyenlőre nem találom :S megoldható e hogy függetlenítsék?2. tarifacsomag váltási mizéria... djuice számlás 20-ban vagyok és ettől jobb tarifacsomag nem igazán van. mindenképp rám akarják erőszakolni a smarttarifa 2-t amivel többért kevesebbet beszélhetnék. Anno emlékeim szerint úgy reklámozták hogy kösd meg 26 év alatt és használd ameddig akarod. Én szeretném ezt a tarifacsomagot megtartani mert mindegyikkel jóval többet kellene fizetnem :S (4500-ból beszélek 160 percet...) Szóval a kérdés hogy van rá valami mód, jogszabály, kiskapu, hogy megtarthassam a számlás 20 díjcsomagom?
-
zeon.hu
nagyúr
nem tudja valaki, mi van a nettel hajdú-biharban?
az üzletben azt mondták, fejlesztés van épp, náluk is lassú a net, de az ügyfélszolga ezt nem erősítette meg.
most egy ilyet sikerült mérnem és ez ma csúcsnak számít. -
khorvat
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Akkor meg tegyél a fejére, zaklassa a Telenort!
-
CharlieDrop
veterán
-
válasz
khorvat
üzenetére
írtam neki, ha teheti akkor ez járható út, viszont ha nekem ez egy elfekvő SIM elérhetés miatt, s évi 3000rel töltöm, nem biztos, hogy áldoznék pl. 10000ret arra, hogy a másiknak feltöltsem, mert elbénázta(pláne, ha 1 hete töltöttem én a 3000ret).
Ha valakinek fontos a feltöltés, akkor utánajár, ha nem, akkor így járt.
Nem kell a szájába rágni, hogy intézkedjen, ha kell neki magától intézkedni fog. -
khorvat
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Amennyit ő töltött véletlen neked, te ugyanannyival vagy kicsit kevesebbel feltöltenéd az ő számát és csókolom, nem kellene bírkózni a Telonorral ami most úgy tűnik időbe, pénzbe, energiába kerül mindkettőtöknek!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi.
elmondtam a feltöltőnek is, állítása szerint nem segítenek, én annyit kértem az ügyfélszolgálattól, hogy emberségből hívják már fel.
De ma akkor újra hívom, hogy csak ő tudja intézni
-
goop
őstag

mytelenor alkalmazás jobb felső sarokban nekem van értesítések, majd rányomsz és ami még aktuális azt kiírja.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De hiszen a facebook adatlapod szerint "guru" vagy.
Törökméz... -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is csak rémlett, hogy láttam valahol, de nem találtam rá utalást. Aztán beugrott és az is, hogy miért csak "úgy rémlett". Amikor megnyitom a MyTV alkalmazást, akkor egy pár pillanatra megjelenik egy betöltőkép. Nem volt könnyű, de sikerült csinálnom róla egy screenshotot. Körülvágtam a lényeget.

-
snooze:
Igen, a Telenornál dolizom, egy üzletben vagyok értékesítő.
Doggy dog:
Látnom kellene a készüléket, akkor talán meg tudnám mondani a probléma okát, de nem biztos.
Ezek a beállítások kicsit távol állnak tőlem, de néhányat már megoldottam. 
Somatom:
Ciki, nem ciki, de linked van?
Nem találok erről a korlátlanságról infót, de ha tényleg korlátlan, akkor úgy van, ahogy írod. 
CharlieDrop:
Az a gond, hogy nem látszik a rendszerben (legalábbis én nem látok rá, és amennyire tudom, a kollégák sem), hogy honnan érkezett a feltöltés, de ha kiderülne, hol történt a félretöltés, akkor sem lennél előrébb, mert ugye továbbra sem volna ismert, hogy ki és milyen számra szeretett volna feltölteni.
Ezt a téves feltöltést indítója tudná megoldani, bármelyik Telenor üzletben vagy a 1220 felhívásával. -
zseko
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Haver (ő vodafonos) egyszer szintén kapott egy téves utalást, nem is keveset 14e-et. Sem aki tévesen utalta, sem a vodafone nem kereste azóta sem, és ennek már több mint 8 hónapja.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Neked nem fogják visszavonni, de ha az aki feltöltötte jelzi a Telenornak, akkor visszakapja, ha tudja bizonylattal vagy valamivel igazolni, vagy ha megteheted tölts fel neki ugyanannyit s meg van oldva.
-
Tutu7030
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ismerőssel ennek a fordítotja történt. Bankomatról akarta feltölteni a családtag kártyáját, de tévesen adta meg a számot. Csak órák múlva jöttek rá a tévedésre. Felhívta a 1220-at, ahol megnyugtatták, hogy átküldik a másik számra a pénzt, ha még nem használták fel. És meg is lett. Igaz, akkor még pannon volt.
-
CharlieDrop
veterán
Csáó skacok!
Valaki tud arra mit mondani, hogy telószámomra kaptam téves utalást, de a telenor nem akarja visszaadni a tulajának?
Sajnos tök téves és teljesen ismeretlen embertől (tehát nem családon belül)
Köszi
-
Gedeon31
addikt
A MyTelenor alkalmazásban működik a számla befizetés megbízható?

-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi!amugy te a telenornál dolizol?ha igen milyen területen?
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viktor szerinted?
-
törölt tag
Viktor0610:
Jól látom, hogy aug 31. -ig a MyTV adatforgalma ingyenes? Ez azt jelenti, hogy ha rendelek egy MyTV csomagot, akkor aug 31. -ig, a 2GB Deezeremmel nonstop TV -zhetek? Mi a szitu akkor, ha az Androidos miniPC -men nézném úgy, hogy a telóról adnám hozzá a netet? -
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Tulképp igen, de nem így kell számolni. Fix adatmennyiség, a felhasználási idő arányában. A 2GB Deezer, az 3000Ft/hó. Ez napi 100Ft. Ha egy nappal a fordulód után tudják csak aktiválni, akkor már csak 2900Ft -ot fizetsz a 2GB -ért. Ha a hó közepén, akkor már csak 1500Ft -ot. Ha addig napi max. 100Ft -ért jutsz nethez, akkor azonos árban tudod növelni a havi adatmennyiséget.
-
Doggy dog
senior tag
Most csináltam gyári visszaállítást,kártya benne volt.Ha belépek a Hívások/további beállításokba:"Hálózat vagy Sim kártya hibája" fogad.Ok-t lehet nyomni.Beadja az almenüket:hívásazonosítás,átirányítás... ezek módosíthatók.
Viszont a hívásvárakoztatás most szürke,nem választható!Ilyenkor?Lte-re felmegy,hívás megy. -
snooze
veterán
hali!
hogyan lehet megtudni,hogy a sim LTE képes-e,ha nincs olyan telod,ami LTE-s.. -
törölt tag
válasz
apaszka
üzenetére
Már leírtam egy párszor, csak annyi a változás, hogy az alap nem a 2GB + Deezer, hanem a 2500Ft -os 3GB. 1. -jén van a fordulóm. Előtte feltöltök 1500 -at. Ez kevés arra, hogy aktiválják a 3GB -ot, de elég egy 120/120/600MB -os Mymenü ajánlatra. Elfogadom, így 720Ft -ért lesz 600MB -om, 1 hétre. Általában 2hetes az etetés, tehát a köv. héten még ua. az ajánlat. Azt is elfogadom, ami megint 600MB. A köv. hét után megint tolok 1500 -at. Mivel a feltöltős netcsomagok időarányosak, ezért ez a kredit már elég ahhoz, hogy aktiválják a 3GB -ot, a második 2 hétre. Ez 4,2GB, plusz ami a feltöltésekért jár, plusz a percek és SMS -ek. De, ekkor többet töltöttem fel, mint amennyit elhasználtam. A különbözet kb. 1-1,5Euro, ami elég 80 perc VOIP -ra.
-
taip
senior tag
Azt írtad, telenor hűséged van, ebből arra következtettem, hogy a szolgáltatónál kell maradnod, azt nem írtad, hogy egy adott tarifára (vagy tarifa kategóriára) is hűséged van.
A Smarttarifa1 amúgy is másik kategória, szóval ha tarifahűséged van, nem válthatsz lejjebb és nem csak a Smarttarifa1 feltételei miatt.
-
taip
senior tag
válasz
üzenetére
A számlást ki lehet fizetni automatikusan is, ezt lehet kényelemnek mondani, más előnyét nem látom.
Én mindig internetbankból töltöm fel a kártyát, nem vagyok ahhoz kötve, hol járok, de kinek mik a szokásai.Plusz ha valaki havonta elkölt 3000 Ft-ot (márpedig Smarttarifa 2-ről volt szó), akkor minden feltöltés után ott a 3 baráti 20-as meg az ingyen net is. Mire lejárna, újra tölti, szóval egyfolytában van. Számlásnál van ilyen?
-
törölt tag
Üzletiből váltottam és számomra a feltöltős sokkal kényelmesebb. A számlásat csak utalással, vagy csekken fizethetem. Utalni a feltöltősre is tudok, de míg a csekket csak a Postán fizethetem, addig a feltöltőst nagyon sok helyen. Pl. benzinkúton sokkal gyakrabban járok, mint Postán. Plusz, az egyenleggel is tudok játszani, amivel akár +1GB netet is össze tudok ügyeskedni.
-
Bibby
addikt
"A váltás automatikusan megtörténik 2015.11.26-n, további teendőd nincs! Amennyiben a fentiektől eltérő új tarifát vagy szolgáltatást szeretnél választani, megteheted személyesen az üzleteinkben, a változás életbe lépéséig. "
"Felajánlották" a smarttarifa 2-t, de nekem a legolcsóbb kell, a smarttarifa 1.
Csakhogy:"Meglévő számlás előfizetőként nem válthatsz át Smarttarifa 1 csomagra."
Ilyenkor mi van?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
de lényegében "csak az arany az érték", ugye? -
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-Pedig létezik mert amikor a Z3-at vettem akkor mondta az eladó,hogy csak azért nem tudnak 3 az 1-ben kártyát adni mert előtte való nap fogyott el,így csak mikrosim-et tudott adni.

-
Atesz 666
aktív tag
válasz
dedike
üzenetére
"Van még vajon olyan működőképes mobil, amibe normál méretű SIM van?"

-Nekem van még egy Motorola MicroTac lehajható flippes kihúzható antennás ,aminek az alján kellett betolni az egész sim kártyát és az oldalán van egy csuszka amivel ki lehet tolni egy kis részét a kártyának,hogy ki lehessen húzni a készülékből.
-Elvileg még működő képes,(legalább is féléve néztem akkor még be lehetett izzítani) megvan hozzá a dokkoló az autós szivargyújtó töltőkábel + két akksi is. -
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Még 2013. decemberében lettem előfizető, de a Samsung Galaxy Ace 3 telefonomhoz nem találom a garanciajegyet. Online rendeltem. Létezik, hogy nem kaptam, vagy csak elkevertem? Tervezem eladni és ugye jobb lenne garanciával.
Mysamsung oldalon be van regisztrálva, írja is, hogy decemberig még van rá. Elég lenne azt az oldalt kinyomtatni, vagy kéne az eredeti papír is?Amúgy sokan félnek előfizetéses telefont venni letiltás miatt. Erre milyen "garanciát" tudok adni? Vagy mikortól van az, hogy a szolgáltató már nem tilthatja le a telefont, ha a tulaj nem fizeti a számlákat?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Pedig ezek az adat opciók jók, régi 500MB árán kapsz pl 1GB-ot. Én pl havi 2,5GB-t használtam lassított nettel nagyjából, így megveszem a 3GB-ost, így nem lesz az hogy spórolnom kell, viszont gyors marad. Ennyiért 2GB-ot kaptam volna max, az előző koncepcióban, lassítósdival.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Illetve, ha "ősi" mobilos szemmel nézed, akkor az a 3 in 1, amiről most beszélünk. Normál-mini-mikro...

Tudom, nem ez volt a kérdés, csak ha belegondoltam. Van még vajon olyan működőképes mobil, amibe normál méretű SIM van?

-
Tressy
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez tényleg igy van mert nekem kellett adaptert reszelgetni egy másik simből mikor nanora cseréltem a simkártyám.Persze vehettem volna adaptert 2000ért hozzá de nem volt kedvem mert ebayen meg csak 1usd volt ugyanaz
-
arkone
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem pár éve a Telekom olyat adott, ami micro sim és normál sim. Ki lehetett törni, amelyiket akartam.
-
-
Karesz_25
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Többiek sem voltak a helyzet magaslatán, tőlük kérdezett az említett hölgy, de ők sem voltak benne biztosak... Aztán átmentem az Astoriánál lévő kirendeltségre, ott minden flottul ment és még kedvesek is voltak (csak, hogy legyen ellenpélda is
)... 
-
-
Karesz_25
csendes tag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Azon a kirendeltségen alapból nincsenek a helyzet magaslatán...
Amikor elkezdődött a 4G miatt a SIM kártyák ingyenes cseréje, akkor az ott ülő hölgy pénzért akarta volna kicserélni...
Aztán elküldtem melegebb éghajlatra és otthagytam a f*nébe...

Más téma: a jelenlegi Hipernet Heavy tarifacsomagomat szeretném lecserélni Hipernet Home M-re, erre lenne lehetőségem? A jelenlegi előfizetésemből még van 4,5 hónap hátra, de a fennmaradt készülék kedvezményre 2500 Ft-ot kellene kifizetnem, hogy újabb készüléket hozhassak el hűségidővel. Hipernet Home M-mel ezt a készüléket is kérhetném-e? https://www.telenor.hu/router/huawei/e5186s/feher?tarifa=161
Illetve aki használja ezt a tarifacsomagot már, milyen tapasztalatai vannak (sebesség: tényleg max 30 Mbit/s a sebesség stb.)?
Segítségeteket előre is köszönöm!

-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Há' mondom, hogy ennyi volt, nem több.
Vmi formanyomtatványt kell beadnom, hogy elhidd?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most hogy LTE is van,kicsit jobb! Bár nem a térerő!

)...