Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok! Tudtok arról valamit, hogy a közeljövőben a Telenornak lesz-e olyan szolgáltatása, mint a Telekom Mobiltárca, vagy mint a Vodafone Wallet?
-
Mr X
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ezen okból.
Ezt elfelejtettem odaírni. -
-
Mr X
veterán
No én váltottam, Smarttarifa Extra 2-ről MyTariff 80 perc + 3.2GB netre. Árban ugyanannyi, lefelé válthatok bármikor Extra 1-ig, szóval egy próbát megér.
-
Karesz_25
csendes tag
Na felhívtam az ügyfélszolgálatot a tarifaemelésekkel kapcsolatban (van egy hangalapú és egy mobilinternet előfizetésem a Telenornál)... Első körben kaptam volna 3 hónapig ingyen deezert (most is igénybe veszem a mobilnetes extra keret terhére), tehát nem fogadtam el... Aztán ecsetelte, hogy a Telenor Mytariff milyen modern tarifacsomag és hát érdemes rá váltani... Azt hittem rosszul hallok mikor ezeket mondta az ügyintéző. Tegyük hozzá, nekem egy Telenor Flow 1 tarifacsomagom van, mellé 2.000 Ft extra keret a hűség miatt, 150/20 Mbit/s maximális sebességű internettel (elméleti), tehát nekem a "csodás" új tarifacsomagjuk nem jelent alternatívát a 700 Ft-os extra kerettel együtt (M kategóriájú). A Hipernet Heavy-t 500 Ft-s havi díj kedvezménnyel kötöttem 1,5 éve, tehát a mostani drágítás 800 Ft-ot jelentene pluszban. A hangalapú előfizetésemen (csak tarifahűség) és a mobilinternet (készülék és tarifahűség) előfizetésemen is még fél év hűségidő van. Abban állapodtunk meg, hogy továbbítja a kérelmemet (ugyanilyen áron, vagy lefelé váltás lehetősége) a háttércsoport felé és 8 napon belül hívnak. Kíváncsian várom...
-
asdf_
veterán
válasz
IamTheDog
üzenetére
Azert, mert ez egy ketoldalu modositasi ajanlat. Ertesitenek rola, van ra 15 napod, hogy lepj, es ha idoben megteszed, akkor SEMMI nem valtozik. Ha te a 16. napon felmondod az emelesre hivatkozva, es ezert megkotbereznek, akkor a sajat lustasagod/hulyeseged/(tudatlansagod) miatt kapsz kotbert. Az pedig teljesen jogos.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De miert kene valtani? 15 napon belul kuld egy tertis levelet, hogy kosz, de nem, kenjetek a hajatokra az aremelest, aztan megy tovabb minden a huseg lejartaig ugyanugy, ugyanannyiert.
(en meg legkozelebb elolvasom majd az utana kovetkezo postot is
)tatabike: el sem jutunk a kotberig, idoben kell szolni, hogy nem fogadod el az ajanlatukat, es akkor nem emelkednek a dijak (amuigy ha eljutnank, akkor nem bukna be a Telenor a kotbert).
-
tatabike
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak az a kötbér nem törvényes, ha perre viszed, a telenor bebukja.
-
-
-
ntomka
nagyúr
Mindenki nyugodjon le!
Akit zavar a történet, olvasson.
Az értesítő PDF végén:"A fenti módosításokra az ÁSZF Törzsszöveg 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú (közös megegyezéssel történő) szerződésmódosítás szabályai szerint kerül sor. A kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó Telenor-ajánlat akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt Ön az értesítéstől számított 15 napon belül az ÁSZF 9.2.1. pontjában rögzített módok egyikén kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta, illetve az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 6/2011. NMHH rendelet 15. § (5) bekezdésével összhangban kialakított ÁSZF Törzsszöveg 9.2.3.10. pontja alapján a nyilatkozattételt fenti határidőn belüli elmulasztotta. E határidőn belül a fenti módosítással Önnek lehetősége van tarifacsomagot váltani – az egyedi előfizetői szerződésében rögzített szabályok figyelembe vételével. A választható tarifacsomagokról részletes információ a Díjszabásokban az „értékesítés alatt álló tarifacsomagok” címszó alatt található."
Az érvényes ÁSZF-ből:
"9.2.1.5. Amennyiben a Telenor kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó ajánlatát az Előfizető a fentiek szerint nem fogadja el, a szerződés változatlan feltételekkel hatályban marad – kivéve a 9.2.3.10. pontban szabályozott esetet, amikor az elfogadás ráutaló magatartással is megtörténhet."
Szóval tessék az értesítéstől számított 15 napon belül jelezni feléjük a fentiekre hivatkozva (ugyanis az NMHH rendelet alapján az ÁSZF kimondja, hogy a "nem jelzés" az ráutaló magatartás az elfogadásra), hogy nem fogadjátok el az ajánlatot.

A trükk a közönyben van. A legtöbb ember el fog mormolni pár szitokszót és lenyeli az emelést, vagy vált.
-
szabonagyur
félisten
Van 2 Lumia 920-am, mindkettő független. egyikben a privát Telenoros SIM, másikban a céges van. Előbbinél All-in-S előfizetés van, utóbbinál egyéni céges csomag, 4GB direkt LTE csomaggal!
A probléma ott van, hogy előbbi felenged LTE hálóra, utóbbinál meg nem megy. Mindkettő új SIM? ugyanazon beállítások, stb.Mi lehet az oka?
Másik kérdésem: ahogy látom már nem lehet All-in-S csomaggal rendelni előfizetést, illetve lejárt a hűségem és ott amikor meg akarom nézni a lehetőségeket akkor már Smarttarifát ír ki

-
Merlini
tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Néhány hónapja még 2GB-os csomagot írtál, de hát változnak az igények.

Nekem most kezdet kevés lenni a havi 500MB-os Net. Jóidős bicajos üzemmódba váltva, elegendő a lesz a 150MB-os Klikk is. Június elején aktiválom is friss SIM-re.Somatom -nak és még pár fórumolvasónak jól jöhet az infó, ha hetek múlva emelkedne a "heti jegy" díja.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Merlini
üzenetére
Mint ahogy a Ksix fórumtárs írja kommentjében:
Az egyetlen fix, folyamatosan rendelhető kombinált heti csomag ezekből a 600MB (+120 perc +120 SMS) 720 forintért, mert az szerepel az online felületen.de mint írtam, nekem a kisebb csomag illene a felhasználói szokásaimhoz:
60 perc + 60 sms + 300 MB = 360 Ft
A 600MB (+120 perc +120 SMS) 720 Ft-ért, pont a duplája annak, amit egy héten elhasználok.De most már úgy is mindegy: ők nem adják azt, amire szükségem van, én nem akarok 2x nagyobb csomagot venni, hiszen nem használom ki, ebből született a közös megegyezés: a "válás"
Somatom
a szívemből szóltál
-
Merlini
tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Most megrendelheted az online felületen, a VOIP fórumon írt 600MB/720Ft-os csomagot?
-
törölt tag
-
Sayuar
senior tag
válasz
üzenetére
csak nehogy úgy járj mint én:
Első hét:
35 perc + 35 sms + 175 MB = 210 Ft
Második hét:
35 perc + 35 sms + 175 MB = 210 Ft
Harmadik hét:
45 perc + 45 sms + 225 MB = 270 Ft
Negyedik hét:
45 perc + 45 sms + 225 MB = 270 Ft
Ötödik hét:
Hatodik hét:
Hetedik hét:
90 perc + 90 sms + 450 MB = 540 Ft
Nyolcadik hét:
150 perc + 150 sms + 750 MB = 900 FtEkkor írtam nekik: hogy na-na. Jött a válasz: akkor egy ideig ne rendelj! És visszaáll kisebb csomagra. Azóta eltelt 5 hét, és nem állt vissza, vagyis továbbra is a 900 Ft-os heti jegyet kínálják. Annyi eszük nem volt, hogy rájöjjenek, a rugalmatlanságuk miatt az elmúlt 5 hétben más szolgáltatónál vettem netet?
Itt lett vége a kapcsolatomnak a telenorral. Sajnálom. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez nem mentség...
Engedik, hogy ingyen váltsak amivel változatlan marad a havidíjam cserébe rosszabb lesz az előfizetés.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Lap alján: egyéb (összeg)
De én itt és most kiszállok ebből a témából, addig, amíg ki nem tiltanak offolásért...
Amúgy is, mindenkinek más az igénye. A telenornál van 4G, az általam javasoltnál pedig nincs.
Szóval 1 az 1-ben nem lehet összehasonlítani két szolgáltatást/szolgáltatót, csak úgy, hogy eldöntöm, hogy nekem mi a fontos, és a szerint.
Szerintem a telenornál is van jó megoldás a netre +olcsó telefonálásra, lásd somatom beírásait: 2GB deezer (2990-ért) + VoIP -
twinkiecz
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt nem értem miért nem az ár szinthez lőtték a mytarif-ba a kategóriát, miért a perc mennyiség a meghatározó. Extra 2 ről szerettem volna váltani olyanra ami árban több lenne de kategóriában meg kisebb, úgyhogy gratulálok.
-
-
Merlini
tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Nem is volt, vagy Vodával együtt már nincs VOIP tiltás?
erahurka & su17 - Sayuar fórumtárs írta:
Tesco Mobile Dupla Tarifa -
twinkiecz
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De hűség alatt ugyanúgy csak megegyező vagy nagyobb csomagra lehet? Mert ilyenkor illene engedni legalább eggyel kisebbre.
-
tatabike
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ezt én is tanúsíthatom. Mármint, hogy olvassák a PH-t.
Mikor elhoztam tavaly augusztusban a 4G-s modemet a telenortól, vettem hozzá egy LTE-antennát 12ezerért. Nem lett jobb a vétel, ezért arra gondoltam, hogy letiltották rajta a két antenna-csatlakozót, mivel semmi visszajelzést nem adott a készülék (Huawei) arról, hogy külső vagy belső antennát használ. Külföldi oldalakon olvastam, hogy ezt eljátszották a szolgáltatók többen is, gondoltam miért pont a telenor lenne kivétel. Erről beszéltem is itt egy fórumon, és írtam a telenornak, hogy nem akar antennával menni a cucc. Visszaírtak, hogy mennie kell, mert direkt csak olyan 4G-s modemet forgalmaznak, ami tudja kezelni a külső antennákat, és nem tiltották le az antenna portokat. Mondom hoppá, ezt nem is említettem nekik, csak itt beszéltem róla a fórumon...
A kis sunyik... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Az miben merül ki, hogy tiltott a VoIP? FaceTime audio beszélgetés simán megy nálam.
-
-
tatabike
őstag
Nekem olyan tarifám van, ami csak net meg maximum sms, telefonálni nem lehet vele. Hipernet Home S, 4990 volt eddig, most ez lesz 5390. 20GB napközben és 100GB éjszaka a havi adatforgalmi keret. Megéri még így is, nem csoda, hogy megszüntették, és már nem lehet ilyet kötni. Asztali géphez használom. Éppen tegnap merült ki a 20GB-os keretem, de böngészni ugyanúgy tudok, youtube és társai nem mennek, minden más oké. Még rádióadást is enged streamelni közben. De az az érdekes, hogy ha felmegyek egy mérőoldalra, ugyanúgy 20 és 30 Mbit közé méri a sebességemet, de ha elindítok egy letöltést, akkor 15kbit/sec-re esik egyből. Éjféltől reggel 8-ig meg teljes sebesség van.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom hogy arra írtad, én csak megjegyeztem hogy hiába ingyenes, nem tudom kihasználni mert a MyTariff körbelövi az igényeim.
(#32353) SymbianOS: Most néztem Telenor oldalát, 3500-ért 5 giga net jár, bár lehet félreértettem valamit, a mobilnézet elég átláthatatlan.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sokra megyek vele ha nincs egy olyan összeállítás ami jó lenne nekem.
-
-
Azért ez több a soknál!!!! Ekkorát emelni!
-
-
tomp
félisten
Smart Extra tarifáról All-in M vagy L-re váltáskor júli 1-től 6500Ft-ot kell fizetni.
Orvos látta már ezeket?
-
Dr.Zola
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kerdesem, hogy szeretnek venni telefont a telenortol. De nem vagyok egyik mobilszolgaltatonal se elofizeto igy az online felulet eloleget allapitott meg. Miutan befejeztem a rendelest, rogton atiranyit a telenor honlapja az otp oldalara. Kerdesem: maris fizessek? Nem nezi at ezt senki? Mi a garancia, hogy megis kapom valoban telefont es nem nyelik le a lovet? Ha megse kapom meg, visszautaljal a penzt?
-
tatabike
őstag
Azt nyeri, hogy felbonthatja a szerződést mindenféle anyagi vonzat nélkül, hiába van rá bármennyi hűség. Mármint ha azt az Ő hátrányára módosították. Legalábbis én tudok néhány emberről, akiknek ez konkrétan sikerült, és Ők mondták, hogy eddig mindenkinek bejött. Volt, aki már a perig sem jutott el, hagyták lelépni.
-
törölt tag
Ha nincs probléma, akkor segítség sem kell a megoldáshoz. Amiről én írok, az a megelőzés. Pl. egy szolgáltató, áremelés előtt benyújtja a kidolgozott tervezetét a szakhatósághoz. Az töviről, hegyire átvizsgálja jogi, érthetőségi, stb szempontok alapján, majd esetlegesen kötelez/javasol változtatásokat. Bünti nélkül. A szolgáltató beadja a végső verziót. Na, ott már lehet bünti, vagy per. De még mindíg nem az ügyfèllel pereskedik a szolgáltató, hanem a szakhatósággal. Sztem ez így lenne hatékony, így kèpviselné legjobban az érdekeket és egy hatóságnak ez lenne a dolga. Sztem kétszer is meggondolnàk a szolgáltatók a szerződésmódosítás körülményeit.
-
tomp
félisten
-
Sayuar
senior tag
azt, hogy a per lezárultát követően visszakapja azt a havi 500 Ft-os összeget, amivel hűségidőben jogtalanul emelnek. Ez egy évre 6000 Ft.
Az más kérdés, hogy 1000-ből 1 ember megy perre, pláne ekkora összeg miatt. És ezt jól tudják a telekom cégek...Az ilyen emelgetések miatt döntöttem úgy, hogy soha többet nem írok alá hűséget, és soha nem veszek "kedvezményes" áron készüléket szolgáltatótól, mivel hűség csak téged köt, a szolgáltató azt csinál amit akar.
-
tatabike
őstag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Jah, stabil. Szerintem meg szűrik a netet elég durván. Nekem telenoros mobilnetem van, megkérdeztem az ügyfélszolgálaton, hogy árulják már el, miért van az, hogy ha sebességet mérek, a 20Mbit helyett 30 van, de egy fostos gmail-t 20-30 sec alatt tölt be? Ööö, nem tudjuk. Miért van az, hogy a Mytelenor oldal egy tized másodperc alatt beugrik, a vodafone oldala meg szintén 20-30 mp alatt? Ööö, ezt sem tudjuk. Szűrik az internetemet, eldöntik helyettem, hogy merre böngésszek? Ööö, nem, ez kizárt. Akkor miért van az, amiket az előbb kérdeztem? Ööö, nem tudjuk, indítsa újra a készüléket... anyád.

Jah, akinek emelnek, és ezzel nem ért egyet, az visszamondhatja az előfizetést, hűségidő alatt is. Persze a telenor szerint ezt nem lehet, de a bíróság szerint igen. Akárhogy csavarják a dolgot, eddig minden pert buktak, amiket emiatt indítottak ellenük. Más kérdés, kinek van kedve pereskedni.
-
Mr X
veterán
Megnézegettem, a Smarttarifa Extra 2 csomagom 5690 lesz. Ugyanennyiért kaphatnék Mytariff csomagban 80 perc beszédet és 3.2GB netet. Elgondolkodtató.
-
tomp
félisten
válasz
hjanos1
üzenetére
Én ahhoz, hogy változatlan maradjon a hűség mentes havidíjam váltanom kell ami miatt rosszabb feltételekkel fogom igénybe venni az új tarifát. Nagyon megéri.
Arról nem is beszélve, hogy 2009-ben olcsóbban tudtam beszélni mint ma. Nem hiába tértem át a netes hívásokra.
De legalább a 30GB+4G nem drágul. Annak marad a díja. -
hjanos1
senior tag
Beszéltem ügyfélszolgálattal, miután nagyon nem akartam elfogadni egyik ajánlatukat sem (Deezerem már van így is a csomagban, átváltással drágább lenne még ennél is, stb.), felajánlotta, hogy fél évig havidíj kedvezményt adnak (kb olyan mértékű mint a drágulás), úgyhogy aki közel van a hűség végéhez vagy nem jöttek be az ajánlatok, érdemes ezt bepróbálnia.

-
B.i.L
senior tag
Nekem 2 szer 500...a közbér 30k,hűség fél év,havi 13k a szla.
Akkor kivárom,aztán csá! -
trec12
addikt
Kaptam mail-ben, hogy a net csomagom 400 Ft-al drágul majd. Egy nem egészen 1700 Ft-os csomag. Na most ez kb. majdnem 24%-os drágulás!!! Mégis mi a fészkes rohadás miatt emelnek és főleg ekkorát? Itt valami rohadtul nem stimmel ebben az országban....hogy lehet szinte folyamatosan "emelgetni" és most meg ilyen brutális mértékben...Ez elképesztő...

-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
+ szabogabor10, pietrasko SmartTarifa Extra 3. Ha a mobillal lenne gond, vagy a szoftverrel, akkor pesten is csinálná, és máshol is ahol 4G van, de sehol máshol nem tapasztaltam ilyet ahol 4G-t használtam. Pedig ott még ekkora térerő sem volt mint itt.
Viszont a sim kártyám még a régi fekete. Gondolok erre, meg arra, hogy ez a 4G a közös fejlesztésű 800MHz lehet, míg pesten és máshol a másik frekvencia van használatban.
A telefon pedig egy S4 gyári 4.4.2-vel (csupán rootolva az SDFix miatt).
Ahogy írtam, eddig még nem volt gondom a 4G-vel máshol. De első körben kicseréltetem a kártyát. -
khorvat
senior tag
Ezt a levelet az is megkapja akinek a díjcsomagja nem érintett csupán Telenoros ügyfél?
Gondolok itt a DPI-re, jól értelmezem hogy ott semmi változás nem lesz a díjakban? -
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Én is inkább csak adott készülékre jellemzőnek mondanám.
A legtöbb, amit tapasztaltam még akkor, mikor gyengébb volt a 4G-lefedettség itt felénk, az annyi volt, hogy eldobta a mobilnetet, de semmi több. -
ntomka
nagyúr
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem hiszem. Nexus 5-tel nincs ilyen bajom.
-
-
-
zseko
veterán
A nagyszerű lte annyira jó, hogy az elmúlt két napban eddig 5x jutott olyan állapotba a telefonon, hogy csak az újraindítás segített. Ledob a hálóról és nem is lehet visszakapcsolni, ugyanakkor a repülő üzemmód belefagy a félig elindított állapotába. Csak teljes újraindítás segít. Érdekes módon pesten vagy máshol járva ahol van 4G nincs ilyen gondom, csak itthon.
-
taip
senior tag
Nekem telekomos netem van, de gondolom nincs másképp ez itt sem. Nem szokott elfogyni a keretem, de ha a "normál" keret megléte mellett valami miatt belassul a net 1 Mbps alá, az már szerintem használhatatlan, nem beszélve a 32 kbps-ről, ami a korlátozott sebesség. Lehet, hogy szokás kérdése, de nálam a lassított net olyan, mint ha nem is lenne.
Viktor0610: Köszi. Ha még igazak a honlapon lévő tarifakategóriák, akkor felfelé váltás lenne. Csak hallottam már olyan esetről, hogy a tarifaváltáskor újraindult a 2 év hűség, de lehet, hogy más szolgáltató vagy más körülmények esetén.
-
Kopaaasz:
Nem néztem még jobban utána ennek a korlátlan böngészés és emailezés opciónak, de a többi hasonló szolgáltatásból kiindulva a Youtube szinte biztos, hogy nincs benne, csak a nem letöltéssel, streameléssel járó böngészés és e-mailezés.taip:
Amennyiben kategóriában maradsz vagy felfelé váltasz, nincs akadálya a váltásnak.
-
törölt tag
Fel merült még egy kérdés. Ha váltok mytariff-ra akkor az abban foglalt mobil internet ha elfogy, nem lassítanak, hanem ki kapcsolják, jól értem?
Illetve láttam, 1500ft/hó-ért olyat, hogy böngészés illetve emailozásra, továbbra is lassítás nélkül korlátlanul használható a net. Itt is lenne két kérdésem, hogy ebbe bele tartozik-e a youtube, ilyesmi, tehát azt is korlátlanul teljes sebességgel használhatnám, még akkor is ha csak 200mb jár a csomaghoz?
A másik, hogy ami nem tartozik bele az "email és böngészés"-be, akkor ha elfogy a 200mb az egyáltalán nem fog menni, csak a böngészés meg az email? Valaki világosítson fel kérem szépen mert én már semmit sem értek. -
taip
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha már ilyen "kedvesen" terelgetnek a MyTariff felé, akkor ugye a hűségidő alatti váltásnál nincs semmi negatív következmény? Ugye nem indul újra a hűség vagy ilyesmi? Kötbér nem jön szóba szerencsére, mert nem lenne kategória lefelé váltás, de ki tudja hol van benne a csapda.
-
taip
senior tag
válasz
hjanos1
üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy a lassított net sem elég szinte semmire, úgyis venni kell bővítőt, akkor a MyTariff sokkal jobban megéri az All-In-hez képest:
A MyTariffhoz +500 MB 1000 Ft-ba kerül, az All-Inhez 1500 Ft, júliustól 1700 Ft. Ha hozzávesszük, hogy júliustól az All-In 500 Ft-tal drágább lesz, akkor összesen 1200 Ft-tal drágább az All-In, mint a MyTariff. Ráadásul a MyTariff engedi a 150 Mbps-t. Szóval ebben a kombinációban nekem nem átverés a MyTariff.Ha beleférsz a benne foglalt 500 MB-ba, akkor is 500 Ft-tal drágább lesz az All-In júliustól a MyTariffhoz képest.
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem ő az egyetlen. Elég sok embertől olvastam már, hogy ugyanígy járt el vele a telenor. Próba hónap oké, mikortól már kötbéres már csak ~fele a sebesség. És ez így 'jó', telenor szerint.
Én személy szerint örülök hogy most járt le az előfizetésem, soha többet. Pedig többször is próbáltak telefonon rábeszélni a 'nagyszerű' MyTariffra kemény 500 Ft kedvezménnyel, de kiröhögtem.
-
Wasquez
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gondolod, hogy nem tudom leolvasni a speedtest.net oldalon, hogy amikor megvettem, akkor ment 70Mb/s-al, most meg 20 fölé nem megy? Teljesen egyértelműen látszik, hogy le van ennyire korlátozva!
Az első hónapban a deezer, a tv, a youtube akadás nélkül ment, most meg szaggat minden. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lazán el tudom képzelni, hogy priorizálnak. Ez olyan, mint az újságíróknak teszt céljából adott SIM kártyák, azokat is priorizálják.
-
-
Wasquez
senior tag
A próbahónapban mutatott 70Mb/s sebességet emeljék vissza, a jelenleg produkált 20Mb/s-ról!
Hazudós banda, nyilván odébb fújta a szél az adótornyot, azért nem megy annyival, mint az első hónapban!
Fél év sem telt el, már emelgetnének a két éves hűségidő alatt.
Ez a hűségidő alatti szerződésbontást nem tenné lehetővé?
Nekem most kell nyilatkoznom, hogy köszönöm, nem tartok rá igényt! -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Attól meg nevetséges, a feltüntetett készülékárak pedig megtévesztőek. Nem csak a Telenornál, mindenhol.
-
Viktor77
titán
2 év alatt a második emelés. Októberben lejárok, vesztettek egy 15K-s ügyfelet. Átfáradok a UPC-hez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Okos Otthon / Smart Home
- YouTube
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt elfelejtettem odaírni.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a magas díjra ment, nem neked szól...