- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz Varszegig #35399 üzenetére
köszönöm. ez szívás, akkor lehet egyszerűbb venni egy sim-et a Lidl-ben, azt megadni ahol kell az új számot.
ennyi ügyintézést, meg a Blue-s számhordozási papírmizériát, két tanú stb, meg ha futár hozza, de nem vagy otthon, és nem veszed át, akkor buktad is, nem ér az egész számmegtartás. -
MODERÁTOR
-
DS39
nagyúr
válasz ledgeri #35377 üzenetére
Csak épp búcsúznék a telenortól, és a számhordozás sikerességének valószínűségét latolgatom...
a Telenor utasíthat el számhordozást azért, mert a pár éve kötött djuice kártyás szerződéshez megadott személyi igazolvány szám nem egyezik a jelenlegivel? (minden más adat megegyezik)
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Viktor0610 #35395 üzenetére
-Oké, akkor jó mert én azt hittem ,hogy időarányos.
-Meg is keresem.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
MODERÁTOR
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Viktor0610 #35393 üzenetére
-Sajnos nem,mert a készülék a vásárlás pillanatában még 170-175 ezerbe került ,függetlenül 220 ezerbe.
-Én asszem 22 hónapra vettem 50 ezer induló befizetésével a készüléket és még 70 ezer hátralékom van belőle.
-Erre számoltam a függetlenítési díjat meg saccra a ködbért.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
MODERÁTOR
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Viktor0610 #35391 üzenetére
Üdv.
-Természetesen nem felejtettem el.
-Minden felmerülő összeget be kalkuláltam.
-A készülék árából fenn maradó, a függetlenítésen át, a 2 év hűség idő lejárta előtt felmondási ködbérig én kb 100-110 ezer Ft-al számolok.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
MODERÁTOR
-
Atesz 666
aktív tag
válasz csernak75 #35389 üzenetére
Üdv.
-Nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos válaszod.
-Ezen egyszerű válaszra voltam kíváncsi.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
"Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Azt tudja esetleg valaki,hogy a Telenor mennyiért függetlenít most egy SONY Xperia Z3-ast?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm."-A szó amit te keresel ott van a hsz végén.
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
-Így van!
-Nehéz lett volna ide be másolni azt az egy két sort???Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Sayuar #35381 üzenetére
-Köszi,de én nem a tarifa csomagokra vagyok kíváncsi,hanem arra az egyszerű kérdésre ,hogy mennyiért függetlenít a Telenor egy SONY Xperia Z3-ast?
-Az ÁSZF-én is eltudtam volna olvasni,de most nincs kedvem végig olvasni 90000 sort.
-Tehát akkor még egyszer:-Mennyiért függetlenít a Telenor egy SONY Xperia Z3-ast?.
-
MODERÁTOR
válasz ledgeri #35367 üzenetére
ledgeri:
A 1220 megmondja neked vagy bármelyik üzletben rálátnak erre az infóra.
Sőt, ha minden igaz, a MyMenuben (*111#) az egyenleginfó alatt azt hiszem, ki is írja a rendszer.Atesz 666:
Fontos, kiegészítés, hogy a függetlenítés díja mellett kötbérösszeg is fizetendő, amennyiben nem feltöltőkártyás konstrukcióban vettétek a készüléket![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Azt tudja esetleg valaki,hogy a Telenor mennyiért függetlenít most egy SONY Xperia Z3-ast?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
ledgeri
nagyúr
Köszönöm, hogy válaszadással fáradozol (még mindig), de továbbra sem tudom a választ arra amire kérdeztem...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
asdf_
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Csak épp búcsúznék a telenortól, és a számhordozás sikerességének valószínüségét latolgatom...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
válasz ledgeri #35374 üzenetére
Nemtom, es engem kulonosebben nem is foglalkoztatna, mert 25-en feltoltenem, es csokolom. Ha kifutsz a lejarati idobol, akkor 1 (vagy talan 2?) honapon beluli feltoltessel visszakapod a szamot es megint mukodik, de a rajta levo egyenleg elvileg elvesz. Gyakorlatilag aug 1-tol volt egy jogszabalyvaltozas, hogy mar nem bukja az ember a lovet, de hogy ez a kihirdetesenek vagy az ervenybe lepesenek az idopontja, azt nem tudom. Es amennyire remlik, valami olyasmi a megfogalmazasa, hogy ez a nem toltom fel, majd utana feltoltom, erre pont nem (lesz) rahuzhato, szerzodes megszunese eseten alkalmazando. Szoval 28-a egy het mulva van, addig van 7 teljes napod feltolteni, szerintem total mindegy, hogy 28-an vagy 29-en jar le az egyenleged, kokemeny 8 Forintnyit buksz vele naponta, ha lejarat toltesz ra, talan belefer nem kicentizve feltolteni
-
Grougon
tag
válasz Viktor0610 #35372 üzenetére
Vállalati hipernet pro-hoz is lehet adat megosztó simet kerni?
Köszi -
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #35364 üzenetére
2012.08.08-án írtam alá a Hiper84-et. Gondoltam 30nap múlva vissza viszem és a próba lezárva. Na de neeeem.
Kifizettem az akkori 7990Ft-ot az üzletben. Miután visszavittem a próba után jött a számla, hogy fizessek még 2512Ft-ot. Ha nem, akkor a meglévő tarifámon lesz rajta a tartozás.
katt, katt2, végül katt
Ez volt az első nagy dolgom velük.
Nem vagyok különleges igényű ügyfél csak hát nem szeretem ha megkárosítanak, aztán le akarnak rázni, egy hibát nem elismerni, nem kijavítani. Az idén véget ért 118napos hiba is kicsit extrém volt...[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ha egy évvel ezelőtt 28-án töltöttem fel a telefonom egyenlegét, és most azt írja mymenü-ben, hogy az egyenleg 29-én jár le, akkor a kártyám meddig él? (29-én már lejárt, vagy csak 30-án fog? Van-e "újraéleszthetőségi idő"?
-
hentes555
senior tag
válasz Viktor0610 #35326 üzenetére
Köszi aválaszt
Csak tegnap nem fértél hozzá az adatokhoz vagy máskor sem tudsz? :S
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
MODERÁTOR
-
veterán
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #35360 üzenetére
Ááá nem biztos, hogy megérné a telenornak még egy NMHH-s ügy...
Én+próba=nmhh-s ügy a telenor felé->kötbér->nem kerül nekem semmibe a próba hónap->sőt még a telenor fizetne újra, hogy igénybe vettem a netet->a mostanival együtt akkor már dupla kötbér lenne->kapnék egy exkluzív meghívást a telenor házba->Hipernet 84-es próba hónapnál még a telenor fizetett nekem, hogy kipróbáltam pedig nem ez volt a cél csak hát...
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Olvasva a korábbi hozzászólásokat, mi az a helyhez kötött csomag? Telenornál van ilyen? Hipernet előfizetésem van, de fogom a sticket, és ott használom, ahol akarom nem ez a lényege?
Adatmegosztó kártya helyett pedig bedugtam az usb sticket egy routerbe, és wifin annyian használják a netet, amennyien nem szégyenlik..
Valamit biztos benéztem, de nem tudom mobilnetnél mi lehet a "helyhez kötöttség"... -
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #35351 üzenetére
Szerintem nincs konkrétan 1 cellára fixálva mert ugye az nem lehetséges a lefedettség miatt.
Max városra van limitálva de van egy olyan érzésem, hogy nem hivatalosan elvihető más városba is. -
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #35357 üzenetére
Augusztus 06-án lejárt a hűségem, de még ebben a csomagban vagyok...ha úgy tetszik, ez hosszabbításnak is tekinthető
Erre komolyan kíváncsi leszek, mert a weboldalon erről sehol semmi...márpedig az ügyintézőknek az a bibliájuk.
A kevés is több a semminél.
-
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #35355 üzenetére
Kipróbálom és ha nem adják, majd mondom,hogy Viktor a fórumról ezt mondta
Már nincs hűségem. Mennyi a kártya amúgy? 590 Ft/hó?
Egyébként azért vagyok szkeptikus, mert nem olyan rég írták ezt nekem, az egyedi igényekkel foglalkozó háttércsoport, hogy csak meghatározott csomagokhoz vehető igénybe és ebbe a Hipernet csomagok nincsenek benne. Remélem,hogy neked lesz igazad.....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #35353 üzenetére
Én nem tudom, titeket ki hív-ki nem, de válaszolhatsz az én kérdésemre is azért
Szóval akkor hogy oldható ez meg? Heavy-t hosszabbítanék, szerintem így, ezzel a feltétellel.
-
MODERÁTOR
Nem azt mondtam, hogy mondj igazat, hanem, hogy mondd, hogy ismerősöd vett így adatmegosztó kártyás előfizetést.
De akár azt is mondhatod, hogy az egyik pesti boltban tudnak infóval szolgálni, már úgyis hívtak bennünket (vagy épp' engem ) más boltokból vagy akár az ügyfélszolgálatról infókérés ügyben.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #35348 üzenetére
Ne csigázz, senki ismerősöm nem vett így előfizetést.
De engem komolyan érdekelne, de eddig nem mondtál semmi konkrétumot...akkor most?
Ha Egerben nem adnak így, akár Pestre is felmennék érte, mert annyira kellene.
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #35328 üzenetére
1 cellára? Ahol a lakásban 2-3cella érhető el hogyan oldják meg?
-
Viktor77
titán
válasz Viktor0610 #35348 üzenetére
De hogy? Home mellé minek kérni, csak otthon működik, egy helyszínen. Ha meg telefonba rakod, akkor meg már nem Home, mert hurcibálod.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #35345 üzenetére
Akkor mondd, mit kell tennem/mondanom, hogy beszerezzem? Mert van egy olyan érzésem, el fognak hajtani a mezei Telenor üzletekből ilyen kéréssel.
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #35343 üzenetére
Wow!
Ez az adatmegosztó dolog engem is érdekelne.
Én is nemrég kötöttem hipernet home-ot (az 50GB-os csomagot, talán az "M"?), ha ahhoz is lehet ilyet kérni, akkor az nagyon tuti lenne!
Infót kérek szépen én is, hogy hogy megy ez a dolog. -
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #35343 üzenetére
Adható adatmegosztó minden hipernet csomaghoz. Hűségidő vállalása esetén az extra kedvezménykeret terhére is kérhető.
Nem mondod! Ezt nem hiszem el! Soha senki nem említette (sőt, kategorikusan kijelentették,hogy nem lehet), még amikor levelet írtam ez ügyben az ügyfélszolgálatra... ez komoly?
Valami linket, utalást kérek és megyek aláfirkantani 10 évet na jó, csak kettőt...
Ha más nem, felmegyek Pestre és személyesen nálad kötöm meg, mit szólsz?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
szaniszlokar
aktív tag
Prien:
Valóban egyre kevesebbet adnak. Meglepődve láttam tegnap, hogy a kínált sávszélességeket szépen visszavágták.Minden ellenállás hasztalan.
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #35339 üzenetére
Na mindegy, azért majd nézd már meg ezt a Home csomagot, hogy mi van ezzel, lehet-e hűség nélkül. Legalább lesz egy kiindulási alapunk.
A Heavy és a Pro egyre kevesebbet ad - drágábban, úgyhogy abban már nem igazán gondolkozom...(adatmegosztó simmel lehetne versenyképes, de emiatt hiába lobbizok már évek óta )
[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz Viktor0610 #35337 üzenetére
Telekomos a vezetékes telefonom és a 3 mobil előfizetésem. A fejlesztésig a Telenornak 3G, a Telekomnak 2G hálózata volt. A 3G hálózat miatt fizettem elő hűség nélkül a hipernet mediumra. Miután lett LTE át szerettem volna kötni a Home-ra a díjcsomagot, de nem engedték, csak hűséggel. A telekomos mobilnet előfizetésemet átváltottam nagyobb díjcsomagra, így a Telenor netjét felmondtam. kb 2000 Ft-al olcsóbb így havonta. Az éjszakai keret jó volt, oda időzítettem a nagyobb fájlok letöltését. Itt a Telekomnál nagyon drágán mérik az éjszakai nethasználatot.
Minden ellenállás hasztalan.
-
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
válasz szaniszlokar #35336 üzenetére
Ez hasznos infó, mert a Net&Roll-t én is néztem,mint alternatívát, de a telefonom telekomos és nekem is meg-megáll a net rajta, rendkívül bosszantó... ez tántorít el a telekomtól, pedig ott lenne duo-net kártya is
Szóval egyelőre úgy néz ki, maradok _hűség nélkül_ a Telenor mobilnetnél...
Viktor0610: attól,hogy helyhez kötött, miért kell a 2 év hűség, nem vágom Pont inkább nem szabadna kötelezni a 2 év hűséget a helyhez kötött csomagokra, mert mi van, ha valaki például elköltözik ennyi idő alatt? (Tudom, kötbér jó vaskosan...a kérdésem költői volt )
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Prien:
Most nem férek hozzá a tarifa paramétereihez, de valószínűleg a cellához kötöttség miatt lehet csak hűséggel igénybe venni a csomagot.
Amennyiben nem akarsz hűséget, válaszd a nem Home csomagok valamelyikét.
Kedvezőtlenebb feltételek, de azt gondolom, valamit valamiért.szaniszlokar:
Akkor tökre megérte felmondani...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
szaniszlokar
aktív tag
Ez a Katona téri üzlet a másik egri Telenor üzlete?
A kis csaj nagyon nem tudta, hogy hol kell keresni az infót. Lehet, hogy kezdő volt, ok, de hogy a 1220-on sem tudtak mit mondani az már rosszabb helyzet.Mondtam nekik, hogy átváltanám a hűség nélküli hipernet medium csomagomat, de azt sem engedték, mondjam fel, mondták. Hát felmondtam és most telekomos net&roll M csomagban vagyok.
Nem vagyok vele elégedett, mert megáll a forgalom napjában többször is. Bejelentettem hibára, jött az sms, hogy javítva, de továbbra is csak mérgelődök vele. Ha lenne lehetőségem vezetékes netre, akkor nem érdekelne, hogy megáll többször az adat, de mivel nincs, így ez az elsődleges netkapcsolatom.
A telenoros előfizetéssel nem volt ilyen gondom.Minden ellenállás hasztalan.
-
Prien
addikt
válasz szaniszlokar #35334 üzenetére
Hát, azt kell mondjam, kapásból beírtam volna a vásárlók könyvébe és felvetettem volna egy panaszt, ott helyben!
Azért,mert a honlapon csak 2 év hűséggel hirdetik, attól még lehet csak SIM kártyát is venni!
A Katona téri üzletben tuti megoldották volna...Az extra kedvezmények miatt emelik ki a 2 év hűséget, de ha azt nem kéred, csak a SIM kártyát, minden további nélkül megvehető a termék. Viktor0610, szerinted ?
Be is fogok menni valamelyik nap jövő héten, már csak kíváncsiságból is.
[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
Érdekes én is néztem, hogy Vas megyébe vagy hová kellene utazni a megrendeléshez.
Három hete voltam Egerben a Tescoban lévő Telenor üzletben. Hűség nélkül szerettem volna megrendelni a Home M csomagot. Mondtam a dolgozónak, hogy nem kell semmi, eszközöm van, csak SIM-re van szükségem. Egyszerűen nem engedik csak 2 év hűséggel. Mondtam, hogy ok, mondja meg mennyi kötbért kellene fizetni, ha felmondom idő előtt, de arra sem tudott válaszolni. Felhívtam ugyanezzel a problémával a 1220-at, de ott sem volt válasz. E hét hétfőre ígértek visszahívást, de nem hívtak. nincs rossz árban az M-es csomag, de nem merek 2 éves aláírni. 1 évest aláírnék, de 2-t nem. Várom a Telekomos hálózatfejlesztést, mert olyan vacak a telefonvonalam, hogy 1 bitet sem tud átvinni.Minden ellenállás hasztalan.
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #35330 üzenetére
Jó, akkor lehet bepróbálkozok Heves megyében...van 4G, hasít is...majd még átgondolom.
Viktor77: A hálózat már 150 Mbps sebességet is tud, egy 15 megabit sebességet már 5 éve is tudott a rendszer, úgyhogy nem értelek igazán.
Amúgy ez lenne a reális ár egy 25 GB-os csomagért, szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
az oké..de miért van az,hogy a településeken belül nem érhetö el mondjuk a 4G..a 3G-t nem is kell emliteni..a nyulak jol fizetnek érte?mert ott aztán van fullon..röhejes..de mikor rákérdezek az üfsz-en,akkor csak nagy a csend..meg majd fejlesztenek..na jahh..fejlesztettek,de a településeken nem érhetö el..azt csodálkoznak,ha sokan nem rendelnek mobilnetet ez ok miatt..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
Értelek, de furcsa a honlapon ez a meghatározott település lista... mármint,hogy csak ott lehet megrendelni. Ez vagy elírás vagy diszkrimináció a többi lakossal szemben.
-
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
válasz szaniszlokar #35325 üzenetére
Szívesen!
A kedvezményes ajánlat 2015. december 31-ig érvényes a meghatározott településeken , lakossági előfizetőknek, 2 év tarifamegtartással, e-Komfort csomaggal. További részletek: 1220, telenor.hu, facebook.com/telenorhungary
Most ha esetleg szeretném megrendelni, menjek Vas/Baranya/Zala/Somogy megyébe?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hentes555
senior tag
Heló
Olyan kérdésem lenne, hogy tatámnak van egy telenor feltöltőkártyás telója, és valahova eltűnik róla a pénz. Tegnap délután voltunk lottózóban feltölteni, jött is az sms, rajta volt 1500 Ft. Azóta beszélt kb. 5 percet egyik ismerősével meg egy rokonával. Ma délután jött egy sms, hogy 300 Ft alá csökkent az egyenlege. Lekérdeztem, 167 Ft. Jó, mondom megnézem már nincs-e bekapcsolva valami szolgáltatás amindk nem kéne. Telenor oldalán regisztráltam, csak a Praktikum díjcsomag és egy pay market dolog van bekapcsolva. Valamint a mytelenor appban azt írja extra net 200 mega. A két hívott szám egy 30-as meg egy 70-es szám. Valakinek valami ötlet, hogy mi a fakkért ment el 1300 Ft 5 perc beszélgetés miatt?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
MODERÁTOR
Egyszerre biztos, hogy nem.
Én most kipróbáltam, osztottam a kütyümmel 3G-netet, Youtube ment folyamatosan, de ez csak egy eszköz.
Gondolom, sima böngészés mehet egyszerre több eszközön is, de sávszélesség-igényes dolgokat egyszerre nem hiszem, hogy kiszolgálna.Az ajánlat (legalábbis nálunk) 30 napos visszavételi garanciával vehető igénybe, azalatt simám kipróbálod, mennyire használható több eszközzel.
Xiaomi 13T
-
Prien
addikt
válasz szaniszlokar #35321 üzenetére
Itt és lejjebb nyisd le a +Hipernet Home S akció - fület!
Viktor0610: ugye a Home csak itthon fog működni, elbír 2 laptoppal és 2 okostelefonnal, esetleg még tévével és online zenehallgatással ez a sebesség? Vannak kétségeim...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Viktor0610 #35319 üzenetére
ölnék most egy ilyen sebességért, még mindig 0.7/0.02Mbps-nál tartok...
#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
Prien
addikt
Akciós a Hipernet Home S csomag (20%) , a kérdés csak az, mire elég a 15/2 Mbps sebességű sávszélesség
-
törölt tag
válasz Viktor77 #35304 üzenetére
és Viktor0610:
Alapvetően igazat adok neked, de sztem látható, hogy Sayuar belátta néhány korábbi tévedését és változtatott a stílusán. Nemrég volt egy szösszenetem wwenigma -val, amire a "régi" Sayuar azonnal rákontrázott volna, de épp az ellenkezője történt. Sztem fontos, hogy észrevegyük a pozitív dolgokat és tudjunk "megbocsájtani", mert ha nincs pozitív visszajelzés, csak a régi labdákat dobáljuk vissza, abból nem lesz "béke". -
G@ben
addikt
válasz Viktor0610 #35315 üzenetére
Meg fogom nézni a szerződést, mert most nincs előttem, de a véleményem továbbra is az, hogy ha én vállalom a 2 év hűséget, akkor a szolgáltatónak is kéne...
A hűségidőm alatt harmadszor változtat a szabályokon... egyszer jogellenesen (első fokon biztosan az), másodszor terelésekkel, csúsztatásokkal próbált rávenni egy kedvezőtlen váltásra, harmadszor meg erőből, hogy csakazértis az lesz. Finoman szólva már az elsőnél fel kellett volna mondanom a hűséget kötbér nélkül...Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
MODERÁTOR
-
G@ben
addikt
válasz Viktor0610 #35313 üzenetére
A szerződésemben szerepel az Okostarifa 90. Innentől én arra vállaltam hűséget.
És ha ügyfélfüggő a kedvezmény, akkor én nem kapok, mert a legutóbbi módosításnál igen határozott hangnemben osztottam ki a Telenort, hogy mit tehet és mit nem.[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #35312 üzenetére
Még valami, csak lejárt a szerkesztési idő.
Te tarifakategóriára (XS) vállaltál hűséget, nem tarifacsomagra.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz SutPet #35310 üzenetére
SutPet:
Amennyiben ez az ajánlatod és elfogadod azt, igen.G@ben:
A csomagváltásra a tarifakivezetés miatt szinte biztos, hogy lehetősége van a szolgáltatónak (az ÁSzF-et ennyire nem tudom betéve). Az, hogy te az ajánlatot nem fogadod el, mert számodra jelentős korlátozásokkal jár, már egyedi, a szolgáltatóval kötött megállapodás kérdése lehet.
Ezért javasoltam a szolgáltató megkeresését, mert szerintem megér egy próbát, hátha adnak valami olyan megoldást, amivel te is jól jársz, és nem jár jelentős korlátozásokkal.
Kötbér fizetés nélkül nem valószínű, hogy megszüntethetnéd a számod, bár már erre is láttam példát. Ismét a megkeresésre utalnék, ennek eredménye igen erősen ügyfélfüggő.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
G@ben
addikt
válasz Viktor0610 #35309 üzenetére
De ha az alacsonyabb havidíjú csomag számomra jelentős korlátozásokkal jár, többet meg nem akarok fizetni, azt hogy oldják meg?
A kötbéres kérdésre is várnék választ...Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
SutPet
aktív tag
Még egy kérdés, mert kicsit megkavaró így a tarifaváltás Szóval ha az általuk felajánlott smarttarifa 2-t választom 1000 Ft kedvezménnyel(2790 3790 helyett) 2 éven keresztül akkor ugyan úgy 3190 lebeszélhető?
God must love stupid people, he made so many of them.
-
MODERÁTOR
Kategórián belül nem a Smarttarifa 2-be tennének át szerintem, látnom kéne a számot, és az adatokat, ajánlatokat, hogy okosabb legyek.
Én csak azért írtam ezt a csomagot, mert hasonlít az Okostarifa 90-re.A "végső" ajánlat, ha az ügyfél semmit nem tesz a tarifakivezetés kapcsán, mindig alacsonyabb vagy azonos havidíjú csomag, mint amit jelenleg használ.
Szerintem hívd fel a 1220-at vagy keress fel egy boltot, mert ott részletesen, személyre szabottan elmondják neked,hogy milyen ajánlatok kerültek betöltésre az előfizetésedhez.
Xiaomi 13T
-
G@ben
addikt
válasz Viktor0610 #35296 üzenetére
Én is Okostarifa 90-et használok és a Smarttarifa 2 jónak is tűnhet váltásra, de magasabb a havidíja. Kérhetem kedvezménnyel? Ugyanis írtad, hogy mindig kisebb havidíjjal ajánlanak fel, ami a Mytariff legkisebb csomagjára igaz is lenne, csakhogy ott a beszélgetés is kevesebb, illetve a net is korlátos.
Illetve a Smarttarifa esetén ha esetleg adnak kedvezményt, akkor a lebeszélhető percek száma is csökken? Mert nem havi x percet garantál, hanem a keret elfogyásáig y forintos percdíjat.Ezen kívül, ha én 2 év hűséget az Okostarifa 90-re írtam alá, nem kéne jogomban állnia, hogy ennek a megszüntetése esetén minimum kötbér nélkül felmondjam a szerződést, vagy kötbért terheljek a Telenorra, mivel felrúgja a szerződést?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #35305 üzenetére
Akkor talán olvasd vissza FIGYELMESEN az előző hozzászólásaim és a tieid is: a mytv-s kérdést nem én tettem fel, mégis nekem címezted a választ, és nekem szóltál be.
Viktor77: ti valamilyen szimbiózisban éltek, hogy amikor szóvá teszem Viktor0610 stílusát mindig ott teremsz és megvéded? -
MODERÁTOR
válasz Sayuar #35301 üzenetére
Az, hogy nem tudom fejből a Telenor összes szinte nem is reklámozott akcióját, nem jogosít fel arra, hogy mindig beszólj.
Sokadjára írom (szerintem nem alpári, max. gúnyos stílusban), hogy "csak" ember vagyok, nem mindentudó guru.Viktor77:
Köszi![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Viktor77
titán
válasz Sayuar #35301 üzenetére
Nem személyeskedés, ha szembesít a korábbi kijelentéseiddel, ahol is felróttad neki, hogy nem tud mindent.
És igen, lehet gúnyos hangvételű is, nem tiltja semmi.
Ezt a vonatot te indítottad, ne akarj leszállni róla, ha rossz irányba megy.És már írtam, itt Viktor is csak egy fórumozó, nem hivatalos minőségben van jelen, így nem róhatsz fel neki semmit.
Inkább örülnétek, hogy valaki próbál segíteni.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
apaszka
veterán
válasz KamuMazsola #35297 üzenetére
"nem az a gond, hanem az egyezség."
Szerintem is lényeges dolog! Ha egy szolgáltató szava semmit sem ér,akkor felejtős!
Becsülete nem lesz soha előtted,és előttem sem!Én nagyon szerettem a telenort ,főleg itt a Móri üzletet!
Nagyon segítőkészek voltak a csajok benn,és nem hallottam senkitől panaszt rájuk!
Bár mi gondod volt segítettek,és a legjobb csomagot is ajánlották mindenkinek.
Nem a legdrágábbat,hanem ami az ügyfél elégedettségét kivívta!Nemrég ( lecserélték őket ) srácokra!
Nagy hiba volt,mert már a munkahelyemen is csak a panaszt hallottam róluk!Ezt személyesen is tapasztaltam a múltkor.
Nemm semmi,hogy milyen hangnemben beszélnek emberekkel ,és kiakarnak oktatni róla,hogy mi a nekem jó!?Na jó,én elhajtottam hamar őket .......
Mivel ők vannak értünk,és belőlünk élnek,,,,,legyenek már normálisak,és ne akarjanak hülyének nézni embereket,mert vissza nyalhat a fagyi!
Bocsánat az offért,de hihetetlen mennyire le tudják emberek járatni a munkahelyüket ,és ezáltal akár egy céget.
Ha nem szeret ott dolgozni,keressen mást!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
KamuMazsola
őstag
válasz Viktor0610 #35300 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem október, vagy november végén vezetik ki a tarifacsomagot, addig csak találok valami megoldást.Üdv.: KamuMazsola
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #35296 üzenetére
Az, hogy szembesítelek a ellentmondásaiddal eshet rosszul, de nem jogosít fel alpári, gúnyos hangvételre. Sokadjára megkérlek, fejezd be a személyeskedést!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest