- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
asdf_
veterán
-
KTU
addikt
válasz
apaszka #37227 üzenetére
Vagy MyTelenor droidos alkalmazás,
mindegy hogy nem egyugyanazon telefonon indítod amibe a kártya van,
nem tudom Win.phone-on van-e.De akár ha neked droidos van, és használod, akkor
MyTelenor
alkalmazás adatok törlése,
elindít, barátod telszáma beüt,
Ő megkapja az sms-t,
Te beütöd, és már rendelheted is a mobilnetet.
Ez tuti működikBár én nem hagynám ki a 190Ft-os Telenor próbát, de ezt csak telefonos ügyfélszolgánál tudod rendelni,
és nagyon fontos hogy már kérd is a deaktiválását hogy ne újuljon meg, mivel a 2. hónapban már 2000 akárhány Ft, 500MB net -
válasz
apaszka #37223 üzenetére
Sajnos, ha nem tudták beazonosítani, az azt jelenti, hogy sem a jelszó nem volt megfelelő, sem a személyes adatok nem stimmeltek a rendszerben lévővel (pl. változott a személyi igazolvány száma)...
Ez esetben a csomagváltásra csak személyesen van lehetőség, illetve a jelszót, egyéb személyes adatokat is csak az üzletben tudjátok frissíteni.
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
apaszka #36940 üzenetére
Egyvalamit ne felejtsük el, Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen! Az autó tankjából, ha kifogyott a nafta, az sem megy tovább, még lassabban sem. Tudomásul kell vennünk, hogy fizetni kell minden kilobyteért. Akkor is, ha jó volt a lassítós net, pl a klikk. Jelenleg a piacon elég jó a telenor net ajánlata, ellenben senkit nem köteleznek a használatára.
-
Dolphine
addikt
válasz
apaszka #36831 üzenetére
Sajnos, vagy sem, már októberben aláírtam a két éves hűségidőt.
A Mobil Online Starttal kapcsolatban panasszal fogok élni a Telenor felé, mert ez több mint aljas húzás!
Kiderült, hogy menyasszonyomnál is aktív volt ez a szolgáltatás, holott kártyás! Soha nem kérte, esélye se lett volna a telójával nem lehetett netezni. Viszont kapott egy okostelót, megkapta az új SIM-et és máris csatlakozott a mobilnetre a teló! Gyorsan le is tiltottuk ezt a szolgáltatást! -
zseko
veterán
válasz
apaszka #36760 üzenetére
Akkor lettek volna nagyon rendesek ha elmondták volna, hogy először tetesd át feltöltősre és utána írasd át, úgy ingyenes... Anno az én nevemre lett véve exem számlás kártyája is, aztán amikor évek múlva át akartuk íratni és kártyásra áttenni, mondta el a telenoros hölgy, hogy ebben az esetben ~4700 forint az átíratás, ellenben ha fordítva csináljuk... ingyenes
Bár ez azóta megváltozhatott, ~2-3 éve volt.
-
KTU
addikt
válasz
apaszka #36760 üzenetére
ŐŐŐ izé,,
akkor lettek volna rendesek ha ezt neked ingyen megcsinálják
Én se tudtam hogy van ilyen, csak megkérdeztem mik a lehetőségek,
kérdezték hogy tudom-e ki nevén van,
Ha akarom tudom, ha akarom nem, mi van ha nem tudom?
Amúgy édesapám nevén volt.
És így nem kértek pénzt. -
Sayuar
senior tag
válasz
apaszka #36584 üzenetére
apaszka
a bérek? igazad van, de ez soha nem érdekelte/érdekli egy multit.
Somatom
"... nálam azért működik normálisan..."
"...a mérgem is elszállt. Egyáltalán nem is vitatta az álláspontomat. Sima panaszfelvétel..."
Tehát mégse nem működik flottul a dolog. Én ahhoz vagyok szokva, hogy megrendelem a szolgáltatást és hátradőlök. Az, hogy minden hónapban az igazamért kelljen kiállnom, egy idő után terhes számomra. A telenor olyan mint a Sp@r: bepakolom a vásárolni kívánt árut, aztán a pénztárnál mégse nem annyi (mivel nagyjából észben tartom hogy mi mennyiért volt kiírva a polcon). Korábban kardoskodtam velük (boltvezető, vásárlók könyve) aztán inkább átszoktam a brit és a két német üzletlánchoz. Ok, hogy a fenyős van hozzám legközelebb, de egy idő után terhes az igazam mindennapos kiharcolása. Na, ugyanezt érzem a telenorral.
A legutóbbi levelük pedig egy vicc: válaszolnak a hivatalosan 1220-on felvett panaszomra/bejelentésemre, mi szerint csak akkor tudnak foglalkozni azzal a problémámmal, hogy BP Ócsai út 1 szám alatt nincs beltéri LTE, ha bejelentem hogy hol nincs 4G beltéren -
-
Tomi0703
addikt
válasz
apaszka #36343 üzenetére
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Redmi 2 Pro telefonom. Ez ugye nem tudja a 800-as LTE-t. Jól tudom, hogy a Telenor a fővároson kívül mindenhol ezen a sávon szórja a 4G-t? Csak mert Zircen (kisváros a Bakonyban) van 4G a telefonomon, viszont itthon (Dudar) csak 2G-m van.
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
apaszka #36065 üzenetére
Igazából nem értem a válaszodat, mert a Telenornál (és a Vodafonnál is) kb 2 éve cserélték le az egész rendszert szoftverestől, hardverestől, minden régi eszköz ment a kukába.
Szóval nem igazán értem, hogy mivel vannak elmaradva a szolgáltatók, és milyen ezer éves hardverekről írsz a Telenorral kapcsolatban. És hogy ennek mi köze ahhoz, hogy láthatóan a Telenornál az illetékes "szakemberek" nem értenek a hálózattervezéshez és üzemeltetéshez.
-
törölt tag
válasz
apaszka #35637 üzenetére
Fizetős. 1 rugó/hó, plusz az adat. Csak azért neveztem be rá, mert holnapig nem számolják az adatot. Ennyit nekem megért. Itthon nagyon szar a netem és úgy tűnik, hogy a MyTV kisebb sávszélességgel is beéri, mint a TV-GO. Símán végigment a Forma1, míg a TV-GO meg-megáll pufferelgetni. Arról nem is szólva, hogy a MyTV -t nem kell átverni, mert alapból beletörődik a root -ba.
-
Sayuar
senior tag
válasz
apaszka #35619 üzenetére
Amit én elvárnék:
- 1 GB adat
- hálón belül 3 számra ingyenes, legalább 1000 percig
- 0 Ft kapcsolási díj
- 200 perc, utána max. 15 Ft perc alapon, vagy max. 20 Ft másodperc alapon
- 3000 HUF
A magyar fizetéshez ez lenne reális. Amíg köszönő viszonyban sincs (még flotta esetén sem) ezzel az elképzeléssel a szolgáltatók árazása, addig nem írok alá egyikhez sem. -
törölt tag
válasz
apaszka #35230 üzenetére
Már leírtam egy párszor, csak annyi a változás, hogy az alap nem a 2GB + Deezer, hanem a 2500Ft -os 3GB. 1. -jén van a fordulóm. Előtte feltöltök 1500 -at. Ez kevés arra, hogy aktiválják a 3GB -ot, de elég egy 120/120/600MB -os Mymenü ajánlatra. Elfogadom, így 720Ft -ért lesz 600MB -om, 1 hétre. Általában 2hetes az etetés, tehát a köv. héten még ua. az ajánlat. Azt is elfogadom, ami megint 600MB. A köv. hét után megint tolok 1500 -at. Mivel a feltöltős netcsomagok időarányosak, ezért ez a kredit már elég ahhoz, hogy aktiválják a 3GB -ot, a második 2 hétre. Ez 4,2GB, plusz ami a feltöltésekért jár, plusz a percek és SMS -ek. De, ekkor többet töltöttem fel, mint amennyit elhasználtam. A különbözet kb. 1-1,5Euro, ami elég 80 perc VOIP -ra.
-
-
asdf_
veterán
válasz
apaszka #34967 üzenetére
Elallas != csere.
Az online rendelteknél több az idő erre
A Telenornal nincs tavollevos vasarlas, mert kiskapuznak
Te ne cseréltesd ki a gyári hibás vakot ha veszel......,javíttasd
A csererol pedig irtam, hogy az elso 3 napban csak cserelni lehet, szoval ezt nem tudom mire velni.
-
asdf_
veterán
válasz
apaszka #34964 üzenetére
3 napon belül elállhatsz a vásárlástól! Ne hagyd magad!
Ez baromsag, 3 napon belul nem lehet elallni (elallni ket esetben lehet, tavollevos szerzodesnel 14 napon belul, valamint akkor, ha az elado a jotallasi kotelezettsegenek nem tesz eleget). Le kell adni a hibas keszuleket, mivel 3 napon beluli a hiba, az elado azt nem javithatja. kizarolag cserelheti. Ha valoban hibas a keszulek es tud cserelni ujra, akkor a cseret a vevonek nincs modjaban visszautasitani, es nem kerheti vissza a penzt, vagy hogy inkabb masik keszuleket vasaroljon, a jog szamara ilyen lehetoseget nem biztosit. Kizarolag a bolt joindulatan mulik, hogy elter-e a jogszabalytol a vevo elonyere vagy sem.
-
asdf_
veterán
válasz
apaszka #34947 üzenetére
Kartyasra ne valtsd at, mert ez a muvelet rogon 3e ft kotelezo feltoltessel jar/kartya, amit a szamhordozaskor mint le nem beszelt egyenleget elvesztesz. Totalisan lenyegtelen, hogy szamlas/kartyas a hordozando szam, az egyetlen kulonbseg, hogy ha a szamlason huseg volt, es ugy hordoztad, akkor a kotbert majd kiterhelik.
A lenyeg, hogy elofizus szamot szamlafordulo elott ugy kell atvinni, hogy a szamhordozas repetajara is jusson ido, ne csusszal at a kovetkezo havi ciklusba.
-
zombinyul
addikt
válasz
apaszka #34913 üzenetére
Sajnos igen. Nem SMS-eket kuldenek, hanem a weboldal helyett a bongeszo egy ilyen oldalt hoz be. 4X-5X ramegyek a "tovabb az oldalra" reszre, aztsn betoltogeti smit szeretnek.
Elementh: igen, majd megrendelek nagyobbat, de ilsen arak mellett ezt akkoris kib*szasnak tartom.
Antal750: de Te MyTariffos vagy, nem?
Egyebkent a tabletos internetem cuki. A szerzodes szerint a letoltesem van korlatozva, viszont maga a bongeszes korlatlan. Ennek ellenere elfogyott az internetem, es minden oldalt nyogvenyelosen tolt be. Szerintetek? Ezzel meg azt plane atk*rva erzem magam. Jol megvagyok aldva ezzel a Telenor internettel... A franc enne meg.
-
club1
veterán
válasz
apaszka #34419 üzenetére
Mi is felmondtuk a flottaszerződésünket náluk. De egészen addig nem kapkodták magukat, amíg nem jeleztük feléjük, hogy a Telekom és a Vodafone is sokkal (20-30%) jobb ajánlatot adott, normálisabb szerződéses feltételekkel. Akkor aztán egy második ajánlattal lementek az eddig költségszintünk 50%-ára. Ezt már nem tudta sem a Telekom, se a Vodafone űberelni, így muszáj maradnunk.
-
g0dl
addikt
válasz
apaszka #34324 üzenetére
Hát igen, az én fogyasztási szokásaimnak megfelelő ajánlatuk nincs. Én is megyek kártyásra ha úgy alakul, de az már nem telenor lesz.
Nekem a sokéves hűséggel kínált, magas havidíjú, de korlátozott (voip) csomagok érdektelenek, nem pofázok én annyit.
Szerencsére már régóta nem vettem szolgáltató függő készüléket, és ebben csak megerősít az "üzletpolitikájuk". -
Zaji
őstag
válasz
apaszka #33889 üzenetére
Nekem sikerült beszélnem velük. Beismerte a kisasszony. hogy a rendszer összeomlott. Vették a kérésemet és az ügyfélszámom alatt található mobilszámokkal kapcsolatban vissza fognak hívni. Addig pedig nem lesz emelés. Ezt a beszélgetést rögzítették. Lett volna más kérdésem is, de semmiben nem tudott segíteni, azt mondta két lehetőséget tud állítani a rendszerben, hogy kérek visszahívást vagy nem.
-
Sayuar
senior tag
válasz
apaszka #33875 üzenetére
A hívás maximális díja már jövő tavasszal 5 cent +áfa lesz, vagyis 19-20 Ft. Lesz itt fosás, mikor a dual simes telefonban a magyar kártya csak hívásfogadás miatt lesz feltöltve, évente 1x, és akkor is autópálya matrica vásárlásra lesz fordítva az egyenleg. A másik slotban meg ott lesz egy román/osztrák/szlovák sim. Csak így tovább telenor! Emeljétek az amúgy is irreális díjakat. Na, mostmár lehet példálózni külfölddel? Mert a külföldi sim fogja agyonverni a magyar árakat!
-
Daffni2
addikt
válasz
apaszka #33672 üzenetére
Két lehetőség van erre az esetre.
1.
Telenornál át kell íratni,és utána elhordozni.A tulajdonjog átírása többnyire pénzbe kerül.Ez után lehet indítani a másik szolgáltatónál a számhordozást.2.
A másik szolgáltatónál kell venni egy feltöltőkártyát ugyanarra a névre,pontosan minden adat egyezzen., aktiváltatni kell, majd arra a számra kell indítani egy számhordozást.
Miután megtörtént a hordozás, migráltatni kell előfizetésesre tulajdonjogváltással. Ez nem kerül pénzbe. -
válasz
apaszka #33672 üzenetére
Először át kell írni arra a névre, amire szeretnéd indítani a hordozást. Az átírás díjköteles -4790 Ft.
Fontos, hogy a djuice combo nem vihető tovább, valami más tarifát kell válasszatok. (Teszem hozzá, hogy az emelés intézésétől függetlenül szerintem nincs nagy gond a Telenorral, de a döntés a tied. A combo egyébként -megint csak szerintem- egy jó csomag, 1000 forintért három embert ingyen hívni jó opció...)
A másik opció, hogy átteszitek a számot feltöltőkártyásra, ez 3000 forint feltöltésével jár, de ezzel egy időben át is írható más névre. -
zoli62
addikt
-
MolTol
tag
válasz
apaszka #33130 üzenetére
Nem vitatkozni szeretnék veled, csak annyit kérek fontolj meg két gondolatot.
1.: Nem csak az az eset létezik amikor valaki az előfizető tudtával és beleegyezésével akar valamit a nevében intézni. Egy ilyen nagy szervezetben elengedhetetlenek a szabályok, egy kis bolt sajnos jellemző színtere az ilyen lazaságoknak, de nagyon nagy bajba is kerülhetnek ha valamit egy rossz szándékú ember kérésére csinálnak meg.
2.: Te magad vagy a legjobb bizonyíték arra, hogy miért is nyeri el a jó méltó büntetését, és miért nem éri meg kockáztatni. Mérges lettél az új csapatra, amiért nem jártak el a kedvedért szabályellenesen, ezért egy nyilvános fórumon, jól beazonosíthatóan (melyik üzletből hová kerültek és mikor), szépen felnyomtad a neked segítőket, nem lenne meglepő ha az új főnökük hamar elővenné őket...
-
asdf_
veterán
válasz
apaszka #33130 üzenetére
Telenor oldalan 3 masodperc volt megtalalni:
Előfizetői adatokban történt változás bejelentése
A személyes adatokra (bejelentett állandó lakcím, személyazonosító okmányok stb.) vonatkozó módosítást kérheted személyesen, a változást igazoló dokumentumok bemutatásával a Telenor Értékesítési Pontokon vagy írásban, a dokumentumok másolatának megküldésével:
levélben: Telenor Magyarország Zrt. 2045 Törökbálint, Pannon út 1.
elektronikus űrlapunk segítségével;
faxon: a +36 1 46 46 111 vagy +36 1 46 46 171 számokon.Magyarul meghatalmazas utjan ez nem intezheto (legalabbis nekem ez jon le).
-
asdf_
veterán
válasz
apaszka #33127 üzenetére
Most figyelj, te tenyleg komolyan gondolod, hogy ha egy szolgaltatonal meghatalmazas nelkul nem hagynak teged valaki mas neveben ugyet intezni, akkor ok a hulyek? Teljesen evidens, hogy ilyet meghatalmazas nelkul nem lehet intezni.
Az, hogy a szimpatikus csajok eddig megcsinaltak, az egy masik tortenet, teljesen szabalytalan volt (lehet, hogy nem veletlenul nem dolgoznak mar ott?), szoval erre ne apellaljunk. Hogy minek ehhez bemenni, azt meg megint nem ertem, van fax, van telenor online, lehet ott regisztralni es uzenetet kuldeni (ugyfeljelszo nelkul persze nehez, ha azt nem tudja), es a kokori tertivevenyes level is megfelelo modszer.
Annyit hibaztak egyedul, hogy szerzodeskoteskor elirtak a szamot, ennyi irhato egyedul a szamlajukra (es az is csak felesben, mert elofizetokent ugye tetszett volna ellenorizni alairas elott a szerzodes adatait) -
Viktor77
titán
válasz
apaszka #33127 üzenetére
A segged akkor lett kinyalva, mikor a két csaj szabályellenesen (nem csak a Telenornál, bármilyen hivatalos ügyben) eljárva engedélyezett neked dolgokat. Olyan nem létezik, hogy én a telefonban azt mondom, hogy faterom bemegy, elintézi. Ilyet a jog nem ismer.
Most meg azért "faszkalapok" mert szabályosan járnak el? Nehogy már felródd nekik.
-
tomp
félisten
válasz
apaszka #33123 üzenetére
Az, hogy a leányzók szabályellenesen végezték a munkát most pedig a férfi ügyintéző nem ment bele nehogy már a telenor hibája legyen?
Gondolkozz már! Eszem ágában sincs védeni a telenort mert tettek róla, hogy meg se próbáljam őket védeni, de ez inkább a TE hibád. Nem voltak korrektek, mert szabályosan és hivatalosan akartak ügyintézni? huhh... -
válasz
apaszka #33121 üzenetére
Pffffff.... Ez a sztori több sebből is vérzik, már bocs.
"Sok éven át úgy működött,hogy a lányok engedélyével ..... a papírt és aláírva behoztam. A lányok tolerálták ezt,és korrektül álltak hozzá!" Ez semmilyen Telenor folyamat szerint nem helyes vagy korrekt, max. a TE világodban.
" mert te egy ......ap vagy,és korrektségből 1 es!" Nem kellene mást azért minősíteni, mert a folyamatoknak megfelelően jár el. Miért nem írtál még az elején (vagy bármikor) egy meghatalmazást, átírod a saját nevedre a számokat, így nem kell a lányok korrektségére (ami megint csak szerinted korrekt, a Telenor folyamatai szerint semmiképp' sem az)...
"Természetesen az akadályoztatásért feljelentem őket!" Miről beszélsz?
Mivel a számok valódiak voltak,és nem változtak csak trükkel írták el! Azért,hogy kicsússzunk a 15 napból!" Nem trükkel írták el, hacsaknem arra a trükkre gondolsz, hogy véletlenül elírták.Ügyfeleink közül sokan írásban jelezték a szolgáltató felé a panaszukat, a visszajelzések alapján már volt is megkeresés. De tudom, fikázni, meg fröcsögni könnyebb, mint keresni egy másik megoldást.
-
G@ben
addikt
válasz
apaszka #32992 üzenetére
Igazából 3 év alatt, ha ötször átléptem a 90MB-ot, akkor már sokat mondok (abból 2 vagy 3 meló miatt volt). A 200MB az esetek 99%-ában elég lenne, szívesebben látnám a 80 perc helyett a 120-at ugyanennyiért, mint a 700MB-ot. Ajánlottak már valakinek plusz perceket?
Varszegig: nem rohanok, de ha a mostaninál is kevesebbet fizetnék, több nettel, vagy ha sikerül megbeszélni, több beszélgetéssel, akkor miért ne? Ha lejár a hűség, elvileg úgyis átmehetek a céges csoportba még olcsóbban.
-
-
Prien
addikt
válasz
apaszka #32963 üzenetére
Az én nagy dilemmám is az, hogy ahol lakom, ott stabilabbnak érzem a Telenor hálózatot, (ez a Hipernet előfizum) ,míg a másik T a telómon kihagy, elveszti a netet időnként és ez nem csak nálam probléma,hanem az országban több felé... ugyanakkor ott kapnék DuoNet kártyát is egy netes előfizuhoz, itt a Telenornál csak a hang alapú csomagokat lehet adatmegosztó SIM-el igénybe venni, ami vicces...
Kíváncsi leszek még erre az év végéig 95-97% 4G lefedési ígéretre is...
-
törölt tag
válasz
apaszka #32900 üzenetére
Ez azért van, mert az alap, hogy 100% -os lefedettséget nem lehet ígérni, mert akkor nem lehet a maradékra hívatkozni. Tehát, ígérnek, mondjuk 95% -ot. De mivel van átfedés a tornyok között, ezért gondosan meg kell tervezni a fejlesztést, nehogy véletlenül túlszaladjanak a tervezett lefedettségen. Ezt úgy a legegyszerűbb, ha előbb gondosan kijelölik az 5% -ot, vagyis azokat a területeket, ahol SOHA NEM LESZ LTE!
-
-
St3ven
addikt
válasz
apaszka #32707 üzenetére
Nem lesz az akkora bukta a MyTariff, ha már csak azt lehet majd választani!
Mint ahogy a T-nél behozták a Move - meg persze az eszement havidíjak ellenében (az "alacsonyabb" kategóriákban csak részben) korlátlan Next és Music - csomagokat, és lényegében már csak ezekre lehet hűséget vállalni. Pedig a Move-ok a közvetlen elődjüknek számító Mozaikokhoz, meg a még korábbi MédiaMánia csomagokhoz képest mennyivel rosszabb ajánlatok! Akinek van még valamelyik, örül neki, bár folyamatosan emelik a díjaikat, telefont már nem adnak hozzájuk hűséggel, szóval onnan is szinte "muszáj" kiváltani.
-
B.i.L
senior tag
válasz
apaszka #32602 üzenetére
Persze,a pénz nem lényeg,csak az elv,ahogy kihúzzák a zsebedből.A végeredményhez is vezet út,de tudod sok-sok évig rabláncon nem ezt várja az ember.Idestova 7-8 éve 2 előfizetés és semmi kedvezmény...vagy még régebbi(net :korlátlan)És ezen az úton csak keseredik minden.Telefont is csak teljes áron adja.Nekem a lényeg,hogy a feleségemet elérjem + havi 50 perc idegen hálózatba.(30)Megyek is át ,mint a Sicc^
.De ha nagyon berágok rájuk borítom a keserűségemet,kicsengetem a kötbért és bő negyed óra múlva a másik szolgáltató telefonját fogom villogtatni számhordozással
Régen olyanok voltak,hogy a telefon ingyen,vagy a mobilstick(nethez) szintén ingyen,a havidíj 6 hónapig kedvezményes,6 hónapig hálózaton belül minden hétvégén ingyen beszélgetés,bla-bla-bla,ma meg kétoldalú megállapodás,hogy fizess többet,mert fejleszteni akarnak.Csakhogy én nem akarom azt hogy fejlesszen,mert nem fizetem.Nem vagyok a munkáltatója,és ha az lennék,akkor a gazdasági válság,vagy árfolyam növekedés címen vonnám meg a fejlesztési ktg-et.Ha meg nincsen pénzük,akkor spóroljon,és fejlesszen abból,ami megspórolt.
Remélem nem voltam túl személyes és tolakodó -
axioma
veterán
válasz
apaszka #31882 üzenetére
Kizartnak tartom, hogy a sok kilonyi kitoltott papirban valahol nincs benne az, hogy hozzajarul az adatok xy celbol torteno z tipusu cegnek atadasahoz. Mas kerdes, hogy az ollo elott ezt a nyilatkozatot vajon visszavonhatja-e ugy, hogy az nem szamit szerzodesszegesnek (mert a visszavonashoz az adatvedelmi torveny szerint joga van, ellenben a szolgaltatonak meg ha jol fogalmazta meg a szerz. szovege't, tala'n - nem tudom, laikus vagyok - joga lehet a szerzodestol elallasnak venni automatikusan, es a koltsegek beterheleset az alapjan megtenni - igaz, akkor kerdes hogy hogyan jut penzhez).
Az nyilvanvalo, hogy amennyiben bukja az ugyfel a felbontas jogossagat akarmilyen okbol, a szerzodesbontasert jaro osszeg a) nagyobb lesz, mint amennyit kifizetne egy plusz csomagert hogy tovabb legyen netje b) ha raadasul nem fizetessel akarja meguszni, a vegen tobbe lesz, nem kicsivel, hanem nagysagrendben.Latom kozben az eredeti kerdes megoldodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged