Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
#79335424 #34595 üzenetére
Nekem is Praktikum+Net van, a "telefonszámhoz tartozó aktív szolgáltatások" között egy ilyen bejegyzés szerepel: "Mobil Online Start szolgáltatás: LETILTÁS".
Volt egy pár napos időszakom, amikor sem feltöltéshez tartozó adatkeretem nem volt, sem pedig opciós mobilnet nem volt megrendelve. Ilyenkor (szerencsére) nem volt net és nem vont le semmit plusz díjjat az egyenlegemből. Pontosabban mobil adatkapcsolat (3g) volt, de semmilyen netes szolgáltatás nem volt elérhető.
Lehet, hogy a Telenor úgy értelmezi, hogy "a tarifacsomaggal nem vehető igénybe Mobil Online Start szolgáltatás" azt jelenti, hogy ha van feltöltésből származó adatkeret és/vagy van egyéb opciós net aktíválva, akkor nem vehető igénybe!? Ha meg nincs egyik sem, akkor meg automatikusan jár, amennyiben a tiltás nincs beaktíválva.
Trükkös, mert a Telenor online felületén valóban nincs megrendelhető Mobil Online Start szolgáltatás, viszont annak tiltási lehetősége igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest