Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Na akkor holnap jelzem, hogy nem fogadom el az emelést. Maradjon csak változatlan minden. Gondolom örülni fognak a kötbér után.

-
darvinya
titán
-
wwenigma
Jómunkásember
Kétoldalú szerződésmódosításra irányuló ajánlat telefonszám alapján
Itt mindeni le tudja csekkolni, szám alapján az összes változást! Illetve telefonon félretájékoztatnak pillanatnyilag... 1:25-től... elfelejtik megemliteni hogy nem csak váltani tudsz.
-
Doggy dog
senior tag
Az előbb jött az sms a klikk árváltozásról.Tudom mire változik,de rákattintottam.Kellemes meglepetésként ért,hogy az url csak az adott szolgáltatás módosítását tartalmazza.Nem kell bogarászni több közül.Ez lehet eddig is így volt!Nem nagyon néztem eddig ezeket.
Viszont utána úgy elhasalt a net,hogy semmit nem hozott be.Repülő mód,restart se segített.Kb 5 perc után tért magához.Sose csinált ilyet-Szeged,lehet sokan kattintottunk
Viszont arra nem találtam utalást,hogy a kapcsolási díj megmarad-e?
-
G@ben
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Ezt a kedvezményt azért KELL adnia, mert különben szembe megy a törvénnyel. Nem az én dolgom, hogyan oldják meg, hogy ne változzon a havidíjam. Ha így tudják megoldani, akkor így lesz. A levélben leírták, hogy minden marad, így oldják meg, tehát ha mégis meggondolják magukat, van mire hivatkozni.
Egyébként ma is felhívtak, hogy mi a helyzet, de gyorsan meglátták, hogy már rendezve van. Azért szóban is megerősíttettem velük a leírtakat.
zoli62: minden alkalommal azt állították, hogy nem tudják megcsinálni, én meg minden alkalommal elmondtam, hogy ez hülyeség. Igazam lett.

-
asdf_
veterán
Tobbszor irtam itt az EHT-ra hivatkozva, hogy eszerint nem kellene jeleznie az ugyfelnek, hogy nem ert egyet a ketoldalu modositassal, mert nincs rautalo magatartas, igy a szolgaltato automatikusan nem ervenyesitheti az emelest. Nos, tevedtem, megis van:
Kivonatolva: az EHT szerint szerzodesmodositas eseteben valoban nincs rautalo magatartasos elfogadas KIVEVE az elnoki rendeletben meghatarozottak kapcsan. Es hat persze hogy van egy rendelet, mely szerint a dijvaltozassal kapcsolatos szerzodesmodositas elfogadasa az rautalos tortenet.
Szoval mindenkepp jelezni kell, hogy nem fogadja el az ember.Link javítva.
[ Módosította: Qru ]
-
zoli62
addikt
Informatikailag megoldották, hogy a már megváltozott percdíjakból levonnak annyi kedvezményt, hogy az eredeti tarifa maradjon érvényben?
Ezt nem hittem volna el a Telenorról, hogy képes megcsinálni.
Képzelem mennyi kínlódás, ötölgetés volt mögötte, míg átírták a számokat a számlázási rendszerükben. -
axioma
veterán
válasz
axioma
üzenetére
Na csak hogy a sztori vege is meglegyen. Tegnap keso delutan hivtak, ma delelott atvettem. Az a baj, hogy csak fel szemmel tudtam a szervizpapirra ranezni, 13-a volt rajta, elvben lehetett volna majus vagy juni is, de azert gyanitom hogy juni13. Szoval akkor a rossz telo utaztatas csak 5 nap volt, az mondjuk nem ga'z, a szerviz sebessegerol meg tenyleg nem a telenor tehet.
-
darvinya
titán
válasz
ghostie
üzenetére
Nem, mert akkor mindekinél (akár új, akár meglévő előfizetőnél) alkalmaznia kellene.
(#33487) G@ben
Mint magyar közmondás mondja:
Mehetsz a sóhivatalba panaszkodni, attól neked nem jobb.Erő fölény akkor is nála marad.
Melyik jogszabályban van kötelezettség arra, hogy kedvezmény(ajándék) kötelező adni? -
törölt tag
Akkor ezek szerint csak előfizetéses konstrukciónál működik a "nem fogadom el" dolog?
-
novinyul
veterán
Most hívtam az ügyfélszolgálatot,mondom most már rakjunk pontot az ügy vègère.Nem tudom mi törtènt,de most 2 perc alatt rögzitettèk hogy nem fogadom el az áremelèst.Szóval marad minden a règiben.
-
-
darvinya
titán
-
G@ben
addikt
Nekem ma küldték ezt a mailt. Az elejét, hogy mikor és milyen számról hívtam őket, lehagytam.
"Az egyeztetés során tájékoztattuk a 2015. július 1-től érvénybe lépő Általános Szerződési Feltételek és Egyedi Előfizetői Szerződés változásairól és a szerződésmódosításra vonatkozó ajánlatunkról, azonban az adott hívásban kétoldalú megállapodás nem történt.
Fentiek alapján a 2015. július 1-jei díjváltozást a Telenor nem érvényesíti az Ön esetében. A számláján az emelt díjak fognak megjelenni, de az aktuális számlában a díjemelés mértékének megfelelő jóváírást biztosítunk. Ezeket a feltételeket addig biztosítjuk, ameddig a jelenlegi tarifáját használja, vagy nem köt új szerződést."
-
törölt tag
Csepelen (a gyárterületen) rendszeresen netezek (holnap reggel is ott kezdek). Eddig még ott sem volt problémám. Amióta 4G -s telóm van, azóta nekem abszolút tűréshatáron belül működik a net. A GSM -ről nincsenek kiterjedt tapasztalataim, mivel azon max. fogadni szoktam hívást. Az viszont hozzátartozik az igazsághoz, hogy a telóm tudja mindhárom EU -s LTE frekvenciát.
-
club1
veterán
-
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
Ország keleti részén járok sokat, itt van, hogy a 3g-edge váltás is percekig tart, de a 4g is elég gyatra. Amikor bejött a dolog, hogy minden csomagban elérhető a 4G akkor hibátlan volt, de azóta nagyon gyatra. iphone 4S meg Lumia920 a teszt alanyok jelenleg, de volt már elég sok készülékem. A hívás minősége nagyon kritikán aluli tud lenni, a net is hiába írja ki, hogy 4G max térerő de lassú... pedig üzleti LTE csomag van korlátlan nettel.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én elhiszem, csak fura. Budapesten állandóan használom a netet. Múlt hét végén Debrecenben voltam. Nagyerdei Szabadtéri Színpadról, Piac utcából, Kölcsey központból és a szállodából is neteztem, telefonáltam (VOIP), végig 4G -n. Ma reggel a győri Audi Arénából, délelőtt Komáromból ugyanúgy net és VOIP. Ekkora mázlista lennék?
-
szabonagyur
félisten
Na szerintem 2 hónap és én is elhagyom a Telenor-t. Egyszerűen ez a havidíj emelés...
6e Ft-ot fogok fizetni egy egyre rosszabb szolgáltatásért, konkrétan elmúlt napokban telefonálni nem lehet vele, netezni meg inkább no comment... Telenok konstrukciók is valami eszméletlen gyengék, eddig sem nagyon vettem drága telót tőlük. de ez így is marad. -
darvinya
titán
-
-
asdf_
veterán
válasz
Ace owner
üzenetére
De miert mesz be, plane miert a Telenorhoz, es planeplane miert akarsz barmit is lemondani? Elseje utani Telenoros szamlazarasi ciklusod minusz 10 nap bemesz a Telekomhoz, hogy szamhordoznal, kitoltitek a papirt, megkotod a szerzodest, elhozod a telefont, meg egy SIM-et egy ideiglenes hivoszammal, a telefont idokozben belakod, de nem hivsz rola senkit, megtortenik a szamhordozas, es a Telenoros szerzodesed automatikusan megszunik es keszen vagyunk (felteve, hogy nincs automatikusan megujulo huseged, de azt hiszem, a lakossagi elofizetoket nem lehet ilyennel szopatni).
-
Stunts666
őstag
En neten tettem panaszt, de nem vettem fel nekik. Mindig alvas kozben hivtak. Valtozatlan dijakat adnak, addig amig ezt a tarifat hasznalom vagy uj szerzodest nem kotok. Keso, mert mar a Telekom-os One M9-rol irok. XD
-
Ace owner
addikt
Elsején mint említettem lejár az előfizum. Ha bemegyek akkor simán letudom mondani az egészet? Átmegyek a T-hez végül és veszek egy i5c-t

-
lufi7
aktív tag
válasz
zoli62
üzenetére
Online tettem bejelentést.
A válasz levelükben szerepelt az én levelem is.
A válaszuk alatt pedig a következő:
Üzenetének adatai az alábbiak:
-------------------
Azonosító: ......-2015
Előfizető neve:
Telefonszám: 0620.......
Bejelentő e-mail címe:Tehát van azonosító szám.
Darvinya
Szerintem nem kell. Én telefonon megállapodtam velük, amit e-mailben is visszajeleztek. Nem léphetnek vissza. -
Egy kérdésem lenne.
Van értelme akkor a betelefonálásnak?
Lehetséges hogy megmaradjanak az eddigi percdíjaim? -
darvinya
titán
válasz
gboszi
üzenetére
Igen két hete nyilatkoztál.
De most küldték.
Tehát újra kell nyilatkozni.(#33464) Beri78
Nekem ez jött:
Dijvàltozàsi értesitésünket kiegészitve tàjékoztatjuk, hogy 2015.07.01-töl dijainkat kétoldalùan mòdositani kivànjuk, melynek elfogadàsàròl Ön dönthet. Az Ön Mobil Online 100 MB dijai elérhetök a dijmentesen hivhatò 173/2 menüpont alatt vagy a telenor.hu/dijvaltozas/sz/60 oldalon. Szolgàltatàsunk tovàbbi, 2015.06.30. utàni igénybevételével a dijmòdositàsunkat elfogadottnak tekintjük. Üdvözlettel: TelenorIgaz én is nyilatkoztam erről is, de mint újabb felhívás, ezért újra kell nyilatkozni.
Mert a szöveg módosult. -
gboszi
senior tag
"Dijvàltozàsi értesitésünket kiegészitve tàjékoztatjuk, hogy 2015.07.01-töl dijainkat kétoldalùan mòdositani kivànjuk, melynek elfogadàsàròl Ön dönthet."
Szerintem ezt kár ragozni, kiegészítették csak, hogy módosítani kívánják.
"Amennyiben 2015.06.30-ig az ajànlattal kapcsolatban nem nyilatkozik, a dijmòdositàsunkat elfogadottnak tekintjük."
Ha nem nyilatkozom...már nyilatkoztam 2 hete. Beszéltem is velük, hogy nem.
Nem hiszem, hogy kellene bármit is tennem az ügyben. -
Doggy dog
senior tag
válasz
Karesz_25
üzenetére
Köszi a beszámolót.
Az sajnos nem éri meg nekik/egyiknek sem,hogy hiába lezárt csomag,de maradnának azok a feltételek,amikkel forgalomban voltak.Lenne sok elégedett ügyfél,több feltöltés,vinné a jó hírüket/új ügyfél.Inkább bevállalják,hogy jönnek-mennek az emberek,anyázás.... Ez mindre igaz!
(OFF)Tudom,bili+kezem(/OFF) -
Novver
senior tag
Sziasztok.
Érdekelne hogy ha van nekem egy 2 évre kötött hipernet csomagom amiből pont júniusban telt le 1 év.
Akkor hivatkozhatok most a kétoldalú szerződésmódosításra és lemondhatom esetleg?Egyrészt nem vagyok megelégedve a szolgáltatás minőségével sem. (pedig pest közepén vagyok kvázi)
Másrészt mostanra már nem létszükség a hipernet és jobban járnék ha lemondanám.tl;dr
Felmondhatok 2 éves hűséges hipernetet most erre a júliusi áremelésre tekintettel, és hivatkozhatok a rossz szolgáltatásra ha akadékoskodnak?Válaszotokat előre is köszi!
-
tomp
félisten
Megkérdeztem fb-on az emelést mert jött sms.
"Az áremeléssel kapcsolatban egyenlőre nem tudunk információval szolgálni, de a hatósági vizsgálat lezárta után természetesen várható a tájékoztatás. Addig is megértésed és türelmedet kérjük!"
Azaz szerintem ha mégis lenne majd emelés az biztos nem úgy zajlik majd, hogy kedves ügyfelünk, jövőhéttől emelünk.Az előbb hívtak a telenortól. Ajánlottak MyTariff L tarifát telefonnal együtt. Na elmondtam, hogy telefon jelenleg még nem kell, az a tarifa sem kell mert számomra nem megfelelő(L ugye 13.990Ft) és hűséget sem írok alá a telenorral. Még izmozott, hogy hát de korlátlanság meg 500mega. 30GB-om van. Maradhat mellé. Akkor meg főleg, hogy nem érné meg, hogy 10ezerrel fizessek többet. Még pár percig erőlködött aztán belátta, hogy semmi esélye.

-
darvinya
titán
válasz
Varszegig
üzenetére
Szerinted ez nem fogják megcsinálni.
Mivel én is kártyás vagyok, az Üsz kimondta, hogy ha nem tetszik mehetek a pi…ba.
Akkor is meg lesz az emelés.1MFt ló…ar az osztalékhoz képest.
Akkor lenne már tényleg hatással egész GSM szolgáltatásra, ha mindegyik(al izékkel együtt) kapna 100MFt bírságot és kartell miatt plusz kötelezettségeket rónak rájuk.
-
tomp
félisten
Na akkor a mai sms örömére Budapest VII. kerületében hívás indításakor: "Hálózat túlterhelt"
Csak az 1220-at lehet hívni de: "Jelenleg minden vonalunk foglalt."
Ohh jeah
-
A (gondolom) megemelkedett forgalom miatt, a 1220 tartja az 5perces kapcsolásokat??
Vajon mivel védekezik az NMHHnál a Telenor?
Már időzítettük az emeléseket, s nem tudjuk visszavonni a rendszerben? -
apaszka
veterán
válasz
zoli62
üzenetére
Köszönöm
Egy másikat én is találtam.Közben...Most hívtak vissza a központból.
Azt mondta az ügyintéző, hogy tényleg látja az előző megállapodást! Az egy évig ezer, azaz ezer forint jóváírás?Na neee, mondom, ennek sokkal többnek kell lennie, én is rögzítek minden beszélgetést mint ezut is, így akkor ezt is jelzem a panaszomban.
10.én14'23 kor volt a beszélgetés.Szóval nem semmi a telenor. Még a saját ajánlatukat is felrúgják?

-
Karesz_25
csendes tag
válasz
Doggy dog
üzenetére
Most hívtam fel az ügyfélszolgálatot ez ügyben... Deezert, egyszeri 500 Ft-os jóváírást vagy tarifa váltást ajánlottak fel. Mondtam, hogy a meglévő perc díjaimat szeretném megtartani, rendben, rögzíti, hogy nem fogadtam el az emelést. DE: most jön a legszebb része, ha feltöltöm a kártyámat, akkor onnantól kezdve elfogadom az emelést (mert a feltöltéssel megváltoztatom a szerződési feltételeket, értsd: megnő a kártyám rendelkezésre állási ideje). Az eszem megáll, eddig nem ócsároltam a Telenort, de ez mindennek a teteje + ráadásul a telefonos ügyfélszolga flegma hozzáállását már meg sem említem...

-
zoli62
addikt
-
-
-
tomp
félisten
Érdekes ez az sms. E szerint mégis lesz emelés. De NMHH döntés még nincs.
Vicces megfogalmazása van. Mi döntünk. Nem fogadjuk el. Akkor adunk kedvezményt mert akkor is emelünk. Igazi telenoros. -
törölt tag
Üdv!
Mi történik akkor ha nem fogadom el a kétoldalú szerződésmódosítást?
Jól értelmezem, hogy ilyen igazából nincs is, mert ha feltöltöm az egyenlegem, az már ráutaló magatartás? -
apaszka
veterán
Üdv!
Adna valaki egy közvetlen email címet az NMHH-hoz aki panasz kezelésekkel foglalkozik?
Köszönöm!
Ui:

Privátban is jó, ha itt nem akarja nyilvánosságra hozni.axioma
Gondold el ,ebben a zsúfolt időben elérem őket, és újra lenyilatkoztam. Erre ugra jön egy sms, hogy a klikk re külön kell nyilatkozni....
-
apaszka
veterán
Na ....kezd elegem lenni a telenorból!
Megegyeztünk,és most jótt ez az SMS !
[link]Sót az asszonynak is jött!
Eddig kedves voltam,de újra hívom őket-------
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
LanyUs
üzenetére
Én is, pontosabban a nejem használja az okos 90-et, én jeleztem feléjük, hogy nem fogadom el, megfelelő aszf pontra hivatkozva. Azt mondták márpedig emelés az lesz. Nem fogadtam el, pár napra rá visszahívott, 12 havi 635 Ft-os dijkedvezményt ajánlott a 400 Ft-os emelésre. Elfogadtam, ez az idő elég lesz új csomagot, vagy praktikum csomagot, vagy másik szolgáltatót keresni. Készülék miatti hűség még 3 hónap, de soha többé!
Van másik öt praktikumom, most várom, hogy azokkal mi lesz, hogy tudom a netet használni. Kimenő hívás másodlagos.
-
Beri78
őstag
válasz
horseface77
üzenetére
Én pár hónapja vettem hűséggel, részletre.
A részlet bárhogy alakulhat, te döntöd el. Semmi megkötés nem volt. -
LanyUs
őstag
10 perce kaptam egy sms-t a 2015.07.01-i változásokról és részletezik, hogy ez egy kétoldalú megállapodás. A hűségem az okostarifa 90-re már vagy 2 éve lejárt, de maradtam. Viszont az új módosítást nem fogom elfogadni így maradok a régi 3.490 Ft-os eddig érvényben levő szerződött díjjal. Nem hiszem el, hogy ennyire egyszerű lenne... valahogy tuti bevasalják majd rajtam
-
Mr X
veterán
válasz
horseface77
üzenetére
Biztosat Viktor tud mondani, de úgy tudom, lehet ilyet.
-
horseface77
tag
Sziasztok! Hűséget hosszabítanék készülékvásárlással. Nem tudja valaki, hogy a részletfizetési konstrukció mennyire rugalmas? Én úgy gondoltam, hogy kifizetném a készülék árának felét a többit részletre. Lehet vajon ilyet? Köszönöm szépen.
-
axioma
veterán
válasz
axioma
üzenetére
Ma reggel jott [ujra] kozponti sms, hogy javitas(?!?) elkeszult, mehetek az uzletbe. En azert inkabb felhivtam oket, es termeszetesen a statusz nem valtozott: csak akkor menjek, ha ok hivnak, mert me'g mindig nem tudjak leadminisztralni. Vicc...
Az sms-t mi alapjan kuldik vajon, jelenti azt hogy valami tortent az ugyben (adatbazisban a munkalapon), vagy van egy automatikus x naponta szolunk, ha a statusz alapjan csak az atvetelre var a keszulek? Azt gyanitom, hogy peldaul a 15 napra torekves miatt a 14. napon kuldott "meg nem keszult el" az megy minden folyamatban levo ugyre... de ez me'g csak nem is pontosan egy hete volt (18-an ertesitettek az atvehetosegrol eloszor, meg ma). -
Prien
addikt
Szokott még küldeni egyedi ajánlatot a Telenor a hűség lejárta közeledtével vagy már ez is nosztalgia kategória?

-
válasz
Ace owner
üzenetére
Ace owner:
Amennyiben a hűséged jár le július elején, akkor már most is vehetnél készüléket -a hűség lejárta előtt 3 hónappal már cserélhetsz készüléket..
Ahogy látom, a T-Mobile valóban elég jó áron adja az 5C-t hasonló havidíjú csomaggal, ennyi kedvezményt még nagy havi költésű előfizetőknek sem ad a Telenor.
zseko:
Nemidiótavolt az ügyintéző, csak nem került még olyan kártya a kezébe, ami pont ugyanazokkal a jellemzőkkel romlik el, mint ha letiltottátok volna a kártya PUK-kódját is.
Ilyenkor csak a kártyaolvasóba téve derül ki, hogy a SIM-kártya nem letiltásra került, hanem tényleg elromlott. -
zseko
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Én egyszer csak annyit csináltam, hogy áttettem másik telefonba a kártyámat, mert az exem szólt, hogy azt írja a telefonja hogy nincs benne kártya. Az ő kártyája működött az enyémben - az enyém meg tönkrement az övében. Visszacseréltük a kártyákat, az övé működőképes maradt, de nekem nem csak a pin hanem a puk kód is tönkrement!
A Telenorban mondták ezt, hogy a puk kódot is elnyomkodtam, mondtam hogy te hülye vagy, majd hasra bepróbálkozok 13x mi? Idióta.
(#33418) pietrasko nálam elég volt másik telefonba áttenni, mindkettőben ki volt kapcsolva a PIN kód kérése.
-
Ace owner
addikt
Üdv!
A 2 éves rabláncom júli elsején lejár. Smart tarifa extra 2 (5500ft körüli havidíj) volt eddig. Azon gondolkozom hogy átmegyek a T-hez, most aránylag emberi áron adnák az Iphone 5c-t. A kérdésem viszont az lenne hogy lehet-e kapni bármilyen kedvezményt telenornál hogyha náluk maradok, esetleg aláírok valamelyik csomagra megint 1-2 évet. Elsősorban 5C érdekelne részletfizetéssel.
-
válasz
Geller72
üzenetére
NEM, amikor a PIN kérést kikapcsolod, akkor a régi PIN marad tárolva csak nem kéri bekapcsoláskor.
A PINt a régi PIN megadásával a PIN módosítása menüben tudod változtatni.Olyan nincs, hogy egy SIMen nincs tárolva PIN.
Ha megpróbálod bekapcsolni/módosítani a PINt, akkor ha rosszat adsz meg csak egy üzenet fogad, hogy hibás PIN, majd 3 után letilt.
Ha 2 után beletörődsz, hogy rosszat adtál meg majd egy év múlva újra bekapcsolnád a PIN kérést(tehát a telefont a SIMmel gond nélkül használtad 1 évig), de elrontod, akkor egyből letilt, mivel 2ről 3ra ugrjk a sikertelen számláló.Nálad ez történhetett.
-
Geller72
veterán
válasz
dptrsk
üzenetére
-Nem volt előtte rossz a PIN megadás, mert:
-Ha rossz PIN-t adtam volna meg, akkor a PIN kód deaktiválását sem tudtam volna megoldani. HA viszont utoljára beléptem (mert ugye csak akkor tudsz belépni, ha UTOLJÁRA jó PIN-t adtál meg) akkor ugye törli az előző számlálót, azaz nulláról indulsz. Tehát van ismét 3 lehetőséged. Nekem egyből lezárta, ezt nem értem. És azt sem, hogy ha deaktiválom a PIN kérését, akkor ugye a legközelebbi pin kérés aktiválásánál KELL egy ÚJ kódot megadnom - ergo - e nem lehet semmilyen kód szar.
-
Geller72
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
1220-at innen elég nehéz lesz, max francia sim lenne..arról meg..szem igazolványom van nálam.
-
ntomka
nagyúr
-
-
Nem ragaszkodom hozzá, egyáltalán nem...
Csak én azt hittem hogy új szám stb...
Köszönöm!Nem az én SIM kártyám, szóval ezért is lenne fontos.
-
törölt tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Tehát. Két éven túl, díjmentesen cserélik. Két éven belül csak akkor, ha hibás (pl. nem megy rajta a 4G elérés). Miért ragaszkodsz ahhoz a kártyához? Tetszik a színe? Mert a számod nem változik az ilyen kártyacserénél. Leadod a régit, berakod az újat és csókolom. Mentsd le a SIM -en levő adatokat és kapcsold ki a telón a Pin kód kérést (nem lenne muszáj, de biztos, ami tuti)!
-
Varszegig
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Miért ragaszkodsz ehhez a sim-hez? Ez egy darab műanyag meg egy chip.
-
válasz
dptrsk
üzenetére
De nekem ez a SIM kártya kell, tehát nincs ilyen eszközük ami kitöri belőle a felesleges részt?
Szóval nincs időm rá hogy majd valamikor kicserélik.
Miért hivatkozzak erre a 4G eléréses dologra, anélkül nem ingyenes?Igazából ez a SIM kártya 6 éves, szóval erre még Pannon van írva amúgy..
Mindegy, maximum kinyomtatom azt a sablont aztán körbe vágom..
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ha még nem kitörhető SIMed van, akkor hivatkozz arra, hogy 4G elérés miatt szeretnéd kérni a cserét, s akkor ingyen kicserélik.
De szerintem 2 éve is kitörhetőt kaptam, úgyhogy alapbol is ingyenes a csere mert 2 évnél idősebb
-
Egy kérdésem volna.
Ha bemegyek a Telenorba akkor nekem a rendes SIM kártyát át tudják alakítani Micro SIM-re?
Nekem nem olyan a SIM kártyám hogy ki tudom belőle törni.
Tudom van ez a megoldás hogy kinyomtatom a sablont és kivágom úgy, de én inkább szeretném biztonságosan megoldani.A Telenorban megcsinálják ezt?
-
axioma
veterán
válasz
axioma
üzenetére
Folytatodik a teleregeny, me'ghozza olyan modon, ami szerintem a Telenor, es nem masvalaki sara.
Szombaton ugye a normalis ugyintezo mondta, hogy akkor 4e rafizetessel Z3C, menjek haza a Z1C tartozekaiert mert csak azzal egyutt tudja atvenni es a masikat kiadni. Mar 2km-re voltam, mikor utanam telefonalt, hogy nem tudja me'gsem megcsinalni, mert a szervizes visszaigazolason az egyetlen szam az IMEI, es kene valami szervizes azonosito ahhoz, hogy ki tudja adni. Majd hetfon hiv.
Hetfon hivott is, azzal, hogy me'g mindig nem oldodott meg...
Ma hiv azzal, hogy megirtak neki a kozpontbol, hogy hogyan kell ezt megcsinalnia, mehetek a keszulekert. Odaerek, elkezdi, de nem tudja egy pontnal tovabb vinni, mert a 4 helybol (keszulek doboza, garjegy, munkalap, es a telenoros program amiben adminisztralniuk kell) az egyik, nevezetesen a programban egy szamjegyben eltero IMEI szamot tud. Nyilvan elirtak felrogziteskor. Es ezt me'g kicselezni se tudja. Probaltak olyat is, hogy atveszem, majd ujra felveszik, es a regi lapra csere de akkor mar az uj (jo) berogzitett IMEI-re, de azt se lehetett.
Ugyhogy immar 3x voltam ott szemelyesen, miutan eleve 2-3 het tok folosleges idohuzas volt (sajna nem kerult a kezembe a szerviz papirja, legkozelebb megprobalom meglesni rajta a datumot), de utaztattak a tok kuka telefont a szervizbol a kozpontba, a kozpontbol Bkalaszra. (Persze az uvegfoliat leszedtek es a muanyag zacsira kivulrol raragasztottak, most kerdezte mit csinaljon vele... mondtam kuka telefon melle beteheti a leszedett, nyilvan koszolodott foliat is, en mar nem tudok mit kezdeni vele.)
Nagyon sajnaltam az ugyintezot, de ezt mar nem hagytam szo nelkul, es beirtam a Vasarlok konyvebe, de direkt kiemelve, hogy a m.tars segitokesz es probalja megoldani, de a Telenor programja miatt nem tehet semmit. [Egyebketn szegeny fe'lt attol is, hogy ha rossz imei-vel lekonyveli hogy kiadta es utana ezt kiszurjak, akkor majd rajta verik le ezt a penzt... de mar megcsinalta volna, mert tenyleg erezte o is, hogy ez mar kisse sok, amennyit szivatnak engem.]
Amit ebben me'g nagyon nem ertek: azt mondja, hogy a hattercsoportnak csak email elerhetosege van (ezert tartott masfel napig me'g ha a szombati emailt hetfo reggelinek tekintem is, mire a szervizlap-kod probleman atleptek), es ezert legfeljebb par ora mulva tud ha mazlink van megoldast. De ha az elobbibol indulunk ki, lehet hogy csak holnap, vagy holnaputan...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Autós kamerák
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

6e Ft-ot fogok fizetni egy egyre rosszabb szolgáltatásért, konkrétan elmúlt napokban telefonálni nem lehet vele, netezni meg inkább no comment... Telenok konstrukciók is valami eszméletlen gyengék, eddig sem nagyon vettem drága telót tőlük. de ez így is marad.

Egy másikat én is találtam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)