- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Kernel
nagyúr
válasz St3ven #48400 üzenetére
Ezt miből vontátok le? Csak annyit írtam, hogy még egy betű eltérés se legyen. Minden adat egyezik, ugyanott lakom stb. Majdnem írtam ezt is, csak végül nem nyújtottam tovább, mert nem hittem volna, hogy ezen fennakad bárki. Nem ez volt a lényeg.
Csak zavaró, hogy nem küldenek semmiféle elektronikus visszajelzést, ami ezáltal kétségeket ébreszt, hogy most akkor várjak vagy ne várjak, vagy netán személyesen kell intézkednem, ha biztosra akarok menni, nehogy lekapcsolják a számom.
Tehát egyfajta gagyi, tökéletlen működést tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz St3ven #47320 üzenetére
A lényeg az, hogy a két Deezeres adatcsomagnak magas havi díja. De, egyrészt elfogyás után lassítósak (32/32), másrészt az ár időarányos, az adatmennyiség viszont fix. Elosztod a havidíjat 30 -al, és megszorzod annyival, ahány nap van hátra a fordulódig. Ennyiért kapod az 1, vagy 2GB -ot. Mivel rögtön, rendeléskor fordulóval lemondod, ezért fordulónál újrakezdődik a ciklus, automatikusan újraaktiválódik az alulméretezett, állandó adatcsomagod.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
válasz St3ven #47317 üzenetére
De mi nem férne bele??
Nagy 8K-s képeket nézel honlapokon, ami képenként 20-30MB.Normális böngészésre telon bőven elég még lassítva, azaz nem vettem észre különbséget mikor másik számnál volt lassítási időszak.
Ugyanolyan gyorsan töltödtek honlapok, max file letöltésnél érezhető.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz St3ven #47317 üzenetére
Rendelj egy alulméretezett, állandó csomagot, és ha elfogyna, akkor rendelj rá egy Deezeres adatcsomagot, fordulós lemondással! Én is ezt csinálom már régóta, bár remélem, hogy már csak a jövő hétig. Aztán flottás korlátlanra váltok.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
wetomi
aktív tag
válasz St3ven #47228 üzenetére
Nem kell kérni, csak tomp halucinálta ezt be (bocsi a kifejezésért). Normális esetben eddig is lefutott a frissülés az első pár órában. Aztán kicsit nyűglődött a rendszer és lehet, hogy pont akkoriban lett gatyába rázva, amikor tomp is panaszkodott. De nem kérésre, hanem automatikusan megkapod az első napon az adatkeretet, ha minden rendben van. A 2. napos határidő inkább formaság.
-
Bferibörs
addikt
válasz St3ven #44644 üzenetére
nem kell félteni a betanított makákókat, egy példa csak:
előfizetéses flotta ami céges nekem:
Nettó árak!
1150 Ft előfizu,teljes lebeszélhetőség
4 FT/ perc
aztán a hozzá csapott net:
13 GB 30 Mbit/s
2750 Ft
érzed a különbséget ? ennyiért is lehet szolgáltatni !
Ja és ugye flottán belül ingyenes beszélgetés.
Ja, hogy nem tartozik ide, tényleg nem csak már is meg van a betanított makákók bére
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz St3ven #44001 üzenetére
"Meghosszabbítottuk! Feltöltéshez ajándék korlátlan Hipernet 7 napig!
Töltsd fel egyenlegedet november 17. és január 25. között és élvezd 7 napon át a korlátlan netezés élményét. Az ajánlatot egyszer lehet igénybe venni. Küldd el a feltöltést igazoló sms-re ingyenes válasz sms-ként a "Hipernet" szót!"
Xiaomi 13T
-
Prien
addikt
válasz St3ven #43975 üzenetére
Ha bemegyek a "részletek" menüpontba, ott már a teljes árat hozza.
Egyébként,ha a "Kedvezmény keretemből" fennmaradt 500 Ft, (mert a havi keret 2500 Ft, de csak 2000 Ft van kihasználva) az beszámítódik mondjuk a MyTV csomag díjába?
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
-
Füleske
addikt
válasz St3ven #43082 üzenetére
Nálam pl. az volt hogy bementem a boltba hogy szeretnék csomagot váltani mediumról home m - re. Kell-e tv ? Nem. Viszont tablet kéne. Hát az most nincs raktáron , körbe kell nézni az üzleteket , megrendelni. Ok. Másnap felhívtak (másik ügyintéző) hogy van tablet , ok , holnap bemegyek érte. Home m lesz a csomag ? Igen. Bemegyek (harmadik ügyintéző) , örülök hogy van tablet , itt írjam alá. Ok , viszlát. Hát persze hogy a tv - s verzió volt a szerződésben. Mert bárki könnyen keverhet olyan csomagokat amik látszólag ugyan olyanok és a nevükben is csak két betű az eltérés. (my hipernet home m vs. hipernet home m)
Lehet hogy van olyan aki a boltban olvasgatja a szerződést betűről betűre (és meg is érti a jogilag tekert mondatokat), de a többség biztos nem ilyen. (örül hogy van ideje bemenni és van tablet vagy más készülék) -
malor
aktív tag
Forintra pontosan mondtam, hogy mit kérek. Astoriánál lévő üzletben két kiszolgáló dolgozott rajta, amikor nem akart összejönni a hűségidős MyTv. Hangsúlyoztam, hogy mit kérek. Ők megnyugtattak, hogy hiába van a szerződésben teljes árú hűségidő nélküli, hűségidős lesz. A net tarifacsomag is teljes árú. Láttam azt is, hogy be van állítva a "kedvezmény", csak az netre vonatkozott kizárólag, a MyTv-re nem, utólag kiderült.
Szerintem az üzletben sem tudták, mert a Telenor oldalán is az van fenn, hogy hűségidővel elérhető a szolgáltatás. Meg is néztük együtt, a "?" jel alatti részt is, teljesen korrektek voltak. Egy rossz szót nem mondhatok rájuk.
Házon belül sem stimmel valami szerintem ezügyben. Ez a "kedvezmény" utólagos elszámolása egy hibafaktor jelenleg, arról már nem is beszélve, hogy nyilvános tájékoztatóban egy szó sincs kizárólag hűségidő nélküli MyTv opcióról. Szóval nem csak az ügyfeleket lehet megvezetni, hanem bárkit az ügyfélszolgálaton dolgozók közül is, akik éppen a Telenor honlapjáról tájékozódnak.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A havidíjból levonják a csomag árának egy részét, azzal nincs gond.
Csak a kedvezménykeret mértéke nem fedezi a hűség nélküli MyTV csomag árát. A hűséges verzióét sem, de az kétezerrel olcsóbb.
Ez így ebben az összefüggésben nincs benne a szerződésben, ez szinte biztos.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
malor
aktív tag
válasz St3ven #43066 üzenetére
Másrészt "báránynak" néztek személyesen szerződéskötéskor, másnap a telefonos ügyfélszolgálaton, utána levélben. 17 nappal később közlik, a nyilvános információkkal ellentétes infót, hogy, amit akarok az nincs. Azért velem szerződést irattak alá, hogy van és ne aggódjak a teljes ár miatt, majd a "kedvezményt utólag" vonják le, mint a net tarifacsomag díjából
Szóval azért is küzdök, hogy legyen, aki felemeli a szavát a szándékos megtévesztésért. Írják le egyértelműen és kommunikáljanak egyértelműen a kérdésben, ne sunnyogják el az egészet.
-
MODERÁTOR
válasz St3ven #42989 üzenetére
Most nem tudok utánanézni, de 99%, hogy úgy van, ahogy te is írod.
Mivel a megszüntetés "hasonló" az elhordozáshoz (a Telenor rendszerében az érvényességi idő vége előtt megszűnik a szám), ezért nem valószínű, hogy visszajárna a pénz.
Ha lejár, az más tészta, ott persze, visszajár.Xiaomi 13T
-
zoli62
addikt
válasz St3ven #42987 üzenetére
Igen, rendelkezik erről jogszabály, szerződés megszűnésekor egy éven belül kérhető a visszautalás. [http://kiszamolo.hu/nem-beszelted-le-a-feltoltokartyadat-sebaj/]
-
zoli62
addikt
válasz St3ven #42982 üzenetére
Én is arra hivatkoztam, hogy rendes felmondással megszüntethető, függetlenül attól, hogy milyen konstrukció (kártyás vagy előfizetés), mert a PTK-ban is le van írva. Csak kötötték az ebet a karóhoz, hogy nincs ilyen folyamatuk. Természetesen panaszt tettem, a kártyán ugyanis 6000 Ft az egyenleg, amit nem is használok már, és csak jövő júniusban járna le. Megkérdeztem erről a Telekomot is, és kiderítették, hogy személyesen le lehet mondani a személyes okmányok bemutatása után. Ilyen is csak a Telenornál létezik.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz St3ven #42169 üzenetére
Az ÁSZF-ben benne van a prepaid előfizetések egyenlegfelhasználási időn belül történő felmondásának lehetősége. Viszont értelme tényleg nem sok van, főleg ha maradt rajta egyenleg, mert a jogszabály így szól:
A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető - az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett - kérésére elszámol.
Azaz csak azt az egyenleget lehet visszaigényelni, amit az egyenlegfelhasználási és hívószámlekötési idő lejártával veszítünk el. -
MODERÁTOR
-
khorvat
senior tag
válasz St3ven #35059 üzenetére
Nem kell izgulni, kártyásokat fogja érinteni, ahol ugye minden feltöltéssel új szerződés köttetik.
Akinek az új szerződés nem tetszik, ne töltse fel a kártyáját vagy vegyen máshol kártyás előfizetést.
Egyébként sokaknak előnyös lesz 10 éves csomagok 100Ft feletti percdíjak is működnek még ezeket erőszakkal olcsósítják, nekik elmondásuk szerint emiatt több tíz milliós bevétel kiesés lesz, de ezzel most pont jópofizni akarnak a júliusi malőr miatt!Konkrétan szerintem, most nem felháborodni kell erre a lépésre akinek pedig kedvezőtlen a változás léphet!
-
Armahun
addikt
válasz St3ven #35037 üzenetére
Én is biztos vagyok benne, hogy ilyen esetben megkeresi a T az előfizetőket és új feltételekkel tovább biztosítja a szolgáltatást.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
zoli62
addikt
válasz St3ven #33934 üzenetére
Én ma tettem meg a nyilatkozatot, szintén zökkenőmentes volt, felolvasták, hogy a jelenlegi tarifa a legközelebbi feltöltésig érvényben marad. Ez nálam egy év múlva esedékes. Addig még sok víz fog lefolyni a Dunán. A kártya passzív, beszélgetésre nem, csak maximum internetezésre használom. Egyébként a kártyámról egy egyenlegcstöröltek egy online forgalmat biztosító szolgáltatást,és jóváírtak egy bizonyos összeget. Ez mit takar? Nálem a mobil online start tiltása korábban is be volt kapcsolva. A másik kérdésem, mi szokott lenni a hangposta alapértelmezett kódja? Eddig egyáltalán nem használtam, tehát nem is változtattam meg az alapértelmezetett jelszót. de most jött egy üzenet,és más telefonról fontos lett volna lehallgatni. Többféle kódot próbáltam (1111, 0000, 000000, 111111, stb.) de egyik se működött.
-
MODERÁTOR
válasz St3ven #33963 üzenetére
Emlékeim szerint a feltöltőkártyásoknál a tarifacsomag részletei között van az SMS szolgáltatás.
Magyarul a tartifacsomag melletti Módosítom gombra kell kattints, ott láthatod majd az SMS-t.
Ezt mondd le (vedd kia pipát?), mentsd el a változást, majd lépj vissza, és rendeld meg újra.
Talán kelleni fog egy ki-bekapcsolás, de utána jónak kell lennie.Amennyiben nem volna jó, akkor marad a telefonos/személyes ügyintézés.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz St3ven #33956 üzenetére
St3ven:
Egyébként SMS-t kapsz? Mármint máshonnan.
Mert néha, csomagváltás után szokott probléma lenni az SMS-szolgáltatással.
Ilyenkor a lemondás/újra megrendelés megoldás szokott lenni. (Ezt szerintem a MyTelenor oldalán is intézheted. )Somatom:
Nyilván, ha több ilyen probléma lenne, akkor módosítanának rajta, de szerencsére (kopp-kopp-kopp) kevés ilyen van, gondolom, ezért nem merült fel eddig a javítása.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest